Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Aanvraag tot maatwerk


Ga voor een maatwerk tuinplan

Ben je toe aan een nieuwe tuin en wil je geholpen worden door een echte tuinprofessional? Laat hieronder dan je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Na de eerste kennismaking, telefonisch of per mail, brengen wij je in contact met één van onze tuinontwerpers die het beste voldoet aan jouw wensen. 

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Bijv. wanneer je het liefst gebeld wil worden.

Wij zijn je graag sneller van dienst!


Bij Gardini houden we het graag eenvoudig. Precies om die reden hebben we nog enkele vragen voor je. Deze vragen hebben betrekking tot je huidige tuin en je wensen voor je toekomstige tuin. Hierdoor kunnen we je beter en sneller van dienst zijn. Het zijn vragen die we je anders op een later moment in een persoonlijk gesprek, over de mail of door de telefoon zullen stellen.

Wanneer er nog bijzonderheden zijn heb je hier de ruimte om dit in te vullen. Heb je bijvoorbeeld snel last van verzakkingen in je tuin? Zijn er artikelen of planten die je juist graag wilt behouden? Of zijn er enkele zeer grote bomen die we moeten verwijderen?

Om een nog beter beeld van uw tuin te krijgen. Toegestane extensies: jpg, jpeg, png, gif. Toegestane grootte per foto: 500 KB.

Wij werken onder andere samen met