Best Geteste Duivenverjager

VerminBuster Duivenpinnen 1 Meter

VerminBuster Duivenpinnen 1 Meter

Er zijn ongelofelijk veel duiven in de wereld en de VerminBuster Duivenpinnen 1 Meter zorgen ervoor dat ze wegblijven van jouw huis! Duiven zorgen voor veel schade en deze vogelverschrikker kan je gemakkelijk plaatsen. Met 1 meter is het lang genoeg voor de meeste schuttingen. De pinnen zorgen ervoor dat de duiven niet kunnen blijven zitten en je tuin goed schoon blijft! Ze schrikken ook alleen maar af zodat er geen dierenleed wordt aan gedaan.

Het is heel vervelend als je een mooie tuin hebt en duiven zorgen ervoor dat je het regelmatig moet schoonmaken. Ze poepen veel en het liefst heb je ze zo ver weg mogelijk van de tuin. Daarom is een duivenverjager een goede oplossing. Er zijn veel verschillende duivenverjagers en daarom is het moeilijk om de juiste keuze te maken.

Wij van Gardini hebben daarom grondig onderzoek voor je gedaan. Zo hebben we een test uitgevoerd waarin we op zoek zijn gegaan naar de beste duivenverjager! We hebben meerdere producten getest en uiteindelijk een ultieme Top 5 gevormd. Ze hebben allemaal een eigen review gekregen.

Ook hebben ze een eindbeoordeling gekregen waardoor je de producten goed van elkaar kan onderscheiden. Ben jij benieuwd naar onze Top 5? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

20

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

29

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Duivenverjagers

VerminBuster Duivenpinnen 1 Meter

Beste Koop Duivenverjager
1. VerminBuster Duivenpinnen 1 Meter

PRIXXS - Duivenpinnen Duivenverjager kunststof all-in-one pakket | 5 meter | Vogelwering | 10 jaar garantie

Beste Duivenverjager Set
2. PRIXXS - Duivenpinnen Duivenverjager

Beste Ultrasone Duivenverjager
3. B&H Ultrasone ongedierte verjager

XL Duivenverjager Nep Kraai / Raaf - Duiven Verschrikker Vogelverschrikker - Vogel Verjager

Beste Duivenverjager Pop
4. XL Duivenverjager Nep Kraai / Raaf

Nesto's® PREMIUM Antiklimstrips - 5 meter - Zwart - Duivenpinnen - Vogelpinnen - Anti Katten Klim Strips - Vogelschroot - Duivenverjager - Vogelverjager - Vogelwering - Duivenwering - kattenpinnen - kunststof

Beste Duivenverjager Groot
5. Nesto's® PREMIUM Antiklimstrips


Top 10 Beste Duivenverjagers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste duivenverjagers. Dit zijn onder andere ook producten die we meegenomen hebben in de duivenverjager test. Het is dus ook altijd handig om dit door te nemen.


Waar moet je op letten bij het kopen van een duivenverjager?

Er zijn verschillende duivenverjagers op de markt en dit kan ervoor zorgen dat het soms moeilijk kan zijn om de juiste keuze te maken. Ze zijn ook heel verschillende aangezien sommige producten pinnen hebben terwijl andere producten weer uit tape bestaan. Daarom zijn er nog verschillende vragen over duivenverjagers.

Want welke duivenverjager is het beste volgens de consumentenbond? Hierop hebben we antwoord gegeven in ons artikel Wij hebben om je op weg te helpen een aantal criteria voor je op een rijtje gezet zodat je een goede duivenverjager vindt! Lees ze gauw hieronder.

Type

Een duivenverjager kopen kan best lastig zijn en daarom is het belangrijk om eerst goed door te nemen wat voor type product je wilt aanschaffen. Zo heb je bijvoorbeeld duivenpinnen maar kan je er ook voor kiezen om een 'nep kraai' aan te schaffen. Die kan namelijk ook de duiven afschrikken. Wij raden aan om het in ieder geval goed door te nemen voordat je een aankoop doet.

Lengte

Als je ervoor kiest om duivenpinnen aan te schaffen is het ook belangrijk om te kijken naar de lengte van de schutting (of waarop je het ook wilt plaatsen). Het moet namelijk wel erop kunnen passen en de gehele ruimte in beslag nemen. Anders kunnen de duiven nog steeds op de schutting staan. We raden ook hier aan om goed de afmetingen te weten voordat je op zoek gaat.

Andere dieren

Wil jij ook andere dieren wegjagen uit de tuin? Neem dan een kijkje naar de multifunctionele producten aangezien daar er van genoeg op de markt zijn. Zo zijn sommige producten ook geschikt om katten en andere dieren weg te jagen. Ze kosten vaak wel wat meer maar je hebt er ook echt wat aan! Het is slim om dit van tevoren allemaal goed doordacht te hebben.

Dierenleed

De meeste mensen willen de duiven alleen maar wegjagen en geen dierenleed veroorzaken. Het komt ook vaak voor dat mensen de duivenpinnen aanschaffen en hiermee jaag je de dieren alleen maar weg. Wil je liever gebruik maken van gif om ze vergoed weg te jagen? Dan kan dat ook maar dan moet je goed onderzoek doen. Hiermee doe je de dieren natuurlijk wel weer leed aan.


Wat is de beste duivenverjager van 2024? 

We zijn eindelijk aangekomen bij de Top 5! In deze sectie zal er antwoord gegeven op 2 belangrijke vragen. Welke duivenverjager is het beste? En welke duivenverjager past het beste bij mij? Het team van Gardini heeft dus meerdere producten getest en een lijst gevormd.

Alle producten zijn beoordeeld op verschillende criteria en hebben een eindcijfer gekregen. Er staat ook een review bij zodat je precies weet hoe het product werkt! We hebben ook een aantal goedkopere producten meegenomen zodat er ook een mooie duivenverjager aanbieding bij zit.

1. VerminBuster Duivenpinnen 1 Meter

VerminBuster Duivenpinnen 1 Meter

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Maar wat is dan de beste duivenverjager van 2024? Dat zijn de VerminBuster Duivenpinnen 1 Meter! Hiermee haal je de beste koop in huis.

Het heeft namelijk een lengte van 1 meter waardoor je goed op een schutting kan plaatsen. De pinnen zorgen ervoor dat de duiven worden afgeschrikt en niet meer in de buurt van de tuin komen. Hierbij is het ook geschikt voor andere dieren. Zo krijg je er een antiklim strip bij waardoor katten niet over het hek kunnen klimmen. Er wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën en het is duurzaam materiaal.

Hierdoor is het gemakkelijk te plaatsen door iedereen! De pinnen die gebruikt worden zijn ongeveer 10 centimeter hoog en daardoor ook niet heel zichtbaar. Pinnen namelijk een gesloten gevoel geven maar dat is hier niet het geval. Verder zijn de pinnen ook niet scherp waardoor het niet gevaarlijk is. Meerdere personen hebben het product al gebruikt en zijn er zeer tevreden over.

Voordelen VerminBuster Duivenpinnen 1 Meter

 • Goedkoopste optie van de lijst
 • Gemakkelijk te installeren
 • Ook geschikt voor andere dieren

Nadelen VerminBuster Duivenpinnen 1 Meter

 • Moeilijk kleiner te maken bij een minder grote schutting

2.  PRIXXS - Duivenpinnen Duivenverjager

PRIXXS - Duivenpinnen Duivenverjager kunststof all-in-one pakket | 5 meter | Vogelwering | 10 jaar garantie

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Op de tweede plek hebben we de PRIXXS - Duivenpinnen Duivenverjager! Dit beschikt over een set waardoor je het gelijk kan installeren.

Bij deze set krijg je duivenpinnen die ervoor zorgen dat de duiven niet meer op de schutting zitten! Het heeft een lengte van tot wel 5 meter. Je krijgt er ook lijm bij die speciaal bij het product hoort. Met de strip kan je ervoor zorgen dat alles goed vastzit. Deze strip kan op bijna elke ondergrond geplaatst worden. De duiven zullen gelijk door hebben dat ze niet meer op de schutting kunnen zitten.

Je kan er ook nog zelf voor kiezen welke kleur de pinnen zijn. Dat is best handig aangezien je natuurlijk niet wilt dat het opvalt. Verder is het dus gemakkelijk te installeren aangezien je het gehele pakket erbij krijgt. Doordat het ook zo’n groot pakket is hoef je ook niet zuinig te zijn met de duivenpinnen. Er zitten namelijk genoeg in voor de schuttingen maar je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het op een balkon te plaatsen.

Voordelen PRIXXS - Duivenpinnen Duivenverjager

 • Met dit pakket kan je het gelijk installeren
 • Het product kan tot wel 10 jaar op de juiste plek blijven
 • Duiven hebben gelijk door dat ze er niet meer op kunnen zitten

Nadelen PRIXXS - Duivenpinnen Duivenverjager

 • Duurste optie van de lijst

3. B&H Ultrasone ongedierte verjager

Premium Kattenverjager op zonneenergie - Ultrasone ongedierte verjager - Muizenverjager – Duivenverjager – Vogelverjager

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben jij op zoek naar de beste ultrasone duivenverjager? Dan zit je bij nummer 3 goed! De B&H Ultrasone ongedierte verjager zorgt er namelijk voor dat niet alleen duiven maar ook andere dieren verjaagd worden.

Dit product beschikt namelijk over audio en licht dat ervoor zorgt dat de dieren niet in de buurt van de tuin durven te komen. Het heeft een bereik van 8 meter zodat ze op tijd worden afgeschrikt. Het werkt op batterijen maar je hoeft ze niet om een bepaalde tijd te verwisselen. Ze laden namelijk automatisch op! De zonnepanelen die op het product zitten zorgen hiervoor. Alleen de eerste keer moet je het handmatig opladen.

Verder heeft het ook een simpel design. Zo neemt het weinig ruimte in beslag en heeft het een zwarte kleur. Hierdoor valt het dus niet heel erg op in de tuin. Duivenpinnen zijn heel goed zichtbaar, maar dat is hier zeker niet het geval. Het is ook gemakkelijk te installeren en daarnaast werkt het ook gelijk. Je kan het op meerdere plekken plaatsen, maar we raden het aan om het in het midden van de tuin te doen

Voordelen B&H Ultrasone ongedierte verjager

 • Jaagt ook andere dieren weg
 • Kan dieren vinden in een straal van 8 meter
 • Werkt op batterijen en laadt automatisch op

Nadelen B&H Ultrasone ongedierte verjager

 • Geeft bij sommige mensen wat druk op de oren    

4. XL Duivenverjager Nep Kraai / Raaf

XL Duivenverjager Nep Kraai / Raaf - Duiven Verschrikker Vogelverschrikker - Vogel Verjager

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil jij geen duiven pijn doen maar ze toch liever niet op je balkon hebben? Neem dan een kijkje bij de XL Duivenverjager Nep Kraai / Raaf!

Dit namelijk een pop in de vorm van een kraai. Op deze manier worden de duiven afgeschrikt. Het ziet er namelijk levensecht uit en de duiven willen hier zeker niet in de buurt komen. Hierbij is het ook gemaakt van hoogwaardig kwaliteit waardoor het niet snel kapot gaat. Gebeurd dat toch wel? Dan is dat zeker geen probleem! Je krijgt namelijk 3 kraaien bij de set waardoor je voor een langere tijd goed zit.

Je kan er ook voor kiezen om voor een kraai te gaan met een andere kleur. Het heeft een afmeting van 40 x 12 x 22 centimeter. Hierdoor is het dus zeker groot genoeg. Je kan het dus op het balkon plaatsen waar het goed zichtbaar is. Maar het helpt ook om het in een tuin te plaatsen aangezien het ongedierte dan wegblijft. Al met al is het dus een uitstekend product waarmee het weinig moeite kost om de duiven weg te houden.

Voordelen XL Duivenverjager Nep Kraai / Raaf

 • Kwaliteit blijft hetzelfde in elk soort weer
 • Je krijgt 3 kraaien
 • Door de grootte schikt het de duiven af

Nadelen XL Duivenverjager Nep Kraai / Raaf

 • Maakt geen geluid

5. Nesto's® PREMIUM Antiklimstrips

Nesto's® PREMIUM Antiklimstrips - 5 meter - Zwart - Duivenpinnen - Vogelpinnen - Anti Katten Klim Strips - Vogelschroot - Duivenverjager - Vogelverjager - Vogelwering - Duivenwering - kattenpinnen - kunststof

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De laatste plek is weggelegd voor de Nesto's® PREMIUM Antiklimstrips! Dit is een grote duivenverjager die je overal gemakkelijk kan plaatsen.

Naast de duiven weerhoudt het ook andere vogels om op je schutting te staan. Het werkt ook goed tegen katten en het heeft grote spikes. De duiven kunnen het van een afstand zien en besluiten daarom om er niet op te staan. Ze zijn dus gemakkelijk te monteren en het neemt weinig tijd in beslag. Je krijgt 10 strips bij het product die in totaal een lengte hebben van 5 meter. Hierdoor kan je het dus op meerdere plekken plaatsen.

Het heeft een zwarte kleur waardoor het niet zo erg op valt. Een tuin heeft vaak een groene kleur en het zal niet mooi zijn als de spikes zichtbaar zijn. Als je ze eenmaal geplaatst hebben gaan ze voor een langere tijd mee. Het is ook een redelijk veilig product om te installeren en het houdt inbrekers buiten. De voordelen zorgen ervoor dat je weer elke dag kan genieten van een mooie tuin (maar ook zeker een balkon)!

Voordelen Nesto's® PREMIUM Antiklimstrips

 • De strips gaan voor een langere tijd mee
 • Bevat grote en kleine spikes zodat het meerdere dieren tegenhoudt
 • Is buigbaar en flexibel

Nadelen Nesto's® PREMIUM Antiklimstrips

 • Beschik niet over eWaste

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel duivenverjagers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten duivenverjagers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de duivenverjagers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste duivenverjagers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>