Best Geteste Pellet BBQ

Pit Boss Navigator 850 pellet grill barbecue

Pit Boss Navigator 850 pellet grill barbecue

De Pit Boss Navigator 850 pellet grill barbecue heeft een 8-in-1 kookveelzijdigheid waardoor je kan roken, bakken, smoren, braden, grillen, barbecueën, grillen en schroeien. Hij heeft een temperatuurbereik van 82 tot 260 graden en kan op open vlam schroeien tot wel 540 graden. De BBQ is groot genoeg om 30 hamburgers op te grillen.

Wat is er nu leuker dan op een zomerse middag of avond lekker met vrienden, familie of je geliefde de BBQ aan te steken. Dit zou je op een standaard houtskool barbecue kunnen doen, of op een elektrische barbecue.

Maar als je echt houdt van een goede BBQ dan is er voor de liefhebbers de pellet BBQ. Hier wordt gebruik gemaakt van houtpellets als brandstof waardoor je de mooiste smaken mee kan geven aan je gerecht. 

Wat de Beste Pellet BBQ is en waar je op moet letten bij het kopen van een pellet BBQ zullen we in dit artikel bespreken!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

20

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Pellet BBQ

Pit Boss Navigator 850 pellet grill barbecue

Beste koop BBQ Starter
1. Pit Boss Navigator 850 pellet grill barbecue

Traeger pellet grill PRO 780

Beste Grote Pellet BBQ
2. Traeger pellet grill PRO 780 - Wifi

Traeger | Ranger Pellet grill

Beste Meeneembare Pellet BBQ
3. Traeger | Ranger Pellet grill

Pit Boss Navigator 550 pellet grill barbecue

Beste budget Pellet BBQ
4. Pit Boss Navigator 550 pellet grill barbecue

Smokefire epx4 pellet

Beste Weber Pellet BBQ
5. Smokefire epx4 pellet

Top 10 beste Pellet BBQ's

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Pellet BBQ's, dit zijn direct de meest verkochte Pellet BBQ's bij een van de grootste webshops van Nederland.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Pellet BBQ?

Een pellet BBQ is geen makkelijke of goedkope aankoop. Daarom is het belangrijk om goed onderzoek te doen. Daarom hebben we een aantal criteria op een rij gezet waar je op moet letten bij het kopen van een pellet BBQ.

Grootte

De grootte van een BBQ is voor meerdere zaken van belang. Als je vaak met een grotere groep barbecuet dan is het handig om een grotere Pellet BBQ aan te schaffen, hier moet je natuurlijk wel de ruimte voor hebben. 

Als je een kleinere tuin of balkon hebt, is het aan te raden om dan ook voor een kleinere pellet BBQ te gaan.

Kwaliteit

Zoals eerder gezegd is een pellet BBQ geen goedkope aankoop. Daarom wil je zeker zijn dat de BBQ van stevige en duurzame materialen is gemaakt. 

Veiligheid

Controleer of de pellet BBQ veiligheidsvoorzieningen heeft, zoals een automatische uitschakeling als er een storing is of als de temperatuur te hoog wordt. Zorg er ook voor dat de BBQ stabiel staat en niet kan omvallen.


Wat is de beste Pellet BBQ? 

We zijn bij het laatste, maar ook het leukste onderdeel aangekomen. In dit stukje presenteren wij onze top 5 Beste Pellet BBQ's. In deze lijst staan alleen de allerbeste producten. 

Deze lijst hebben we gemaakt aan de hand van bovenstaande criteria, prijs / kwaliteitsverhouding en ervaringen van anderen.

1. Pit Boss Navigator 850 pellet grill barbecue

Pit Boss Navigator 850 pellet grill barbecue

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

De Pit Boss Navigator 850 pellet grill barbecue is als beste uit onze test gekomen! En dat is niet voor niets. Deze Pellet BBQ heeft een fantastische prijs / kwaliteitsverhouding. 

Met de 8-in-1 kookveelzijdigheid kan je met deze pellet BBQ roken, bakken, smoren, braden, grillen, barbecueën, grillen en schroeien - alles in één machine. Hij heeft een temperatuurbereik van 82° tot 260 °C en kan op open vlam schroeien tot wel 540 °C.

Het formaat van de Pit Boss Navigator 850 is perfect voor de gemiddelde tuin. Hij is 120 cm hoog, 148 cm breed en 94 cm diep. Het grilloppervlak is 5671 vierkante cm en kan hiermee 30 hamburgers tegelijk grillen. 

Voordelen Pit Boss Navigator 850 pellet grill barbecue

 • Zeer goede prijs / kwaliteit
 • 8-in-1 kookveelzijdigheid
 • Temperatuurbereik van 82° tot 260°C en open vlam schroeien tot wel 540°C 
 • Goed formaat

Nadelen Pit Boss Navigator 850 pellet grill barbecue

 • Geen

2. Traeger pellet grill PRO 780 - Wifi


Traeger pellet grill PRO 780

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.3

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.9

De Traeger pellet grill PRO 780 - Wifi is de beste pellet BBQ als je op zoek bent naar een groot oppervlak. Met een grilloppervlak van 5.709 cm2 kan je maar liefst 60 hamburgers tegelijk klaar maken. 

Het bijzondere aan deze pellet BBQ is dat hij te verbinden is met wifi. Hierdoor kan je op je telefoon alles in de gaten houden. Zelfs de interne temperatuur van je gerecht.

Recepten zijn via de wifi verbinding naar de BBQ te sturen waardoor eigenlijk alles vanzelf gaat. De pellet BBQ is makkelijk te verplaatsen waardoor je hem op zonder problemen op elke plek neer kan neer zetten.

Voordelen Traeger pellet grill PRO 780 - Wifi

 • Extra grote pellet BBQ
 • Wifi verbinding
 • Makkelijk te verplaatsen

Nadelen Traeger pellet grill PRO 780 - Wifi

 • Duurdere optie

3. Traeger | Ranger Pellet grill

Traeger | Ranger Pellet grill

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.5

De Traeger | Ranger Pellet grill is een zeer bijzondere pellet BBQ. Deze is namelijk in tegenstelling tot de andere pellet BBQ's niet zo groot.

Hierdoor kan je hem makkelijk mee nemen naar je vrienden, familie of op vakantie! Zo geniet je overal van de lekkerste BBQ. Met de nieuwe Digital Arc Controller kan je nauwkeurig en consistent de temperaturen regelen.

Deze temperatuur is per 5 graden in te stellen. De keep warm modus zorgt ervoor dat het eten altijd klaar is om te eten op het moment dat jij dat wilt.  Kortom, met deze pellet BBQ kan je waar je ook wilt genieten van een heerlijke BBQ.

Voordelen Traeger | Ranger Pellet grill

 • Makkelijk mee te nemen
 • Nieuwe Digital Arc Controller
 • Keep Warm modus

Nadelen Traeger | Ranger Pellet grill

 • Minder geschikt voor veel personen

4. Pit Boss Navigator 550 pellet grill barbecue

Pit Boss Navigator 550 pellet grill barbecue

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

9.0

De Pit Boss Navigator 550 pellet grill barbecue is de beste optie als je op zoek bent naar een relatief betaalbare pellet BBQ. En we zullen niet zeggen dat hij goedkoop is. Maar een betere goede en goedkope Pellet BBQ ga je niet kunnen vinden. 

Dit is namelijk het kleine broertje van onze nummer 1. En dan horen wij je denken, waar lever ik het dan op in? En dat is eigenlijk alleen de grootte. 

Deze pellet BBQ heeft een grilloppervlak van 3496 vierkante centimeter. Hiermee kan je 20 hamburgers tegelijk klaar maken. 

Misschien ook interessant: Dit is het beste BBQ schort van dit moment!

Voordelen Pit Boss Navigator 550 pellet grill barbecue

 • Goedkoopste optie
 • Zelfde voordelen als optie 1
 • Genoeg voor 20 hamburgers

Nadelen Pit Boss Navigator 550 pellet grill barbecue

 • Kan wat klein zijn

5. Smokefire epx4 pellet

Smokefire epx4 pellet

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De Smokefire epx4 pellet is van het zeer bekende merk ''Weber''. Hij heeft ee temperatuurbereik van 90-315°C waardoor je met hoge temperaturen aan de slag kan gaan. De temperatuur is in te stellen op het Connect LCD display. 

De pellet BBQ wordt geleverd met een ingebouwde sensor en een vlees sensor. Er is verder ruimte voor vier sensoren die je los bij kan bestellen.

Het display is met je telefoon te koppelen waardoor je meldingen ontvangt wanneer je de gerechten moet omdraaien, laten rusten of kan uitserveren.

Het rooster kan je vervangen door het om maat gemaakte Weber Crafted Accessoires. Hierdoor kan je naast schroeien, braden en stomen ook nog eens roerbakken.

Voordelen Smokefire epx4 pellet

 • Temperatuurbereik van 90-315°C
 • Geschikt voor 4 sensoren
 • Multifunctioneel

Nadelen Smokefire epx4 pellet

 • Duurste optie

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>