Best Geteste Opblaas Zwembad

Intex Easy Set

Intex Easy Set

De Intex Easy Set is als best getest in de opblaas zwembad test. Het opblaas bad wordt geleverd inclusief filterpomp, waardoor het zwembad schoon en helder blijft. Het Intex Easy Set zwembad beschikt over een handige opblaasbare rand voor een goede vorm en stabiliteit.

Er gaat niets boven heerlijke verkoeling in je eigen tuin. Met een opblaas zwembad kun je eenvoudig je eigen zwembad maken en het zwembad weer afbreken zodra de warme dagen voorbij zijn.

Maar waar moet je zoal op letten bij het kopen van een opblaasbaar zwembad? En wat is het beste opblaaszwembad van dit moment? In de onderstaande tekst lees je meer over de verschillende soorten opblaas baden en lees je een overzicht van de beste koop opblaas zwembad modellen van dit moment.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

26

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Opblaas zwembaden

Intex Easy Set

Beste koop van 2024
1. Intex Easy Set Zwembad 244 x76 cm
Beschikt over een handige opblaasbare rand voor een goede vorm en stabiliteit

Beste Opblaasbaar ligbad
2. Twire® Premium Opblaasbaar Ligbad
Bad is gemaakt van 6-laags Milieuvriendelijk BPA-vrij PVC en heeft een comfortabele rug, nek-en-hoofdsteun

Beste Opblaasbare zwembad voor kinderen
3. Speelzwembad Jungle Adventure
Opblaas bad bestaat uit twee delen, een gedeelte waar water uit de bodem naar boven wordt gespoten, en een gedeelte met glijbaan

Beste Betaalbare Opblaasbare zwembad 
4. Intex Easy Set Zwembad
Zwembad Beschikt over een veilige 12V filterpomp, waardoor het water langdurig fris blijft.

Beste Opblaasbare zwembad voor gezinnen
5. Family Lounge zwembad 
Biedt plaats voor 6 personen


Top 10 Beste Opblaas zwembaden

Wil je direct weten hoe de top 10 beste opblaas zwembaden op Bol.com eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de top 10 meest verkochte producten op Bol.com


Waar moet je op letten bij het kopen van een Opblaas zwembad?

Er zijn tal van verschillende opblaas zwembaden verkrijgbaar. Het vinden het beste opblaas zwembad is dan ook vaak een lastige klus. Om de aankoop wat eenvoudiger te maken en een goede opblaas zwembad uit te kiezen kun je rekening houden met verschillende specificaties. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar het type materiaal, de inhoud en de vorm van het zwembad en of het bad een pomp bevat. Ook kun je kijken naar eventuele unieke eigenschappen die het zwembad bijzonder maken.

Bij het kopen van een opblaas zwembad kun je ook kijken naar de websites zoals de consumentenbond. Kijk bijvoorbeeld wat het beste opblaas zwembad volgens de consumentenbond is.

Materiaal

Wanneer je een opblaasbad koopt is het belangrijk dat je let op het type materiaal waarvan het bad gemaakt is. Bekijk of het materiaal stevig is en van voldoende kwaliteit is. Zo zijn er bijvoorbeeld stevige PVC baden en speciale baden die van milieuvriendelijke materialen gemaakt zijn. 

Inhoud 

Ook is de totale inhoud van het bad een belangrijke overweging bij de aankoop van een opblaasbad. Indien je met meerdere personen van het bad wilt genieten is het belangrijk dat bad van voldoende omvang is en gevuld kan worden met voldoende water. De inhoud van een opblaasbad kan per bad enorm verschillen. Zo zijn er baden met een inhoud van 200 liter en opblaasbaden van meer dan 2000 liter.

Vorm

Bekijk of de vorm van het zwembad past op jouw locatie. Zo zijn er verschillende soorten vormen zwembaden beschikbaar, zoals ronde zwembaden, vierkanten en rechthoekige baden. Bekijk daarbij ook of het bad beschikt over een brede rand. Hierdoor biedt het bad meer stabiliteit. 

Pomp

Indien je het bad langdurig opgeblazen wilt laten, en buiten laat staan, is het aan te raden om voor een zwembad te kiezen met een pomp. Een filterpomp zorgt er namelijk voor dat het water in het bad gefilterd wordt en hierdoor langer fris en schoon blijft. Er zijn verschillende pompsystemen. Over het algemeen hebben de pompen een vermogen van rond de 12Volt.

Unieke eigenschappen

Er zijn diverse eigenschappen die een opblaasbad uniek kunnen maken, zoals bijvoorbeeld een ingebouwde bekerhouder, ingebouwde zitjes of comfortabele rug- en nekleuningen. Bekijk daarnaast naar de kleur van het bad en naar de vormgeving en bekijk of het bad bij jouw stijl past. 


Wat is het beste Opblaas zwembad?

Ben je op zoek naar een goed opblaasbaar zwembad, maar weet je niet goed welke je moet kopen? Bekijk dan de onderstaande zwembad modellen en kies voor een model dat aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren.

Onderstaande zwembaden zijn uitvoerig getest in de opblaas zwembad test en scoren allen hoog op prijs-kwaliteitsverhouding. In deze test is ook gekeken naar speciale kenmerken van het zwembad en naar de verschillende voor- en nadelen van de zwembaden.

1. Intex Easy Set Zwembad 244 x76 cm - Opblaasbaarzwembad

Intex Easy Set

9.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

9.2

De Intex Easy Set is als best getest in de opblaas zwembad test. Het opblaas bad wordt geleverd inclusief filterpomp, waardoor het zwembad schoon en helder blijft.

Het Intex Easy Set zwembad beschikt over een handige opblaasbare rand voor een goede vorm en stabiliteit. Daarnaast is het zwembad eenvoudig te reinigen en wordt het zwembad geleverd met een handig reparatiesetje, hiermee kun je kleine lekkages eenvoudig verhelpen. 

Klik hier voor de beste prijs van dit zwembad.

Voordelen Intex Easy Set Zwembad 244 x76 cm - Opblaasbaarzwembad

 • Vervaardigd uit duurzaam PVC met een gerasterde binnenlaag
 • Ruime inhoud van 2419 liter
 • Krachtige filterpomp

Nadelen Intex Easy Set Zwembad 244 x76 cm - Opblaasbaarzwembad

 • Geen

2. Twire® Premium Opblaasbaar Ligbad - Zitbad voor Volwassenen - Bath Bucket - Malachite Green

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Met het Twire Premium ligbad kun je ultiem genieten van een comfortabel en snel opgeblazen bad. Het bad ligt zachter dan een normaal bad en kan eenvoudig worden opgeborgen wanneer je het niet gebruikt. Je kunt het bad zowel in de zomer als in de winter gebruiken.

Het Twire Premium bad biedt ruimte voor een persoon en beschikt over een handige bekerhouder. Het bad is gemaakt van 6-laags Milieuvriendelijk BPA-vrij PVC en heeft een comfortabele rug, nek-en-hoofdsteun.

Klik hier om de beste prijs te bekijken.

Voordelen Twire® Premium Opblaasbaar Ligbad - Zitbad voor Volwassenen - Bath Bucket - Malachite Green

 • Zeer comfortabel
 • Milieuvriendelijk BPA-vrij PVC materiaal
 • Ingebouwde rug, nek-en-hoofdsteun

Nadelen Twire® Premium Opblaasbaar Ligbad - Zitbad voor Volwassenen - Bath Bucket - Malachite Green

 • Geschikt voor slechts een persoon

3. Intex Speelzwembad Jungle Adventure - 257x216x84cm57161NP

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Het tropische Intex Speelzwembad is een ideaal bad voor kinderen. Het opblaas bad bestaat uit twee delen, een gedeelte waar water uit de bodem naar boven wordt gespoten, en een gedeelte met glijbaan. Wanneer je van de glijbaan gaat beland je tussen de tropische dieren en tussen de palmbomen.

Het jungle zwembad heeft een afmeting van 257 x 216 x 84 cm en beschikt over 20 cm hoge wanden. Je kunt het grote bad vullen met 493 liter water, en het kleine badje met 57 liter.

Bekijk de beste prijs van dit zwembad hier

Voordelen  Intex Speelzwembad Jungle Adventure - 257x216x84cm57161NP

 • Gemaakt van hoogwaardig vinyl
 • Leuke vormgeving
 • Eenvoudig in gebruik

Nadelen Intex Speelzwembad Jungle Adventure - 257x216x84cm57161NP

 • Enkel voor kinderen 

4. Intex Easy Set Zwembad Ø: 366 cm H: 76 cm - Opblaaszwembad

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Met het Intex Easy Set opblaas bad zorg je in één klap voor verkoeling in je eigen tuin. Het bad heeft diameter van 366 cm en is 76 cm hoog. Ook beschikt het zwembad over een veilige 12V filterpomp, waardoor het water langdurig fris blijft.

Dankzij de 3 lagen PVC met gelamineerde zijkanten is het zwembad zeer stevig. Het Intex Easy Set opblaas bad is daarnaast zeer eenvoudig op te zetten en kan eenvoudig schoongemaakt worden.

Voordelen Intex Easy Set Zwembad Ø: 366 cm H: 76 cm - Opblaaszwembad

 • Eenvoudig op te zetten
 • Hoge kwaliteit materiaal
 • Grote inhoud van 5621 liter
 • Goede filterpomp

Nadelen Intex Easy Set Zwembad Ø: 366 cm H: 76 cm - Opblaaszwembad

 • Geen

5. Family Lounge zwembad - 229 x 229 x 66 cm - Opblaasbaar Familie Zwembad met Ingebouwde Zitjes

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Het Family Lounge zwembad is een zeer leuk en hoge kwaliteit zwembad. het bad is met een ruime afmeting van 229x229x66cm, ideaal voor het hele gezin. Het bad beschikt over ingebouwde zitjes en is zeer handig op te zetten.

Het bad kun je eenvoudig opblazen en weer afbreken zodra de warme dagen van het jaar er weer op zitten. Je kunt het bad vullen met ongeveer 882 liter water.

Voordelen Family Lounge zwembad - 229 x 229 x 66 cm - Opblaasbaar Familie Zwembad met Ingebouwde Zitjes

 • Zeer ruim deisgn
 • Leuke ingebouwde zitjes

Nadelen  Family Lounge zwembad - 229 x 229 x 66 cm - Opblaasbaar Familie Zwembad met Ingebouwde Zitjes

 • Exclusief pomp

Er zijn nog veel meer soorten zwembaden. Een goed alternatief als je geen zin hebt om op te blazen is een opzet zwembad


Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>