Best Geteste Behanglijm

Perfax Ready&Roll - Vliesbehanglijm - Behanglijm - 9 Kg - Transparant

De Perfax Ready&Roll vliesbehanglijm Behanglijm vliesbehang Behangplaksel - 9 Kg - Transparant is gebruiksklaar als je het openmaakt en het is geschikt voor alle soorten vliesbehang. Hierbij is het een rechthoekige emmer waardoor het handig is voor een kwast of roller. Daarbij blijft het ook voor een lange tijd op het behang zitten met dezelfde kwaliteit. Het is ook makkelijk aan te brengen. Hiervoor hoef je zeker geen expert in te huren aangezien je het gemakkelijk zelf kan!

Als je op zoek bent naar de beste behanglijm ben je er waarschijnlijk wel achter gekomen dat er ontzettend veel verschillende opties zijn. Er zijn namelijk allerlei soorten behanglijmen met verschillende voor- en nadelen.

Om het jou wat makkelijker te maken hebben wij van Gardini onderzoek gedaan naar de beste behanglijmen van dit moment. Dit hebben wij gedaan aan de hand van de door ons uitgevoerde beste hanglijmen test 2024

In dit artikel vind je de resultaten aan de hand van een handige top 5. Deze top 5 hebben wij zorgvuldig opgesteld door ook naar verschillende reviews van andere consumenten te kijken. Benieuwd naar de Top 5? Lees dan gauw verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

35

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Behanglijmen

Beste koop behanglijm
1. Perfax Ready&Roll - Vliesbehanglijm - Behanglijm - 9 Kg - Transparant

Behanglijm Voor Alle Type Wandbekleding - Kant-en-klare Lijm – Vliesbehang – Renovlies – 5KG

Beste behanglijm voor vliesbehang
2. Behanglijm Voor Alle Type Wandbekleding - Kant-en-klare Lijm – Vliesbehang – Renovlies – 5KG

Perfax Roll on - behanglijm - behangplaksel - vliesbehang - 200 g

Beste sterke behanglijm
3. Perfax Roll on - behanglijm - behangplaksel - vliesbehang - 200 g

Perfax Vinyl - 750 gram

Beste budget behanglijm
4. Perfax Vinyl - 750 gram

Bison Behangplaksel/Behangerslijm

Beste bison behanglijm
5. Bison Behangplaksel/Behangerslijm

Top 10 beste behanglijmen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste behanglijmen, dit zijn direct de meest verkochte zitzakken bij onderstaande webshops.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van behanglijm?

Er zijn verschillende factoren waar je op moet letten bij het aanschaffen van goede en de juiste behanglijm. Om het jou makkelijker te maken hebben wij hieronder enkele belangrijke criteria op een rijtje gezet.

De onderstaande criteria hebben wij ook getest in onze beste behanglijmen test. Door met onderstaande criteria rekening te houden voorkom jij een miskoop.

Hoeveelheid

Allereerst is het belangrijk om naar de hoeveelheid te kijken waarin de behanglijm verpakt zit. Het kan namelijk flink verschillen per soort behanglijm. Zo zit er bij de ene soort behanglijm alles in een tube, terwijl het bij een andere juist in een emmer zit. Bedenk dus zelf hoeveel je nodig hebt voordat je te weinig aanschaft.

In de productomschrijving staat vaak aangegeven hoeveel vierkante meter er beplakt kan worden met de hoeveelheid geleverde behanglijm.

Sterkte

Ook is het belangrijk om te kijken naar de sterkte van de behanglijm. Het is namelijk zonde om te besparen op behanglijm en er later achter te komen dat deze behanglijm helemaal niet geschikt is.

Of dat het sterk genoeg was voor het type behang dat je wilt ophangen. In de productomschrijving staat vaak aangegeven hoe sterk de lijm is.

Soorten behang

Zoals gezegd is het dus ook belangrijk om naar het soort behang te kijken wat je wilt vastlijmen. Het kan namelijk per behang soort flink verschillen welke lijmsoort het beste werkt.

Ga daarom altijd eerst na wat voor behang je hebt voordat je zomaar een behanglijm soort aanschaft. In de productomschrijvingen staat vaak ook aangegeven voor welk type behang de behanglijm geschikt is.


Wat is de beste behanglijm van 2024? 

Hieronder hebben wij een handige top 5 opgesteld met de beste opties behanglijm van dit moment. Hierbij hebben wij elk product voorzien van een korte product omschrijvingen en hebben wij de voor- en nadelen benoemd.

Door ook rekening te houden met reviews van andere consumenten hebben wij elk product kunnen voorzien van een eindbeoordeling. Hierdoor weet je zeker dat je alleen de allerbeste opties in onze top 5 tegenkomt. 

1. Perfax Ready&Roll - Vliesbehanglijm - Behanglijm - 9 Kg - Transparant

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

De beste behanglijm is volgens onze beste behanglijmen test overduidelijk de Perfax Ready&Roll - Vliesbehanglijm - Behanglijm - 9 Kg - Transparant.

Deze behanglijm is namelijk geschikt voor ontzettend veel verschillende soorten behang en kan op vrijwel alle ondergronden geplakt worden. Dit bespaart jou dus ontzettend veel moeite.

Daarnaast wordt de Perfax Ready&Roll - Vliesbehanglijm - Behanglijm - 9 Kg - Transparant geleverd in een hoeveelheid van 9 kilogram. Hierdoor kan je met gemak grote oppervlakken voorzien van een goede laag lijm. 

Het is dus niet snel nodig om meer behanglijm aan te schaffen dan je al hebt. Je zult het een aantal keren in je leven nodig hebben en daarom is het een zeer goed product.

Voordelen Perfax Ready&Roll - Vliesbehanglijm - Behanglijm - 9 Kg - Transparant

 • Wordt geleverd in hoeveelheid van 9 kg
 • Geschikt voor vrijwel elk soort behang
 • Beste prijs-/kwaliteit

Nadelen Perfax Ready&Roll - Vliesbehanglijm - Behanglijm - 9 Kg - Transparant

 • Hoeveelheid voor sommige te veel

2. Behanglijm Voor Alle Type Wandbekleding - Kant-en-klare Lijm – Vliesbehang – Renovlies – 5KG

Behanglijm Voor Alle Type Wandbekleding - Kant-en-klare Lijm – Vliesbehang – Renovlies – 5KG

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Als tweede hebben wij de Behanglijm Voor Alle Type Wandbekleding - Kant-en-klare Lijm – Vliesbehang – Renovlies – 5KG geselecteerd.

Ook deze kant-en-klare lijm is geschikt voor alle type wandbekleding. Hierdoor kan jij deze behanglijm gebruiken voor alle kamers ongeacht het soort wandbekleding wat je wilt ophangen.

De hoeveelheid van de behanglijm is 5 kg wat ook aardig veel is. Hiermee kun je dus gemakkelijk een groot oppervlak behangen met slechts 1 emmer.

De behanglijm is ontzettend sterk en doet precies wat het moet doen. De beste prijs van deze behanglijm vind je via de bovenstaande button.

Voordelen Behanglijm Voor Alle Type Wandbekleding - Kant-en-klare Lijm – Vliesbehang – Renovlies – 5KG

 • Hoeveelheid van 5 kg
 • Erg goedkoop in vergelijking met andere soorten kwaliteit behanglijm
 • Werkt goed

Nadelen Behanglijm Voor Alle Type Wandbekleding - Kant-en-klare Lijm – Vliesbehang – Renovlies – 5KG

 • Geen

3. Perfax Roll on - behanglijm - behangplaksel - vliesbehang - 200 g

Perfax Roll on - behanglijm - behangplaksel - vliesbehang - 200 g

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als derde hebben wij de Perfax Roll on - behanglijm - behangplaksel - vliesbehang - 200 g geselecteerd. Deze Perfax behangplaksel is ontzettend sterk en kan direct op de muur gesmeerd worden.

Ook is hij spatvrij en vlekt hij niet. De kleine hoeveelheid is geschikt voor mensen die kleine oppervlakken willen behangen of bijvoorbeeld behang willen repareren.

Meer weten over dit product of ben jij op zoek naar de goedkoopste prijs van de Perfax Roll on- behanglijm? Klik dan op de bovenstaande button en kom er achter.

Voordelen Perfax Roll on - behanglijm - behangplaksel - vliesbehang - 200 g

 • Vlekt niet
 • Kleinere hoeveelheid
 • Geschikt voor elke ondergrond

Nadelen Perfax Roll on - behanglijm - behangplaksel - vliesbehang - 200 g

 • Voor sommige is de hoeveelheid te weinig

4. Perfax Vinyl - 750 gram

Perfax Vinyl - 750 gram

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

Is 200 gram behanglijm te weinig? Dan is er ook de Perfax Vinyl - 750 gram. Deze behanglijm is geschikt voor alle soorten vinyl behang en wordt in een vrij grote hoeveelheid geleverd.

Hierdoor kun jij met gemak een groter oppervlak vinyl behangen. Ook deze behanglijm is spatvrij en werkt op vrijwel alle ondergronden.

Perfax staat er om bekend goede producten te leveren. Zo ook deze behanglijm speciaal geschikt voor het behangen van vinyl wandbekleding. De beste prijs vind je via de bovenstaande button!

Voordelen Perfax Vinyl - 750 gram

 • Hoeveelheid van 750gram
 • Werkt op alle ondergornden
 • Geschikt voor vinyl

Nadelen Perfax Vinyl - 750 gram

 • Niet voor alle type behang

5. Bison Behangplaksel/Behangerslijm

Bison Behangplaksel/Behangerslijm

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op zoek naar een sterke en goedkope variant behanglijm? Dan ben je zeker op zoek naar de Bison Behangplaksel/Behangerslijm.

Deze behanglijm is namelijk geschikt voor normale en zware werkzaamheden. Daarnaast klontert hij niet en zorgt hij ook niet voor vlekken. 

De Bison Behangplaksel/Behangerslijm is makkelijk uit te strijken en is daarnaast goed corrigeerbaar. Veel reviews van andere consumenten waren erg positief over de Buson behanglijm. De beste prijs van deze behanglijm vind je via de bovenstaande button!

Voordelen Bison Behangplaksel/Behangerslijm

 • Sterke behanglijm
 • Goedkope variant
 • Kleinere hoeveelheid

Nadelen Bison Behangplaksel/Behangerslijm

 • Voor sommige een te kleine hoeveelheid

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel behanglijm soorten hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 19 soorten behanglijm soorten getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de behanglijm soorten op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste behanglijm dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>