Best Geteste gps Tracker Kat

Weenect CATS² , GPS Tracker voor katten

Wanneer je op zoek bent naar de beste koop gps tracker Kat van 2024 dan ben je op zoek naar de Weenect CATS², gps Tracker voor katten. Uit onze beste gps tracker voor katten test is namelijk gebleken dat dit de allerbeste optie van dit moment is. Dit heeft verschillende redenen.

Ten eerste heeft deze gps tracker geen afstandslimiet, wat inhoudt dat jij jouw kat overal kunt tracken en niet afstandsgebonden bent. Verder is het mogelijk om de geschiedenis in te zien waardoor jij precies de afgelegde route kunt terugzien. De batterij gaat 72 uur mee en is waterdicht.

Wil jij meer ontdekken over deze gps tracker voor katten? Klik dan op de button hieronder!

Wil jij graag in de gaten houden waar jouw kat zich bevindt of vind je het interessant om dit bij te houden?

Dan is een gps tracker voor katten een hele handige gadget. Met gps tracker voor katten kun jij altijd en overal in de gaten houden waar jouw kat zich op dat moment bevind. Hierdoor heb jij meer controle en kun jij jouw kat altijd terugvinden.

Maar welke gps tracker kat is het beste voor jou? Je ontdekt het in dit artikel. Wij hebben namelijk tientallen gps trackers voor katten met elkaar vergeleken. Hierbij hebben wij een handige top 5 beste gps tracker kat van 2024 opgesteld. Ook hebben wij de belangrijkste criteria bij het kiezen van de beste kat tracker voor je op een rijtje gezet.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

41

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste gps Trackers voor katten

Beste koop gps Tracker kat
1. Weenect CATS², gps Tracker voor katten

TrackA2B Persoonlijke GPS Tracker met batterij

Beste gps Tracker kat met App
2. TrackA2B Persoonlijke gps Tracker met batterij

Nuvance – GPS Tracker voor Hond en Kat

Beste halsband gps Tracker kat
3. Nuvance – gps Tracker voor Hond en Kat

GPS Tracker Kat TK911

Beste gps Tracker Kat zonder abonnement
4. Gps Tracker Kat TK911

Invoxia - Huisdier GPS Tracker - Zonder Simkaart

Beste luxe gps Tracker kat
5. Invoxia - Huisdier gps Tracker - Zonder Simkaart

Top 10 Beste gps Trackers voor katten

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste gps Trackers voor katten. 

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van gps Tracker kat?

Wil jij een gps tracker kat kopen? Dan is het belangrijk om met enkele criteria rekening te houden. Je wilt namelijk wel de beste optie in huis halen. Om die reden hebben wij hieronder de belangrijkste criteria uit onze beste gps tracker voor katten test voor je op een rijtje gezet. Het aanbod aan verschillende katten gps-systemen is namelijk enorm.

Kijk dus niet alleen naar bijvoorbeeld een gps tracker kat aanbieding, maar vergelijk meerdere opties. Hiermee verklein jij de kans op een miskoop en haal je zeker de beste katten tracker in huis. Deze onderstaande criteria zijn namelijk ook getest in de beste gps tracker kat volgens de consumentenbond test.

Bereik

Als eerste is het bereik van de katten gps een hele belangrijke criteria. Sommige katten blijven namelijk dicht bij huis terwijl andere katten echte avonturiers zijn. Je weet van je kat vaak wel of deze vrijwel altijd in de tuin is te vinden of dat deze ook het halve dorp doorwandeld. 

Afhankelijk van de activiteit van jouw kat is een bepaalde katten gps dus de beste optie. Blijft jouw kat vaak in de tuin? Dan kun je kijken naar een kat tracker met een klein bereik. Gaat jouw kat echter vaak er op uit? Zorg dan dat je een katten gps gebruikt met een groot bereik.

Grootte en gewicht

Ook de grootte en het gewicht van je kat zijn belangrijke punten om rekening mee te houden. Gps trackers zijn namelijk meestal geschikt voor een bepaald gewicht. De meeste trackers zijn bruikbaar voor katten en honden van 4 kilogram. De tracker heeft namelijk zelf ook een gewicht en je wilt je viervoeter wel comfortabel laten voelen.

Voor kittens zijn er bijvoorbeeld speciale trackers die een veel lager gewicht hebben. Bedenk dus goed hoe zwaar jouw kat ongeveer is en kijk in de productomschrijving of de gewenste gps tracker kat geschikt is voor jouw kat.

Extra functionaliteiten

Als laatste kan er nog gekeken worden naar verschillende functionaliteiten waarover katten gps-systemen kunnen beschikken. Zo beschikken sommige gps Trackers voor katten over een app waarin jij de afgelegde route kunt bekijken en live bij kunt houden waar je kat zich bevindt.

Ook kan er een flink verschil zitten in de batterijduur en nauwkeurigheid van de gps. Bekijk dus goed of de gewenste gps tracker over de functies beschikt die jij zoekt in een goede gps tracker. In onze top 5 hebben wij verschillende soorten gps trackers opgenomen met verschillende extra functionaliteiten.


Wat is de beste GPS Tracker kat van 2024? 

Welke GPS Tracker kat is de beste optie voor mij? Het is lastige om de beste GPS tracker voor katten aan te wijzen. Iedereen heeft namelijk andere eisen en wensen als het gaat om de beste GPS Tracker voor katten. Om die reden hebben wij een top 5 beste opties opgesteld met katten gps systemen uit verschillende categorieën en prijsklassen.

Hieronder hebben wij voor elke GPS Tracker kat optie uit onze top 5 een korte product omschrijving geschreven. Ook hebben wij hierbij de voor- en nadelen van elk GPS systeem voor je op een rijtje gezet. Er zit dus voor iedereen een perfecte GPS Tracker voor katten tussen. Benieuwd naar welke optie het beste voor jou is? Lees dan gauw verder en kom er achter!

1. Weenect CATS², gps tracker voor katten

9.4

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

8.8

Gebruiksgemak

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Als beste koop gps tracker kat hebben wij verkozen de Weenect CATS², gps tracker voor katten. Deze gps tracker beschikt namelijk over allerlei handige functionaliteiten die de beste optie zeker moet hebben. Zo heeft deze gps tracker kat geen afstandslimiet waardoor jij altijd en overal de locatie van jouw kat kunt bekijken.

Verder zit er in de Weenect CATS², gps tracker voor katten een waarschuwingsalarm dat afgaat wanneer de kat buiten zijn gebied treedt. Hierdoor kun jij jouw kat trainen om binnen een bepaald gebied te blijven. Ook kun je de geschiedenis van de locatie van jouw kat altijd terugzien, doordat dit wordt opgeslagen in de app.

De batterijduur van de Weenect CATS², gps tracker voor katten is ook ontzettend lang en gaat tot wel 72 uur mee. Dit systeem is volledig waterdicht waardoor hij ook nog werkt nadat het geregend heeft of nadat je kat onverhoopt in het water terecht is gekomen. Meer weten? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Weenect CATS², gps tracker voor katten

 • Beschikt over app voor IOS en Android
 • Batterijduur van 72 uur
 • Slaat de locatie geschiedenis op

Nadelen Weenect CATS², gps tracker voor katten

 • Vrij grote GPS

2. TrackA2B Persoonlijke gps tracker met batterij 

TrackA2B Persoonlijke GPS Tracker met batterij

9.2

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.3

Gebruiksgemak

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Op de tweede plaats hebben wij de TrackA2B Persoonlijke gps tracker met batterij geplaatst. Deze gps tracker kat kan namelijk voor meerdere doeleinde ingezet worden en beschikt over hele goede functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een alarmfunctie, SOS-knop en goede beveiliging.

Daarnaast is de TrackA2B Persoonlijke gps tracker met batterij niet alleen geschikt voor katten maar ook voor honden, kinderen en senioren. Deze gps tracker kat wordt geleverd inclusief simkaart en beschikt over een handige functie waarmee jij de locatie en locatie geschiedenis kunt terugzien dankzij de handige app.

De TrackA2B Persoonlijke gps tracker met batterij is in 7 verschillende kleuren verkrijgbaar en weegt vrij weinig waardoor jouw kat het amper door heeft. De batterij van deze gps tracker gaat ook nog eens ontzettend lang mee. Meer weten over deze gps tracker? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen TrackA2B Persoonlijke gps tracker met batterij 

 • Heeft een handige app
 • Voor huisdieren en kinderen/senioren
 • Beschikt over verschillende functies

Nadelen TrackA2B Persoonlijke gps tracker met batterij 

 • Eerste maand gratis daarna prepaid tegoed opwaarderen

3. Nuvance – gps tracker voor Hond en Kat

Nuvance – GPS Tracker voor Hond en Kat

8.5

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

8.2

Gebruiksgemak

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

De volgende gps tracker kat in onze lijst is de Nuvance – gps tracker voor Hond en Kat. Deze gps tracker is volledig waterdicht en wordt gedragen als halsband. Hierdoor is hij voor jouw kat niet vervelend en kan hij gemakkelijk om gedaan worden. De gps-installatie is volledig waterdicht en je kan kiezen uit twee verschillende kleuren.

Verder beschikt de Nuvance – gps tracker voor Hond en Kat over een app waarin jij jouw kat live kunt tracken. De geschiedenis van de locatie van jouw kat wordt tevens opgeslagen waardoor jij altijd terug kunt zien waar jouw kat is geweest.

Ook de nauwkeurigheid van de Nuvance – gps tracker voor Hond en Kat is een echt pluspunt en is tot wel 5 meter nauwkeurig. Er kan tevens een veiligheidsbereik ingesteld worden, zodat jouw kat niet te ver afdwaalt. Het formaat van de gps tracker is tevens klein en licht.

Voordelen Nuvance – gps tracker voor Hond en Kat

 • Tot op 5 meter nauwkeurig
 • Licht en klein formaat
 • Met bijbehorende app

Nadelen Nuvance – gps tracker voor Hond en Kat

 • Niet geschikt voor kittens

4. Gps tracker Kat TK911

GPS Tracker Kat TK911

8.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.0

Gebruiksgemak

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Als vierde hebben wij de gps tracker Kat TK911 geselecteerd in onze top 5. Deze halsband gps tracker voor katten is ontzettend licht en heeft een strak en mooi design. De gratis app kan gebruikt worden om de geschiedenis van jouw kat locatie terug te zien en om de live locatie van jouw kat te kunnen bekijken.

De gps tracker Kat TK911 kan in drie verschillende kleuren aangeschaft worden. Daarnaast is het niet nodig om een abonnement af te sluiten om het gps-systeem en de app te kunnen gebruiken. De gps tracker Kat TK911 is daarnaast volledig waterdicht en heeft functies om verschillende alarmen in te stellen.

De batterijduur van de gps tracker Kat TK911 is ook ontzettend lang en kan in stand-by modus 150 tot 200 uur mee. Daarnaast is deze gps tracker ondersteund in meer dan 150 laden. Meer ontdekken? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen gps tracker Kat TK911

 • Wereldwijde locatie tracking
 • Waterdichtte installatie
 • Hele lange batterijduur

Nadelen gps tracker Kat TK911

 • Onduidelijke handleiding

5. Invoxia - Huisdier gps tracker

Invoxia - Huisdier GPS Tracker - Zonder Simkaart

8.0

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

8.4

Gebruiksgemak

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De laatste gps tracker kat in onze lijst is de Invoxia - Huisdier gps tracker. Deze gps tracker is een stuk duurder, maar beschikt daarom wel over alles wat je nodig hebt. Denk aan een batterijduur die tot één maand lang meegaat en hij werkt ook nog eens zonder dat je een simkaart nodig hebt.

Verder is hij geschikt voor honden, katten en poezen. Wanneer de Invoxia - Huisdier gps tracker in beweging is, stuurt hij elke 5 à 10 minuten de locatie door. Ook is de nauwkeurigheid tot 5 meter goed en kan dit worden afgelezen in de handige bijbehorende app.

De Invoxia - Huisdier gps tracker is een zeer goede optie, maar wanneer wij naar de prijs-/kwaliteitsverhouding kijken vinden wij dat deze gps tracker voor katten iets minder scoort. Dit komt bijvoorbeeld doordat deze gps-installatie geen live locatie doorstuurt, maar dit alleen elke 5 minuten doet bij beweging.

Voordelen Invoxia - Huisdier gps tracker

 • Hele lange batterijduur
 • Gebruiksvriendelijke app
 • Volledig waterdicht

Nadelen Invoxia - Huisdier gps tracker

 • Geen live locatie

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel gps trackers voor katten hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten gps trackers voor katten getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de gps trackers voor katten op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste gps trackers voor katten op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>