Onze favoriete Kattenverjager

Pest-Tech PT-221

Pest-Tech PT-221

Houd je huis of tuin vrij van ongewenste gasten op een diervriendelijke manier met de Pest-Tech PT-221. Het is de beste kattenverjager van 2024 volgens onze tests. Het wordt beschouwd als een van de meest opvallende producten op de markt van het beste kattenverjager merk. Het werkt goed tegen alle soorten dieren en de vele moderne functies maken het een betere keuze dan andere producten op de markt.

Met steeds meer katten in de buurt is het mogelijk dat katten ongewenst je tuin binnenlopen. Ze kunnen hier op vogels jagen of hun behoeften doen. Dergelijke zorgen kunnen alleen worden opgelost met ultrasone katwerende middelen. 

Ben je op zoek naar de beste kattenverjager volgens de consumentenbond.  Wij laten je kennis maken met de beste kattenverjagers, zodat je eenvoudig een model vindt dat op jouw wensen aansluit.

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de Top 5 Beste kattenverjagers uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Kattenverjagers

Pest-Tech PT-221

Beste Koop Kattenverjager
1. Pest-Tech PT-221

Vulpes Goods Ultrasonic Kattenverjager

Beste Multifunctionele Kattenverjager

2. Vulpes Goods Ultrasonic Kattenverjager

Qual® Ultrasonic Solar Kattenverjager

Beste Kattenverjager 360 graden
3. Qual® Ultrasonic Solar Kattenverjager

Knock Off Kattenverjager

Beste Kattenverjager op Batterijen
4. Knock Off Kattenverjager

Diervriendelijke Ultrasone Dierenverjager op Zonne-energie

Beste Budget Kattenverjager
5. Diervriendelijke Ultrasone Dierenverjager op Zonne-energie

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste kattenverjager is hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Hierbij zijn er meerdere producten vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

15+ Kattenverjagers vergeleken

19+ Ervaringen gecheckt

20+ uur onderzoek


Wat is de beste Kattenverjager in 2024?

Hoewel er veel vergelijkbare producten op de markt zijn, is hier onze top 5 van kattenverjagers. De ultrasone verjager werkt met geluidsgolven die voor mensen onhoorbaar zijn, maar die door dieren kunnen worden gehoord.

Die ultrasone ongediertebestrijders stoten katten, mollen, muizen, vleermuizen, insecten en andere dieren af. Het is een goed type kattenverjager dat bij Welkoop en veel andere winkels te vinden is.

1. Pest-Tech PT-221

Pest-Tech PT-221
 • Beschikt over ultrasoon geluid 
 • Beschikt over ledlicht en alarm
 • Eenvoudig in te stellen
 • Je kunt geen andere dieren in de tuin houden

Score

9.6

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

De Pest-Tech PT-221 Ultrasone Kattenverjager is een geweldig apparaat dat is ontworpen om katten, en ook andere dieren, af te schrikken en weg te houden van je tuin en bloempotten. Het is getest met zijn ultrasone geluiden die niet waarneembaar zijn voor mensen.

Het wordt geactiveerd wanneer een kat binnen het bereik van de infrarood PIR-sensor komt. De kat schrikt van de onaangename geluidsgolven en rent weg. Het is een van de gemakkelijkste apparaten om in te stellen. Bovendien heeft het opties voor licht, ultrasone golven en een alarm dat je kunt aanpassen aan de frequentie van je voorkeur.

Ook al zijn katten leuke dieren, soms gebruiken ze je tuin om hun behoeften te doen en om op vogels te jagen. De beste oplossing is de Pest-Tech Ultrasone Kattenverjager. Het werkt met sterke ultrasone geluidsgolven, felle ledflitsers en een luid alarm. De lichtflitsen kunnen gebruikt worden in combinatie met de geluidsgolven en het alarm voor een optimaal effect.

2. Vulpes Goods Ultrasonic Kattenverjager

Vulpes Goods Ultrasonic Kattenverjager
 • Diervriendelijke oplossing tegen alle ongewenste dieren in je tuin
 • Waterbestendig afweermiddel
 • Sterke batterij die tot 480 uur meegaat
 • Deze verjager jaagt ook vogels uit je tuin

Score

9.5

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

Het is een van de meest effectieve en multifunctionele producten die is ontwikkeld als een ultrasone verjager die alle diersoorten verjaagt zonder de dieren pijn te doen. De ultrasone kattenverjager van Vulpes Goods® verjaagt dieren uit je tuin dankzij het ultrasone geluid en de zwaailichten die vanuit alle hoeken komen en een groot gebied bestrijken. 

Het is gebouwd met een ultrasoon geluid van 15 kHz tot 50 kHz en is niet hoorbaar voor mensen. Het is gebouwd voor een langdurige werking met een sterke batterij die tot 480 uur meegaat. Je kunt tevens zonlicht gebruiken om het op te laden.

Deze solar kattenverjager is getest en goedgekeurd volgens de Europese wetgeving en is daarom veilig te gebruiken voor diegenen die zwerfkatten uit hun tuin willen verdrijven.

3. Qual® Ultrasonic Solar Kattenverjager

Qual® Ultrasonic Solar Kattenverjager
 • Geschikt voor alle soorten ongewenste dieren
 • 360° bescherming en een bereik tot 40 meter
 • Geschikt voor allerlei locaties
 • Met zo'n brede dekking niet geschikt voor de stad

Score

9.3

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

Deze kattenverjager staat bekend om zijn grote bereik van 40 meter. Het is een van de beste producten op de markt die kan worden ingesteld op de frequentie van een voorkeursdier dat je vanuit je tuin wilt verjagen, inclusief katten, knaagdieren, vogels en honden. Het is gebouwd met duurzame materialen die krachtig, veilig en gebruiksvriendelijk zijn.

Deze ultrasone kattenverjager is ontworpen om 360° bescherming te bieden met een bereik van 40 m in een open gebied. Met de nieuwste technologieën op zonne-energie houdt het katten en andere dieren op afstand. Het is veilig en effectief en je hoeft je geen zorgen meer te maken over ongewenste dieren op je terrein. Het beschikt over P44-waterdichtheid en het werkt op zonne-energie.

4. Knock Off Kattenverjager

Knock Off Kattenverjager
 • Ultrasone afweer is in te stellen op specifieke dieren
 • Werkt het hele jaar door goed
 • Volkomen veilig voor mens en dier
 • Het krachtige ultrasoon signaal is ook door mensen te horen

Score

9.1

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

De knock Off Kattenverjager is een van de beste producten die kan worden gebruikt voor het verjagen van knaagdieren en katten. Het is ontworpen met een dekking van 300 vierkante meter die ook kan worden aangepast. 

Het is de beste kattenverjager voor de tuin die groot is en het werkt op batterijen. Gelukkig is het een van de gemakkelijkste ultrasone kattenverjagers om in je tuin of binnenshuis te installeren. Het is gebouwd met een sterk signaal en het verjaagt diverse dieren uit je tuin, zoals ratten, honden, vossen, katten, vogels en marters.

Het is een duurzame keuze die zelfs in de winter goed werkt. Het werkt op batterijen of een 5V DC-adapter.

5. Diervriendelijke Ultrasone Dierenverjager op Zonne-energie

Diervriendelijke Ultrasone Dierenverjager op Zonne-energie
 • De bewegingssensor kan eenvoudig worden aangepast
 • Ontworpen met een zonne-energiesysteem
 • Opladen is mogelijk
 • Kan niet tegen barre weersomstandigheden

Score

9.0

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

Het is een van de beste kattenafweermiddelen met uitstekende eigenschappen die geschikt zijn voor gebieden met veel huisdieren in een krappe buurt zonder de rust van andere dieren te verstoren. Het verjaagt dus enkel ongewenste dieren uit je tuin of binnenshuis.

Het heeft een bereik van 8 tot 10 m en kan onder een hoek van de ingang of toegang van de dieren worden geplaatst. Deze ultrasone dierenverjager heeft een instelbare frequentie. Het heeft een praktisch ontwerp dat makkelijk in de tuin geplaatst kan worden en werkt op zonne-energie. Het kan ook opgeladen worden met de bijgeleverde oplader.


Top 10 Kattenverjagers

Waar kun je het beste een kattenverjager kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste kattenverjager van dit moment is. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de Top 10 meest verkochte kattenverjagers bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 kattenverjagers!


Kattenverjager kopen? Hier moet je op letten!

Of je nu een kattenverjager bij Gamma of een kattenverjager bij Action koopt, je wilt een product dat de eigenschappen bezit die jij wenst. Let in ieder geval op de volgende zaken wanneer je een goede kattenverjager kopen wilt.

Katten veilig verjagen

Omwille van de veiligheid van de dieren moet het alle soorten dieren veilig en zonder enige schade verdrijven. Kies voor een verjager met een instelbaar laag- of hoogfrequent ultrasoon geluid dat alleen door dieren kan worden gehoord.

Geschikt voor elk weertype

Met afwisselende weersomstandigheden het hele jaar door moet de kattenverjager duurzaam en geschikt zijn voor alle weertypes. Of het nu regent, sneeuwt of heel zonnig is, het apparaat moet optimaal blijven presteren. 

Overweeg de toepassing

Wil je enkel katten verjagen? Kies dan voor een verjager met een instelbaar geluid of een apparaat dat enkel katten verjaagt. Zo hebben jouw andere huisdieren geen last van de verjager en komen er nog steeds vogels in je tuin. Wil je ook andere dieren verjagen? Overweeg dan eens onze artikelen over de beste muizenverjager of beste marterverjager.


Veelgestelde vragen

Is een kattenverjager pijnlijk voor katten?

Een kattenverjager maakt gebruik van ultrasone geluiden. Dit geluid is heel vervelend voor en kat, maar niet pijnlijk. Door het irritante geluid gaan ze wel ergens anders heen.

Hoe werkt een kattenverjager?

Als een kat door je tuin loopt dan meet de kattenverjager dat. Hij heeft namelijk een bewegingsensor, hierdoor speelt hij het geluid af dat alleen voor dieren te horen is.

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>