Best Geteste Krabpaal

Beeztees Serpa - Krabpaal

Beeztees Serpa - Krabpaal

Ben jij op zoek naar de beste krabpaal van dit moment? Wij van Top-X hebben het antwoord voor je. Na tientallen krabpalen met elkaar vergeleken te hebben, zijn wij namelijk tot de conclusie gekomen dat de Beeztees Serpa - Krabpaal de beste optie van dit moment is. Deze krabpaal is in twee kleuren te verkrijgen en beschikt of een uitstekende kwaliteit.

Andere voordelen aan de Beeztees Serpa - Krabpaal zijn bijvoorbeeld het compacte formaat van 40x40x90 cm. Verder weegt hij slechts 3,20 kilo waardoor jij hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Het design is erg fraai waardoor hij in vrijwel ieder interieur past en de materialen zijn erg duurzaam. 

Wil jij graag meer weten? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Een krabpaal is essentieel voor jouw kat. Zo kan het beestje zijn of haar energie kwijt en kan hij zich helemaal uitleven op de krabpaal. Ook is z'n krabpaal goed voor de nageltjes van jouw kat. Ze scherpen de nageltjes aan en kunnen ze tegelijkertijd hun territorium markeren. Een krabpaal is dus zeker geen overbodige luxe voor jouw kat.

Het aanbod aan krabpalen is enorm. Het vinden van de beste optie voor jouw kat kan daarom best lastig zijn. Wij van Top-X helpen jou graag bij het vinden van de beste krabpaal voor bij jou thuis. Na tientallen krabpalen met elkaar vergeleken te hebben in onze beste krabpaal test weten wij namelijk precies wat de beste modellen van dit moment zijn.

In dit artikel ontdek jij daarom de 5 beste krabpalen van dit moment. Ook ontdek je enkele handige criteria waar jij op moet letten wanneer je een krabpaal gaat aanschaffen. Ben jij benieuwd wat de beste krabpaal van 2023 is en hoe je een miskoop voorkomt? Lees dan gauw verder en je ontdekt de antwoorden!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

23

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

39

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Krabpalen

Beeztees Serpa - Krabpaal

Beste koop Krabpaal
1. Beeztees Serpa - Krabpaal

Petrebels Maine 90 krabpaal

Beste krabpaal voor grote katten
2. Petrebels Maine 90 krabpaal

Ebi Classic Eco Highpost

Beste krabpaal groot
3. Ebi Classic Eco Highpost

Beeztees Luxe Sisal

Beste goedkope krabpaal
4. Beeztees Luxe Sisal 

Beeztees Gina - Krabpaal

Beste krabpaal voor kittens
5. Beeztees Gina - Krabpaal


Top 10 Beste Krabpalen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste krabpalen! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een krabpaal?

Ga jij een krabpaal kopen? Ga dan niet zomaar voor de eerste krabpaal aanbieding die je tegenkomt, maar vergelijk meerdere modellen met elkaar. Niet alle krabpalen beschikken namelijk over dezelfde kwaliteit. Om een miskoop te voorkomen is het daarom belangrijk dat je kritisch meerdere opties met elkaar vergelijkt.

Hieronder hebben wij de enkele belangrijke criteria uit onze beste krabpalen test voor je op een rijtje gezet. Door rekening te houden met deze criteria haal jij gemakkelijk de beste krabpaal voor jouw kat in huis. De onderstaande criteria zijn namelijk ook getest in de beste krabpaal volgens de consumentenbond test.

Materiaal

Allereerst kun je naar het materiaal kijken waar een krabpaal van is gemaakt. Lang niet alle krabpalen zijn namelijk van een goede kwaliteit gemaakt. Het is daarom belangrijk om goed te kijken naar de soort krabpalen en materialen waarvan zij zijn gemaakt. Veel krabpalen zijn gemaakt gemaakt van hoogwaardig sisal.

Dit sisal zorgt er voor dat jouw kat aan de paal kan krabben zonder dat hij deze gelijk beschadigd. Dit materiaal is er namelijk speciaal voor gemaakt om dit voor een lange tijd te kunnen weerstaan.

Formaat

Ook het fortmaat van een krabpaal is erg belangrijk. Er zijn namelijk kleine krabpalen, maar ook hele grote krabpalen. Afhankelijk van jouw formaat kat is een bepaald formaat krabpaal daarom gewenst. Een te kleine krabpaal is namelijk niet geschikt voor een grote kat en kan daardoor bijvoorbeeld sneller omvallen of kapot gaan.

Andersom heeft een kitten niks aan een hele grote krabpaal. Hij komt dan namelijk niet overal bij waardoor de krabpaal onderaan sneller kapot zal gaan terwijl de bovenkant nog in goede conditie is. Ook betaal je dan onnodig veel omdat grote krabpalen vaak duurder zijn.

Prijsklassen

Een laatste criteria waar rekening mee gehouden kan worden is de prijsklassen van een krabpaal. Er zijn namelijk dure variant krabpalen, maar ook goedkopere variant krabpalen. Hierbij is het niet altijd zo dat een dure krabpaal ook over een uitstekende kwaliteit beschikt. Anderzijds zijn niet alle goedkope krabpalen van een slechte kwaliteit.

In onze top 5 vind je krabpalen uit verschillende prijsklassen. Alle krabpalen uit onze top 5 beschikken over een uitstekende kwaliteit, ongeacht de prijs. Je vind onze top 5 beste krabpalen onderaan dit artikel.


Wat is de beste krabpaal?

Welke krabpaal is het beste? Deze vraag hebben wij veel voorbij zien komen. Om die reden hebben wij van Top-X besloten om een volledig artikel te wijden aan de beste krabpalen van dit moment. Hierbij hebben wij tientallen krabpalen met elkaar vergeleken in onze ultieme beste krabpaal test. Aan de hand van deze testresultaten hebben wij een top 5 beste opties opgesteld.

Hieronder vind je de 5 beste krabpalen uit onze test. Hierbij hebben wij voor verschillende prijsklassen en categorieën één winnaar uitgekozen. Om die reden zit er voor vrijwel iedereen een perfect exemplaar tussen. Benieuwd welke krabpaal de beste optie voor jou is? Lees dan gauw verder en ontdek het antwoord!

1. Beeztees Serpa - Krabpaal

Beeztees Serpa - Krabpaal

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

De Beeztees Serpa - Krabpaal is als beste uit de test gekomen. Niet alleen beschikt deze goede krabpaal over een uitstekende kwaliteit, ook kan hij in twee verschillende kleuren verkregen worden. De Beeztees Serpa - Krabpaal wordt namelijk verkocht in het zwart en in het wit. Hierdoor kun jij hem goed op jouw interieur afstemmen.

Een ander voordeel van de Beeztees Serpa - Krabpaal is dat hij beschikt over een groot formaat. Deze krabpaal heeft namelijk een formaat van 40x40x90 cm. Omdat katten het vaak lekker vinden om tijdens het krabben uit te rekken, is deze 90 cm hoogte geschikt voor vrijwel iedere kat.

De krabpaal is ook voorzien van een speelballetje aan een elastiek. Dit vinden katten ontzettend leuk wat ook nog een zorgt voor uren speelplezier. De Beeztees Serpa - Krabpaal is omwikkeld met sisal wat erg stevig is en daarom lang mee gaat. Meer weten? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen Beeztees Serpa - Krabpaal

 • Uitstekende kwaliteit
 • In twee kleuren verkrijgbaar
 • Geschikt voor ieder formaat kat
 • Inclusief speelballetje aan elastiek

Nadelen Beeztees Serpa - Krabpaal

 • Balletje is niet super stevig

2. Petrebels Maine 90 krabpaal

Petrebels Maine 90 krabpaal

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats hebben wij de Petrebels Maine 90 krabpaal geplaatst in onze top 5. Deze krabpaal is namelijk erg geschikt voor grote katten. Dankzij het grote formaat van 40x40x90 cm is hij geschikt voor kleine-, maar ook hele grote katten. Daarnaast kun jij deze krabpaal ook nog eens in 3 verschillende kleuren aanschaffen.

Dit model is extra stabiel waardoor grote katten hem niet zomaar om kunnen stoten. Het model is klassiek en heeft neutrale kleuren waardoor hij prima in jouw interieur past. Verder neemt hij weinig ruimte in beslag en kun jij hem gemakkelijk opbergen wanneer hij in de weg staat.

De Petrebels Maine 90 krabpaal is geschikt voor elk kattenras en karakter van een kat. Doordat het sisal wat om de paal heen zit erg stevig is en van een goede kwaliteit is, gaat deze krabpaal ontzettend lang mee.

Voordelen Petrebels Maine 90 krabpaal

 • Geschikt voor grote katten
 • Extra stabiel
 • Neemt weinig ruimte in beslag
 • In meerdere kleuren verkrijgbaar

Nadelen Petrebels Maine 90 krabpaal

 • Niet inclusief accessoire

3. Ebi Classic Eco Highpost

Ebi Classic Eco Highpost

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Als derde is de Ebi Classic Eco Highpost geëindigd in onze top 5. Deze goede krabpaal beschikt ook over een grote kwaliteit en kan in 3 kleuren aangeschaft worden. Zo heeft hij een formaat van 40x40x90 cm en is hij daarmee geschikt voor zowel kleine als grote katten.

Op de stam van de Ebi Classic Eco Highpost zit een ronde mooi afgewerkte ronde schijf. Deze schijf is ideaal voor katten die houden van klimmen. Verder kan iedere kat gebruik maken van deze grote krabpaal omdat zij zich volledig kunnen strekken tijdens het krabben. De stam heeft een ABS koker die volledig is verlijmd met het omwikkelde sisal.

De Ebi Classic Eco Highpost is gemakkelijk op te bergen dankzij het compacte formaat. Ook is hij erg licht waardoor jij hem ook makkelijk kunt weg zetten als hij in de weg staat. Hij weegt namelijk slechts 3000 gram. Meer weten? Klik dan op de bovenstaande button en ontdek gelijk de laagste prijs van dit moment.

Voordelen Ebi Classic Eco Highpost

 • In drie kleuren verkrijgbaar
 • Extra licht model maar wel stevig
 • Lage prijs
 • Groot formaat

Nadelen Ebi Classic Eco Highpost

 • Mindere kwaliteit

4. Beeztees Luxe Sisal 

Beeztees Luxe Sisal

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil jij liever niet te veel geld uitgeven aan een krabpaal? Dan is de Beeztees Luxe Sisal ideaal voor jou. Uit onze test is namelijk gebleken dat de Beeztees Luxe Sisal de beste goedkope optie van dit moment is. Een ander voordeel van deze goedkope krabpaal is dat hij vrij groot is maar niet te groot is, hij beschikt namelijk over een formaat van 60x12 cm.

Wil jij liever een kleiner formaat krabpaal? Dan is dit ook mogelijk. Je kunt de Beeztees Luxe Sisal namelijk ook aanschaffen in een formaat van 50 x 8,5 cm. De Beeztees Luxe Sisal  is voorzien van een catnip en is gemaakt van sisal. Hierdoor gaat hij ontzettend lang mee en is hij erg licht qua gewicht.

Het neutrale design en de neutrale kleur zorgt er voor dat deze krabpaal in vrijwel ieder interieur past. Daarnaast hoef jij je geen zorgen meer te maken dat jouw kat je meubels sloopt doordat hij vanzelf wend aan het krabben aan deze krabpaal.

Voordelen Beeztees Luxe Sisal 

 • Voorzien van catnip
 • In twee formaten verkrijgbaar
 • Gemaakt van sisal

Nadelen Beeztees Luxe Sisal 

 • Mindere kwaliteit

5. Beeztees Gina - Krabpaal

Beeztees Gina - Krabpaal

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Als laatste hebben wij de Beeztees Gina - Krabpaal geplaatst in onze top 5. Deze krabpaal is geschikt voor kleinere katten dankzij het kleinere formaat van 34x34x60 cm. Hierdoor is deze krabpaal ideaal voor kittens. Heb jij grotere katten? Wees niet getreurd want dit model kun jij ook aanschaffen in een groot formaat van 40x40x90 cm.

Voor beide formaten is het ook nog eens mogelijk om uit 4 verschillende kleuren te kiezen. Hierdoor kun jij de kleur van de krabpaal ideaal afstemmen op jouw kat of het interieur in jouw huis. Aan de bovenzijde is de krabpaal mooi afgewerkt waardoor hij ook ideaal is voor jouw kat om op te springen.

De krabpaal heeft een echte sisalstam en is geschikt voor de normale- en agressievere krabbers. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat deze krabpaal snel kapot zal gaan. Wil je meer weten over de beste krabpaal voor kittens? Klik dan op de bovenstaande button en ontdek gelijk de laagste prijs!

Voordelen Beeztees Gina - Krabpaal

 • In twee formaten verkrijgbaar
 • In 4 kleuren verkrijgbaar
 • Hufter proof

Nadelen Beeztees Gina - Krabpaal

 • Minder stabiel

Hoeveel soorten krabpalen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 krabpalen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de krabpalen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste krabpalen zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>