Best Geteste Airbrush Set

Fengda FD-186K Airbrush Compressor Set review

Fengda FD-186K Airbrush Compressor Set

De Fengda FD-186K Airbrush Compressor Set is een complete set die alles bevat wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Het wordt geleverd met een compressor, airbrushpistool, slang en houder.

Deze compressor is in staat om een druk van maximaal 4 bar te leveren, waardoor het mogelijk is om met een grote verscheidenheid aan verfsoorten te werken, inclusief acrylverf en aquarelverf.

Een airbrush set is een essentieel hulpmiddel voor mensen die op zoek zijn naar een precieze, gedetailleerde en uniforme verfapplicatie. Het stelt je in staat om verf op een gecontroleerde manier op verschillende oppervlakken aan te brengen, zoals canvas, papier, hout, glas en zelfs op textiel. 

Deze apparaten kunnen een hoop geld kosten en wanneer je een aankoop doet wil je gelijk zeker zijn dat je een goede keuze hebt gemaakt. 

Er zijn namelijk verschillende punten waar je op moet letten bij het kopen van en Airbrush Set die wij duidelijk in dit artikel omschrijven. Onderin dit artikel vind je een onze top-5 met daarbij de voor- en nadelen van een product. 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

19

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

32

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Airbrush Sets

Fengda FD-186K Airbrush Compressor Set review

Beste koop Airbrush Set
1. Fengda FD-186K Airbrush Compressor Set

Airbrush Set

Beste Airbrush Set met pistool
2. Timbertech airbrush set 

Airbrush Set

Beste Airbrush Set voor beginners
3. Revell 39199 Basic Airbrush Set

Airbrush Set

Beste professionele Airbrush Set
4. Timbertech ABPST06 Airbrush set

Airbrush Set

Beste mini Airbrush Set
5. Fengda AS-06 Airbrush mini compressor

Top 10 beste Airbrush Sets

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Airbrush Sets, dit zijn direct de meest verkochte Airbrush Sets bij een van de grootste webshops van Nederland.


Waar moet je op letten bij het kopen van Airbrush Set?

Als je beginnende kunstenaar bent heb je misschien andere criteria als de ervaren ambachtsman/vrouw onder ons. Als je op zoek bent naar ''jouw'' beste Airbrush Set is het belangrijk om rekening te houden met bepaalde criteria waarvan de specificaties wel op je eigen behoefte kan afstemmen.

Hierdoor kun je voorkomen dat je een Airbrush Set koopt die niet aan jouw verwachtingen voldoen. Maar waar moet je nu op letten bij het kopen van een Airbrush Set? Daarvoor hebben wij vier criteria op een rij gezet die belangrijk zijn om mee te nemen in je aankoop! 

Soort verf

Ten eerste is het belangrijk om te overwegen wat voor soort verf je wilt gebruiken met de airbrush. Sommige airbrush sets zijn alleen geschikt voor bepaalde soorten verf, zoals waterverf, terwijl andere geschikt zijn voor een breder scala aan verfsoorten, zoals acryl- of olieverf. Zorg ervoor dat je een set kiest die compatibel is met de verf die je wilt gebruiken. Let ook op dat je niet elke verf zomaar kan gebruiken. Niet elke muurverf werkt meteen voor een airbrush.

Kwaliteit

Ten tweede is de kwaliteit van de airbrush zelf belangrijk. Kijk naar het materiaal waarvan het airbrushpistool is gemaakt en zoek naar modellen die duurzaam en stevig zijn. Je wilt een pistool dat lang meegaat en dat je niet vaak hoeft te vervangen, net als bij een spijkerpistool

Grootte & type 

Als derde is het belangrijk om te letten op de grootte en het type compressor dat bij de set wordt geleverd. Kijk naar de maximale druk die de compressor kan leveren en zorg ervoor dat het voldoende is voor de verfsoort en de toepassing die je hebt. 

Ook is het belangrijk om te overwegen hoe stil de compressor is, vooral als je van plan bent om in een thuisomgeving te werken.

Accessoires 

Ten slotte is het de moeite waard om te zoeken naar een airbrush set die wordt geleverd met accessoires zoals reinigingsgereedschap, reserve-onderdelen en een handleiding. Deze extra's kunnen je helpen om je airbrush te onderhouden en te repareren wanneer dat nodig is.


Wat zijn de beste Airbrush Sets van 2024? 

Nu je weet waar je op moet letten bij het kiezen van Airbrush Set is het tijd om onze Top 5 Beste Airbrush Set bekend te maken. Voor deze Top 5 hebben we onder andere gekeken naar bovenstaande criteria, prijs / kwaliteit en ervaringen van anderen. Lees snel verder!

1. Fengda FD-186K Airbrush Compressor Set

Fengda FD-186K Airbrush Compressor Set review

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

De Fengda FD-186K Airbrush Compressor Set is de beste keuze op dit moment. Deze set bevat een krachtige compressor die zorgt voor een consistent luchtdruk en een nauwkeurige verfafgifte. Het airbrushpistool is gemaakt van hoogwaardig materiaal en biedt een uitstekende controle over de verfstraal.

Wat deze set uniek maakt, is het feit dat het een olievrije compressor is, wat betekent dat er geen olie nodig is voor het onderhoud en het minder rommelig is. Bovendien heeft de compressor een laag geluidsniveau, wat het ideaal maakt voor gebruik in huis.

Deze set is geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder kunst, ambacht, nail art, modelbouw en cosmetica. Het biedt veelzijdigheid en kan worden gebruikt met verschillende soorten verf, zoals acryl, aquarel en olieverf.

Voordelen Fengda FD-186K Airbrush Compressor Set

 • Krachtige compressor 
 • Laag geluidsniveau 
 • Geschikt voor verschillende verfsoorten

Nadelen Fengda FD-186K Airbrush Compressor Set

 • Geen

2. Timbertech airbrush set 

Airbrush Set

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.9

Timbertech airbrush set wordt geleverd met een krachtige compressor die een maximale druk van 3 bar levert, wat voldoende is voor de meeste toepassingen. Het airbrushpistool biedt een nauwkeurige en consistente verfapplicatie en is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal.

De set bevat een luchtslang en een reservoir voor de verf, waardoor je direct aan de slag kunt met airbrushing. Bovendien biedt de set een breed scala aan accessoires, waaronder een spuitpistoolhouder, een reinigingsborstel en een mini-luchtpistool.

De Timbertech airbrush set is geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder kunst, ambacht, modelbouw en cosmetica. Het biedt veelzijdigheid en kan worden gebruikt met verschillende soorten verf, zoals acryl, aquarel en olieverf. Let wel op het apparaat kan best warm worden

Voordelen Timbertech airbrush set 

 • Breed scala aan accessoires  
 • Inclusief reinigingstools
 • Geschikt voor verschillende toepassingen

Nadelen Timbertech airbrush set 

 • Word snel warm

3. Revell 39199 Basic Airbrush Set 

Airbrush Set

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.7

De Revell 39199 Basic Airbrush Set is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke set die perfect is voor beginners en hobbyisten die willen experimenteren met airbrushing. De set bevat een compacte en olievrije compressor die een maximale druk van 1,5 bar levert en een enkelvoudig actie airbrushpistool.

De set wordt geleverd met een reservoir voor de verf en een luchtslang, waardoor je direct aan de slag kunt met airbrushing. Het is gemakkelijk te installeren en te gebruiken, zelfs voor beginners. Het biedt veel waar voor je geld en is een goede keuze voor beginners die willen experimenteren met airbrushing zonder veel te investeren.

Hoewel deze set minder accessoires heeft dan sommige andere airbrush sets op de markt, is het nog steeds geschikt voor verschillende toepassingen, zoals kunst, ambacht en modelbouw. Let op dat niet alle verfsoorten geschikt zijn door de lage hoeveelheid bar.

Voordelen Revell 39199 Basic Airbrush Set 

 • Ideaal voor beginners
 • Biedt veel waar voor je geld
 • Geschikt voor verschillende toepassingen

Nadelen Revell 39199 Basic Airbrush Set 

 • Heeft minder accesoires dan de andere opties.

4. Timbertech ABPST06 Airbrush set

Airbrush Set

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

De Timbertech ABPST06 Airbrush set is een set met 2 airbrush pistlen. Deze airbrush set bevat een airbrush compressor met drukvat. Dit reduceert de kans op condens tijdens het spuiten. Dankzij het lichte gewicht is hij draagbaar en geschikt voor thuis en hobby gebruik.

Deze compressor is geschikt voor airbrushes met nozzles van 0,2-1 mm wat deze optie extreem precies maakt en dus beter geschikt voor professioneel gebruik. Met zijn hoogwaardige airbrushpistool, stille compressor en handige accessoires is de Timbertech ABPST06 Airbrush set een uitstekende keuze voor de echte professional. Dankzij de veelzijdigheid van de set kan je verfapplicaties uitvoeren van hoge kwaliteit en precieze details.

Voordelen Timbertech ABPST06 Airbrush set

 • Perfect voor professioneel gebruik
 • Erg precies
 • Hoge kwaliteit

Nadelen Timbertech ABPST06 Airbrush set

 • Duurste optie uit deze lijst

5. Fengda AS-06 Airbrush mini compressor

Airbrush Set

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De Fengda AS-06 Airbrush mini compressor is een compact en handig apparaat dat ideaal is voor iedereen die op zoek is naar een draagbare oplossing voor airbrushen. Met zijn kleine formaat is deze compressor gemakkelijk mee te nemen en kan hij overal gebruikt worden, thuis of onderweg.

Ondanks zijn kleine formaat is de AS-06 krachtig genoeg om een maximale druk van 3 bar te leveren, wat zorgt voor nauwkeurige en consistente verfapplicaties. De compressor heeft een vermogen van 1/8 PK en een geluidsniveau van slechts 47 decibel, waardoor hij stil en niet-storend is tijdens het gebruik.

De compressor is voorzien van een automatische uitschakelfunctie, die wordt geactiveerd wanneer de druk de ingestelde limiet bereikt. Dit zorgt voor een veilige en efficiënte werking van het apparaat en voorkomt oververhitting. Er worden geen accessoires meegeleverd

Voordelen Fengda AS-06 Airbrush mini compressor

 • Compact
 • Voldoende kracht ondanks formaat
 • Slechts 47 decibel

Nadelen Fengda AS-06 Airbrush mini compressor

 • Geen accessoires 

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel Airbrush Set hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten Airbrush Set getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de Airbrush Set op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste Airbrush Sets op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>