Beste Gehoorbescherming

Soul Taine Gehoorbescherming met Radio - DAB+ review

Soul Taine Gehoorbescherming met Radio - DAB+

Op zoek naar de beste gehoorbescherming van 2024? Gardini is weer op zoek gegaan naar de beste manieren om je oren te beschermen tegen hard geluid, en de Soul Taine Gehoorbescherming met Radio - DAB+ is de absolute winnaar van onze beste gehoorbescherming test 2024!

De Soul Taine Gehoorbescherming met Radio - DAB+ wint niet alleen op het gebied van bescherming, want elk geluid en elke frequentie worden vrijwel perfect weggefilterd. Ook is de Soul Taine Gehoorbescherming met Radio - DAB+ extra prettig doordat je hem kunt aansluiten op DAB+ radio stations.

Al met al heb je met de Soul Taine Gehoorbescherming met Radio - DAB+ gehoorbescherming dus de aller beste gehoorbescherming van 2024 te pakken. Bekijk de beste prijs via de onderstaande knop!

Ben jij op zoek naar de beste gehoorbescherming? Dat vinden we een verstandig plan! Of je nou veel met luide apparaten werkt, overgevoelig bent voor geluidsprikkels of je vaak bevindt in een luidruchtige omgeving - het is altijd een goed idee om je oren te beschermen met goede gehoorbescherming apparatuur.

Vrijwel iedereen heeft wel eens geluidsoverlast meegemaakt. In drukke steden, op of langs de snelweg, maar ook bij festivals of in drukke winkelstraten worden iedere dag geluidsniveaus bereikt die niet gezond zijn voor menselijke oren.

Naast dat hard geluid schadelijk kan zijn voor je oren, wekt het ook extra veel stress op, waardoor je uiteindelijk minder goed zult kunnen nadenken. Al met al is het dus een goed idee om goede gehoorbescherming aan te schaffen als je denkt dat je dit nodig hebt, om wat voor reden dan ook.

Maar gehoorbescherming is best een lastig begrip, en er zijn veel verschillende soorten gehoorbescherming verkrijgbaar. Zo zijn er gehoorbeschermende koptelefoons, klus oordoppen, oorkappen en nog veel meer. Hoe zorg je het best voor jouw gehoor? En wat is de beste gehoorbescherming van 2024? Dat lees je allemaal in dit artikel van Gardini, waarin we de beste koop gehoorbescherming van 2024 voor je op een rijtje zetten!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 gehoorbeschermingen

Soul Taine Gehoorbescherming met Radio - DAB+ review

Beste koop
1.  Soul Taine Gehoorbescherming met Radio - DAB+

Beste Gehoorbescherming met Bluetooth
2. Gardtech gehoorbeschermer met mp3 speler

Beste gehoorbescherming oordoppen
3. 2 Sets oordoppen - gehoorbescherming

Beste gehoorbescherming voor kinderen
4. Alecto BV-71 Gehoorbescherming Kinderen

Beste betaalbare gehoorbescherming
5. Oorkappen 3M Peltor Optime III H540A

Top 10 beste gehoorbeschermingen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste gehoorbeschermingen.


Waar op letten bij het kopen van gehoorbescherming?

Natuurlijk is het niet altijd makkelijk om gehoorbescherming uit te kiezen. Je zou altijd kunnen kijken naar het advies van je mede klussers, of de beste gehoorbescherming volgens de consumentenbond. Maar het is natuurlijk fijner om zelf te kunnen beoordelen wat je de beste koop gehoorbescherming vindt.

Het hebben van gehoorbescherming is enorm belangrijk. Je wilt geen gehoorschade oplopen tijdens het gebruik van een sloophamer of klopboormachine

Daarom hebben we hieronder een aantal tips gegeven voor waar je op moet letten bij het kopen van gehoorbescherming. Hierdoor kun je zelf kijken naar de producten in onze top 5 gehoorbescherming apparatuur - om zo een keuze te maken die het aller best bij jou past!

Soort gehoorbescherming

De soort gehoorbescherming betekent in dit geval de keuze tussen oordoppen, een koptelefoon of wellicht andere soorten gehoorbescherming. Oordoppen zijn vaak meer geschikt voor hogere tonen, dus als je veel zware werkzaamheden verricht waar veel lage frequenties bij vrij komen is het verstandiger om een koptelefoon te kopen.

Pasvorm

De pasvorm is belangrijk bij gehoorbescherming, omdat je bij sommige activiteiten uiteraard geen product kan gebruiken dat van je hoofd af valt. Sommige oordoppen werken prima als je thuis geluidsoverlast hebt, maar als je er mee aan de slag gaat kunnen ze misschien sneller uitvallen.

Slimme functies

Bij sommige gehoorbeschermers zitten er een aantal slimme functies ingebouwd, zoals een radio, bluetooth verbinding of andere functies om muziek mee af te spelen.

SNR waarde

De SNR waarde van een product vertelt je hoe veel geluid de gehoorbescherming daadwerkelijk tegen houdt. De SNR wordt aangegeven in dB, en staat voor het ratio tussen achtergrondgeluid en de geluiden die je wel wil horen (hoger is beter).


Wat is de beste gehoorbescherming van 2024? 


1. Soul Taine Gehoorbescherming met Radio - DAB+

Soul Taine Gehoorbescherming met Radio - DAB+ review

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Als je niets anders wil dan de allerbeste gehoorbescherming van 2024, is de Soul Taine Gehoorbescherming met Radio - DAB+ echt wat voor jou.

De Soul Taine Gehoorbescherming met Radio - DAB+ wint niet alleen op het gebied van bescherming, want elk geluid en elke frequentie worden vrijwel perfect weggefilterd. Ook is de Soul Taine Gehoorbescherming met Radio - DAB+ extra prettig doordat je hem kunt aansluiten op DAB+ radio stations.

Naast DAB+ kan je ook gewoon je telefoon met bluetooth of AUX verbinden aan de Soul Taine Gehoorbescherming met Radio - DAB+.   Zo hoef je niet meer een luide bouwvakkers radio mee naar je werk te nemen, en kun je alsnog met je collega's genieten van je favoriete radio station!

Al met al heb je met de Soul Taine Gehoorbescherming met Radio - DAB+ gehoorbescherming dus de aller beste gehoorbescherming van 2024 te pakken. Bekijk de beste prijs hier!

Voordelen Soul Taine Gehoorbescherming met Radio - DAB+

 • DAB+ Radio en Bluetooth verbinding ingebouwd in de koptelefoon
 • Batterij gaat lang genoeg mee voor een hele werkdag
 • Makkelijk oplaadbaar
 • Geleverd met een handige draagtas

Nadelen Soul Taine Gehoorbescherming met Radio - DAB+

 • Zal niet op iedereens hoofd precies goed blijven zitten, dus tijdens zware werkzaamheden kan hij van je hoofd af vallen

2.  Gardtech gehoorbeschermer met mp3 speler

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Een goedkoper alternatief vind je in de Gardtech gehoorbeschermer met mp3 speler. Deze ontzettend goede gehoorbescherming zal je niet teleurstellen, omdat hij erg lekker en stevig op je hoofd zit. 

Naast het praktische ontwerp, is de Gardtech gehoorbeschermer met mp3 speler ook nog eens te verbinden met Bluetooth. Als je je telefoon niet altijd bij je kan of mag hebben tijdens je werkzaamheden, kun je ook kiezen om MP3 bestanden direct op het apparaat te zetten. Zo hoef je nooit zonder muziek in je oren te zitten!

En dan het belangrijkste gedeelte; de Gardtech gehoorbeschermer met mp3 speler beschermt je oren als geen ander. De SNR waarde is maar liefst 29 dB en dat zorgt voor een veilige werkomgeving voor iedereen.

En dat alles met een batterijduur van maar liefst 10 uur, welke tevens makkelijk op te laden is via een USB snoertje!

Voordelen Gardtech gehoorbeschermer met mp3 speler

 • Goede gehoorbescherming met 29 dB SNR waarde
 • MP3 bestanden direct op de koptelefoon zetten, of met Bluetooth verbinden
 • Verstelbaar zodat hij altijd goed op je hoofd past
 • Voordelig geprijsd

Nadelen Gardtech gehoorbeschermer met mp3 speler

 • Opladen duurt relatief lang

3. 2 Sets oordoppen - gehoorbescherming

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Heb je liever een wat compactere vorm van gehoorbescherming? Dan kom je uiteraard terecht bij een setje oordoppen. Bij deze oordoppen krijg je gelijk een set van 2, wat erg handig is als je ze regelmatig in doet.

Deze set van 2 oordoppen heeft een totale SNR waarde van 15, en is vooral geschikt voor hogere tonen. Geschikt om bijvoorbeeld mee te boren, zagen of wat voor werkzaamheden dan ook.

Een ander groot voordeel aan deze set oordoppen is natuurlijk dat ze veel minder zichtbaar zijn dan een grote koptelefoon, waardoor je bijvoorbeeld door de stad kunt lopen zonder last te hebben van al het omgevingsgeluid! 

Voordelen 2 Sets oordoppen - gehoorbescherming

 • Vallen vrijwel niet op
 • Beschermen uitstekend je oren met 15 dB SNR
 • Zitten lekker en vallen niet snel uit je oren

Nadelen 2 Sets oordoppen - gehoorbescherming

 • Bescherming is vooral voor lagere tonen niet zo goed als bij een koptelefoon / oorkleppen

4. Alecto BV-71 Gehoorbescherming Kinderen

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op jonge leeftijden is het extra belangrijk om goed te zorgen voor de oren van je kind. Gehoorschade bij kinderen kan de rest van hun leven nog terugkomen, en naarmate ze ouder worden kan het zelfs erger worden.

Gelukkig is er de Alecto BV-71 Gehoorbescherming voor Kinderen! Met deze topkoptelefoon kunnen je kinderen jou niet meer horen, maar het luide dB-niveau van de stad of drukke straten zal ook niet meer schadelijk zijn voor je kind. En dat is geloof ik wel zo'n fijn gevoel!

De Alecto BV-71 Gehoorbescherming voor Kinderen is uitgerust met een vrolijk design, waardoor je kind het hopelijk niet erg vindt om te dragen. En de demping werkt tot zo'n 29 dB SNR! Vanaf zo'n 18 maanden kan je kind deze koptelefoon al gebruiken, door het universele ontwerp dat op zelfs de kleinste koppies wel past.

Voordelen Alecto BV-71 Gehoorbescherming Kinderen

 • Beschermt je kind tegen gevaarlijke en harde geluiden van buitenaf
 • Zorgt voor een 29 dB reductie in geluidsniveau
 • Niet te duur
 • Kan al vanaf 18 maanden oud gedragen worden

Nadelen Alecto BV-71 Gehoorbescherming Kinderen

 • Alleen geschikt voor kinderen

5. Oorkappen 3M Peltor Optime III H540A

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.8

Prijs / kwaliteit

8.0

Wil jij niet al die onnodige functies als een DAB+ radio, een bluetooth mp3 speler of wat dan ook, maar wil je wel gewoon in ultieme rust en stilte van de omgeving kunnen genieten?

De Oorkappen 3M Peltor Optime III H540A zijn dan de meest geschikte gehoorbescherming voor jou! Met de Oorkappen 3M Peltor Optime III H540A heb je bescherming tot wel 35 dB SNR.

Daarnaast weegt de Oorkappen 3M Peltor Optime III H540A maar 391 gram, waardoor je amper door hebt dat hij op je hoofd zit.

Voordelen Oorkappen 3M Peltor Optime III H540A

 • Erg licht, prettig om te dragen
 • Beschermt je oren zonder onnodige poespas
 • Uitstekende bescherming met zo'n 35 dB SNR

Nadelen Oorkappen 3M Peltor Optime III H540A

 • Werkt niet goed samen als je een bril op hebt

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel soorten gehoorbescherming hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten gehoorbescherming getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de gehoorbescherming op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste gehoorbescherming op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>