Best Geteste Mierenlokdoos

HGX-mierenlokdoos - 2 stuks

Met de HGX mierenlokdoos - 2 stuks voorkom je al je mierenproblemen! En niet alleen wij vinden dat, deze lokdoos heeft 100+ positieve reviews. De mieren nemen de werkzame stof mee naar het nest waardoor de hele kolonie wordt bestreden. Een snelle en schone methode! De lokdoos is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Mieren wil je natuurlijk zo snel mogelijk uit je huis hebben. Mieren kunnen niet alleen hinderlijke overlast vormen, maar ze kunnen ook voedselbronnen besmetten en/of schade toebrengen aan elektrische bedrading en andere materialen. Dit is natuurlijk iets wat jij wilt voorkomen. 

Een handige en effectieve oplossing hiervoor is door gebruik te maken van een mierenlokdoos. Maar is nu de beste mierenlokdoos? Daar gaan we in dit artikel antwoord op geven!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

23

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

62

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Mierenlokdozen

Beste koop Mierenlokdoos
1. HGX mierenlokdoos - 2 stuks

ECOstyle Navulbare Mierenlokdoos

Beste Hervulbare Mierenlokdoos
2. ECOstyle Navulbare Mierenlokdoos

Protect Home Piron Pushbox Mierenlokdoos

Beste Mierenlokdoos voor lang gebruik
3. Protect Home Piron Pushbox Mierenlokdoos

HG X Mierenlokdoos

Beste Mierenlokdoos voor binnen
4. HG X Mierenlokdoos

Citin - Mierenlokdoos 2 stuks

Beste Budget Mierenlokdoos
5. Citin - Mierenlokdoos 2 stuks

Misschien ook interessant:

Top 10 Beste Mierenlokdozen

Wil je direct weten hoe de top 10 beste Mierenlokdozen eruit ziet?  In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers.

Deze top 10 wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!


Waar moet je op letten bij het kopen van een Mierenlokdoos?

Helaas is er geen beste mierenlokdoos volgens de consumentenbond. Twijfel je na het zien van onze top 5 nog steeds welke lokdoos het beste bij jou past? Dan raden we aan om verder te kijken naar de individuele reviews van deze producten. 

Ook is het handig om van tevoren te bekijken waar je op moet letten bij het kopen van een mierenlokdoos. Zo maak je de goede beslissing en voorkom je een miskoop! Lees hieronder 3 criteria die wij voor jou hebben geselecteerd.

Effectiviteit

Het belangrijkste doel van een mierenlokdoos is om effectief mieren te bestrijden. Kies een lokdoos die specifiek is ontworpen om verschillende soorten mieren aan te trekken en te doden.

Dit is natuurlijk lastig om te weten als je het product nog niet in handen hebt. Je kan de productbeschrijving en recensies controleren om te beoordelen of het product daadwerkelijk effectief is in het elimineren van mieren. Of natuurlijk op ons vertrouwen!

Veiligheid

Als je huisdieren of kinderen hebt, is het cruciaal om een mierenlokdoos te kiezen die veilig is om in huis te gebruiken. Controleer of de lokdoos kindveilig is en buiten het bereik van huisdieren kan worden geplaatst.

Lees de instructies zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat het product geen schadelijke chemicaliën of gifstoffen bevat die een risico kunnen vormen voor mensen of dieren.

Gemak en gebruiksgemak

Overweeg het gemak en gebruiksgemak van de mierenlokdoos. Kies een product dat eenvoudig te plaatsen is op de locaties waar mieren het actiefst zijn, zoals langs de mierenpaden of bij de ingangen van je huis.

Een goede mierenlokdoos moet ook langdurige bescherming bieden, zodat je niet constant nieuwe lokdozen hoeft te kopen. Let op de geschatte werkingsduur en vervangingsfrequentie van het product.


Wat is de beste Mierenlokdoos van 2024?

In dit gedeelte van het artikel gaan we dieper in op onze top 5 met beste mierenlokdozen. Van elk product hebben we een korte review geschreven om de keuze voor jou nog makkelijker te maken. 

1. HGX mierenlokdoos - 2 stuks

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Effectiviteit

9.7

Prijs / kwaliteit

9.2

De HGX mierenlokdoos - 2 stuks is als beste uit onze test gekomen! Deze mierenlokdoos is zowel binnen als buiten te gebruiken en heeft meer dan 100 positieve reviews!

Doordat de mieren de werkzame stof vanuit de lokdoos mee nemen naar het mierennest worden ook de andere mieren bestreden. Hiermee is het ook nog een zeer schone methode om mieren te bestrijden.

In het doosje zitten 2 mierenlokdozen. Hierdoor kan je lang gebruik maken van deze mierenlokdozen. Of kan je twee tegelijk gebruiken bij een erge plaag. En dat voor een zeer goede prijs!

Voordelen HGX mierenlokdoos - 2 stuks

 • Binnen en buiten te gebruiken
 • 100+ positieve reviews
 • Werkt tot in het nest
 • Goede prijs/kwaliteitsverhouding 

Nadelen HGX mierenlokdoos - 2 stuks

 • Geen

2. ECOstyle Navulbare Mierenlokdoos

ECOstyle Navulbare Mierenlokdoos

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Effectiviteit

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

De ECOstyle Navulbare Mierenlokdoos is de enige hervulbare lokdoos in deze lijst. Hierdoor kan je hem gemakkelijk hergebruiken op het moment dat de plaag verholpen is. 

De mieren kunnen deze lokdoos niet weerstaan en komen dan ook meteen op de vloeistof aan. Dit in combinatie met de werkzaamheid van de vloeistof zorgt voor een snelle verwijdering van alle mieren.

Deze mierenlokdoos is zowel voor binnen- als buitengebruik. Wel zal deze uit de zon geplaatst moeten worden omdat anders de vloeistof kan uitwerken.

Voordelen ECOstyle Navulbare Mierenlokdoos

 • Hervulbaar en herbruikbaar
 • Snelle werking
 • Voor binnen- en buitengebruik

Nadelen ECOstyle Navulbare Mierenlokdoos

 • Vloeistof niet los verkrijgbaar

3. Protect Home Piron Pushbox Mierenlokdoos

Protect Home Piron Pushbox Mierenlokdoos

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Effectiviteit

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

De Protect Home Piron Pushbox Mierenlokdoos heeft een werking van maar liefst 3 maanden! Dit is wel 3 × langer dan vergelijkbare mierenlokdozen.

Door de speciale vormgeving van deze lokdoos is het zelfs mogelijk om hem verticaal aan te brengen. Zo zou je hem zelfs op je muren kunnen bevestigen. De lokdoos is voor zowel binnen- als buitengebruik waardoor je overal je mierenplaag kan oplossen!

Voordelen Protect Home Piron Pushbox Mierenlokdoos

 • 3 maanden werkzaam
 • Verticaal aanbrengen
 • Voor binnen- en buitengebruik

Nadelen Protect Home Piron Pushbox Mierenlokdoos

 • Knop kan lastig in te drukken zijn

4. HG X Mierenlokdoos

HG X Mierenlokdoos

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Effectiviteit

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

De HG X Mierenlokdoos is de beste optie als je op zoek bent naar een mierenlokdoos voor in huis. Deze lokdoos is namelijk klein en onopvallend in het interieur. 

Mocht je last hebben van een mierenplaag wil je zeker weten dat je genoeg mierendozen in huis hebt. Bij dit artikel ontvang je er zelfs 4. Hierdoor heb je ook nog een reserve mogen ze toch nog een keer terugkomen.

De mieren nemen de werkzame stof mee naar het nest waardoor daar de rest van de kolonie bestrijdt wordt. Een zeer effectieve en schone manier!

Voordelen HG X Mierenlokdoos

 • Klein en onopvallend in je huis
 • 4 stuks
 • Werkzame stof mee naar het nest

Nadelen HG X Mierenlokdoos

 • Niet voor buiten geschikt

5. Citin - Mierenlokdoos 2 stuks

Mierenlokdoos 2 stuks

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Effectiviteit

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

De Citin - Mierenlokdoos 2 stuks is de goedkoopste optie in onze lijst. Hiermee heeft hij een fantastische prijs/kwaliteitsverhouding en is het zeker een goede optie om in huis te halen!

Het is een gesloten doosje waardoor je hem veilig kan gebruiken in een omgeving met kinderen. In de verpakking worden 2 doosjes mee geleverd. Hierdoor kan je een grote plaag bestrijden of kan je een doosje bewaren voor een volgend geval.

Voordelen Citin - Mierenlokdoos 2 stuks

 • Goedkoopste optie
 • Gesloten en veilig voor kinderen
 • 2 doosjes

Nadelen Citin - Mierenlokdoos 2 stuks

 • Geen duidelijke gebruiksaanwijzing

Hoeveel soorten Mierenlokdozen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 Mierenlokdozen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de Mierenlokdozen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste Mierenlokdoos is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>