Best Geteste Boorhamer

Bosch Professional GBH 2-28 F Boorhamer - 880 Watt - 3,2 J - Met opbergkoffer review

Bosch Professional GBH 2-28 F Boorhamer 

Met de Bosch Professional GBH 2-28 F boorhamer boor je overal doorheen. De boor levert een topprestaties door de intelligente KickBack Control om het risico van letsel tot een minimum te beperken. De boorhamer heeft een vastzetknop om langer te kunnen werken, zonder moe te worden. De draaibare borstelplaat zorgt voor gelijke kracht om zowel links als rechts te draaien. Kortom, onze favoriet van 2024!

Voor het grove kluswerk is een boorhamer eigenlijk onmisbaar. Met een goede pneumatische boorhamer boor je een stuk gemakkelijker door metaal, hout of beton dan met een gewone klopboormachine. Met de draaistop op een combihamer breek je eenvoudig de harde tegels uit vloeren en muren.

Het valt niet mee om als leek de beste boorhamer te kiezen uit het grote aanbod. Daarom is het handig als je van tevoren weet hoe een boorhamer werkt, wat je ermee kan doen en natuurlijk of er van de door jou gekozen boorhamer een aanbieding is.

Als je erover nadenkt om een boormachine te kopen, dan heb je vast iets aan onderstaande tips over waar je op moet letten en wat de top vijf beste professionele boormachines is. Ook hebben wij de beste 5 boormachines van moment handig op een rijtje gezet. Zo weet jij precies welke boormachines de beste zijn!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

25

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Boorhamers

Bosch Professional GBH 2-28 F Boorhamer - 880 Watt - 3,2 J - Met opbergkoffer review

Beste koop boorhamer
1.  Bosch Professional GBH 2-28 F Boorhamer

beste boorhamer

Beste professionele boorhamer
2. Makita HR2230

beste boorhamer

Beste boorhamer met snoer
3. Bosch PBH 2500 SRE Boorhamer

beste boorhamer

Beste Makita boorhamer
4. Makita BITFIX HR2470 Boorhamer

beste boorhamer

Beste boorhamer beton
5. Powerplus POWX1175 Boorhamer

Top 10 beste Boorhamer

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Boorhamers. 


Waar op letten bij het kopen van een boorhamer?

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een boorhamer? Het is een vraag die wij vaak krijgen. Allereerst is het handig om verschillende reviews te bekijken van verschillende modellen. Ook kan je kijken naar de beste boorhamer volgens de Consumentenbond. Regelmatig verschijnen er artikelen waarin een boorhamer test is opgenomen.

Maar je kan ook kijken in de lijst hieronder. Daarin vind je boorhamers die de kwalificatie van de beste boorhamer van 2024 absoluut verdienen. Er is gekeken naar de beste professionele boorhamer, maar ook naar de best geteste boorhamer. Doe er je voordeel mee, en kies een boorhamer die past bij de klussen die je wilt gaan uitvoeren.

Wil jij weten welke boorhamer het beste bij jou past? Wij hebben speciaal voor jou een onderzoek gestart naar de beste boorhamer van het moment. Bij dit onderzoek hebben wij dezelfde criteria gehanteerd als de consumentenbond.

Benieuwd waar je precies op moet letten bij het aanschaffen van een boorhamer? Lees dan de onderstaande kopjes!

Snoer of accu?

Boorhamers zijn er in verschillende grootte en soorten te verkrijgen. Zo zijn er boorhamers die op accu werken maar ook boorhamers met een snoer. Het is dus belangrijk om vooraf goed te kijken naar wat voor soort boorhamer jij nodig hebt. Zo kan het zo zijn dat jij vaak werk verricht op plekken waar niet zo makkelijk een stroompunt te vinden is. Dan het is beter om voor een accu boorhamer te gaan.

Gebruik jij de boorhamer nou alleen thuis of op plekken waar ook een stroompunt zit? Dan kan een boorhamer op snoer ook prima uitkomst bieden. Deze boorhamers hebben vaak een hoger vermogen en zijn ook een stuk goedkoper. Bekijk daarom vooraf goed wat voor boorhamer jij nodig hebt.

Extra functies

Boorhamers kunnen over verschillende functies beschikken. Kijk daarom vooraf goed naar de functies die de boorhamers bezitten. Zo weet jij dat je geen miskoop doet of teveel betaald voor een boormachine waarvan jij de helft van de functies niet nodig hebt. 

In de product omschrijvingen van de boorhamers is vaak terug te zien wat voor accessoires meegeleverd worden en over welke functies de boorhamers beschikken. 

Vermogen

Het vermogen van de boorhamer is ook van belang omdat deze er in verschillende sterkte zijn. Het vermogen bepaalt hoe veel slagen per minuut de boor kan uitvoeren. Ook bepaalt het bij de andere functies hoeveel rotaties de boor per minuut kan maken. Daarnaast kunnen sommige boorhamers deze 2 standen ook combineren. Hoe hoger het vermogen hoe beter dit zal werken.


Wat is de Beste boorhamer van 2024? 

Wij kregen vaak de vraag: Wat is de beste boorhamer van 2024? Om antwoord te geven op die vraag hebben wij een uitgebreid boorhamer onderzoek gedaan om zo de beste boorhamers van 2024 op een rijtje te kunnen zetten. In onze boorhamer test hebben wij verschillende categorie boorhamers en boorhamers in verschillende prijsklassen getest.

Aan de hand van deze beste boorhamer test hebben wij een top 5 gemaakt met de beste 5 boorhamers van dit moment. Zo weet jij precies welke boorhamer het beste bij jou past. Benieuwd naar onze top 5? Lees gauw verder!


1. Bosch Professional GBH 2-28 F Boorhamer

Bosch Professional GBH 2-28 F Boorhamer - 880 Watt - 3,2 J - Met opbergkoffer review

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Op zoek naar de best geteste boorhamer van dit moment? De GBH 2-28 F is een krachtige professionele boorhamer met een slagkracht van 3,2 Joules voor stevige boorprestaties. De Bosch Professional GBH 2-28 F weegt 3,1 kg. Door de vastzetknop aan te zetten, kan je langere tijd aan de klus werken zonder moe te worden. Met de wisselhouder kan je snel wisselen tussen boren in hout en metaal zonder slag en boren in beton met slag.

De KickBack Control zorgt voor bescherming en door de Vibration Control kan je langere tijd intensief doorwerken aan de klus. Daarnaast heeft de GBH 2-28 F functies als rechts en links draaien, koppeling tegen overbelasting, Vario-Lock, trillingsdemping en een variabel toerental.

Voordelen Bosch Professional GBH 2-28 F Boorhamer

 • 3,2 Joules slagkracht
 • Kickback Control
 • Vibration Control
 • Vario-Lock

Nadelen Bosch Professional GBH 2-28 F Boorhamer

 • Stof afzuighulpstukken niet bijgeleverd

2. Makita HR2230

beste boorhamer

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Op zoek naar de beste professionele boorhamer? De Makita HR2230 is een boorhamer met een gewicht van slecht 2,6 kilogram waardoor jij makkelijk een paar uur achter elkaar met deze boor kan werken zonder lamme armen te krijgen. Ook wordt de boorhamer geleverd met een handige opbergkoffer waardoor jij de boor gemakkelijk overal mee naar toe neemt.

De boor is voorzien van een 4 meter lang netsnoer waardoor je lekker veel bewegingsruimte hebt. Daarnaast is deze boor geschikt om in beton, gips, zacht steen, tegels en bakstenen te boren. Het vermogen van deze boor is 710 Watt en een slagkracht van 2,2 J waardoor jij lekker snel kan doorrammen. 

Benieuwd naar de prijs van dit product? Klik hier!

Voordelen Makita HR2230

 • Complete boorset
 • Stevige koffer 
 • Veel vermogen en slagkracht

Nadelen Makita HR2230

 • Boor opzetstuk is niet geschikt voor hout en metaal

3. Bosch PBH 2500 SRE Boorhamer 

beste boorhamer

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Boren, hameren of beitelen. Met deze pneumatische boorhamer van Bosch gaat dat vrijwel moeiteloos. Dankzij een slagsterkte van 1,9 Joules en een vermogen van 600 Watt is de machine behoorlijk krachtig, terwijl het gewicht slechts 2,2 kg is.

Met de Vario Lock beitelfuncties kunnen 36 posities worden gekozen. Het SDS-Plus wisselsysteem zorgt ervoor dat je kan wisselen van boren en beitels zonder dat je gebruik hoeft te maken van gereedschap. De Bosch PBH 2500 wordt geleverd in een koffer, en een zesdelige SDS-plus-S2 boren set inbegrepen. Verder vind je in de koffer ook een extra handgreep.

Bekijk hier de beste prijs!

Voordelen Bosch PBH 2500 SRE Boorhamer 

 • Lichtgewicht krachtpatser
 • Vario Lock beitelfunctie
 • SDS-Plus wisselsysteem

Nadelen Bosch PBH 2500 SRE Boorhamer 

 • Werkt alleen op netstroom

4. Makita BITFIX HR2470 Boorhamer 

beste boorhamer

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Heb je meerdere zware klussen te doen, zoals het boren in beton, breekwerk of werken met een platte beitel? Dan is de Makita BITFIX HR2470 de beste koop voor een boorhamer. Deze combihamer is ook nog eens duurzaam. Het slagstuk en slaghout zijn verbeterd, de behuizing is voorzien van bumpers en diverse coatings zorgen ervoor dat je machine langer meegaat.

Deze combihamer is ideaal voor gaten van 14 mm, maar kan tot wel 24 mm in beton. De slagkracht is 2,4 Joules. Je kan kiezen uit maar liefst 40 beitel standen. Door de links- rechtsschakelaar te gebruiken verandert de positie van de koolborstels en wordt de motor krachtiger.

Voordelen Makita BITFIX HR2470 Boorhamer 

 • Krachtiger motor door links- rechtsschakelaar
 • Gaten in beton boren tot 24 mm mogelijk
 • Veertig beitel standen

Nadelen Makita BITFIX HR2470 Boorhamer 

 • Borenset en houder niet inbegrepen

5. Powerplus POWX1175 Boorhamer 

beste boorhamer

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De POWX11175 is met 1600 Watt en een slagkracht van 6 Joule perfect geschikt voor het zwaardere boor en breekwerk in muren, vloeren en plafonds. Een stofkap zorgt ervoor dat de troep beperkt blijft. Deze Powerplus boorhamer is een alleskunner. Je kan er mee hameren via slagkracht, rotatieboren, hamerboren met slagkracht én rotatie en beitelen.

De Powerplus POWX1175 is voorzien van allerlei handige functies, zoals een extra softgrip handgreep, anti trilsysteem, diepteaanslag en een functiekeuzeknop met vergrendeling. Deze zware krachtpatser wordt geleverd inclusief drie SDS boren, twee SDS beitels en een opbergkoffer.

Benieuwd naar de laagste prijs? Klik hier!

Voordelen Powerplus POWX1175 Boorhamer

 • Krachtige motor voor het zwaardere werk
 • Voorzien van veel extra functies
 • Boren en beitels inbegrepen

Nadelen Powerplus POWX1175 Boorhamer 

 • De boor is met 9,1 kg behoorlijk zwaar

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel boorhamers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten boorhamers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de boorhamers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste boorhamers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>