Best Geteste Lijmpistool

Auronic Lijmpistool - met 50 Lijmpatronen - 20W review

Auronic Lijmpistool

Ben jij op zoek naar het beste lijmpistool van 2024? Dan hebben we goed nieuws! Wij hebben namelijk een lijmpistool test uitgevoerd en het Auronic Lijmpistool is als best getest eruit gekomen! Het kan namelijk gebruikt worden door beginners en professionals. Je krijgt bij het product ook nog is 50 lijmsticks.

Hierdoor kan je gelijk aan de slag gaan. Het lijmpistool zorgt ervoor dat je alles aan elkaar kan lijmen. Het heeft snoer van 1,5 meter waardoor je genoeg ruimte hebt om iets moois te maken. Daarbij hoef je het slechts 3 minuten in het stopcontact te doen voordat je kan beginnen.

Ben jij benieuwd naar dit product? Klik dan op de button hieronder! 

Houd jij ervan om te knutselen en mooie creaties te maken? Zo ja, dan heb je echt een lijmpistool nodig. Een lijmpistool zorgt er namelijk voor dat alles goed aan elkaar vast zit. Daarnaast kan je heel precies de lijm verspreiden. Het zorgt ervoor dat alles in een korte tijd aan elkaar zit.

Het kan soms moeilijk zijn om een goede lijmpistool aan te schaffen. Er zijn verschillende aanbieders en het is niet een alledaagse aankoop. Wat is de beste lijmpistool? We weten hoe moeilijk het is en daarom hebben we dit artikel geschreven! Wij van Gardini hebben verschillende lijmpistolen getest.

De 5 beste lijmpistolen hebben we in deze lijst verwerkt. Bij elk product staat een korte review. Dit is weer aangevuld met voor- en nadelen. Deze producten hebben ook hun eigen categorie waardoor iedereen de geschikte lijmpistool kan vinden. Ben jij benieuwd naar de producten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

19

Producten getest

15

Uur onderzoek gedaan

28

 Ervaringen gecheckt

4

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Lijmpistolen

Auronic Lijmpistool - met 50 Lijmpatronen - 20W review

Beste Koop Lijmpistool
1. Auronic Lijmpistool

CoolGoods Professioneel Lijmpistool met 30x Lijmsticks en 20x gekleurde Lijmsticks - Glue Gun - Hobby/Knutselen/Klussen - 20W - Inclusief Lijmpatroon 7.2 mm Ø x 100 mm - Blauw

Beste Professionele Lijmpistool
2. CoolGoods Professioneel Lijmpistool

Dremel 930 Lijmpistool - Inclusief lijmsticks

Beste Lijmpistool Knutselen
3. Dremel 930 Lijmpistool

Bosch PKP 18 E Lijmpistool - 200 W

Beste Lijmpistool Voor Alle Materialen
4. Bosch PKP 18 E Lijmpistool

VONROC Lijmpistool – 70W – Ø11,2MM – anti-druip functie – Incl. 56 lijmpatronen

Beste Handige Lijmpistool
5. VONROC Lijmpistool

Top 10 Beste Lijmpistolen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 Beste lijmpistolen. Deze producten doen zeker niet onder van de producten uit de lijmpistool test 2024.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Lijmpistool?

Een lijmpistool kopen is niet iets wat je niet dagelijks doet. Daarom is het belangrijk om eerst goed onderzoek te doen. Het is belangrijk om eerst antwoord te geven op de vraag: hoe werkt een lijmpistool? Het kan namelijk redelijk gevaarlijk zijn als je niet genoeg kennis hebt.

Daarbij is het belangrijk om wel een goede aankoop te doen. Maar waar moet je dan op letten bij zo'n aankoop? En wat is de beste lijmpistool volgens de consumentenbond? Dit zijn lastige vragen en daarom hebben we dit artikel geschreven. Hieronder hebben we in ieder geval een aantal belangrijke criteria op een rijtje gezet. Dit moet je zeker meenemen bij het aankoopproces.

Materiaal

Er kunnen grote verschillen zitten tussen de verschillende lijmpistolen. Daarom is het belangrijk om te kijken naar het materiaal waarvoor het lijmpistool geschikt is. Soms werkt de lijm niet tegen een bepaald materiaal en dan plakt het niet aan elkaar, sommige lijmpistolen werken bijvoorbeeld niet met houtlijm. Dat zal natuurlijk zonde zijn. Wil je het slechts voor 1 soort materiaal gebruiken? Dan raden we aan om daar specifiek naar te zoeken.

Veiligheid

Lijmpistolen kunnen best gevaarlijk zijn. De lijm kan heet zijn en het kan serieuze beschadigingen aanbrengen aan je lichaam. Daarom is het goed om te kijken naar de veiligheid. Komt de lijm uit andere gaten als je het gaat gebruiken? Waar moet je de handen neerzetten bij het gebruik? Dit zijn allemaal vragen die je doorgenomen moet hebben voordat je grondig onderzoek gaat doen.

Neerzetten

De lijmpistolen hebben vaak een neerzetbeugel. Het is belangrijk om deze neerzetbeugel goed te bekijken. Je moet er namelijk wel praktisch te werk mee kunnen gaan. Zo moet je er op kunnen leunen en het moet ervoor zorgen dat je rechte lijnen kan trekken. Lijmpistolen met een goede neerzetbeugel kunnen wat duurder zijn. Het is dan ook handig om naar een lijmpistool in de aanbieding te kijken.

Diameter

Het laatste belangrijke punt is de diameter van het gaatje. Hier komt namelijk de verf uit. Daarmee kan je heel precies werken. De diameter van de lijmpatronen zijn vaak tussen de 7 en 11 mm. Het moet natuurlijk wel groot genoeg zijn om voorwerpen aan elkaar te lijmen. Je wil de lijm niet tussen de randjes zien. Daarom is dit zo'n belangrijk punt om naar te kijken.


Wat is het beste Lijmpistool van 2024? 

Maar welke lijmpistool kabel is het beste en welke lijmpistool past het beste bij mij? Antwoorden op deze vragen ga je ontdekken in de volgende sectie. Wij van Gardini hebben namelijk verschillende lijmpistolen getest. Uiteindelijk hebben we al die producten met elkaar vergeleken.

Uiteindelijk hebben wij alleen de allerbeste lijmpistolen van dit moment opgenomen in onze top 5. Hieronder hebben wij voor elk model een korte product omschrijving geschreven. We hebben ook andere reviews meegenomen. Hiernaast hebben ze ook nog een beoordeling gekregen op belangrijke categorieën.

Benieuwd naar de producten? Bekijk ze gauw hieronder!

1. Auronic Lijmpistool

Auronic Lijmpistool - met 50 Lijmpatronen - 20W review

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Veiligheid

9.1

Prijs / kwaliteit

9.3

We gaan eindelijk beginnen met de lijst en er kan er maar 1 de beste zijn! Het lijmpistool van Auronic is de beste van dit moment en daarmee ook de beste koop.

Het Auronic Lijmpistool zorgt ervoor dat je lekker kan knutselen en alles goed aan elkaar kan lijmen. Zo zorgen de 50 lijmsticks ervoor dat je een goed begin kan maken! Het is 1,5 meter lang. Daardoor is het lang genoeg om vrij te bewegen. Daarnaast is het lijmpistool al binnen 3 minuten opgeladen. Je kan dus gelijk aan de slag gaan. Het lijmpistool is geschikt voor meerdere materialen.

Denk aan hardere materialen zoals steen, metaal en glas. Maar het kan ook zachter materiaal aan elkaar plakken zoals papier en stof. Hierdoor is het heel erg multifunctioneel. Verder beschikt het ook nog over een handige standaard. Hier kan je goed gebruik van maken als je precies aan het werk wil. Je kan de lijmpistool dan ook laten rusten aangezien het best heet kan worden. Om al deze redenen is het de beste lijmpistool van 2024!

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Auronic Lijmpistool

 • Verbruikt weinig energie
 • Na 3 minuten in het stopcontact kan er al gebruik van gemaakt worden 
 • Weegt weinig

Nadelen Auronic Lijmpistool

 • Kan niet draadloos gebruikt worden (draad moet in het stopcontact)

2. CoolGoods Professioneel Lijmpistool

CoolGoods Professioneel Lijmpistool met 30x Lijmsticks en 20x gekleurde Lijmsticks - Glue Gun - Hobby/Knutselen/Klussen - 20W - Inclusief Lijmpatroon 7.2 mm Ø x 100 mm - Blauw

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Veiligheid

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben jij eerder op zoek naar een professionele lijmpistool? Neem dan een kijkje bij het CoolGoods Professioneel Lijmpistool! Hiermee kan je namelijk mooie creaties maken.

Bij deze aankoop krijg je niet alleen maar een lijmpistool. Het is namelijk inclusief 30 lijmsticks en 20 gekleurde lijmsticks. Hierdoor kan je echt creatief aan de slag gaan. Hiernaast verbruikt het ook nog heel weinig energie. Het CoolGoods Professioneel Lijmpistool is slechts 20W. De energierekening zal dus niet zo hoog zijn aan het einde van de maand. Verder is het een heel erg praktisch apparaat.

Zo is het heel erg klein en compact. Het past makkelijk in de hand en je kan heel precies te werk gaan. Het is echt voor professionals omdat je er ook grote creaties van kan maken. De lijm die je erbij krijgt is ook nog milieuvriendelijk. Zo help je nog is mee aan een betere wereld! Het design van het lijmpistool ziet er heel simpel uit. Zo heeft het geen unieke toevoegingen maar doet het zeer goed z'n werk.

Voordelen CoolGoods Professioneel Lijmpistool

 • Inclusief 30 lijmsticks
 • Heeft een goede beveiliging
 • Past in elke hand

Nadelen CoolGoods Professioneel Lijmpistool

 • Alleen in een blauwe kleur te verkrijgen

3. Dremel 930 Lijmpistool

Dremel 930 Lijmpistool - Inclusief lijmsticks

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Veiligheid

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Heb jij kinderen en houden die ervan om te knutselen? Dan ben je op zoek naar een veilige optie! Dat is het Dremel 930 Lijmpistool! Hiermee kunnen je kinderen heerlijk spelen.

Het Dremel 930 Lijmpistool heeft een speciale anti-druipvoorziening. Tijdens het werken blijft het constant op dezelfde manier lijm eruit spuiten. Het zal niet lekken en je tafel zal niet vies worden. Daardoor is het ook een veiligere optie aangezien je de lijm niet kan aanraken. Je kan er heel gedetailleerd mee te werk gaan en daarom is het uitstekend voor doe-het-zelf klussen. Het gezin zal versteld staan van je kunsten!

Verder weegt het slechts 0,499 kilogram. Hierdoor kan je er gemakkelijk mee werken en kan je het zelfs meenemen. Zo kan je er ook gebruik van maken als je op een andere locatie bent. Het is geschikt voor verschillende materialen. Denk aan hout, kunstsof en glas etc. De lijm wordt makkelijk aangebracht en je hoeft maar even te wachten voordat het aan elkaar plakt. Wie wil dat nou niet?

Voordelen Dremel 930 Lijmpistool

 • Kan je heel gedetailleerd mee lijmen
 • Lijm valt er niet af
 • Inclusief 7 kleurensticks

Nadelen Dremel 930 Lijmpistool

 • Heeft een plastic neerzetbeugel

4. Bosch PKP 18 E Lijmpistool

Bosch PKP 18 E Lijmpistool - 200 W

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Veiligheid

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Sommige lijmpistolen kunnen maar een paar materialen aan elkaar lijmen. Wil jij er één hebben die alles aan elkaar kan lijmen? Neem dan het Bosch PKP 18 E Lijmpistool!

Bosch is een betrouwbaar merk dat al jaren goede producten maakt. Zo maakt het producten voor gereedschap en heeft het een goede en bekende naam. Het Bosch PKP 18 E Lijmpistool valt ook zeker onder die producten. Deze lijmpistool is geschikt om meerdere materialen aan elkaar te lijmen. Ook speciaal soort materiaal zoals kurk en textiel. Het is echt een alles-in-één pakket als je deze lijmpistool aanschaft.

Het Bosch PKP 18 E Lijmpistool werkt elektrisch en daarom kan je heel snel al het resultaat zien. De lijm droogt heel snel op en de materialen blijven goed aan elkaar zitten. Het kan gebruikt worden voor recreatief gebruik maar het is zo'n goed apparaat dat het ook door professionals gebruikt kan worden. Verder is het nog een nauwkeurige lijmpistool waarmee je goed de neurzetbeugel kan gebruiken om mooie resultaten te bereiken!

Voordelen Bosch PKP 18 E Lijmpistool

 • Werkt op bijna alle materialen
 • Bekend en betrouwbaar merk

Nadelen Bosch PKP 18 E Lijmpistool

 • Duurste optie uit de lijst

5. VONROC Lijmpistool

VONROC Lijmpistool – 70W – Ø11,2MM – anti-druip functie – Incl. 56 lijmpatronen

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Veiligheid

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Lijmpistolen kunnen lekken en dat kan ervoor zorgen dat je een troep achter laat. Met het VONROC Lijmpistool is dat verleden tijd aangezien het een handig apparaat is!

Het VONROC Lijmpistool heeft een paar grote voordelen. Zo beschikt het over een anti-drupfunctie. Dit zorgt ervoor dat er geen lijm op het werkstuk komt. Dat is toch fijn voor als je kinderen er gebruik kan maken. Je kan er hele mooie decoraties van maken aangezien het de materialen goed aan elkaar vastzet. Bij een aankoop krijg je ook nog is 56 lange lijmsticks. Hierdoor kan je gelijk voor een langere tijd lijmen.

Je kan er met meerdere mensen plezier van beleven. Zo kan je het uitlenen aan je vrienden of kan je het meenemen naar meerdere locaties. Het is namelijk niet zo'n groot apparaat waardoor het weinig ruimte in beslag neemt. Verder is het ook nog een goede budget keuze. Het heeft dan ook een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Daarom komt het ook zeker in de buurt van een lijmpistool van de Action. 

Voordelen VONROC Lijmpistool

 • Anti-druip functie
 • Kan 8 tot 12 minuten gebruiken om achter elkaar doorwerken

Nadelen VONROC Lijmpistool

 • Aan de zware kant

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel lijmpistolen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten lijmpistolen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de lijmpistolen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste lijmpistolen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>