Best Geteste Brandblusser Voor Thuis

Smartwares FEX-15230 – Brandblusser – Schuim – 3 liter – Brandklasse AB – Inclusief ophangbeugel

Smartwares FEX-15230

Een brandblusser is een product die iedereen nodig heeft. Dit geldt voor alle gebouwen maar het is ook zeer handig voor thuis. Het zorgt ervoor dat je ernstige schade kan voorkomen bij brand. Maar welke brandblusser voor thuis is het beste?

Dat is de Smartwares FEX-15230! Wij hebben een ultieme test gedaan en deze is als best getest eruit gekomen. De brandblusser heeft een inhoud van 3 liter en is daarom goed geschikt voor thuis.

Het is een goedwerkende en betrouwbare brandblusser die lang meegaat. Het voldoet dan ook aan de Europese wet- en regelgeving.

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Wat is de beste brandblusser voor thuis? Brandblussers zorgen voor meer veiligheid en kunnen ernstige schade of letsel voorkomen. Daarom is het goed om het in je huis te hebben. Het liefst wil je het nooit gebruiken, maar het moet er wel staan als je het nodig hebt.

Brandblussers moeten veilig en gemakkelijk zijn. Het moet zeker niet te zwaar zijn en je moet er goed mee om kunnen gaan. Veel van deze brandblussers lijken ook op elkaar. Maar er zitten wel degelijk verschillen in. Het is dan ook moeilijk om de juiste keuze te maken.

Daarom hebben wij een artikel geschreven voor mensen die geïnteresseerd zijn in brandblussers. Hierin hebben wij een test gedaan van verschillende brandblussers en alleen de allerbeste zijn teruggekomen in dit artikel.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

5

Uur onderzoek gedaan

15

 Ervaringen gecheckt

4

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Brandblussers Voor Thuis

Smartwares FEX-15230 – Brandblusser – Schuim – 3 liter – Brandklasse AB – Inclusief ophangbeugel

Beste Koop Brandblusser Voor Thuis
1. Smartwares FEX-15230

Smartwares 10.014.67 BB2 Brandblusser – Poeder – 2 kg – Brandklasse ABC – Inclusief ophangbeugel

Beste Poeder Brandblusser Voor Thuis
2. Smartwares 10.014.67 BB2

CO2 Brandblusser - 2 Kilogram

Beste CO2 Brandblusser Voor Thuis
3. CO2 goedkoopstebrandblusser

AngelEye Brandblusser FE-F600-AE-EUR - Schuimblusser - 600 ml - Geschikt voor brandklasse A|B|F

Beste Blus Brandblusser Voor Thuis
4. AngelEye FE-F600-AE-EUR

Schuimblusser 2 liter A, B en F ( Vet ) Ideaal voor thuis!

Beste Vet Brandblusser Voor Thuis
5. Anaf Brandblusser

Top 10 Beste Brandblussers Voor Thuis

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire brandblussers bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top brandblussers bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Brandblusser Voor Thuis?

Brandblussers lijken heel erg op elkaar en daarom is het soms moeilijk om een goede keuze te maken. Het is natuurlijk wel belangrijke om een goede aan te schaffen. Dit zorgt voor meer veiligheid. Om deze reden hebben wij een artikel geschreven over de best geteste brandblussers voor thuis.

Als je een brandblusser koop is het handig om een paar dingen door te nemen. Dit zijn belangrijke kenmerken die je altijd moet mee nemen in je besluit. Het is een verschil tussen een goede en slechte aankoop. De kenmerken zijn hieronder uitgewerkt en verkleinen de kans op een miskoop.

Brandklasse

Als eerste punt is het goed om te kijken naar de brandklasse. Deze kan verschillen van klasse A tot F. De brandklassen zijn geschikt voor bepaalde brandende stoffen. Het is dus goed om eerst na te gaan voor welke brandende stof je een brandblusser wil.

Blusmiddelen

De branden en brandklassen hebben ook voorkeuren op het gebied van blusmiddelen. Dat komt omdat niet elk blusmiddel goed is voor elke situatie. Zo heb je een poederblusser, schuimblusser, CO2 blusser en vetblusser etc. Verdiep je goed in dit voordat je een aankoop doet.

Inhoud

Er zijn verschillende soorten brandblussers en deze hebben vaak ook een andere inhoud. Voor thuis kan dit verschillen van 2 liter tot 9 liter. Het is daarom ook goed om aan de hand van je huis te bepalen welke inhoud je nodig hebt.

Ruimte

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de ruimte waarin je de brandblusser zet. Past de brandblusser wel in de ruimte? Hoe groot is de ruimte? Is er wel genoeg ruimte om het te pakken in nood? Dit zijn allemaal belangrijke vragen die je voor jezelf moet beantwoorden.


Wat is de beste Brandblusser Voor Thuis van 2024? 

Wat is de beste brandblusser voor thuis van 2024? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten brandblussers getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste brandblussers in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke producten het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1.  Smartwares FEX-15230

Smartwares FEX-15230 – Brandblusser – Schuim – 3 liter – Brandklasse AB – Inclusief ophangbeugel

9.5

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

We beginnen deze lijst met de Smartwares FEX-15230. In onze ogen is dit de best geteste brandenblusser voor thuis. Hiermee haal je dus de beste koop binnen van 2024.

De Smartwares FEX-15230 weeg slechts 2 kilogram waardoor je het snel kan pakken. Hierdoor is het ook gemakkelijk in gebruik en voorkomt het schade. Je krijgt er ook nog een beugel bij waar je de brandblusser mee kan ophangen. Dat is toch handig voor als je weinig ruimte hebt.

Verder is het nog een schuimblusser. Het voordeel hiervan is dat er minder schade overblijft en dat het milieuvriendelijk te werk gaat. Hiernaast is het ook nog beschikbaar in verschillende varianten. De inhoud is beschikbaar van 2 tot 9 liter. Hierdoor is het sowieso geschikt voor je huis.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Smartwares FEX-15230

 • Beschikbaar in meerdere varianten (inhoud)
 • Werkt altijd goed
 • Gaat lang mee

Nadelen Smartwares FEX-15230

 • Geen

2. Smartwares 10.014.67 BB2

Smartwares 10.014.67 BB2 Brandblusser – Poeder – 2 kg – Brandklasse ABC – Inclusief ophangbeugel

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Wil jij liever een poeder brandblusser voor thuis? Dan is de Smartwares 10.014.67 BB2 wat voor jou! Hier krijg je ook nog een ophangbeugel bij.

Een goede brandblusser is van belang in een huis. Met de Smartwares 10.014.67 BB2 haal je een echte topper binnen. De brandblusser werkt zeer goed en is betrouwbaar. Er zit ook een houdbaarheidsdatum op zodat je weet wanneer je het moet vervangen,

Verder is de brandblusser nog geschikt voor verschillende brandklassen. Zo kan het gebruikt worden bij de brand type's A,B en C. Hierdoor is het ook multifunctioneel en weet je bijna zeker dat je het altijd kan gebruiken. Ook is het geschikt voor in een auto waardoor je het kan meenemen.

Voordelen Smartwares 10.014.67 BB2

 • Inclusief ophangbeugel
 • Scherpe prijs

Nadelen Smartwares 10.014.67 BB2

 • In sommige huizen lastig op te hangen

3. CO2 goedkoopstebrandblusser

CO2 Brandblusser - 2 Kilogram

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Het hebben van een CO2 brandblusser voor thuis is in sommige situatie's ook heel belangrijk. Wij vinden dat de CO2 goedkoopstebrandblusser de best geteste CO2 brandblusser is.

Deze brandblusser is geschikt voor brandklasse. Hierdoor is het uiterst geschikt voor het blussen van vloeibare stoffen. Het is dan ook vooral goed om elektronische apparaten te blussen. Het CO2 gas zorgt ervoor dat de brand stik en dat alles weggaat.

Ook is de brandblusser makkelijk op te hangen en gebruiksvriendelijk. Zo is het makkelijk in gebruik en kan je het bijna overal ophangen. De rode uitstraling zorgt ervoor dat het goed zichtbaar is en dat iedereen in het huis weet dat je het niet zomaar moet gebruiken.

Voordelen CO2 goedkoopstebrandblusser

 • Weegt weinig
 • Vorstvrij

Nadelen CO2 goedkoopstebrandblusser

 • Slecht geschikt voor 1 brandklasse

4. AngelEye FE-F600-AE-EUR

AngelEye Brandblusser FE-F600-AE-EUR - Schuimblusser - 600 ml - Geschikt voor brandklasse A|B|F

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de vierde plek hebben we de AngelEye FE-F600-AE-EUR. Dit is de best geteste blusspray brandblusser voor thuis in 2024.

Deze kleine brandblusser is zeer compact en geschikt voor verschillende branden. Dit kan bij hout, papier, textiel en andere stoffen. Het past gemakkelijk in je huis maar het is niet op te hangen. Hiernaast kan je het wel weer makkelijk meenemen naar andere plekken zoals in je auto.

Het weegt slechts 0,7 kilogram waardoor bijna iedereen het kan gebruiken. Dat is toch handig als een brand uitbreekt. De brandblusser heeft ook meer een uitstraling van een spray. Het is ook eigenlijk een spray maar dat maakt het niet minder effectief.

Voordelen AngelEye FE-F600-AE-EUR

 • Scherpe prijs
 • Geschikt voor meerdere brandklassen

Nadelen AngelEye FE-F600-AE-EUR

 • Is niet ophangbaar

5. Anaf Brandblusser

Schuimblusser 2 liter A, B en F ( Vet ) Ideaal voor thuis!

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We eindigen deze lijst met de Anaf Brandblusser. Dit is de beste vet brandblusser voor thuis in 2024. Als je een keuken of vetbrand hebt is dit een uitstekende optie.

Wil jij een brandblusser kopen voor thuis? De brandblusser is gemakkelijk op te hangen en past op meerdere plekken in het huis. Er zit 2 liter in waardoor het geschikt is voor een normaal huis. Het kan gebruikt worden bij 3 verschillende brandklassen. Dit is klasse B, A en F. Verder is het nog gebruiksvriendelijk en gelijk te gebruiken.

Eigenlijk is het het een hele simpele brandblusser van hoge kwaliteit. Er staat ook een keuringssticker op waardoor je weet dat het aan de eisen voldoet. Houdt wel goed afstand van de brand aangezien het gevaarlijk is en de brandblusser best ver kan spuiten.

Voordelen Anaf Brandblusser

 • Ook geschikt voor elektrische installaties
 • Makkelijk te monteren

Nadelen Anaf Brandblusser

 • Slechts in 1 inhoud beschikbaar

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel brandblussers voor thuis hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten brandblussers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de brandblussers voor thuis op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste brandblussers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>