Best Geteste Kattensnoepjes

Whiskas Temptations Zalm

De best geteste kattensnoepjes van 2024 zijn de Whiskas Temptations Zalm! De WHISKAS Temptations hebben een krokante laag en een zachte, smaakvolle binnenkant. Je kat zal het heerlijk vinden om eerst door een krokant laagje te bijten om daarna van de zachte smakelijke binnenkant te genieten. 

Temptations zijn speciaal verpakt om ze lang vers te houden. Verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken. Hierdoor is er voor elke kat wel een lekkere snack. 

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Wat zijn de beste kattensnoepjes? Katten zijn van nature kieskeurige eters. Iedere katteneigenaar zal dit kunnen beamen. Dat geldt voor zijn voer, maar zeker ook voor de kattensnoepjes die hij voorgeschoteld krijgt. 

Ben je net de trotse bezitter van een kitten? Dan zijn alleen de allerbeste kattensnoepjes voor kittens goed genoeg voor jouw nieuwe huisdier.

Wij hebben een artikel geschreven voor mensen die geïnteresseerd zijn in kattensnoepjes. Hierin hebben wij een test gedaan van verschillende kattensnoepjes en alleen de allerbeste zijn teruggekomen in dit artikel. Benieuwd naar de producten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

15

 Ervaringen gecheckt

4

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Kattensnoepjes

Beste Koop Kattensnoepjes
1. Whiskas Temptations Zalm

Catisfactions Kattensnack - Kip - 6 x 60 gram

Beste Kattensnoepjes Weinig Calorieën
2. Catisfactions Kip

Felix Party Mix - Kattensnacks Original - 8 x 60 g

Beste Algemene Kattensnoepjes
3. Felix Party Mix

Sanal Home Is Where My Cat Is Bewaardoos Met Kattensnoepjes - Gevogelte - 60 gram

Beste Gezonde Kattensnoepjes
4. Sanal Home Is Where My Cat

Catisfactions Kattensnoepjes - Zalm - Kattensnack - 60 g - 1 zakje

Beste Kattensnoepjes Zalm
5. Catisfactions Zalm

Top 10 Beste Kattensnoepjes

Wil je direct weten hoe de top 10 kattensnoepjes er uit ziet? Klik dan op de button om te zien wat de top 10 beste kattensnoepjes van 2024 zijn.

In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Onze top 10  wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van Kattensnoepjes

Natuurlijk mag je jouw kat zo nu en dan belonen met een lekkere snack. Net zoals jij vindt een kat het heerlijk om een tussendoortje te eten. Omdat jouw kat je dierbaar is, zul je waarschijnlijk alleen genoegen nemen met de beste kattensnoepjes voor hem of haar. Omdat ook bij een kat de liefde door de maag gaat, zal hij of zij uiteindelijk bepalen of het opgegeten wordt of dat je poes of kater er zijn neus voor ophaalt. Gelukkig zijn er genoeg snacks die lekker en goed zijn voor jouw eigenwijze huisdier.

Voordat je kattensnoepjes koopt, is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische, maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Merk

Het is belangrijk om te kijken naar het merk van de kattensnoepjes. Zo zijn er bekende merken als Whiskas en Catisfactions. Dit zijn gewaardeerde merken en leveren vaak goede kwaliteit. Het is handig om naar hun producten te kijken, zodat je kat de beste snacks krijgt.

Product

Verder is het goed om te kijken naar het product van de kattensnoepjes. Dit kan bijvoorbeeld zalm zijn of vlees. Sommige hebben een mix waar allebei in zit of meerdere producten. Bekijk dit dus van tevoren goed voordat je een aankoop doet.

Hoeveelheid

Kattensnoepjes zijn er in verschillende soorten en maten. Zoals eerder is uitgelegd zijn zitten er ook verschillende producten in. De inhoud verschilt weer per product. Zo is dit soms 60 gram in en soms 100 gram. Ga eerst na hoelang je wil dat de snoepjes meegaan.

Kat

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar je kat zelf. Waar houdt je kat van? Wat vindt je kat vooral niet lekker? Hoeveel snoepjes wil je hem per dag geven? Dit zijn allemaal belangrijke vragen waar je eerst antwoord op moet geven voordat je een aankoop doet.


Wat zijn de beste Kattensnoepjes van 2024? 

Wat zijn de beste kattensnoepjes van 2024? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten snoepjes getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste snacks in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke producten het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1.  Whiskas Temptations Zalm

9.1

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

We starten deze lijst met de Whiskas Temptations Zalm. Dit zijn de best geteste kattensnoepjes van 2024. Het is de beste koop en je kat wordt hierdoor echt verwend.

Hoewel katten van nature vleeseters zijn, vinden ze vis vaak onweerstaanbaar lekker. Daarom zijn heel veel katten gek op de Whiskas Temptations met zalmsmaak. Ook de samenstelling en de ingrediënten zorgen ervoor, dat vrijwel geen kat deze snack kan weerstaan.

Deze kattensnoepjes hebben een krokante laag aan de buitenkant. De vulling is zacht, waardoor deze snack in de vorm van een brokje voor jouw kat echt genieten is. Bovendien zijn de snoepjes goed verteerbaar.  Je hoeft je kat niet de hele inhoud te geven, want de verpakking is afsluitbaar. Hierdoor kan je telkens een kleine snack geven en heeft je kat er extra lang plezier van.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Whiskas Temptations Zalm

 • Snacks blijven lang goed door de afsluitbare verpakking
 • Katten zijn dol op de zalmsmaak
 • De snacks zijn goed verteerbaar

Nadelen Whiskas Temptations Zalm

 • Niet geschikt voor katten die niet van vis houden

2. Catisfactions Kip

Catisfactions Kattensnack - Kip - 6 x 60 gram

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Als jij een kat hebt die niet veel mag eten, maar die je wel wil verwennen met snoepjes, Dan is Catisfactions Kip wat voor jou! Dit zijn de best geteste kattensnoepjes met weinig calorieën in 2024.

De Catisfactions kattensnoepjes met kip voldoet volledig aan de strenge eisen die de kat stelt. Deze beloning zal hij of zij zeker op prijs stellen. De Catisfactions kattensnoepjes kip hebben een krokante buitenlaag. Eenmaal hier doorheen, proeft je kat volop de kipsmak in de romige vulling.

Een groot voordeel is, dat deze snack geen dikmaker is. Ieder brokje bevat minder dan twee calorieën. Hierdoor is het zeer geschikt voor katten die niet te veel mogen eten (en ze toch wel iets lekker willen eten). Het zakje is opnieuw af te sluiten, waardoor het lang houdbaar blijft.

Voordelen Catisfactions Kip

 • Weinig calorieën
 • Afsluitbaar zakje

Nadelen Catisfactions Kip

 • Heel soms houdt een kat niet van deze smaak en laat het links liggen

3. Felix Party Mix

Felix Party Mix - Kattensnacks Original - 8 x 60 g

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Weet jij nog niet welke snoepjes je kat lekker vindt? Neem dan de Felix Party Mix! Dit zijn de best geteste algemene kattensnoepjes van 2024. Hierin zitten verschillende smaken.

Als kattenliefhebber wil je natuurlijk dat jouw huisdier goed in zijn vel zit. Daar hoort gezonde voeding bij, maar ook de snacks die hij zo nu en dan krijgt. Een kat die goed te eten en gezonde kattensnoepjes krijgt, ziet er goed uit. Dat zie je aan zijn vacht en dat merk je aan zijn gedrag en bewegingen.

De snacks van de Felix Party Mix bevatten alle ingrediënten om jouw kat zijn mooie glanzende vacht te laten behouden. Deze kattensnoepjes zitten onder andere vol met vlees, vis en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, granen en melk. Je kan zelf de variant kiezen.

Voordelen Felix Party Mix

 • Meerdere snacksvormen
 • Gezond

Nadelen Felix Party Mix

 • Katten kunnen sommige snacks niet lekker vinden

4. Sanal Home Is Where My Cat

Sanal Home Is Where My Cat Is Bewaardoos Met Kattensnoepjes - Gevogelte - 60 gram

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de vierde plek staat de Sanal Home Is Where My Cat. Dit zijn de best geteste gezonde kattensnoepjes van 2024. Ze zijn lekker en het tast de gezondheid niet aan.

Iedere kat is gebaat bij een snack die ervoor zorgt dat zijn vacht mooi en glanzend blijft. Ook een gezond gebit is een zegen voor je poes of kater. Daar kunnen de Sanal Home Is Where My Cat een handje bij helpen. Het zijn geen zachte kattensnoepjes, maar je kat zal ze met net zoveel smaak opeten.

De beloning is een dikke, gezonde vacht en sterke tanden en kiezen. Deze snoepjes zijn niet geschikt voor kittens die nog geen vast voedsel eten. Ze zien er misschien niet het mooist uit maar ze doen zeker hun werk. De meeste katten vinden deze snoepjes zeer lekker.

Voordelen Sanal Home Is Where My Cat

 • Inclusief doosje
 • Gezond

Nadelen Sanal Home Is Where My Cat

 • Minder mooie uitstraling

5. Catisfactions Zalm

Catisfactions Kattensnoepjes - Zalm - Kattensnack - 60 g - 1 zakje

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We eindigen deze lijst met de Catisfactions Zalm. Dit is de best geteste zalm kattensnoepjes van 2024. Zalm valt heel erg in de smaak bij katten en dit is het beste product.

Net zoals jij waarschijnlijk graag een tussendoortje eet, zo zal ook je kat genieten van een welverdiende traktatie. De Catisfactions Kattensnoepjes Zalm zijn voor hem of haar een welkome aanvulling op het dagelijkse menu. Deze snacks zijn ook geschikt voor kittens vanaf de leeftijd van acht weken, zij mogen er tot zes stuks per dag. De buitenkant van een snoepje is krokant, terwijl de binnenkant zacht en romig is.

Dat is voor je huisdier dubbel genieten. De smaak van zalm wordt door veel katten hoog gewaardeerd. Ieder brokje bevat slechts twee calorieën. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je kat teveel binnenkrijgt. Omdat je de verpakking opnieuw afsluitbaar is, blijven de snacks lekker lang vers.

Voordelen Catisfactions Zalm

 • Geschikt voor kittens vanaf acht weken
 • Lange houdbaarheid door afsluitbare verpakking

Nadelen Catisfactions Zalm

 • Zakjes zijn snel leeg

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel kattensnoepjes hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten kattensnoepjes getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de kattensnoepjes op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste kattensnoepjes op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>