Best geteste Klopboormachine

Makita DHP485RFJ 18V Li-Ion accu klopboor-schroefmachine set review

Makita DHP485RFJ

De beste klopboormachine koop van 2024 is wat ons betreft de Makita DHP485RFJ.  Deze klopboormachine heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding en is het best geteste product. Het heeft een boorcapaciteit van maximaal 38 millimeter waardoor er zeer grote boorgaten gemaakt kunnen worden. Naast dat het door hout kan boren, kan het ook door veel meer materialen boren: gips, metaal, stenen en tegels.

Hierbij wordt er zelfs een Makita LXT accu bij geleverd die ook op andere elektrische gereedschap gebruikt kan worden van hetzelfde merk. Deze klopboormachine is perfect voor de klusjes in het huis en er kan ook professional schroefwerk mee gedaan worden. Het is ook uiterst geschikt voor langdurige klussen en voelt niet zwaar aan. 

Ben jij geïnteresseerd? Klik hieronder om de beste klopboormachine van 2024 goed te bekijken!

Wat is beste klopboormachine van 2024? Dat is een vraag die we ontzettend vaak voorbij zien komen. Daarom hebben we een artikel geschreven waar we antwoord gaan geven op deze vraag!

De meeste mensen kennen het probleem wel. Je gaat verhuizen of verbouwen en er moet nog wat werk aan het huis doen. Daarvoor hebben ze een klopboormachine nodig maar welke moet je halen? Het aanbod is zeer divers en groot dat een keuze maken moeilijk is.

Daarom hebben wij hierover een artikel geschreven en verschillende klopboormachines getest. Deze klopboormachines zijn getest op verschillende criteria. Alleen de allerbeste zijn opgenomen in deze Top-5. Dit zijn klopboormachines in alle soorten en maten. Ben jij benieuwd? Lees dan gauw verder en ontdek de Top-5!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

20

Producten getest

4

Uur onderzoek gedaan

15

 Ervaringen gecheckt

6

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Klopboormachines

Makita DHP485RFJ 18V Li-Ion accu klopboor-schroefmachine set review

Beste koop klopboormachine
1. Makita DHP485RFJ


BLACK+DECKER BDC718AS2F Accu klopboormachine - 18V - incl. 2 accu’s - 80 accessoires

Beste accu klopboormachine
2. BLACK+DECKER BDC718AS2F Accu klopboormachine - 18V - incl. 2 accu’s - 80 accessoires

Bosch UniversalImpact 18 SystemBox 210-delig

Beste doe-het-zelver klopboormachine
3. Bosch UniversalImpact 18 SystemBox 210-delig

DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu)

Beste boorcapaciteit klopboormachine
4. DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu)

Bosch EasyImpact 550 Klopboormachine - 550 W - Met koffer

Beste goedkope klopboormachine
5. Bosch EasyImpact 550 Klopboormachine - 550 W - Met koffer

Top 10 Beste Klopboormachines

Wil je direct weten hoe de top 10 klopboormachines eruit ziet?  Door op onderstaande buttons te klikken word je automatisch doorverwezen naar de 10 meest verkochte klopboormachines bij een aantal grote webshops in Nederland.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Klopboormachine?

Er zijn veel verschillende soorten klopboormachines. Daardoor is het moeilijk om een keuze te maken en is het belangrijk om goed op te letten welke klopboormachine je koopt. De vraag is dan ook: waar moet je op letten bij het kopen van een klopboormachine?

Om je op weg te helpen hebben wij een overzicht gemaakt van de belangrijkste factoren waar op gelet moet worden bij de aankoop van een klopboormachine. Dit zijn cruciale factoren die ervoor zorgen of je een goede of slechte aankoop hebt.

Vermogen

Het eerste punt naar waar gekeken moet worden is het vermogen in watt (W). Het is handig van te voren te kijken naar de klussen die je gaat doen. Daar kan je voor jezelf beslissen of je een klopboormachine nodig hebt voor het zware werk of niet. Sommige klopboormachines hebben een te laag vermogen om te voldoen aan bepaalde klussen. Het zou zonde zijn als jij daardoor benadeeld wordt!

Accessoires en uitrusting

Naast het vermogen is het ook goed om te kijken naar de accessoires en uitrusting die je bij de aankoop krijgt. De prijzen van klopboormachines kunnen erg verschillen en dat komt omdat je bij de ene meer accessoires erbij krijgt dan de andere. Het is goed om te kijken of je een lader of schroeven erbij krijgt. Vergelijk verschillende klopboormachines zodat je teleurstellingen kan voorkomen!

Bescherming

Ook is het belangrijk punt om te kijken naar de bescherming van een klopboormachine. Het blijft een handig maar ook gevaarlijk product. De bescherming en veiligheid is één van de belangrijkste aspecten bij de aankoop van een klopboormachine, net als bij een boorhamer

Hierbij kan er ook gekeken worden naar de garantie van een product. Dit geeft indicatie vanuit een bedrijf over hoe lang het producten ten minste mee moeten gaan. De garantie geeft een fijn gevoel waarop je terug kan terug vallen als dat nodig is.

Capaciteit

Het laatste belangrijke punt om naar te kijken is de boorcapaciteit. De boorcapaciteit kan verschillen bij de klopboormachines. Kijk dus goed naar wat voor klussen je gaat doen en hoe broed/diep je denkt te boren. Het zou zonde zijn als de boorcapaciteit niet overeenkomt met jou uiteindelijke verwachtingen


Wat is de beste Klopboormachine van 2024? 

Welke klopboormachine is het beste? Wat is de beste klopboormachine volgens de consumentenbond? In onderstaande alinea vind je onze top 5 met best geteste opties van dit moment.

In dit onderdeel vind je een korte review van onze ervaring met elk product, onze eindscore en de voor- en nadelen. Door te kiezen voor een van onderstaande opties weet je zeker dat je geen miskoop doet. 

1. Makita DHP485RFJ

Makita DHP485RFJ 18V Li-Ion accu klopboor-schroefmachine set review

9.4

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Ben jij op zoek naar de best geteste klopboormachine 2024? Dan is de Makita DHP485RFJ wat voor jou! Dit is de beste koop van dit moment. De Makita DHP485RFJ is de ultieme klopboormachine voor thuis en professioneel gebruik. Met een boorcapaciteit van 38 millimeter kan het zeer grote gaten boren. Met het toerental kan je zelf het toerental instellen waardoor er volledige controle is over de schroef.

Geen probleem als de Makita op is, omdat je een acculader en 1 accu erbij krijgt. Deze is dan razend snel binnen 30 minuten opgeladen zodat je gelijk weer verder kan. Het fijne hieraan is dat de opladers ook te gebruiken zijn voor andere Makita producten. Stel dat de boormachine ook kapot gaat dan zit er ook nog is 3 jaar garantie op!

Het apparaat ligt fijn in de hand en is niet zwaar. Met een gewicht van 1,8 kilogram is het voor bijna iedereen mogelijk om het apparaat te gebruiken. Verder kan het nog boren in hout, gips, steen, metaal, tegels en bakstenen. 

Voordelen Makita DHP485RFJ + 100-delige bit- en borenset

 • Kan door veel materialen boren
 • Krijgt een 100-delige schroefbitset erbij
 • Snel opgeladen

Nadelen Makita DHP485RFJ + 100-delige bit- en borenset

 • Toerental onder controle krijgen kan soms lastig zijn

2. BLACK+DECKER BDC718AS2F Accu klopboormachine - 18V - incl. 2 accu’s - 80 accessoires

BLACK+DECKER BDC718AS2F Accu klopboormachine - 18V - incl. 2 accu’s - 80 accessoires

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op zoek naar de beste accu klopboormachine? Kies dan voor de BLACK+DECKER BDC718AS2F! Deze is de best geteste accu klopboormachine van 2024. De BLACK+DECKER BDC718AS2F Accu klopboormachine - 18V - incl. 2 accu’s - 80 accessoires is een klopboormachine waarmee je heel veel bewegingsvrijheid hebt door de goede batterij. De LED-verlichting zicht voor een betere zichtbaarheid waardoor er met precisie gewerkt kan worden. Dit zorgt ervoor dat er ook in nood in het donker gewerkt mee kan worden.

De accu die er gebruikt wordt is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Dit komt omdat alle accu's die meegegeven worden uitwisselbaar zijn voor alle apparaten van hetzelfde platform. Je krijgt bij de aankoop 2 accu's en 80 accessoires in een toolbox. Dit kan heel handig zijn voor mensen die veel klussen.

Verder ligt het apparaat stevig in de handig omdat het een rubberen handgreep heeft. Dit zorgt ervoor dat je de schok minder voelt en dat het steviger in handen zit. Deze optimale controle wordt ook nog is versterkt door de variabele snelheid die je zelf kan bepalen over het product. Is dit product wat voor jou? Zie dan snel de voordelen en nadelen hierbij!

Voordelen BLACK+DECKER BDC718AS2F Accu klopboormachine - 18V - incl. 2 accu’s - 80 accessoires

 • Kan ook in steen boren
 • Na 90 dagen het apparaat niet gebruikt te hebben is de acculading nog 80%

Nadelen BLACK+DECKER BDC718AS2F Accu klopboormachine - 18V - incl. 2 accu’s - 80 accessoires

 • Maar 2 jaar garantie

3. Bosch UniversalImpact 18 SystemBox 210-delig

Bosch UniversalImpact 18 SystemBox 210-delig

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben jij op zoek naar de beste doe-het-zelver klopboormachine van 2024? Dan is de Bosch UniversalImpact 18 SystemBox 210-delig een geweldige keuze voor jou! De Bosch UniversalImpact 18 SystemBox 210-delig heeft een boorcapaciteit van maximaal 30 millimeter waardoor het voor gemiddeld tot zware klussen gebruikt kan worden. De klopfunctie zorgt ervoor dat je zelfs door baksteen heen kan gaan.

Hiernaast komt er nog een hele handige systembox bij. In deze systemsbox zitten maar liefst 210 accessoires die je kan gebruiken voor je klussen. Deze systembox is ook nog is heel handig mee te nemen en is niet al te zwaar. Zo is de klopboormachine zelf maar 1,2 kilogram.

Bosch is al jaren lang een vertrouwt merk op het gebied van gereedschappen. De producten zijn vaak van zeer goede kwaliteit en daarnaast zit er nog een garantie op van 3 jaar. In deze 3 jaren kan je het product terug brengen als er iets mee aan de hand is. De Bosch UniversalImpact 18 SystemBox 210-delig Met koffer is dus een zeer vertrouwelijke klopboormachine met veel accessoires waar je heel veel aan hebt!

Voordelen Bosch UniversalImpact 18 SystemBox 210-delig

 • Heeft verlichting
 • 210-delige accessoireset

Nadelen Bosch UniversalImpact 18 SystemBox 210-delig

 • Accu kan snel leeg gaan

4. DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu)

DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu)

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

Als jij op zoek bent naar de klopboormachine met de grootste boorcapaciteit dan is de DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu) wat voor jou! De DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu) heeft een boorcapaciteit van 40 millimeter en is gespecialiseerd in het maken van grote boorgaten. Het heeft een maximale koppel van 70 Nm waardoor het uiterst goed werkt voor zwaar schroefwerk.

Het is een draadloos apparaat zonder accu. De krachtige koolborstelloze motor zorgt voor een langere levensduur en dat het efficiënter te werk gaat. Het gaat heel lang mee op 1 accu en het voordeel is dat je zelfs 2 accu's mee krijgt!. De hierbij horende LED-verlichting maakt het plaatje compleet.t

Het is een hele krachtige klopboormachine die gemakkelijk werkt. Je moet zelfs een beetje oppassen dat het niet te hard gaat! Dit is een heel goed apparaat voor iemand die veel en zwaar boorwerk moet leveren.

Voordelen DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu) 

 • Gaat lang mee
 • Ideeal voor zware klussen

Nadelen DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu) 

 • Geen bits of boren erbij

5. Bosch EasyImpact 550 Klopboormachine - 550 W - Met koffer

Bosch EasyImpact 550 Klopboormachine - 550 W - Met koffer

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar de beste goedkope klopboormachine van 2024? Dan is de Bosch EasyImpact 550 Klopboormachine - 550 W - Met koffer perfect voor jou! De Bosch EasyImpact 550 Klopboormachine - 550 W - Met koffer is een betaalbare klopboormachine die een sterke compacte constructie heeft. Daarbij weegt het apparaat maar 1,5 kilogram.

Het kan 25 mm boren in hout en 10 mm in metselwerk. Voor kleine klussen is het een zeer goed voor boren en schroeven. Het fijne is dat je naast de klopboormachine ook nog een accessoireset erbij krijgt. Voor beginnende klussers is dit een goede betaalbare opstap model.

Dit is ook weer een Bosch apparaat. Eerder is aangegeven dat Bosch een betrouwbaar merk is. Dat is voor dit model ook zeker van toepassing. De producten zijn van goede kwaliteit en dit model kan je verschillende vermogens kiezen. De Bosch EasyImpact 550 Klopboormachine - 550 W is dus een goedkope klopboormachine die uitstekend zijn werk doet!

Voordelen Bosch EasyImpact 550 Klopboormachine - 550 W - Met koffer

 • Betaalbare prijs
 • Geïntegreerde schakelaar

Nadelen Bosch EasyImpact 550 Klopboormachine - 550 W - Met koffer

 • Lagere boorcapaciteit dan andere klopboormachines

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel klopboormachines hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten klopboormachines getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de klopboormachines op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste klopboormachines op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>