Best Geteste Gereedschapskar

STANLEY 1-70-326 Mobile Work Center gereedschapswagen review

STANLEY 1-70-326 Mobile Work Center

Op zoek naar de beste gereedschapskar 2024? Dan is de STANLEY 1-70-326 Mobile Work Center de enige logische keuze! Je kan in de grote lades van deze Stanley Gereedschapskar namelijk honderden tools opbergen. Dankzij de wieltjes en het lange, uitschuifbare handvat kun je dit mobiele work center overal mee naartoe nemen.

Je bent niet beperkt tot kleiner gereedschap; ook grote elektrische apparaten kun je makkelijk kwijt in dit work center van Stanley. Dit maakt hem uitermate geschikt als all-in gereedschapskoffer op wielen, zowel voor professionals als voor huis-, tuin- en keukengebruik!

Als je een klusser bent, heb je vast een enorm arsenaal aan gereedschap dat nodig is voor verschillende klussen. Het kan nog wel eens een gedoe zijn om dit gereedschap mee te nemen naar een klant, een familielid of een ander hulpbehoevende medemens. Hoe kun je je gereedschap het makkelijkst opbergen en meenemen? Met een goede gereedschapskar natuurlijk!

Er zijn op het internet tientallen verschillende gereedschapskarren te vinden. Het onderscheid tussen de beste gereedschapskarren en minder goede gereedschapskar aanbiedingen kun je lastig vinden, tenzij je alle producten hebt getest. Dat hebben wij gelukkig al voor je gedaan.

Op deze pagina lees je alles over de beste gereedschapskarren, zowel voor professioneel als thuisgebruik. Dadelijk weet je na het lezen van onze reviews precies wat de beste gereedschapskar volgens de consumentenbond is, maar ook heb je een gereedschapskar die echt bij je past. De beste gereedschapskarren 2024 (onafhankelijk getest) vind je bij Gardini!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

20

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

39

 Ervaringen gecheckt

17

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Gereedschapskarren

STANLEY 1-70-326 Mobile Work Center gereedschapswagen review

Beste Koop Gereedschapskar
1. STANLEY 1-70-326 Mobile Work Center

Beste Grote Gereedschapskar
2. Kreator KRT653002 Gereedschapswagen

Beste werkplaats Gereedschapskar
3. AREBOS Werkplaatskar Gereedschapskast

Beste luxe Gereedschapskar
4. VidaXL Gereedschapswagen 7 lades

Beste Keter Gereedschapskar
5. Keter Module Ladekast 7 lades

Top 10 beste Gereedschapskarren

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Gereedschapskarren.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Gereedschapskar?

Voordat we je gaan vertellen welke gereedschapskarren het best getest zijn, is het wel zo handig dat je zelf ook wat voorkennis hebt. De beste gereedschapskar kies je het liefst zelf uit - zeker als je professioneel klusser bent. Hieronder lees je de maatstaven die we hebben aangehouden tijdens onze gereedschapskar test. Zo bepaal je de kwaliteit van een gereedschapskar en kies je het beste product voor jou uit.

Grootte van lades

De lades in een gereedschapskar moeten natuurlijk groot genoeg zijn voor jouw gereedschap. Sommige karren zijn geschikter voor kleine tools, zoals zaklampen, schroevendraaiers en mesjes. Als je gebruik maakt van groter geschut zoals een elektrische boormachine of een betonschaar is een gereedschapskar met hele grote lades noodzakelijk.

Veiligheid

Het gereedschap in jouw gereedschapskar kan best kostbaar zijn. Daarom hebben veel gereedschapskarren ook een slot op de lades, zodat niemand er zomaar iets uit kan halen. Dit is een veelvoorkomend probleem bij klussers en daarom raden we dit zeker aan als je een gereedschapskar kopen gaat.

Kleine accessoires

Een gereedschapskar is vooral gemaakt om grotere objecten bij elkaar te houden en mee te kunnen nemen. Maar ook het vervoeren van kleine accessoires bij het klussen (schroeven, bouten, etc) kan voor problemen zorgen. Zeker als je het netjes op orde wilt houden. Een goede gereedschapskar heeft daarom altijd een lade voor kleine spulletjes die je makkelijk kwijtraakt - en bij de beste gereedschapskarren kun je ze ook makkelijk organiseren en terugvinden in de kar.

Formaat

Naast de grootte van de lades is ook de grootte van de gereedschapskar zelf belangrijk om te overwegen voor je er één koopt. Tuurlijk koop je het liefst de allerdikste gereedschapskar, maar heb je die ruimte echt allemaal nodig? Rekening houden met mogelijke uitbreidingen van je klusarsenaal in de toekomst is wel handig.  Houd dus wat ruimte over voor die gloednieuwe boormachine die je graag wil kopen om echt een duurzame aankoop te doen.


Wat is de beste Gereedschapskar van 2024? 

De beste gereedschapskar 2024 vind je op Gardini! Onze klusexperts hebben de beste producten voor je op een rijtje gezet. Deze zijn niet zomaar uitgekozen; we hebben gekeken naar de prijs-kwaliteitsverhouding, maar ieder product is weer beter voor een andere soort klusser. Lees de reviews door en kom erachter welke gereedschapskar is het beste is voor jou!

1. STANLEY 1-70-326 Mobile Work Center

STANLEY 1-70-326 Mobile Work Center gereedschapswagen review

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Op zoek naar de beste gereedschapskar 2024? Dan is de STANLEY 1-70-326 Mobile Work Center de enige logische keuze! Je kan in de grote lades van deze Stanley Gereedschapskar namelijk honderden tools opbergen.

Dankzij de wieltjes en het lange, uitschuifbare handvat kun je dit mobiele work center overal mee naartoe nemen. Je bent niet beperkt tot kleiner gereedschap; ook grote elektrische apparaten kun je makkelijk kwijt in dit work center van Stanley. 

Heb je veel kleinere spulletjes die je ook mee moet hebben in je gereedschapskar? Daar heeft de STANLEY 1-70-326 Mobile Work Center een oplossing voor, een lade met makkelijke organisatie voor accessoires voor het klussen. Dit maakt hem uitermate geschikt als all-in gereedschapskoffer op wielen, zowel voor professionals als voor huis-, tuin- en keukengebruik!

Voordelen STANLEY 1-70-326 Mobile Work Center

 • Makkelijk mee te nemen met wieltjes en handvat
 • Geschikt voor profs en thuisgebruik
 • Zowel voor grote apparaten als hele kleine accesoires
 • Makkelijke organisatie van je gereedschap

Nadelen STANLEY 1-70-326 Mobile Work Center

 • Relatief weinig verschillende opbergruimtes

2.  Kreator KRT653002 Gereedschapswagen

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

De Kreator KRT653002 Gereedschapswagen is één van de meest uitgebreide gereedschapswagens op de markt. Dit product is niet zomaar uitgekozen door onze experts; hij is ons aangeraden door verschillende klussers binnen onze kringen, die altijd moeite ervaarden met het op orde houden van hun klusmateriaal. En we begrijpen waarom de Kreator KRT653002 daarvoor de perfecte oplossing was!

Voor kleinere spullen biedt de Kreator KRT653002 Gereedschapswagen een aantal kleinere vakjes aan de bovenkant van de kar, waar je dus erg snel en makkelijk bij kan. Zo switch je heel snel van opzetstukje voor je boormachine en pak je in no time een schroef uit de lades. 

Onder deze kleine vakjes zitten een aantal grotere. Hier kun je enorm groot gereedschap in kwijt. De vier wieltjes aan de onderkant zorgen ervoor dat de Kreator KRT653002 Gereedschapswagen niet makkelijk omver valt, en je kan hem in je werkplaats of in huis makkelijk van A naar B rollen. Kortom een top aankoop voor iedere ambitieuze klusser!

Voordelen Kreator KRT653002 Gereedschapswagen

 • Veel ruimte voor kleinere spullen
 • Makkelijk te organiseren
 • Vier wieltjes zijn erg stevig
 • Ook groot gereedschap past in de Kreator KRT653002 

Nadelen Kreator KRT653002 Gereedschapswagen

 • Geen prettig handvat om hem op te tillen waar nodig

3. AREBOS Werkplaatskar Gereedschapskast

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

De AREBOS Werkplaatskar Gereedschapskast is een gereedschapskar met in totaal negen vakken, waar je als klusser je gereedschap in kwijt kunt. Doordat er zoveel verschillende vakken zijn kun je de AREBOS Werkplaatskar organiseren zoals je dat zelf prettig vindt.

Een vette optie die je krijgt met deze AREBOS Werkplaatskar, is dat er een gereedschapskistje bovenop zit die je vast en los kunt maken wanneer dat nodig is. Je kan bijvoorbeeld je kleine gereedschap erg makkelijk van de kast aftillen als je het grote materieel niet nodig hebt. Dat scheelt weer een hoop moeite!

Gebruik je veel kostbare materialen tijdens het klussen? Geen zorgen! Al je boormachines, hamers en luxe gereedschap zit met één druk op de knop veilig achter slot en grendel. Dit centrale vergrendelingssysteem werkt erg intuïtief, en voorkomt dat je alle lades zelf af moet sluiten. 

De AREBOS Werkplaatskar is net als andere producten van AREBOS ontwikkeld om tientallen jaren mee te gaan. Daarom is de ietes hogere prijs voor deze kar niet zo heel hoog meer als je het oog op de toekomst houdt. Een veilige, multifunctionele kar waar je enorm veel spullen in kwijt kan, een dikke aanrader dus!

Voordelen AREBOS Werkplaatskar Gereedschapskast

 • Vergrendelingssysteem erg handig
 • 9 lades die je zelf naar wens kunt indelen
 • Afhaalbare gereedschapskoffer met handvaten
 • Stevige wieltjes

Nadelen AREBOS Werkplaatskar Gereedschapskast

 • Kan moeilijk in zijn geheel verplaatst worden over een drempel of in een auto

4. VidaXL Gereedschapswagen 7 lades

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Voor een all-round gereedschapskar met alles er op en eraan, kies je de VidaXL Gereedschapswagen! Deze Gereedschapswagen heeft maar liefst 7 lades die je naar wens kunt indelen. Ze verschillen qua formaat, en zijn aan de binnenkant op te delen met deelwanden zodat je al het kleinere materiaal goed georganiseerd kunt opbergen.

Bang dat je kostbare gereedschap gestolen wordt? Deze VidaXL Gereedschapswagen heeft een centraal vergrendelingssysteem. Hiermee kun je, als alle lades dicht zitten, met één sleutel de hele kar afsluiten. Dit is niet alleen handig tegen potentiële dieven, maar zorgt er thuis ook voor dat je kinderen niet met het gevaarlijke gereedschap aan de haal gaan.

De VidaXL Gereedschapswagen 7 lades heeft een duurzame constructie met vier stevige wieltjes. Die kunnen buiten gebruikt worden, en 2 daarvan kunnen remmen, wat handig is als je bijvoorbeeld een heuveltje op moet rijden.

Voordelen VidaXL Gereedschapswagen 7 lades

 • Veilig dankzij centrale vergrendeling
 • 7 lades naar wens in te delen
 • Stevige bouw met remmen op de wieltjes

Nadelen VidaXL Gereedschapswagen 7 lades

 • Aan de prijzige kant

5. Keter Module Ladekast 7 lades

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

In de professionele kluswereld is Keter een begrip. Dit bedrijf doet er alles aan om vakmannen- en vrouwen zo efficiënt mogelijk te werk te laten gaan, zo ook met deze Keter Module Ladekast!

Dit handige kastje op wielen heeft in totaal 7 lades. In tegenstelling tot veel andere gereedschapskarren wordt de Keter Module Ladekast geleverd met allerlei handige opbergbakjes. Dit maakt het organiseren van je spullen ineens veel makkelijker en je hoeft er zelf niet over na te denken.

Ook de Keter Module Ladekast heeft een centraal vergrendelingssysteem waarmee je dus alle lades in één keer kunt afsluiten. Dit bevordert de veiligheid van jou en je omgeving, maar beschermt ook je kostbare gereedschap tegen dieven. Je neemt de kist relatief makkelijk mee achterin je bestelbus en rijdt zo makkelijk naar klanten toe - of je houdt hem gewoon lekker in je eigen werkplaats!

Voordelen Keter Module Ladekast 7 lades

 • Centraal vergrendelingssysteem
 • 7 lades
 • Allerlei handige opbergbakjes

Nadelen Keter Module Ladekast 7 lades

 • Wieltjes niet geschikt voor buiten

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel gereedschapskarren hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten gereedschapskarren getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de gereedschapskarren op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste gereedschapskarren op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>