Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Gardini B2B


Uiteraard leveren we ook aan bedrijven. Er zit altijd een BTW-factuur bij de bestelling die je kunt gebruiken voor in de administratie. Je kunt gewoon betalen middels overboeking, dus ook wanneer je niet over een pinpas of credit-card van de zaak beschikt kun je gewoon bestellen. Maar bij Gardini gaan we verder. Check hieronder onze exclusieve services die we bedrijven bieden.

Bedrijfstuinen
Naast tuinen voor particulieren verzorgt Gardini ook bedrijfstuinen. Een offerte is altijd gratis en een gesprek kost niets meer dan een bakje koffie. We snappen dat er vrijwel niemand een hovenier in dienst heeft en dat het personeel het al druk genoeg heeft met de dagelijkste werkzaamheden. Vandaar dat we naast de aanleg ook het onderhoud graag uit handen nemen. Je kunt bij ons zelf je pakket samenstellen. Wil je dat we twee keer per jaar komen dan kan dat, maar zes keer per jaar is ook mogelijk. Bij de aanleg van bedrijfstuinen houden we rekening met de behoeftes van bedrijf en personeel. Zo zorgen we voor voldoende zitplekken en voldoende rustige plekken. In de zomer kan dan lekker buiten worden gewerkt.

Altijd iets nieuws-service
In combinatie met een Gardini-bedrijfstuin kun je gebruik maken van onze altijd iets nieuws-service. Dit geeft de garantie dat wij periodiek de beplanting, potten, kussens en decoratie komen vervangen voor nieuwe exemplaren. We merken dat ook bij de horeca hier veel vraag naar is. Wij snappen welke beplanting en kleuren bij het seizoen en de trends passen. Voor jou als drukke ondernemer weer een zorg minder. Deze service sluit je bij ons af voor een vast bedrag per maand. Je weet dus precies waar je aan toe bent en wij van Gardini regelen de rest.

Heb je interesse in één van bovenstaande diensten, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Bijv. wanneer je het liefst gebeld wil worden.

Wij werken onder andere samen met