Best Geteste Bladblazer

BLACK+DECKER GW3030-QS Bladblazer review

BLACK+DECKER GW3030-QS Bladblazer - 3000W - 50L opvangbak - 16:1 volumereductie

Op zoek naar de beste bladblazer van dit moment? Dan is de  BLACK+DECKER GW3030-QS perfect voor jou. Wanneer je in korte tijd jouw tuin bladervrij wil maken dan is deze bladblazer zeker geschikt. Deze tuinafvalruimer heeft een zeer krachtige motor van maar liefst 3000 watt. De blaassnelheid van deze 4,8 kg zware bladblazer is 418 km per uur.

Hierdoor is de bladblazer goed handzaam en heb jij binnen no time de gehele tuin bladvrij. De tuinruimer blaast, zuigt en versnippert bladeren en zwaar tuinafval rondom je huis. Benieuwd naar de beste prijs van dit product? Klik op de onderstaande knop!.

Wanneer je een ruime tuin hebt, dan heb je daar natuurlijk vaak heel veel plezier van. Maar een tuin vraagt ook veel onderhoud, en het ruimen van het afgevallen blad in de herfst is vaak niet een van de meest favoriete karweitjes. Een goede bladblazer kopen kan daarom uitkomst bieden.

Maar wat is nu de beste bladblazer volgens de Consumentenbond? Waarom doorstaat de ene bladblazer de test en de andere niet? Een goede bladblazer review van een bepaald merk kan je doen besluiten om deze aan te schaffen. Lees je daarom goed in, en ontdek welke producten de titel beste bladblazer 2024 verdienen.

Benieuwd naar welke top bladblazers er allemaal zijn? Je ontdekt het in dit artikel. Lees gauw verder om er achter te komen wat de beste bladblazers zijn van dit moment!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

26

 Ervaringen gecheckt

7

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Bladblazer

BLACK+DECKER GW3030-QS Bladblazer review

Beste koop bladblazer
1. BLACK+DECKER GW3030-QS Bladblazer - 3000W - 50L opvangbak - 16:1 volumereductie

beste bladblazer

Beste bladblazer accu
2. Bosch ALB 18 LI Batterij Bladblazer - Met 18 V 2.5 Ah Li-Ion batterij en 1,5 uurs lader

beste bladblazer

Beste bladblazer elektrisch
3. Powerplus POWXG4038 Bladblazer - 3300W - blazen/zuigen/versnipperen - met 45L opvangzak

beste bladblazer

Beste prijs-/kwaliteit bladblazer
4. VONROC Accu Bladblazer – VPower 20V – 2 Standen – Max. blaassnelheid 190km/u – Incl. Accu en oplader

beste bladblazer

Beste budget bladblazer
5. Powerplus POWEG9013 Bladblazer - 3300W - blazen/zuigen/versnipperen - met 40L opvangzak

Top 10 beste Bladblazer

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Bladblazer!


Misschien ook interessant:

Waar op letten bij het kopen van een bladblazer?

Vaak krijgen wij de vraag: Waar moet ik op letten bij het kopen van een bladblazer? Speciaal daarom hebben wij onderzoek gedaan naar de belangrijkste kenmerken van een goede bladblazer. Deze kenmerken hebben wij ook getest in onze beste bladblazer test. Zo zijn er bladblazers op accu, snoer of benzine en met verschillende vermogens.

Om het jou wat makkelijker te maken hebben wij hieronder de belangrijkste criteria van een goede bladblazer op een rijtje gezet. Bij onze beste bladblazer test hebben wij dezelfde criteria getest als de beste bladblazer volgens de consumentenbond test. Zo weet je zeker dat je geen miskoop doet.

Elektrisch of benzine?

Allereerst is er de keuze: Ga je voor een elektrische bladblazer of een benzine bladblazer? Beide bladblazers hebben hun voor- en nadelen. Zo maakt een elektrische bladblazer minder geluid maar ben je altijd afhankelijk van een stroompunt. Een benzine bladblazer is weer makkelijker om grote afstanden mee te lopen maar maakt ook een stuk meer lawaai. 

Accu

Naast  een bladblazer op stroom en een benzine bladblazer zijn er ook bladblazers op accu. Deze bladblazers maken vaak weinig geluid en zijn makkelijk om overal mee naar toe te nemen. Een accu bladblazer is wel veel sneller leeg en is vaak een stuk minder sterk. Een bladblazer op stroom kan 24/7 doorgaan en een bladblazer op benzine gaat vaak ook een stuk langer door.

Geluidsniveau

Het geluid van de bladblazer kan ook een doorslaggevende factor zijn bij het wel of niet kopen van een bladblazer. Zo zijn benzine bladblazers vaak het meest lawaaierig terwijl elektrische en bladblazers op accu een stuk minder geluid maken. Dit kan een stuk fijner zijn als je in een drukke buurt woont of gewoon niet al te veel lawaai wilt maken.


Wat is de beste bladblazer van 2024? 

Maar wat is nou de beste bladblazer van dit moment? Door het uitvoeren van onze beste bladblazer test hebben wij allerlei verschillende bladblazers voorbij zien komen. Van alle bladblazers hebben wij alleen de beste geselecteerd in onze top 5 beste bladblazers. Hierbij hebben wij de bladblazers op verschillende criteria getest zoals gebruiksgemak, functionaliteiten en prijs-/kwaliteit.

Bij elke bladblazer hebben wij een korte review geschreven zodat je precies weet wat de bladblazer speciaal maakt. We hebben namelijk bladblazers gerangschikt in verschillende categorieën en prijsklassen. Bij het uitvoeren van onze test hebben wij ook naar reviews van andere consumenten gekeken. Benieuwd naar de top 5 beste bladblazers? Lees gauw verder!

1. BLACK+DECKER GW3030-QS Bladblazer - 3000W - 50L opvangbak - 16:1 volumereductie

BLACK+DECKER GW3030-QS Bladblazer review

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De BLACK+DECKER GW3030-QS is perfect, wanneer je in korte tijd jouw tuin bladervrij wil maken. Deze tuinafvalruimer heeft een zeer krachtige motor van maar liefst 3000 watt. De blaassnelheid van deze 4,8 kg zware bladblazer is 418 km per uur. Ook kan de snelheid worden aangepast voor maximale controle.

De BLACK+DECKER GW3030-QS heeft een rotor die ervoor zorgt dat je bladafval vermindert met maar liefst 16:1. Van het bladerafval blijven slechts hele kleine snippers over in de 50 liter afvalzak. Benieuwd naar de beste prijs van dit product? Klik dan hier.

Voordelen BLACK+DECKER GW3030-QS Bladblazer - 3000W - 50L opvangbak - 16:1 volumereductie

 • Krachtige motor voor zwaarder werk
 • Extra handgreep
 • Geïntegreerd zuig- en versnipperfunctie

Nadelen BLACK+DECKER GW3030-QS Bladblazer - 3000W - 50L opvangbak - 16:1 volumereductie

 • Stopcontact noodzakelijk

2. Bosch ALB 18 LI Batterij Bladblazer - Met 18 V 2.5 Ah Li-Ion batterij en 1,5 uurs lader

beste bladblazer

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Wat is een goede bladblazer? Deze Bosch is dat zeker. Met een gewicht van slechts 1,8 kg en een ergonomisch ontwerp is deze 18 volt lithium-Ion accu bladblazer perfect uitgerust om met gemak in ieder hoekje van de tuin het blad op te ruimen.

Je kan tot 17 minuten onafgebroken aan het werk met de Bosch bladblazer. De luchtsnelheid gaat tot 210 km per uur, zodat ieder afgevallen blad eenvoudig wordt weggezogen. De blaashals is afneembaar. De bladblazer heeft een geluidsniveau van 90dB en is daarmee wel een wat luidere variant bladblazer.

Voordelen Bosch ALB 18 LI Batterij Bladblazer - Met 18 V 2.5 Ah Li-Ion batterij en 1,5 uurs lader

 • Licht van gewicht
 • Afneembare blaashals
 • Power for All accu bijgeleverd

Nadelen Bosch ALB 18 LI Batterij Bladblazer - Met 18 V 2.5 Ah Li-Ion batterij en 1,5 uurs lader

 • Accu na 17 minuten leeg

3. Powerplus POWXG4038 Bladblazer - 3300W - blazen/zuigen/versnipperen - met 45L opvangzak

beste bladblazer

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op zoek naar een goede elektrische bladblazer? Deze elektrische bladblazer van het merk Powerplus is een absolute topper. Niet alleen beschikt deze bladblazer over 3300 Watt, ook heeft hij een opvang zak met een inhoud van wel 45 Liter. De bladblazer heeft ook een schouderriem en hulphandgreep wat voor meer comfort zorgt.

De bladblazer kan een blaassnelheid van wel 300 kilometer per uur bereiken. De snelheid is hierbij in te stellen met een instelwiel zodat jij altijd op de gewenste snelheid kan blazen. De bladblazer beschikt ook over een wiel waardoor je hem extra makkelijk de hele tuin mee door neemt. 

Voordelen Powerplus POWXG4038 Bladblazer - 3300W - blazen/zuigen/versnipperen - met 45L opvangzak

 • Steunt op wieltjes
 • Ruime opvangzak van 45 Liter
 • 4 functies: blazen, zuigen, versnipperen en bijeenharken

Nadelen Powerplus POWXG4038 Bladblazer - 3300W - blazen/zuigen/versnipperen - met 45L opvangzak

 • Op snoer dus een verlengsnoer is nodig

4. VONROC Accu Bladblazer – VPower 20V – 2 Standen – Max. blaassnelheid 190km/u – Incl. Accu en oplader

beste bladblazer

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Als beste accu bladblazer tippen wij de VONROC. Met een snelheid van 190 km per uur blaas je razendsnel bladeren en ander klein tuinafval van de grond. Je kan deze VONROC instellen op 89 km per uur. Wanneer je een snelheid hebt gekozen, kan je de startknop loslaten.

De VONROC weegt slechts 1,52 kg. In slechts 60 minuten is de accu weer opgeladen. Het vermogen is tot 50 watt. Deze accu bladblazer is het meest geschikt voor kleine tot middelgrote stadstuinen. De prijs maakt hem echt tot een bladblazer aanbieding voor iedere tuinier die op zoek is naar een betaalbare accu bladblazer.

Voordelen VONROC Accu Bladblazer – VPower 20V – 2 Standen – Max. blaassnelheid 190km/u – Incl. Accu en oplader

 • Licht van gewicht
 • In twee standen verstelbaar
 • Accu snel opgeladen

Nadelen VONROC Accu Bladblazer – VPower 20V – 2 Standen – Max. blaassnelheid 190km/u – Incl. Accu en oplader

 • Acculading niet leesbaar op bladblazer

5. Powerplus POWEG9013 Bladblazer - 3300W - blazen/zuigen/versnipperen - met 40L opvangzak

beste bladblazer

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op zoek naar een goedkope bladblazer? De Powerplus POWEG9013 Bladblazer is de goedkoopste bladblazer uit onze top 5. Ondanks de lagere prijs beschikt deze bladblazer toch over de handigste functies die jij nodig hebt zoals blazen, zuigen en versnipperen. De bladblazer heeft 3300 watt en heeft daarmee een blaassnelheid tot wel 250 kilometer per uur.

De bladblazer beschikt ook over een opvangzak waar 40 Liter in gaat. Door het brede mondstuk en de wieltjes is deze bladblazer goed handbaar. Met de keuzeschakelaar kan jij precies de gewenste blaassnelheid instellen. Omdat het een elektrische bladblazer is, is het wel noodzakelijk om voor een stroompunt te zorgen.

Voordelen Powerplus POWEG9013 Bladblazer - 3300W - blazen/zuigen/versnipperen - met 40L opvangzak

 • Beschikt over 3 functies: blazen, zuigen en versnipperen
 • Opvangzak van 40 liter
 • Lage prijs
 • Steunt op wieltjes

Nadelen Powerplus POWEG9013 Bladblazer - 3300W - blazen/zuigen/versnipperen - met 40L opvangzak

 • Kwaliteit is iets minder

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel bladblazers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten bladblazers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de bladblazers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste bladblazers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>