Best Geteste Plafondverf

Flexa Powerdek Clean - Muren & Plafonds - Reinigbare Muurverf - Wit - 10 liter

Ben jij op zoek naar de beste verf voor het schilderen van jouw plafond? Dan ben je op zoek naar de Flexa Powerdek Clean - Muren & Plafonds - Reinigbare Muurverf - Wit - 10 liter. Deze plafondverf is superdekkend en is zeer goed reinigbaar.

Daarnaast is de plafondverf geurarm waardoor je geen last hebt van vervelende sterke geurtjes na het schilderen. Ook is de verf makkelijk verwerkbaar en goed voor intensief gebruikte ruimtes.

De beste prijs van deze plafondverf vind je via de onderstaande button!

Wat is de beste plafondverf? Het grote aanbod aan verschillende verf soorten maakt de keuze voor de juiste plafondverf alleen maar lastiger.

Om die reden hebben wij door volledige artikel gewijd aan de beste plafondverf van dit moment. Dit hebben wij onderzocht aan de hand de door ons uitgevoerde beste plafond test.

Benieuwd naar de factoren waar je op moet letten bij het aanschaffen van goede plafondverf en de 5 beste opties van dit moment? Lees dan gauw verder en kom erachter!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

20

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

25

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Plafondverven

Beste koop plafondverf
1. Flexa Powerdek Clean - Muren & Plafonds - Reinigbare Muurverf - Wit - 10 liter

Flexa Powerdek Muurverf - Muren & Plafonds - Binnen - Stralend Wit - 10 liter

Beste plafondverf badkamer
2. Flexa Powerdek Muurverf - Muren & Plafonds - Binnen - Stralend Wit - 10 liter

ISONEM® Thermal Paint -Speciale Thermische Verf - Muur & Plafond Verf

Beste plafondverf voor binnen
3. ISONEM® Thermal Paint -Speciale Thermische Verf - Muur & Plafond Verf

SIKKENS ALPHACRYL PLAFOND WIT 10 LITER

Beste alphacryl plafondverf
4. SIKKENS ALPHACRYL PLAFOND WIT 10 LITER

Levis Colores Del Mundo-Java- Muur en Plafond extra mat Kleur "Java Pure" 2.5l

Beste budget plafondverf
5. Levis Colores Del Mundo-Java- Muur en Plafond extra mat Kleur "Java Pure" 2.5l

Top 10 beste plafondverven

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste plafondverven, dit zijn direct de meest verkochte plafondverven bij onderstaande webshops.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van plafondverf?

Bij het kopen van plafondverf zijn er verschillende criteria die belangrijk zijn om op te letten om een miskoop te voorkomen. Dit komt doordat er voor elk type plafond in elke ruimte een andere plafondverf de beste optie kan zijn. Zo zit er een verschil tussen het schilderen van je eetkamer plafond en je badkamer plafond.

Om er achter te komen wat het juiste type verf voor jouw plafond is hebben wij hieronder enkele belangrijke criteria op een rijtje gezet. Deze criteria hebben wij ook getest op de producten die wij getest hebben in onze beste plafondverf test. Dit zijn tevens dezelfde criteria als getest in de beste plafondverf volgens de consumentenbond test.

Waar ga je verven?

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de ruimte die geverfd gaat worden. Je kan namelijk verschillende verfsoorten gebruiken voor het verven van de woonkamer of slaapkamer. Bij het verven van de badkamer of de garage zijn weer een stuk minder soorten verf geschikt.

Dit komt doordat niet alle plafondverven geschikt zijn voor het verven van vochtige omgevingen. Bedenk dus goed wat je gaat schilderen en welke verf hiervoor wel of niet geschikt is. Dit staat vrijwel altijd in de productomschrijving aangegeven.

Dekking

Ook de dekking van de verf is een belangrijke criteria om in gedachten te houden. Het besparen op plafondverf door een goedkopere variant te kopen is niet altijd de beste oplossing. Het kan namelijk voorkomen dat deze verf minder goed dekt waardoor je alsnog de muur een paar keer over moet verven. Dit kan er voor zorgen dat je meer verf nodig hebt en dus juist meer geld kwijt bent.

Hoeveelheid

Als derde criteria is de hoeveelheid verf ook belangrijk. Bij de vorige criteria hebben wij al aangegeven dat de verf goed moet dekken om niet dubbel te hoeven schilderen. Bekijk dus vooraf goed hoeveel vierkante meter er met een bepaalde pot verf geschilderd kan worden.

Bedenk daarna of dit genoeg is en of het nodig is om een keer of meerdere keren het oppervlak te schilderen. Plafondverf bijkopen is beter dan verf moeten weggooien.

Soort verf

Als laatste zijn er verschillende soorten plafondverven. Denk hierbij aan verschillende kleuren, dekkingen en functies. Om een miskoop te voorkomen is het belangrijk om goed na te denken over de soort verf die je nodig hebt. Vervolgens is het belangrijk om goed in de productomschrijvingen te kijken naar de functies van de gewenste verf.


Wat is de beste plafondverf van 2024? 

Nu je precies weet waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste plafondverf is het tijd voor de 5 beste opties van dit moment. Zoals eerder benoemd hebben wij deze 5 opties geselecteerd aan de hand van de door ons uitgevoerde beste plafondverven test. Hierbij hebben wij tientallen verschillende plafondverven getest op verschillende criteria.

Ook hebben wij bij het uitvoeren van deze test rekening gehouden met reviews van andere consumenten. De eindbeoordeling is daarom gebaseerd op de geteste criteria en de reviews van andere consumenten. Hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet.

Hieronder hebben wij elk product voorzien van een korte product omschrijving. Ook hebben wij hierbij de voor- en nadelen van elk model benoemd. Benieuwd naar de 5 beste plafondverven van dit moment? Lees dan gauw verder!

1. Flexa Powerdek Clean - Muren & Plafonds - Reinigbare Muurverf - Wit - 10 liter

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Allereerst hebben wij de Flexa Powerdek Clean - Muren & Plafonds - Reinigbare Muurverf - Wit - 10 liter verkozen tot beste plafondverf van dit moment. Deze matte plafondverf is geschikt voor binnenruimtes en behoudt zijn kleur goed. Daarnaast is deze reinigbare plafondverf ook te gebruiken als muurverf. Hierdoor hoef jij niet twee verschillende soorten verf te gebruiken voor je muur en plafond.

De plafondverf is gemakkelijk te verwerken en is daarnaast geurarm. Dit houdt in dat jij geen last hebt van nare sterke geurtjes na het schilderen van jouw plafond. Daarnaast is deze plafondverf ook nog eens geschikt voor elk denkbaar oppervlak zoals baksteen, papierbehang, hard- en zachtboard en nog tal van andere ondergronden. 

De Flexa Powerdek Clean - Muren & Plafonds - Reinigbare Muurverf - Wit - 10 liter is gebruiksklaar. Dit houdt in dat je voor gebruik slechts even hoeft te roeren en vervolgens meteen kunt beginnen met het schilderen van jouw plafond of muur.

Voordelen Flexa Powerdek Clean - Muren & Plafonds - Reinigbare Muurverf - Wit - 10 liter

 • Grootverpakking namelijk 10 liter
 • Geschikt voor vrijwel elk soort muur en plafond
 • Geurarm en zeer goed reinigbaar

Nadelen Flexa Powerdek Clean - Muren & Plafonds - Reinigbare Muurverf - Wit - 10 liter

 • Slechts in 2 kleuren verkrijgbaar

2. Flexa Powerdek Muurverf - Muren & Plafonds - Binnen - Stralend Wit - 10 liter

Flexa Powerdek Muurverf - Muren & Plafonds - Binnen - Stralend Wit - 10 liter

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op zoek naar een iets goedkopere variant plafondverf, maar wel met de beste kwaliteit? Dan is de Flexa Powerdek Muurverf - Muren & Plafonds - Binnen - Stralend Wit - 10 liter misschien iets voor jou. Deze plafondverf is goed vochtregulerend en goed dekkend wat hem meteen de beste badkamer plafondverf maakt. Deze matte muurverf is geschikt voor binnenruimtes en kan met water verdunt worden.

De droogtijd is per laag gemiddeld 6 uur bij een gemiddelde temperatuur van 20 graden. Daarnaast kan er met deze verf ongeveer 10 vierkante meter geschilderd worden per liter. Door de extra sterke dekking van deze plafondverf hoef jij niet 3 keer hetzelfde oppervlak te schilderen wat het gebruiksgemak van deze plafondverf aanzienlijk vergroot.

Ook deze plafondverf is geschikt voor verschillende soorten oppervlakken, denk hierbij aan het schilderen van baksteen, papierbehang, latex muurverf en schoon metselwerk. De beste prijs van deze verf vind je via de bovenstaande button!

Voordelen Flexa Powerdek Muurverf - Muren & Plafonds - Binnen - Stralend Wit - 10 liter

 • Vochtregulerend
 • Voor keuken en badkamer
 • Extra dekkend

Nadelen Flexa Powerdek Muurverf - Muren & Plafonds - Binnen - Stralend Wit - 10 liter

 • Maximaal in 10 liter verkrijgbaar

3. ISONEM® Thermal Paint -Speciale Thermische Verf - Muur & Plafond Verf

ISONEM® Thermal Paint -Speciale Thermische Verf - Muur & Plafond Verf

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als derde geëindigd in onze top 5 is de ISONEM® Thermal Paint -Speciale Thermische Verf - Muur & Plafond Verf. Deze plafondverf beschikt over enkele speciale kwaliteiten. Zo is deze plafondverf warmte- en geluid werend en zorgt hij voor waterisolatie door de speciale vacuümmicrosferen. Deze functie van deze plafondverf is wetenschappelijk bewezen.

De plafondverf is warmte- en water isolerend op binnen- en buiten oppervlakken. Dit biedt een energiebesparing tot wel 40% en het voorkomt ook nog eens de vorming van vocht en schimmels op de muur. De plafondverf is vuilvrij en kan gemakkelijk schoongemaakt worden. Daarnaast heeft deze plafondverf ook nog eens een late ontvlambaarheid door zijn brandwerende eigenschappen.

Voordelen ISONEM® Thermal Paint -Speciale Thermische Verf - Muur & Plafond Verf

 • Warmte- en water isolerend
 • Voor binnen en buiten
 • Voorkomt schimmels en vocht in de muur

Nadelen ISONEM® Thermal Paint -Speciale Thermische Verf - Muur & Plafond Verf

 • Niet in verschillende hoeveelheden of kleuren te verkrijgen

4. SIKKENS ALPHACRYL PLAFOND WIT 10 LITER

SIKKENS ALPHACRYL PLAFOND WIT 10 LITER

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

Ben jij op zoek naar speciale thermische verf? Dan is de SIKKENS ALPHACRYL PLAFOND WIT 10 LITER misschien de beste optie voor jou. Deze alphacryl plafondverf is geschikt voor zowel gladde pleisterwerk plafonds als sterk zuigende spack plafonds. Daarnaast droogt de plafondverf vrij traag wat strepen voorkomt en een mooie gladde afgewerkt resultaat geeft.

De SIKKENS ALPHACRYL PLAFOND WIT 10 LITER is een matte en water gedragen plafondverf met een droogtijd van gemiddeld 4 uur bij een temperatuur van 20 graden. Daarnaast kan er 100 vierkante meter geschilderd worden per liter. De verpakking wordt geleverd met een hoeveelheid van 10 liter en is alleen geschikt voor het schilderen van binnenruimtes.

Voordelen SIKKENS ALPHACRYL PLAFOND WIT 10 LITER

 • Hoeveelheid van 10 liter
 • Geschikt voor veel soorten oppervlakken
 • Thermische verf

Nadelen SIKKENS ALPHACRYL PLAFOND WIT 10 LITER

 • Slechts in 2 kleuren verkrijgbaar

5. Levis Colores Del Mundo-Java- Muur en Plafond extra mat Kleur "Java Pure" 2.5l

Levis Colores Del Mundo-Java- Muur en Plafond extra mat Kleur "Java Pure" 2.5l

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als laatste in onze top 5 hebben wij de Levis Colores Del Mundo-Java- Muur en Plafond extra mat Kleur "Java Pure" 2.5l geselecteerd als beste budget optie. Deze plafondverf is ook te gebruiken als muurverf waardoor je niet verschillende soorten verf voor je plafond en muur hoeft te gebruiken. Het eindresultaat van deze plafondverf geeft een mat resultaat.

De plafondverf is te gebruiken voor het verven van beton en werkt op waterbasis. Daarnaast is deze plafondverf geschikt voor zowel binnen als buitenruimtes. De droogtijd van deze verf is wel een stuk langer namelijk 12 uur. Dit zorgt er wel voor dat er na het drogen van de verf geen kwaststrepen of andere lijnen te zien zijn. De verf is gemakkelijk aan te brengen en kras- en slijt werend. 

Voordelen Levis Colores Del Mundo-Java- Muur en Plafond extra mat Kleur "Java Pure" 2.5l

 • Gemakkelijk aan te brengen
 • Goedkope variant
 • Voor plafond en muur

Nadelen Levis Colores Del Mundo-Java- Muur en Plafond extra mat Kleur "Java Pure" 2.5l

 • Slechts in 1 hoeveelheid en kleur te verkrijgen

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel plafondverven hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 verschillende plafondverven getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de plafondverven op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste plafondverven dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>