Wij maken je weer verliefd op je tuin. Door de jaren heen heeft Gardini tal van projecten gerealiseerd met maar één doel: voor iedereen een mooie tuin. Bij het hele proces hanteren we enkele belangrijke speerpunten: sfeer, onderhoud, ruimte-indeling en waterberging. Bij een bedrijfstuin is dit niet proces niet anders. Tenslotte is de uitstraling van een bedrijf net zo belangrijk. Samen gaan we voor maatwerk, passend bij jouw bedrijf.

Ontwerp & offerte
Op locatie brengen wij de wensen in kaart die wij verwerken in een ontwerp. Door het ontwerp krijg je al een goed beeld van de nieuwe situatie.
In het ontwerp staat de wens en behoefte van elk bedrijf voorop. Zitplaatsen om lekker te lunchen of om buiten te vergaderen. Voldoende groen, wat je bedrijf een duurzame uitstraling geeft, maar ook bijdraagt aan de totale uitstraling van het bedrijventerrein.
Wanneer het ontwerp helemaal naar wens is brengen we vrijblijvend een offerte uit. In de offerte zijn materiaal en arbeid berekend op basis van het ontwerp.

Voordelen bedrijfstuin:
- Een professionele uitstraling van je bedrijf
- Betere waterberging
- Gelegenheid om buiten te zitten
- Meer groen rondom je bedrijf
- Uitstraling bedrijventuin

Stel een vraag 0172-891141

Geen resultaten

Helaas hebben we in deze categorie geen producten voor u kunnen vinden.


Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.