Best Geteste Gereedschapskoffer

Alles-in-een handgereedschap DHZ kit - 111-delig - geschikt voor alle merken review

Bosch 111-delige Promoline

De Bosch 111-delige Promoline zorgt ervoor dat je elke klus in het huis kan uitvoeren! Zo zit er een rolmaat, handzaag, combinatietang en nog veel meer andere gereedschappen in de kist. Het is dan ook een gemixte set. Denk bijvoorbeeld ook aan schroeven. Deze koffer is makkelijk te openen en alles is goed geordend. Zo kan je het gereedschap gauw terugvinden en gebruiken.

De beste gereedschapskoffers zitten rijkelijk gevuld met hoognodige accessoires voor bij het klussen. Rolmaten, hamers, sleutels en tangen… De hemel voor klussers gaat open als je de beste gereedschapskoffer in handen hebt.

Maar… Hoe kies je nou de beste koop gereedschapskoffer uit? Voor iedere soort klus heb je andere tools nodig. Het liefst koop je een goede gereedschapskoffer waar al deze tools in zitten. Maar dan nog zijn er persoonlijke voorkeuren en verschillen.

Gardini heeft een gereedschapskoffer test opgesteld, en we hebben de beste gereedschapskoffers 2024 beoordeeld op een aantal belangrijke specificaties. Dat komt samen in de top 5 beste gereedschapskoffers van dit moment!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

32

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Gereedschapskoffers

Alles-in-een handgereedschap DHZ kit - 111-delig - geschikt voor alle merken review

Beste koop gereedschapkoffer
1.  Bosch 111-delige Promoline

Blackline 969 delige Gereedschapskoffer met inhoud XXL Chroom Vanadium

Beste uitgebreide gereedschapskoffer
2. Hanse Blackline 969 delige Gereedschapskoffer

Kreator KRT653003

Beste premium gereedschapskoffer
3. Kreator KRT653003

Makita B-53877 17-delig

Beste compacte gereedschapskoffer
4. Makita B-53877 17-delig

Stanley STHT0-62141 34-delige

Beste budget gereedschapskoffer
5. Stanley STHT0-62141 34-delige

Top 10 Beste Gereedschapskoffers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste gereedschapskoffers!


Waar op letten bij het kopen van een gereedschapskoffer?

Een gereedschapskoffer kopen is makkelijk. Maar uitkiezen wat de beste koop gereedschapskoffer voor jouw situatie is, dat is veel lastiger. Je kan altijd kijken naar de beste gereedschapskoffer volgens de consumentenbond.

Maar de beste gereedschapskoffer voor jouw situatie kies je toch echt zelf uit. Om je te helpen met het maken van een keuze, hebben we hieronder een paar belangrijke dingen om op te letten neergezet, als je een gereedschapskoffer wil gaan kopen!

Meeneembaarheid

Een goede gereedschapskoffer kun je natuurlijk mee nemen. De beste gereedschapskoffers zijn óf licht genoeg om ze in je hand te dragen met een handvat, of ze zijn voorzien van wieltjes en een koffer handvat!

Zo kun je ook makkelijk gaan klussen bij vrienden of familie, zonder dat alles uit de koffer valt op het moment dat je de koffer open doet.

Organisatie

Een goede gereedschapskoffer is even goed georganiseerd. Het is natuurlijk fijn dat er van alles in zit, maar als het gewoon een koffer is met 100 losse onderdelen kom je er niet ver mee. Daarom heeft de beste gereedschapskoffer vakjes en houders voor allerlei soorten gereedschap.

Inclusief

Je kan gereedschapskoffers ook los kopen, zonder gereedschap; echter passen je eigen tools vaak minder goed in de gereedschapskoffer als dit het geval is. Een gereedschapskoffer inclusief tools zal altijd optimaal gebruik maken van de ruimte.

Formaat

Wil je een makkelijk meeneembare gereedschapskoffer? Of eentje op wieltjes die je vooral rond je eigen huis of schuur kunt rollen? Dat is een belangrijke overweging als je een goede gereedschapskoffer uit wilt kiezen.


Wat is de beste gereedschapskoffer van 2024? 

Wat voor gereedschapskoffer past bij jou? Hoe moet je de beste gereedschapskoffer uitkiezen, en wat is de beste gereedschapskoffer volgens de consumentenbond? Allemaal lastige vragen.

Een goede gereedschapskoffer uitkiezen is nou eenmaal lastig. Maar een stuk minder lastig nu je deze pagina bereikt hebt! We hebben namelijk een ultieme top 5 gemaakt voor de beste gereedschapskoffers van 2024

Dit is gebaseerd op prijs-kwaliteitverhouding, gebruiker reviews en de belangrijke dingen waar je op moet letten, die je hierboven kunt lezen. Lees gauw verder om de beste producten te zien!

1. Bosch 111-delige Promoline

Alles-in-een handgereedschap DHZ kit - 111-delig - geschikt voor alle merken review

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Een echte all-in gereedschapskoffer met alle tools die een gemiddelde klusser nodig zal hebben. Dat is wat je krijgt met de Bosch 111-delige Promoline!

Zoals de naam al zegt, heeft de Bosch 111-delige Promoline dus 111 verschillende tools en onderdelen in de koffer zitten. Daarmee kan je haast alles doen, van spijkers slaan tot aan schroeven draaien 

Je kan ook boormachine gebruiken voor het afmeten van ruimtes met uiterste precisie. Daarna kan je gelijk aan de slag gaan aangezien alles in deze gereedschapskoffer zit.

De koffer is handig mee te nemen, en de binnenkant is ook erg makkelijk georganiseerd. Hierdoor pak je de koffer snel en ruimte efficiënt weer in als de klus geklaard is!

Voordelen Bosch 111-delige Promoline

 • Goed georganiseerde gereedschapskoffer
 • Makkelijk mee te nemen en in te pakken
 • Goede prijs
 • Veel handige tools en hulpmiddelen voor bij het klussen

Nadelen Bosch 111-delige Promoline

 • Vrij zware koffer, een handvat met wieltjes zou handig zijn geweest

2. Hanse Blackline 969 delige Gereedschapskoffer

Blackline 969 delige Gereedschapskoffer met inhoud XXL Chroom Vanadium

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

De Hanse Blackline 969 delige Gereedschapskoffer staat garant voor de beste, Duitse kwaliteit gereedschap, dat ook nog eens verpakt zit in een ontzettend handige koffer.

Deze gereedschapskoffer is namelijk uitgerust met wieltjes en een uitneembaar handvat, waardoor het dus net voelt alsof je op vakantie gaat met deze gereedschapskoffer. Altijd handig voor een grote klus!

Met deze wieltjes aan de onderkant kan het product tevens tegen harde ondergronden, en de koffer is zo gemaakt dat hij bij wat trilling alsnog alle tools goed bij elkaar houdt.

Hierdoor heb je geen zee aan gereedschap op de grond liggen als je de gereedschapskoffer per ongeluk open maakt. Binnen in de gereedschapskoffer zitten dus maar liefst 969 handige items die het kluswerk makkelijk zullen maken,

Voordelen Hanse Blackline 969 delige Gereedschapskoffer

 • Handige rolkoffer, maakt het meenemen veel makkelijker
 • Maar liefst 969 soorten gereedschap en hulpmiddelen
 • Makkelijk georganiseerd en dus snel weer in te pakken
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen Hanse Blackline 969 delige Gereedschapskoffer

 • Erg zwaar en niet heel compact

3. Kreator KRT653003

Kreator KRT653003

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ga je niet zo vaak bij anderen klussen, en ben je een hobbymatige klusjesman die vooral thuis zijn ding doet? Dan kun je het beste terecht bij de Kreator KRT653003!

Deze rollende kast kan je dus overal in huis of op de werkplaats naartoe rollen. Daarnaast is hij ingedeeld in zeven lades die je helemaal zelf kunt indelen. Ze hebben ook verschillende formaten

De Kreator KRT653003 wordt niet geleverd met gereedschap, maar dat geeft jou wel weer de vrijheid om hem precies naar wens aan te passen! Dat is toch altijd fijn meegenomen.

Het lijkt op een zwaar product maar dat is het zeker niet. Je kan er namelijk gemakkelijk mee rondlopen. Dat komt ook omdat het gereedschap op de juiste plek blijft zitten. Dit maakt het dus niet zwaarder.

Voordelen Kreator KRT653003

 • Enorm veel ruimte
 • Makkelijke wieltjes waardoor je hem overal mee naar toe neemt op de werkplaats
 • Kan er zelf een slot op doen

Nadelen Kreator KRT653003

 • Voor sommige mensen te groot

4. Makita B-53877 17-delig

Makita B-53877 17-delig

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Gereedschap is wel handig, maar als je als klusser in een klein huis woont of niet veel ruimte over hebt kan het wel veel plaats in beslag nemen. Met de Makita B-53877 17-delig is dit probleem verleden tijd.

De Makita B-53877 17-delig is namelijk zo compact mogelijk ingedeeld, en verstrijkt maar een ruimte van 29,5 bij 39,5 centimeter en is maar 11 cm dik! Hierdoor kan je het gemakkelijk opbergen.

Toch passen er handige tools in waarmee je bijna al je klussen probleemloos uit kan voeren. Ideaal dus voor de compacte klussers onder ons. Het bestaat dan ook uit 2 lagen.

De onderste laag is leeg zodat je zelf kan bepalen wat je erin legt, maar de bovenkant heeft een simpel design. Hier kan je ook gemakkelijk het gereedschap in plaatsen.

Voordelen Makita B-53877 17-delig

 • Erg compact ingedeeld
 • Geschikt voor handige tools
 • Bekend en betrouwbaar merk

Nadelen Makita B-53877 17-delig

 • Minder geschikt als je echt veel gereedschap wilt opbergen

5. Stanley STHT0-62141 34-delige

Stanley STHT0-62141 34-delige

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Niet alle klussers hebben een gereedschapskoffer van honderden euro’s nodig. Als je jezelf niet echt ziet als klusser, heb je natuurlijk ook soms gereedschap nodig. Met de Stanley STHT0-62141 34-delige kun je dit bereiken voor een laag budget.

Je levert dan zeker niet in op kwaliteit. Deze gereedschapskist wordt geleverd met 34 onderdelen zodat je gelijk aan de slag kan gaan. Het zijn onderdelen voor alledaagse klussen.

Het bestaat uit 13 schroevendraaiers en 20 schroefbits in verschillende maten. Het kunststof bestaat ook uit een onderdeel van de gereedschapskoffer. Verder is het nog gemakkelijk mee te nemen door het handvat.

De onderdelen zijn goed beschermt door het plastic wat eromheen zit. Hierdoor heeft het ook een goede veiligheid! Dat is altijd fijn om te weten als je in een huis met kinderen hebt.

Voordelen Stanley STHT0-62141 34-delige

 • Lekker goedkope koffer
 • Heeft 34 onderdelen
 • Handig voor beginners
 • Goede veiligheid door de plastic eromheen

Nadelen Stanley STHT0-62141 34-delige

 • Niet het beste product van deze lijst

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel gereedschapskoffers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten gereedschapskoffers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de gereedschapskoffers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste gereedschapskoffers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>