Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Assortiment & voorraad


We hebben een enorm breed assortiment, we verkopen immers complete tuinen en alles wat daar maar in kan zitten of staan. We hebben een aantal statussen om toch duidelijkheid te geven over wanneer je de artikelen mag verwachten.

Direct leverbaar
Kleine artikelen gaan direct de deur uit en voor enkele grotere artikelen wordt een afspraak gemaakt, we hebben het in ieder geval op voorraad!

Vooruit bestelbaar
Planten zijn niet altijd het hele jaar door leverbaar, als een 'nieuwe kweek' niet al te ver weg is kun je ze wel vooruit bestellen. Zodra de eerste exemplaren er prachtig uit zien krijg jij deze direct thuis gestuurd. Per plant kun je zien wanneer je ze kunt bestellen.

Tijdelijk niet bestelbaar
Sommige artikelen zijn tijdelijk niet leverbaar of nog te ver van een 'nieuwe kweek' om te kunnen bestellen. Momenteel zijn we druk bezig met een functie die jou op de hoogte stelt wanneer een product weer besteld kan worden.

Niet meer leverbaar
Soms stopt een leverancier met het maken van artikelen en soms stoppen wij met het leveren van artikelen. Deze artikelen kunnen dus helaas nooit meer besteld worden, wel proberen we in deze gevallen altijd een goed alternatief voor te stellen.

Wij werken onder andere samen met