Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Band met Boskoop


Gardini voor het eerst besproken in een 'denktank' van de Greenport regio Boskoop. Doel van deze denktank was het helpen van nieuwe afzetkanalen voor de Boskoopse kwekers. Van oudsher zijn er in de Greenport regio Boskoop vele gespecialiseerde boomkwekers te vinden. Omdat de kennis bij de doorsnee consument verdwijnt wordt het voor hen steeds lastiger deze prachtige producten aan de man te brengen. Tijd voor nieuwe ideeën om zo oude tijden weer te laten herleven en een nieuwe en jongere doelgroep aan te spreken.

Bij deze denktank kwam een grof idee naar voren 'een digitale IKEA voor tuinen en alles daaromheen'. Een ambitieus idee, maar dit heeft wel de basis gevormd voor het huidige Gardini concept. We dragen de Boskoopse kwekers een warm hart toe en hebben veel input van hen gekregen. Ze maken een schitterend product en hebben erorm veel kennis en passie voor de planten die zij kweken. Alle planten die wij kopen komen direct van de kweker en veel van deze kwekers hebben ook een eigen mini-documentaire op deze website. Hierdoor zijn jouw planten verser dan vers en weet je waar ze vandaan komen. Transparantie die past bij deze tijd!

Gardini wil al het moois dat er is op het gebied van planten en tuininrichting naar de consument brengen. Dit doen we uiteraard gewoon door heel Nederland. Doordat wij onze kwekers een podium bieden voor hun product zijn wij in staat hele mooie garanties te bieden op ons assortiment.

Bekijk hier enkele documentaires van onze leveranciers: 

  

Wij werken onder andere samen met