Best Geteste Hondendeken Auto 

All 4 Pets Supply® Hondendeken Auto Achterbank en Kofferbak Waterdicht - Inc. Luxe opbergzak - Hondenkleed

Waterdichte hondendeken auto (All 4 Pets supply)

Ben jij op zoek naar de beste hondendeken auto? Dan zit je goed bij dit artikel. Wij hebben namelijk de hondendeken auto test uitgevoerd en het product van All 4 Pets Supply is als best getest eruit gekomen! Voorkom vieze autobekleding dankzij de lekvrije bodem.

Het kleed is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en het is een zachte stof. Hierdoor is het zeer comfortabel voor een hond. Je kan deze deken voor bijna elke auto gebruiken! Het beschikt ook nog over een rubberen antislip bodem. Hierdoor blijven zowel de honden als het deken goed op de plek zitten. Met deze hondendeken ga je dus veel plezier beleven.

Zoals je van All 4 Pets Supply gewend bent, komt ook dit product met een jaar lang garantie en levenslange klantenservice!

Wat is de beste hondendeken auto? Het is heel gezellig om huisdieren te hebben maar het kan ook wat problemen met zich meebrengen. Zo is het leuk om je hond overal mee te nemen maar het betekent wel dat sommige omgevingen wel snel vies worden. Denk aan je auto of een huis.

Gelukkig is daar voor een auto een goede oplossing voor! Dat is namelijk een hondendeken. Een goede hondendeken auto zorgt ervoor dat je auto niet wordt. De huisdieren kunnen er fijn op liggen en niets wordt beschadigt. Daarnaast moet je het makkelijk kunnen monteren.

Dit zijn heel wat eisen en daarom hebben we dit artikel geschreven. Zo hebben we meerdere producten getest en uiteindelijk een Top 5 getest. Dit zijn de beste hondendekens voor auto's van dit moment. Ze hebben ook een eindcijfer gekregen zodat je zelf kan beoordelen welk product het beste bij je past. Ben jij benieuwd naar deze Top 5? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

31

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Hondendeken Auto's

All 4 Pets Supply® Hondendeken Auto Achterbank en Kofferbak Waterdicht - Inc. Luxe opbergzak - Hondenkleed

Beste Koop Hondendeken Auto
1. Waterdichte hondendeken auto (All 4 Pets supply)

De Blaffende Kat Premium Hondendeken auto achterbank/kofferbak - Inclusief E-Book en 2 hondenriemen - Hondenmand auto - Grijs/blauw

Beste Hondendeken Auto Pakket
2. De Blaffende Kat Premium Hondendeken Auto

Strex Hondendeken Auto Achterbank en Kofferbak - 137 x 147 CM - Beschermhoes - Hondenkleed - Honden Deken Auto Achterbank - Incl. Hondenriem En Opbergzak

Beste Hondendeken Auto Riem
3. Strex Hondendeken Auto

Best for Pets Luxe Hondendeken Auto - Waterdichte hondendeken auto achterbank - Beschermdeken tegen vuil en krassen

Beste Hondendeken Auto Waterdicht
4. Best For Pets Luxe Hondendeken Auto

Solo Care Hondendeken Auto Achterbank met Kijkscherm en Opbergvak - Hondenkleed - Kofferbak Beschermhoes – Vuilafstotend - Antislip 137x147cm - Zwart

Beste Hondendeken Auto Tegen Vuil
5. Solo Care Hondendeken Auto

Top 10 Beste Hondendeken Auto's

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste hondendeken auto's.. Dit zijn ook hele goede producten maar het is altijd waard om nog te kijken naar onze ultieme Top 5!


Waar moet je op letten bij het kopen van een Hondendeken Auto?

Na het zien van onze Top 5 wil je misschien wel een hondendeken auto kopen. Toch zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden als je een hondendeken gaat kopen. Waar moet je dan op letten bij zo'n aankoop? En wat is de beste hondendeken auto volgens de consumentenbond?

De onderstaande punten zijn de punten die wij hebben meegenomen in test. Wij raden je aan om dit ook te doen. Het is in ieder geval handig om dit grondig door te nemen. Dit kan er namelijk voor zorgen dat je een miskoop voorkomt. We denken dat het voor iedereen handig is.

 Schoonmaken

Het eerste belangrijk punt waar je op moet letten is de schoonmaak ervan. Honden kunnen namelijk best vies worden dus dit moet wel gemakkelijk gaan. Het zal fijn zijn als het wasmachine bestendig is. Zo'n hondendeken kan heel erg vies worden en zelf stinken. Dit betekent dat je het vaak moet wassen en daarom is het zeer belangrijk om hier naar te kijken. Anders wordt je auto alsnog vies.

Geur

Honden kunnen een best wel sterke geur hebben. Vooral als ze gespeeld hebben of met ander dieren in contact zijn gekomen. Je wil niet dat de hondendeken gaat stinken. Dit hangt eigenlijk een beetje samen met de schoonmaak. Kijk dus goed naar een geur bestendige deken. Het materiaal moet afwerend zijn zodat het niet gaat ruiken. Dit zal je veel problemen besparen!

 Waterdichtheid

De waterdichtheid is ook heel erg belangrijk. Sommige houden ervan om veel te spelen en vies te worden. Zo spelen ze graag in het water en het duurt een lange tijd voordat ze droog zijn. Daarom moet de hondendeken ook waterdicht zijn. Anders wordt je auto toch vies. We weten wel zeker dat niemand dat wilt! Het materiaal moet het kunnen opnemen maar de andere spullen niet nat maken.

Vacht

De meeste honden hebben een verschillend ras en daarom hebben ze ook een andere vacht. Het kan handig zijn om de hondendeken hierop aan te passen. Als de vacht samen kan gaan met de deken wordt de kwaliteit behouden. Het gaat goed samen en daarom ziet het er ook beter uit. Je hoeft het minder vaak te wassen en op lange termijn is dit dus een goede beslissing. 


Wat is de beste Hondendeken Auto van 2024? 

Welke hondendeken auto is het beste? Deze vraag gaan wij in de volgende sectie van het artikel beantwoorden. Aan de hand van de uitkomsten van onze test hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste hondendekens voor auto's van dit moment. 

In de onderstaande uitgebreide Top 5 hebben wij alle artikelen voorzien van een aantal voor- en nadelen. Ook hebben wij verschillende soorten producten geselecteerd voor onze Top 5 zodat er voor iedereen een goed product is. De categorieën geven aan voor het geschikt is!

1. Waterdichte hondendeken auto (All 4 Pets supply)

All 4 Pets Supply® Hondendeken Auto Achterbank en Kofferbak Waterdicht - Inc. Luxe opbergzak - Hondenkleed

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

8.8

Het is nu eindelijk tijd voor onze Top 5! Na veel producten getest te hebben is dit waterdichte hondenkleed het best eruit gekomen. Hiermee is het wat ons betreft ook de beste koop van dit moment.

Dit auto hondendeken van All 4 Pets supply zorgt ervoor dat je auto niet meer vies kan worden. Dankzij de anti-slip onderkant blijven de honden goed zitten op de deken en raken ze geen andere plekken in de auto. Ook de binnenkant van je deuren zijn veilig dankzij de zijkanten die gemakkelijk open en dicht te ritsen zijn.

Mochten je honden nog nat zijn van hun avonturen in het park is er ook geen reden tot paniek. Het deken beschikt naast anti-slip materiaal namelijk over een lekvrije bodem. Na verloop van tijd gooi je het deken in de wasmachine (let op, maximaal 30 graden) en zijn alle vieze geurtjes eruit!

Het hondendeken voor in de auto is makkelijk te plaatsen en past in vrijwel iedere auto. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein de auto is. Door al deze redenen is het de beste hondendeken auto van 2024!

Voordelen Waterdichte hondendeken auto (All 4 Pets supply)

 • Beschikt over een lekvrije anti-slip bodem
 • Geschikt voor bijna alle auto's
 • Duurzaam en kwalitatief materiaal
 • De klantenservice van All 4 Pets supply is geweldig

Nadelen Waterdichte hondendeken auto (All 4 Pets supply)

 • Na wassen mag je het deken niet in de droger opdrogen, enkel aan de waslijn

2. De Blaffende Kat Premium Hondendeken Auto

De Blaffende Kat Premium Hondendeken auto achterbank/kofferbak - Inclusief E-Book en 2 hondenriemen - Hondenmand auto - Grijs/blauw

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

8.6

Prijs / kwaliteit

9.4

Wil jij liever een heel pakket waar alles in zit? Neem dan een kijkje bij de De Blaffende Kat Premium Hondendeken Auto! Hier krijg je namelijk nog een E-book en hondenriemen.

Het E-book heeft meerdere voordelen. Hierin staan tips die je kan gebruiken voor de hond. Je kan dit ook weer toepassen over hoe de hond weer de deken moet gebruiken. De  Blaffende Kat Premium Hondendeken Auto is waterdicht waardoor je auto goed schoon blijft. Hiernaast is het ook krasvrij. Hierdoor gaat de deken langer mee en kan je er veel gebruik van maken. Verder beschikt het nog over een anti-slip onderkant.

Honden kunnen best veel bewegen en tijdens het autorijden kan dat gevaarlijk zijn. Deze anti-slip onderkant zorgt ervoor dat de hond op de juiste plek blijft zitten, Dit zorgt ervoor dat het ook een hele veilige deken is. Je kan deze deken op verschillende manieren plaatsen. Het neemt in ieder geval weinig tijd in beslag en het is makkelijk te doen. Na het gebruik kan je het weer makkelijk opvouwen en ergens plaatsen!

Voordelen De Blaffende Kat Premium Hondendeken Auto

 • Waterdicht
 • Gaat viezigheid en krassen tegen
 • Je kan het op meerdere manieren in de auto plaatsen
 • Stevig materiaal

Nadelen De Blaffende Kat Premium Hondendeken Auto

 • Is niet speciaal voor puppy's

3. Strex Hondendeken Auto

Strex Hondendeken Auto Achterbank en Kofferbak - 137 x 147 CM - Beschermhoes - Hondenkleed - Honden Deken Auto Achterbank - Incl. Hondenriem En Opbergzak

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben jij op zoek naar hondendeken auto met zeer goede riemen? Het merk Strex heeft een uitstekende hondendeken gemaakt! De riemen zorgen ervoor dat je hond goed vastzit.

Tijdens het autorijden is veiligheid het allerbelangrijkst. Dit geldt voor iedereen en dus ook de honden. Daarom is de Strex Hondendeken Auto zo'n goed product! Met de meerdere riemen kan je ze namelijk goed vastzetten. Hierdoor zullen ze je niet afleiden en blijven ze goed op de juiste plek zitten. Daarbij wordt je auto niet zelfs. Het is namelijk gemaakt van stevig materiaal waardoor de viezigheid niet de auto onderdelen raakt.

Je kan het in slechts 60 seconden vastzetten. Heb jij een groot gezin? Dan is het ook geen probleem! Je kan het namelijk ook in de kofferbak plaatsen. Zo kan je de kinderen achterin neerzetten en ben je klaar voor een gezellige reis. Verder kan je het nog makkelijk schoonmaken. Zo kan je het in een wasmachine plaatsen en daarna is het weer schoon. Het is dan net alsof je een nieuwe hondendeken hebt!

Voordelen Strex Hondendeken Auto

 • Kan bevestigt worden in minder dan 60 seconden
 • Beschikt over een anti-slip onderkant
 • Kunnen meerdere honden op
 • Heeft een zwarte kleur waardoor je niet snel de viezigheid ziet

Nadelen Strex Hondendeken Auto

 • Niet geschikt voor elk soort vacht

4. Best For Pets Luxe Hondendeken Auto

Best for Pets Luxe Hondendeken Auto - Waterdichte hondendeken auto achterbank - Beschermdeken tegen vuil en krassen

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plek hebben we de Best For Pets Luxe Hondendeken Auto. Dit is de beste waterdichte hondendeken van dit moment. Je honden kunnen dus gemakkelijk in het water spelen.

De Best For Pets Luxe Hondendeken Auto is geschikt voor meerdere honden. Het is namelijk een soort van bak waarin ze zitten. Ze kunnen er niet uit en daarom blijft de auto goed schoon. Het is gemaakt van zeer stevig materiaal. Zo heeft het 6 lagen stof en daardoor gaat het zeer lang mee. Dit zorgt er ook voor dat het waterdicht is. De hondendeken wordt wel nat maar de auto wordt niet geraakt!

Daarnaast is het ook anti-slip. Je hond blijft dus goed zitten op de juiste plek en dat is voor iedereen het veiligst. De deken zal niet verschuiven waardoor je auto in goede staat blijft. Daarna kan je het gemakkelijk schoonmaken in de wasmachine. Je hoeft het alleen op 30 graden te zetten en daarna is het weer schoon. Dit is een zeer goede hondendeken auto aanbieding en daarom hebben we het in lijst verwerkt.

Voordelen Best For Pets Luxe Hondendeken Auto

 • Kan het gemakkelijk wassen
 • Stevig materiaal van 6 lagen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Nadelen Best For Pets Luxe Hondendeken Auto

 • Slechts in 1 formaat te verkrijgen

5. Solo Care Hondendeken Auto

Solo Care Hondendeken Auto Achterbank met Kijkscherm en Opbergvak - Hondenkleed - Kofferbak Beschermhoes – Vuilafstotend - Antislip 137x147cm - Zwart

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als laatste hebben we de Solo Care Hondendeken Auto! Dit is een hondendeken die goed geschikt is tegen vuil. Hierdoor wordt de rest van je auto ook niet vies.

Deze hondendeken auto is gemaakt van een goede kwaliteit waardoor alle viezigheid wordt tegen gehouden. Je kan het makkelijk plaatsen in een auto aangezien je het slechts op een paar plekken moet bevestigen. Daarna is het alweer klaar voor gebruik! De Solo Care Hondendeken Auto beschikt ook over een speciale veiligheidsgordel. Daardoor blijft de hond goed zitten en kan het zichzelf ook niet bezeren.

Verder is het nog kras bestendig en anti-slip. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd en gaat het voor een lange tijd mee. Dit zal je veel tijd besparen aangezien je de auto niet meer zo vaak hoeft schoon te maken. Na gebruik kan je de deken er weer makkelijk afhalen. Dit neemt weinig tijd in beslag en iedereen kan het doen! Al met al is het dus een goede deken die zeer goed z'n werk doet.

Voordelen Solo Care Hondendeken Auto

 • Anti-slip
 • Honden kunnen zich niet bezeren
 • Inclusief kijkvenster

Nadelen Solo Care Hondendeken Auto

 • Weegt meer dan sommige dekens in deze lijst

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel hondendeken auto's hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten hondendeken auto's getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de hondendeken auto's op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste hondendeken auto's op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>