Best Geteste Opzetzwembad

Intex Family Frame Zwembad

Intex Family Frame Zwembad

Zoek jij het allerbeste opzetzwembad van 2024? Dan hebben wij van Gardini het antwoord voor je! Wij hebben namelijk tientallen opzetzwembaden met elkaar vergeleken in onze beste opzetzwembad 2024 test. Als beste uit de test is de Intex Family Frame Zwembad gekomen.

Zo beschikt deze beste koop opzetzwembad over een groot formaat, namelijk 300x200x75. Verder is hij recht hoekig en beschikt hij over sterke metalen buizen die het zwembad voorzien van de sterkte en kwaliteit die jij verwacht van een opzetzwembad.

Wil je meer weten over dit opzetzwembad? Klik dan op de onderstaande button!

Hou jij er ook zo van om te zwemmen op een warme zomerdag of heb jij kinderen die dat graag doen? Dan is een opzetzwembad een goede aankoop voor in jouw tuin. Een opzetzwembad zet jij namelijk binnen no-time op waardoor jij tijdens een warme zomerdag lekker kunt genieten van een koel zwembad.

Opzetzwembaden zijn er in allerlei soorten, vormen en formaten. Het vinden van een goed opzetzwembad voor bij jou thuis is daarom niet zomaar gedaan. Om die reden hebben wij van Gardini een volledig artikel gewijd aan de beste opzetzwembaden van dit moment. 

Wij hebben namelijk een beste opzetzwembad test uitgevoerd waarbij wij tientallen opzetzwembaden hebben onderworpen aan de ultieme test. In dit artikel vind je daarom de belangrijkste criteria bij het kiezen van een goed opzetzwembad. Ook hebben wij een top 5 beste opzetzwembaden voor je opgesteld. Benieuwd? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

43

 Ervaringen gecheckt

11

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Opzetzwembaden

Intex Family Frame Zwembad

Beste koop opzetzwembad
1.  Intex Family Frame Zwembad

Intex - Family Frame Zwembad - 260x160x65cm

Beste opzetzwembad tuin
2. Intex - Family Frame Zwembad - 260x160x65cm

Bestway Steel Pro 300 x 201 x 66 cm

Beste opzetzwembad rechthoek
3. Bestway Steel Pro 300 x 201 x 66 cm

Intex - Metalen Frame Zwembad

Beste ronde opzetzwembad
4. Intex - Metalen Frame Zwembad

Bestway - Fill 'N Fun Zwembad

Beste budget opzetzwembad
5. Bestway - Fill 'N Fun Zwembad

Top 10 beste opzetzwembaden

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste opzetzwembaden. 


Waar moet je op letten bij het kopen van een opzetzwembad?

Maar wat zijn de belangrijkste criteria om op te letten bij het aanschaffen van een opzetzwembad? Wij hebben het voor je onderzocht. Zo hebben wij in onze beste opzetzwembaden test verschillende opzetzwembaden onderworpen aan de ultieme test. De criteria die wij hierbij hebben getest hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

Door rekening te houden met deze criteria verklein jij de kans op een miskoop. Zo zijn deze criteria ook getest in de beste opzetzwembad volgens de consumentenbond test. Hierdoor weet je zeker dat alleen de allerbeste opties van dit moment zijn geëindigd in onze top 5 beste opzetzwembaden. 

Sterkte frame

Als eerste is de sterkte van het frame een belangrijke criteria. Dit bepaalt namelijk hoeveel het opzetzwembad aan kan en of deze geschikt is voor leunen/op klimmen. De sterkte van het frame kan per opzetzwembad flink verschillen.

Kleinere zwembaden hebben vaak eenvoudigere en dunnere stalen frame buizen welke niet geschikt zijn om over te klimmen of op te leunen. Grote zwembaden kunnen vaak een stuk meer hebben en gaan daarom minder snel stuk. Mocht er een keer iets breken of kapot gaan, dan kunnen er vaak los nog onderdelen besteld worden bij de leverancier.

Afmetingen

Als tweede is het belangrijk om naar de afmeting van het opzetzwembad te kijken. Je wilt namelijk wel dat jouw nieuwe opzetzwembad groot genoeg is voor het aantal personen waarmee je er vaak in zit. Heb jij bijvoorbeeld drie kinderen? Dan is de kans groot dat zij hier met ze drieën regelmatig in willen. Koop dan dus geen tweepersoons opzetzwembad.

Wil jij graag met de hele familie in het opzetzwembad? Koop dan een opzetzwembad dat groot genoeg is voor de hele familie. De kans dat een kleiner bad stuk gaat omdat er teveel personen in zitten is vrij groot en dus zonde van het geld. Andersom is het ook zonde om een groot-, duur zwembad aan te schaffen als dat niet nodig is.

Met of zonder pomp

Als laatste is het belangrijk om te kijken naar of je wel of geen pomp wilt gaan gebruiken. Sommige opzetzwembaden zijn namelijk zo gemaakt dat er een zwembadpomp bij ingebouwd kan worden dankzij speciale ingangen in het zwembadzeil. 

Andere zwembaden zijn juist weer simpeler en kunnen alleen van een dompelpomp voorzien worden. Bedenk daarom goed of jij een goede pomp wilt en of het opzetzwembad hiervoor geschikt is.


Wat is het beste opzetzwembad van 2024? 

Nu vraag je je misschien af; welk opzetzwembad is het beste? Het antwoord ontdek je in de volgende sectie. Aan de hand van onze beste opzetzwembaden test hebben wij namelijk een handige top 5 beste opzetzwembaden opgesteld. Hieronder vindt je per opzetzwembad, uit onze top 5, een korte product omschrijving.

Ook hebben wij de voor- en nadelen van elke opzetzwembad voor je op een rijtje gezet. Hierdoor weet je precies of een opzetzwembad wel of niet voor jou geschikt is. De eindbeoordeling van elke opzetzwembad uit onze top 5 is gebaseerd op onze beste opzetzwembaden test en reviews van andere consumenten.

Welk opzetzwembad past het beste bij mij, zijn er opzetzwembad aanbiedingen en waar kan ik een opzetzwembad kopen? Je ontdekt de antwoorden hieronder! Wacht dus niet langer en lees snel verder!

1. Intex Family Frame Zwembad

Intex Family Frame Zwembad

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Als beste uit de test is gekomen de Intex Family Frame Zwembad. Dit zwembad heeft namelijk op meerdere vlakken de beste score behaald in onze beste opzetzwembaden test. Dit komt bijvoorbeeld door het grote formaat van deze opzetzwembad en het sterke frame waarover dit opzetzwembad beschikt.

Het formaat van de Intex Family Frame Zwembad is namelijk 300 cm bij 200 cm bij 75 cm. Verder heeft hij een rechthoekige vorm en kan hij dankzij het stalen frame aardig wat kracht opvangen. Leunen op deze zwembadrand is niet aangeraden maar kan tot zeker hoogte wel makkelijk worden opgevangen.

De Intex Family Frame Zwembad heeft een gewicht van 24 kg en is gemaakt van sterk kunststof. Je hoeft dus niet bang te zijn dat een klein steentje direct een grote scheur in de zwembadrand kan aanrichten. Ook het onderhoud aan dit opzetzwembad valt relatief mee dankzij de kwaliteit en kleur van het kunststof doek.

Voordelen Intex Family Frame Zwembad

 • Groot formaat
 • Goede kwaliteit
 • Makkelijk in elkaar te zetten

Nadelen Intex Family Frame Zwembad

 • Exclusief zwembadpomp

2. Intex - Family Frame Zwembad - 260x160x65cm

Intex - Family Frame Zwembad - 260x160x65cm

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Op de tweede plek hebben wij de Intex - Family Frame Zwembad - 260x160x65cm geselecteerd als beste opzetzwembad voor in de tuin. Dit opzetzwembad is namelijk een formaatje kleiner en past daarom in vrijwel iedere tuin. Daarnaast is hij ontzettend makkelijk op te zetten en kan hij ook in een formaat groter aangeschaft worden.

Ook de Intex - Family Frame Zwembad - 260x160x65cm wordt geleverd exclusief filterpomp. Binnen 30 minuten zet je eenvoudig dit opzetzwembad op. De constructie van dit opzetzwembad is ook erg stevig en dankzij het sterke metalen frame hoef jij niet bang te zijn dat deze snel kapot gaat.

Een ander voordeel is dat de Intex - Family Frame Zwembad - 260x160x65cm voorzien is van een handig leegloopventiel waar ook eenvoudig een tuinslag op aangesloten kan worden. Hierdoor heb jij dit opzetzwembad snel gevuld en ook erg snel leeg. 

Voordelen Intex - Family Frame Zwembad - 260x160x65cm

 • Beschikt over handig leegloopventiel
 • In twee formaten verkrijgbaar
 • Past in elke tuin

Nadelen Intex - Family Frame Zwembad - 260x160x65cm

 • Openingen voor pomp zitten wat hoog

3. Bestway Steel Pro 300 x 201 x 66 cm

Bestway Steel Pro 300 x 201 x 66 cm

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op plaats drie hebben wij de Bestway Steel Pro 300 x 201 x 66 cm geselecteerd. Dit opzetzwembad is relatief goedkoop voor de kwaliteit waarover deze beschikt. Zo heeft dit zwembad een groot formaat en is hij ook vrij diep. Dit opzetzwembad beschikt over een handig leegloopventiel en is in slechts 20 minuten al opgezet.

Verder is het materiaal van de Bestway Steel Pro 300 x 201 x 66 cm gemaakt van sterk PVC waardoor het onwaarschijnlijk is dat er een klein gaatje in kan ontstaan. Mocht dit toch gebeuren? Dan zit er bij deze set ook een reparatiesticker waarmee jij het opzetzwembad gemakkelijk weer kunt dichten.

Bij de Bestway Steel Pro 300 x 201 x 66 cm zit geen filterpomp. Wil jij deze toch? Dan kan jij deze gemakkelijk los aanschaffen. Dit zwembad heeft namelijk wel een aansluiting voor een 32 mm pomp. Meer weten? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Bestway Steel Pro 300 x 201 x 66 cm

 • Sterk PVC materiaal
 • Groot formaat
 • Aansluiting voor pomp aanwezig

Nadelen Bestway Steel Pro 300 x 201 x 66 cm

 • Geleverd zonder filterpomp

4. Intex - Metalen Frame Zwembad

Intex - Metalen Frame Zwembad

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op zoek naar een groot rond zwembad? Dan ben je op zoek naar de Intex - Metalen Frame Zwembad. Dit ronde opzetzwembad beschikt namelijk over een diameter van 305 cm en een diepte van 76 cm wat ontzettend groot is. Daarnaast zit er een aansluiting voor een filterpomp en wordt hij ook geleverd inclusief filterpomp.

De Intex - Metalen Frame Zwembad weegt bijna 22 kg en is geschikt voor vrijwel elke grotere tuin. Heb jij een kleine tuin? Dan kan het verstandig zijn om de afmetingen even na te meten in de tuin om te voorkomen dat jij een te groot zwembad aanschaft.

Verder kun je de Intex - Metalen Frame Zwembad binnen 30 minuten opzetten en beschikt hij over de kwaliteit en sterkte die jij verwacht van een opzetzwembad. Dit opzetzwembad is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is geschikt voor circa 4 personen tegelijk.

Voordelen Intex - Metalen Frame Zwembad

 • Groot formaat
 • Mooie ronde vorm
 • Inclusief filterpomp geleverd

Nadelen Intex - Metalen Frame Zwembad

 • Vrij prijzig

5. Bestway - Fill 'N Fun Zwembad

Bestway - Fill 'N Fun Zwembad

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar een kleiner formaat zwembad? Dan is de Bestway - Fill 'N Fun Zwembad misschien de beste optie voor jou. Dit kleine formaat zwembad is namelijk geschikt voor elke tuin en is ook erg goedkoop in tegenstelling tot sommige andere opzetzwembaden. 

Het formaat van de Bestway - Fill 'N Fun Zwembad bedraagt namelijk 122 cm bij 25 cm diepte. Dit maakt dit zwembad dus geschikt voor vrijwel ieder kind. De zijwanden van dit kinderzwembad zijn voorzien van een kleurrijke onderwaterscene. Verder kun je dit opzetzwembad gemakkelijk vullen, omdat het een watercapaciteit heeft van maximaal 277 liter.

De Bestway - Fill 'N Fun Zwembad is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en beschikt over de sterkte die jij verwacht van een kinderopzetzwembad. Meer weten of de beste prijs ontdekken? Klik dan op de button hierboven!

Andere bekeken ook: Dit is het beste opblaas zwembad!

Voordelen Bestway - Fill 'N Fun Zwembad

 • Perfect voor kinderen
 • Stevig zwembad
 • 277 liter inhoud

Nadelen Bestway - Fill 'N Fun Zwembad

 • Vrij klein

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>