Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Hoe groot is jouw tuin?

In de Gardesigner kies je uit een aantal standaard tuinontwerpen. Dit zijn geliefde tuinen in een aantal verschillende stijlen.

In een paar stappen naar jullie droomtuin:
Kies eerst het formaat van jouw nieuwe- of bestaande achtertuin. Maak daarna een keuze uit een standaard ontwerp, Vervolgens plan je een afspraak met onze Gardiniers om jouw tuin exact na te meten. Daarna leggen we jouw droomtuin voor je aan.

Bereken het formaat van je tuin exclusief de schuur of het tuinhuis. Om misverstanden te voorkomen is het belangrijk zo exact mogelijk te zijn bij het invoeren van de oppervlakte of afmetingen van jouw tuin. Wijkt jouw tuin af van onze standaard ontwerpen? Vaak is een standaard tuin met een paar aanpassingen toch mogelijk. Mochten je wensen écht anders zijn, bekijk dan eens onze eerder opgeleverde projecten of neem hier contact met ons op.

Maat
M2
Maat berekenen
x 0 M2

Kies je ontwerp

Maak je keuze uit één van de standaard complete tuinen van Gardini. Het kan natuurlijk zijn dat jouw schuur in het echt aan de andere kant staat, of juist andersom. Dit maakt voor nu niet uit. Het gaat om de oppervlakte zonder de schuur. Bij het thuisbezoek meten we je tuin exact op.

Waar betaal je voor? 
Als je een bezoekafspraak maakt, gaan we er vanuit dat je een tuin door ons wilt laten aanleggen. Voor de totaalprijs ontvang je een bezoek aan huis, aanleg van het gekozen ontwerp inclusief materiaal én natuurlijk je plantjes. De schuttingen en eventueel grondwerk is niet inbegrepen. Tijdens het bezoek beantwoorden we graag al je vragen over jullie nieuwe droomtuin. Het ontwerp is er, nu de aanleg nog. 

  Kies je extra's

  Bij een standaard tuinontwerp mis je wellicht wat extra’s. Geen probleem, hieronder zie je de extra mogelijkheden. Laat ons gerust weten waar je tijdens ons bezoek meer over wilt weten. Na het bezoek gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag om jouw droomtuin te realiseren. 

   

  Alle extra opties kunnen een meerprijs opleveren op het uiteindelijke bedrag. 

  Vlonder

  Geef je tuin een natuurlijke uitstraling door te kiezen voor een vlonder. Bij Gardini kan je kiezen voor een hardhouten vlonder, een Douglas vlonder of zelfs een composiet vlonder. Het onderstel is altijd van hardhout zodat je lang van een hoogwaardige vlonder kan genieten. Een vlonder draagt ook bij aan de waterberging in de tuin. 

  Lees meer

  Verlichting

  Met verlichting kan je ook als het donker is genieten van jouw nieuwe tuin. Bij Gardini raden wij aan om in ieder geval de kabel alvast mee te nemen in het tuinplan. Tijdens de aanleg is de tuin open en kunnen we de kabel eenvoudig aanleggen. 

  We hebben vier pakketten:

  > A: Transformator + kabel 25 meter

  > B: Transformator + Kabel 25 meter + 2x grondspot 

  > C: Transformator + Kabel 25 meter + 2x grondspot + wandlamp

  > D: Maatwerk

   

  Lees meer

  Pergola

  Een standaard Pergola van Gardini is van blank Douglas hout en bestaat uit twee staanders van 15x15 cm en één ligger van 15x15 cm. De palen zetten we stevig vast met snelbeton. Een pergola met meer staanders en of meer liggers is altijd mogelijk. 

  Lees meer

  Voortuin

  Wil je de voortuin laten aansluiten bij je nieuwe achtertuin? Of wil je juist in de ochtend genieten van de zon in de voortuin? Bespaar dan geld en neem deze direct mee in het tuinplan. 
  Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de meerprijs kun je rekening houden met 110 tot 130 euro per vierkante meter. Dit zijn de materialen + de arbeid. De keuze voor materiaal zijn in deze van invloed op de prijs. Grondwerkzaamheden zijn hierin niet inbegrepen. 

  Lees meer

  Schutting

  Als de woning net is opgeleverd wil je natuurlijk zo snel mogelijk dat de erfafscheiding geplaatst wordt. Het kan natuurlijk ook dat je de bestaande erfafscheiding wil vervangen. Gardini helpt je graag met deze klus. Overeenstemming met de buren is wel handig zodat jullie de kosten kunnen delen. Scheelt weer!  

  Lees meer

  Andere tegel

  Het kan natuurlijk zijn dat de tegel op het gekozen ontwerp niet jouw smaak is. Een andere kleur of ander type bestrating is altijd mogelijk. Het kan zijn dat andere bestrating van invloed is op de prijs.  

  Lees meer

  Kunstgras

  Wil je het hele jaar genieten van een knal groene grasmat die je niet hoeft te maaien? Ga dan voor kunstgras. Kunstgras hebben we in meerdere varianten. Op het drukverdelend doek plaatsen we één van de gekozen toplagen die we instrooien met zand. 

  Lees meer

  Harde voeg

  Met een harde voeg voorkom onkruid van onderaf. Na de aanleg van de tuin vegen we met de juiste hoeveelheid water de harde voeg tussen de tegels. De voeg is waterdoorlatend zodat het water op de teges toch weg kan spoelen. De voeg is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  Lees meer

  Plan je afspraak

  Wat leuk dat je hebt gekozen voor een tuin van Gardini! Je bent er bijna. Vul het bezoekformulier hieronder in. Eén van onze Gardiniers neemt binnen 24 uur contact met je op om jouw nieuwe tuin te bespreken. 

  Martijn, ook wel Tieny, komt maar al te graag bij je langs om het tuinplan met jullie door te nemen. Terwijl jullie al aan het dagdromen zijn over de toekomstige tuin meet Martijn gelijk de tuin op zodat we niks over het hoofd zien. Heb je dan nog vragen? Dan kun je die aan Martijn stellen. Na dit huisbezoek plannen we de aanleg van jouw tuin zo snel mogelijk in.  

  Bijv. wanneer je het liefst gebeld wil worden.

  Vorige stap
  Kies deze tuin!