Best Geteste Balkon BBQ

Boretti Terzo

Ben jij op zoek naar de beste balkon BBQ van dit moment? Neem dan de Boretti Terzo! Wij hebben namelijk de balkon BBQ test uitgevoerd en deze is als best getest eruit gekomen! Je kan er namelijk 6 personen mee vullen! Hiernaast weegt het slechts 10,8 kilogram. Met zijn lichte gewicht en kleine formaat is dit de must-have voor iedereen die van plan is om het balkon te gaan BBQ-en. 

Verder is het nog een compacte barbecue die je makkelijk onder controle hebt. Zo beschikt het over een regelbare luchttoevoer. De temperatuur blijft daardoor constant en kan je alles precies maken zoals je zelf wil!

Ben jij benieuwd naar het product? Klik dan op de button hieronder!

Het is altijd genieten om in de zomer maanden buiten te zien. Dat komt omdat het mooi weer is en het niet snel donker wordt. Iedereen houdt ervan om drankjes te doen en buiten in parkjes te zitten. Het is dan altijd een goed gevoel om de dag goed af te sluiten door samen te gaan eten.

Dat kan niet beter dan met een barbecue. Dit hoeft niet per se met een hele grote barbecue maar een goede balkon BBQ doet ook z'n werk. Het is vaak klein en compact, maar je kunt er veel magen mee vullen. Daarnaast zijn ze vaak minder prijzig. Maar wat is de beste balkon BBQ?

Dat is een goede vraag en daarom hebben wij dit artikel geschreven! Wij hebben verschillende producten getest en daar uiteindelijk een Top 5 van gemaakt. Dit zijn alleen de allerbeste balkon BBQ's. Hieronder in het artikel staan alle artikelen omschreven met voor- en nadelen. Ben jij nieuwsgierig? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

31

 Ervaringen gecheckt

7

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Balkon BBQ's

Beste Koop Balkon BBQ
1. Boretti Terzo

Big Green Egg Mini + Onderstel

Beste Pakket Balkon BBQ
2. Big Green Egg Mini + Onderstel

Cadac Safari Chef 30 LP Lite

Beste Balkon BBQ Voor Meenemen
3. Cadac Safari Chef 30 LP Lite

Cadac Paella Braai

Beste Balkon BBQ Veel Personen
4. Cadac Paella Braai

Weber Smokey Joe Premium Zwart

Beste Budget Balkon BBQ
5. Weber Smokey Joe Premium

Top 10 Beste Balkon BBQ's

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste balkon BBQ's. Een balkon BBQ kopen kan soms lastig zijn, maar deze webshops helpen je hierbij!

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een Balkon BBQ?

Het kopen van een balkon BBQ vergt veel tijd en onderzoek. Het is niet iets wat je vaak koopt en daarom moet het goed gaan. Maar waar moet je dan op letten bij zo'n aankoop? En wat is de beste balkon BBQ volgens de consumentenbond? Dit zijn vragen die we vaak te horen krijgen.

Daarom hebben we dit artikel geschreven om je op weg te helpen. Ook hebben we hieronder een aantal criteria omschreven. Dit zijn belangrijke punten die je zeker mee moet nemen bij kopen van een balkon BBQ. Het zorgt er namelijk voor dat je een miskoop voorkomt.

Type BBQ

Het eerste belangrijke punt is het type van een barbecue. Er zijn namelijk verschillende soorten barbecues. Denk aan barbecues die werken op elektriciteit, gas of houtskool. De voorkeur kan per persoon weer verschillen maar er zitten wel degelijk verschillen tussen de barbecues. Daarom is het belangrijk om hier goed onderzoek naar te doen. Zo kan je ook gerichter op zoek gaan.

Personen

Daarnaast is het aantal personen ook belangrijk om door te nemen. Voor hoeveel mensen wil je grillen? Het is handig om eerst naar je huishouden te kijken. Balkon bbq's kunnen geschikt zijn voor 4 personen maar er zijn ook een aantal waar je 8 mensen blij mee kan maken. Het is dus belangrijk om dit van te voren goed door te nemen. Zo kan je iedereen tevreden houden.

Ruimte

De naam van een balkon bbq zegt het eigenlijk al: de barbecue moet gemakkelijk op een balkon kunnen. De meeste balkons hebben verschillende afmetingen. Dat betekent dat je niet overal even veel ruimte hebt. Het is dus belangrijk om door te nemen hoeveel ruimte je nog over wil hebben op het balkon (of op een andere geschikte plek). Zo kan je met een doel naar de afmetingen kijken. 

Budget

Een balkon kan redelijk prijzig zijn. Het is dan ook een product dat lang meegaat en waar je veel gebruik mee kan van maken. De prijzen van balkon bbq's kunnen best verschillen. Zo heb je een product onder de 100 euro maar kunnen ze ook boven de 500 euro zijn. Dat komt dat er ook bekende merken zijn. Bepaal van te voren een budget om beter op zoek te gaan. Veel merken hebben ook een balkon bbq aanbieding en het is ook goed om daar naar te kijken.


Wat is de beste Balkon BBQ van 2024? 

Aan de hand van verschillende factoren (zoals de stevigheid) hebben wij de uitgebreide balkon BBQ test 2024 gedaan. Deze test heeft plaatsgevonden onder tientallen verschillende barbecues!

De test was dan ook zeer spannend te noemen. Veel van de barbecues gingen aardig gelijk aan elkaar op. Uiteindelijk wisten een paar zich te onderscheiden van de concurrentie.

Maar welke balkon BBQ is het beste? En welke balkon BBQ past het beste bij mij? Bekijk gauw hieronder de ultieme Top 5! Deze producten hebben allemaal een plek verdiend in onze lijst.

1.  Boretti Terzo

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

We zijn nu eindelijk aangekomen bij de eerste plek van de lijst. Dat is de Boretti Terzo! Dit is de beste koop die je kan hebben en daarom ook de beste balkon BBQ van 2024.

De Boretti Terzo is een houtskoolbarbecue die je gemakkelijk op het balkon kan plaatsen. Daarnaast kan je het ook meenemen op vakantie, aangezien het heel erg compact is. Het heeft een grill oppervlak voor 6 personen waardoor veel mensen kunnen meegenieten. Het beschikt ook over een regelbare luchttoevoer. Daardoor kan je de temperatuur goed onder controle houden.

Dit zorgt ervoor dat je voedsel precies bereid wordt zoals je zelf wil! Verder heeft het draagbeugels aan de zijkant. Daardoor kan je het gemakkelijk meenemen en is het ook wind bestendig. Je kan het dus in een parkje gebruiken zonder dat het omvalt. Het heeft een mooi klassiek design. Je zal met deze balkon BBQ heel veel indruk maken op je familie en vrienden! Wie wil dat nu niet?

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Boretti Terzo

 • Voor 6 personen
 • Kan de temperatuur goed onder controle houden
 • Snel op temperatuur

Nadelen Boretti Terzo

 • Heeft geen wielen

2. Big Green Egg Mini + Onderstel

Big Green Egg Mini + Onderstel

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Heb je geen zin om telkens losse onderdelen te kopen en ben je eerder op zoek naar een heel barbecue pakket? Neem dan een kijkje bij de Big Green Egg Mini + Onderstel!

Deze barbecue kan je gebruiken om 4 personen blij te maken. Zo heeft het een oppervlak van 23 centimeter. Het is een hele stevige barbecue. Daardoor gaat het heel erg lang mee en is het bestemd voor alle weersomstandigheden. Het is natuurlijk ook heel erg handig dat je alles bij het pakket krijgt. Daardoor hoef je de komende jaren geen nieuwe spullen meer te kopen! Voor lange termijn is dit dus een goede keuze. 

Verder is de Big Green Egg Mini + Onderstel nog geschikt voor hele hoge temperaturen. Zo kan het tot 350 graden warm worden van binnen. Daardoor hoef je er niet alleen maar mee te grillen. Je kan er ook mee roken, koken en stomen etc. Dat is heel erg fijn aangezien andere mensen er dan ook gebruik van kunnen maken. De Big Green Egg Mini + Onderstel zorgt ervoor dat mensen weer verbonden worden!

Voordelen Big Green Egg Mini + Onderstel

 • Beschikt over een ingebouwde thermometer
 • Zorgt voor mals voedsel
 • Makkelijk te regelen

Nadelen Big Green Egg Mini + Onderstel

 • Duurste optie uit de lijst

3. Cadac Safari Chef 30 LP Lite

Cadac Safari Chef 30 LP Lite

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Wil jij graag een balkon BBQ meenemen naar andere plaatsen? Neem dan de Cadac Safari Chef 30 LP Lite! Hierdoor laat je andere mensen ook meegenieten.

Deze barbecue werkt op gas. Het is een hele kleine barbecue die je makkelijk kan meenemen. De Cadac Safari Chef 30 LP Lite is dan ook geschikt voor een kleiner huishouden (3 personen). Maar het doet zeker goed z'n werk en het zorgt ervoor dat het vlees goed eetbaar is. Daarnaast warmt het ook nog heel erg snel op. Op deze manier kan je snel gebruik maken van de barbecue en kan iedereen meegenieten!

Verder weegt deze balkon BBQ slechts 3,6 kilogram. Hierdoor kan je het heel makkelijk tillen. Zelfs de zwakkere onder ons kunnen het meenemen. Je krijgt ook nog verschillende accessoires bij het product. Deze zorgen er allemaal voor dat je lekker eten aan de gasten kan geven. Barbecuen zorgt ervoor dat mensen bij elkaar gebracht worden en de Cadac Safari Chef 30 LP Lite helpt hier heel goed bij.

Voordelen Cadac Safari Chef 30 LP Lite

 • Compact formaat
 • Weegt slechts 3,6 kilogram
 • Makkelijk op te bergen

Nadelen Cadac Safari Chef 30 LP Lite

 • Barbecue beschikt over een minder gezellige uitstraling

4. Cadac Paella Braai

Cadac Paella Braai

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Het is altijd fijn om meerdere mensen een leuke dag te bezorgen. Dat kan met de Cadac Paella Braai, aangezien je hier 8 mensen mee kan vullen!

De Cadac Paella Braai is een gas barbecue. Bij de aankoop krijg je nog een skottelbraai en een paellapan. Deze pan is zo ontworpen dat er niets uitvalt tijdens het roeren. Hierdoor kan je heerlijke gerechten maken! Daarnaast is het ook nog een redelijk grote barbecue. Dit komt doordat het geschikt is voor 8 personen. Je kan dus meerdere mensen uitnodigen en ze mee laten eten.

Het is een balkon BBQ met een mooi design. De 3 poten zorgen ervoor dat de barbecue niet omvalt. Bij een sterke windvlaag blijft het zelfs nog overeind. Daarnaast heeft het ook een simpele uitstraling. Er zitten geen onbekende tekens op en iedereen kan het gebruiken. Daardoor is het zeer gebruiksvriendelijk. Al met al is het dus een hele goede balkon BBQ waar heel veel mensen van kunt genieten.  

Voordelen Cadac Paella Braai

 • Voor 8 personen
 • Heeft 1 brander met een vermogen 3 kilowatt
 • Makkelijk schoon te maken

Nadelen Cadac Paella Braai

 • Kan een tijdje duren om het op temperatuur te krijgen

5. Weber Smokey Joe Premium

Weber Smokey Joe Premium Zwart

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Barbecues kunnen best prijzig zijn en daarom is het altijd goed om een budget optie te hebben. In dit geval is dat de Weber Smokey Joe Premium!

Dit is een echte klassieke barbecue zoals iedereen het gewend is. De Weber Smokey Joe Premium is geschikt voor 4 personen en het is een houtskoolbarbecue. Je kan het op je balkon neerzetten, maar je kan het bijvoorbeeld ook meenemen naar de camping. Het heeft 3 poten waar het stevig op staat. Daarnaast heeft het een gesloten ketel. Dit zorgt ervoor dat de hete as in de barbecue blijft en dat het lang aan blijft.

De Weber Smokey Joe Premium beschikt ook over een draagbeugel. Daardoor kan je het makkelijk meenemen en je auto zal niet vies worden. Dit komt doordat het eigenlijk een slot is voor de deksel. De deksel kon namelijk wel is verschuiven. Je hoeft slechts 20 minuten te wachten voordat de barbecue op temperatuur is. Daarna kan je gelijk al het vlees erop leggen zodat je snel kan genieten!

Voordelen Weber Smokey Joe Premium

 • Goedkoopste uit de lijst
 • Kan het makkelijk meenemen
 • Temperatuur blijft lang hoog

Nadelen Weber Smokey Joe Premium

 • Heeft geen dekselthermometer

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel balkon bbq's hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten balkon BBQ's getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de balkon BBQ's op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste balkon BBQ's op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>