• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Dier
 • /
 • Beste GPS Tracker Voor Honden [Test 2024]

Best Geteste GPS tracker voor honden

Weenect DOGS² GPS Tracker voor honden

Weenect DOGS² GPS Tracker voor honden

Ben jij op zoek naar een goede GPS tracker voor honden omdat je hond elke keer ontsnapt uit de tuin? Wij van Gardini snappen dat het heel vervelend is als je hond elke keer van huis wegloopt, daarom zijn wij op zoek gegaan naar de beste GPS trackers voor honden. 

Om er achter te komen wat de best geteste opties zijn hebben wij een GPS tracker voor honden test uitgevoerd. De Weenect DOGS² GPS Tracker voor honden is uit onze test gekomen als beste GPS tracker voor honden 2024! Dit op basis van zijn goede prijs/kwaliteit verhouding en nauwkeurige GPS tracking. 

Deze GPS tracker van het merk Weenect is te bedienen door middel van een app en geeft de locatie van je hond(en) nauwkeurig weer. Ook verstuurd deze GPS tracker een wegloop waarschuwing naar de app als je hond van plan is de benen te nemen. 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor deze beste GPS tracker voor honden? Klik dan snel op de onderstaande button!

Elke honden eigenaar herkent het vast wel. De voordeur zit niet goed dicht of je hebt het tuinhek open gelaten en je hond die is nergens te bekennen. Wat ja waarom zou je wachten tot je baas je met je naar buiten gaat als je zelf ook naar buiten kan. Je hond is dus weggelopen en jij mag weer gaan zoeken. Dat kost een hoop tijd maar gelukkig komt je hond altijd weer boven water. Maar er moet toch een snellere manier zijn om je hond weer terug te vinden? 

Om honden eigenaren te helpen zijn wij op zoek gegaan naar een hulpmiddel om je hond zo snel mogelijk te vinden als hij of zij weer ontsnapt. Een GPS tracker voor honden kan wel is de oplossing zijn. Met een GPS tracker kan jij de locatie van je hond, door middel van een handige app, binnen mum van tijd achterhalen. Zo wordt het zoeken van je ontsnapte hond een fluitje van een cent. 

Maar er zijn een hoop GPS trackers voor honden op de markt waardoor het lastig is om een goede GPS tracker voor je hond aan te schaffen. Daarom hebben wij van Gardini een beste GPS tracker voor honden test uitgevoerd om er zo achter te komen wat de best geteste GPS trackers voor honden op de markt zijn. Aan de hand van onze test resultaten hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste GPS trackers voor honden. Ben jij benieuwd welke GPS tracker voor honden het beste past bij jouw trouwe viervoeter? Lees dan snel verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

31

 Ervaringen gecheckt

7

Webshops vergeleken


Top 5 Beste GPS trackers voor honden 

Weenect DOGS² GPS Tracker voor honden

Beste koop GPS tracker voor honden 
1. Weenect DOGS² GPS Tracker voor honden

Beste GPS tracker voor honden en katten
2. TKMARS Huisdier GPS tracker

Beste GPS tracker voor honden zonder halsband
3. Tectier AirTag Sleutelhanger Set – 4 Pack

Beste budget GPS tracker voor honden
4. PetSociety Hondenhalsband Airtag

Beste waterdichte GPS tracker voor honden
5. Nuvance – GPS Tracker voor Hond


Top 10 Beste GPS trackers voor honden

Heb je geen tijd om het hele artikel te lezen? Geen zorgen, we hebben hieronder een overzicht gemaakt van de top-10 lijst van een van de bekendste webshops van Nederland. Door op onderstaande knoppen te klikken wordt je gelijk doorgestuurd naar de best verkochte GPS trackers voor honden bij deze bekende webshop. 

We zouden je willen adviseren om alle buttons even aan te klikken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel betaald.


Waar moet je op letten bij het kopen van GPS tracker voor honden?

Na het zien van onze top 5 ga je misschien wel een GPS tracker voor honden kopen. Toch zijn er een aantal criteria die invloed hebben op je keuze voor een GPS tracker. De onderstaande criteria zijn de criteria die wij hebben meegenomen tijdens het uitvoeren van onze beste GPS tracker voor honden test.

Kijk dus niet alleen naar een GPS tracker voor honden aanbieding, maar kijk ook naar de beste GPS tracker voor honden volgens de consumentenbond. Zo weet je zeker dat je een honden GPS tracker koopt die het beste bij je hond past en nog belangrijker je voorkomt een miskoop! 

Halsband of penning 

Als eerste is het belangrijk dat je kijkt naar de verschillende mogelijkheden voor GPS trackers. Je kan kiezen tussen twee opties een halsband of een penning. De werking van de GPS trackers is precies hetzelfde het voordeel van een halsband is dat je deze niet los hoeft te kopen, alleen kan je andere halsbanden niet gebruiken in combinatie met de tracker. Als je kiest voor een penning kan je deze gemakkelijk vast maken aan alle halsbanden van je hond. Ook kan je deze bijvoorbeeld aan je sleutelbos vast maken. 

Met of zonder abonnement 

Als twee is het belangrijk dat je nadenkt over een GPS tracker met of zonder abonnement. De meeste GPS trackers werken door middel van een simkaart die werkt door middel van een prepaid abonnement. Ook zijn er GPS trackers voor honden die werken met een eigen abonnementsvorm. 

Je kan kiezen uit drie verschillende abonnementen: 
- Een maandelijks abonnement
- 1 jaar abonnement 
- 3 jaar abonnement 

Type hond 

Als derde is het belangrijk dat je controleert voor welk type hond de GPS tracker geschikt is. Dit is vooral belangrijk als je kiest voor een GPS tracker met halsband. De meeste GPS trackers voor honden zijn geschikt voor middel grote honden. Ook zijn er verstelbare halsbanden die geschikt zijn voor kleine en grote honden. 

Let op: De meeste GPS trackers zijn niet geschikt voor puppy's 

Nauwkeurigheid tracker

Als laatste is het belangrijk om de nauwkeurigheid van de tracker te controleren. De meeste GPS trackers geven de locatie van je hond tot 5 meter nauwkeurig weer. Ook zijn er GPS trackers voor honden op de markt die gebruik maken van realtime technologie. Zo kan jij de locatie van je hond live volgen. Superhandig als je hond weer is weggelopen. 


Wat is de beste GPS tracker voor honden?

Welke GPS tracker voor honden is het beste? Deze vraag gaan wij nu voor je beantwoorden! Wij hebben een beste GPS tracker voor honden test uitgevoerd om er achter te komen wat de best geteste opties zijn op de markt. Aan de hand van onze test resultaten hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste opties van dit moment.

Ook hebben wij verschillende soorten GPS trackers voor honden geselecteerd voor onze top 5 zodat er voor iedere hond en baas een beste GPS tracker tussen zit. Ben jij ben benieuwd welke GPS tracker het beste bij jou en je hond past? Lees dan snel verder en ontdek het in de top 5! 

1. Weenect DOGS² GPS Tracker voor honden

Weenect DOGS² GPS Tracker voor honden

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Om er achter te komen wat de best geteste opties zijn hebben wij een GPS tracker voor honden test uitgevoerd. De Weenect DOGS² GPS Tracker voor honden is uit onze test gekomen als beste GPS tracker voor honden 2024! Dit op basis van zijn goede prijs/kwaliteit verhouding en nauwkeurige GPS tracking. Deze GPS tracker heeft een batterij duur van maar liefst 72 uur. Ook is de GPS tracker waterdicht dus je hoeft je geen zorgen te maken dat deze stuk gaat als het hard regent. 

Deze GPS tracker van het merk Weenect is te bedienen door middel van een app en geeft de locatie van je hond(en) nauwkeurig weer. De GPS tracker werkt namelijk met realtime technologie zo kan jij waar dan ook de exacte locatie van je hond zien in de app. Ook verstuurd deze GPS tracker een wegloop waarschuwing naar de app als je hond van plan is de benen te nemen. Dit omdat de GPS tracker werkt met een anti-wegloopsysteem. 

Voordelen Weenect DOGS² GPS Tracker voor honden

 • Anti-wegloopsysteem
 • Werkt met realtime technologie 
 • Geschikt voor middelgrote hondenrassen (15-30 kg)
 • Hoge kwaliteit

Nadelen Weenect DOGS² GPS Tracker voor honden

 • Werkt alleen met een combinatie met een abonnement 

2. TKMARS Huisdier GPS tracker

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Materiaal

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Ben jij op zoek naar een GPS tracker voor honden die je ook voor je kat kan gebruiken? Dan ben je op zoek naar de TKMARS Huisdier GPS tracker. Wij hebben deze GPS tracker voor honden geselecteerd als beste GPS tracker voor honden en katten. Deze GPS tracker is gemakkelijk in gebruik het enige wat je hoeft te doen is een 2G-netwerk-simkaart installeren in de halsband. Je kan je huisdier dan volgen door middel van de gratis app. Je hebt dus geen abonnement nodig.  

Deze GPS tracker werkt op basis van realtime technologie zo kan jij je huisdier op de voet volgen door middel van de app of via je laptop. Ook krijg je een SMS als je huisdier van locatie veranderd. Verder kun je met deze GPS tracker een 'safe zone' instellen. Denk bijvoorbeeld aan je huis en tuin. Door de safe zone in te stellen activeer je een GEO Fence alarm als je huisdier zich buiten de safe zone bevindt krijg je van het GEO Fence alarm een melding in de app. 

Let op: Zie je een blauwe simkaart in de verpakking, dan raden we je aan om je eigen 2G GSM-kaart te gebruiken en de blauwe simkaart voorzichtig te gebruiken.

Voordelen TKMARS Huisdier GPS tracker

 • Heeft een GEO Fence alarm
 • Real-time tracking door middel van een app 
 • Geschikt voor middelgrote hondenrassen (15-30 kg)
 • Handig in gebruik

Nadelen TKMARS Huisdier GPS tracker

 • De meegeleverde simkaart werkt niet optimaal 

3. Tectier AirTag Sleutelhanger Set – 4 Pack

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Materiaal

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Heb je meerdere honden en daardoor een hoop halsbanden? We snappen dat je er dan niet op zit te wachten om nog meer halsbanden te kopen. Daarom hebben wij de Tectier AirTag Sleutelhanger Set – 4 Pack geselecteerd als beste GPS tracker voor honden zonder halsband. Deze GPS trackers kan je dus aan de halsband van je hond vastmaken als een soort penning. Deze GPS trackers zijn geschikt voor de Apple AirTags. 

Deze GPS tracker voor honden heeft een strak design en is gemakkelijk te bevestigen aan de halsband van je hond. Ook zal de houden van de AirTag geen invloed hebben op de nauwkeurigheid van de locatiebepaling. De AirTag houders zijn zo ontworpen dat de AirTag niet kan beschadigen tijdens het gebruik. Zo kan jij nog jaren gebruik maken van de AirTags om zo je honden goed in de gaten te houden. 

Let op: AirTags niet inbegrepen 

Voordelen Tectier AirTag Sleutelhanger Set – 4 Pack

 • Goede kwaliteit 
 • 4 - pack met de verschillende kleuren
 • Betrouwbare meting
 • Kan worden vastgemaakt aan de halsband van je hond

Nadelen Tectier AirTag Sleutelhanger Set – 4 Pack

 • Alleen geschikt voor Apple AirTags 

4. PetSociety Hondenhalsband Airtag

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Ben jij op zoek naar een GPS tracker voor honden maar wil en/of kan je hier niet al te veel geld aan uitgeven? Geen zorgen daar hebben wij van Gardini, zoals je van ons gewend bent, rekening mee gehouden tijdens het samenstellen van onze top 5 lijst. Wij hebben namelijk de PetSociety Hondenhalsband Airtag geselecteerd als beste budget GPS tracker voor honden. Deze halsband toon niet alleen de locatie van je huisdier in de zoek mijn iPhone app, maar ook op de weg of in het bos door middel van de 360 graden reflecterende halsband. 

Deze halsband is zeer comfortabel voor je hond. De halsband is namelijk gemaakt van neopreen. Dit is een zacht en flexibel materiaal wat ervoor zorgt dat de halsband fijn aanvoelt voor de hond. Ook is dit materiaal water- en slijtbestendig. De halsband is ook verstelbaar zo is de halsband geschikt voor kleine, middelgrote en grote honden. Verder kan je de halsband goed vastmaken door middel van een schuif-mechanisme zo kan je hond de halsband niet verliezen. 

Let op: AirTags niet inbegrepen 

Voordelen PetSociety Hondenhalsband Airtag

 • Werkt via de zoek mijn iPhone app 
 • Comfortabele halsband
 • Geschikt voor kleine, middelgrote en grote honden

Nadelen PetSociety Hondenhalsband Airtag

 • Niet geschikt voor mini honden zoals de chihuahua 

5. Nuvance – GPS Tracker voor Hond

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Materiaal

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Is jouw hond een echte waterrat en laat hij geen kans onbenut om stiekem te gaan zwemmen? Dat is de Nuvance – GPS Tracker voor Hond misschien wel de beste GPS tracker voor jouw hond. Wij hebben deze GPS tracker voor honden namelijk geselecteerd als beste waterdichte GPS tracker voor honden. Deze GPS tracker is waterdicht waardoor je hond deze ook om kan tijdens het wandelen in de regen en tijdens het zwemmen.

De activiteiten van je huisdier zijn gemakkelijk te meten door midden van een handige app. De app kan de locatie van je huisdier elke 5 - 10 minuten tot 5 meter nauwkeurig meten. Ook houdt de app bij waar je huisdier is geweest. Ook kan je door middel van de app een veilige zone instellen. Als je huisdier buiten deze zone komt dan krijg je een melding van de app dat je huisdier ontsnapt. Verder krijg je een melding wanneer het batterij niveau van de GPS tracker 20% is.

Voordelen Nuvance – GPS Tracker voor Hond

 • Meet de locatie van je huisdier elke 5 - 10 minuten tot 5 meter nauwkeurig
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Handig in gebruik

Nadelen Nuvance – GPS Tracker voor Hond

 • Niet geschikt voor kleine honden en katten 

Hoeveel soorten GPS trackers voor honden hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 GPS trackers voor honden getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de GPS trackers voor honden op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste GPS trackers voor honden zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>