Best Geteste Polijstmachine

Qumax Polijstmachine – Poetsmachine Incl. 4 Polijstschijven review

Qumax Polijstmachine

De beste koop polijstmachine van 2024 is overduidelijk de Qumax Polijstmachine. Deze polijstmachine scoorde namelijk de hoogste score in onze beste polijstmachine test. Zo beschikt dit model over de beste prijs-/kwaliteitsverhouding, maar ook biedt hij veel extra's.

Je ontvangt bij aanschaf van de Qumax Polijstmachine namelijk ook 4 polijstschijven waardoor jij meteen aan de slag kunt. Daarnaast heeft hij een krachtige motor met een vermogen van 1200 Watt. Deze polijstmachine beschikt tevens over 6 verschillende snelheden en heeft een beweegbare- en afneembare hendel.

Meer weten over deze beste koop polijstmachine? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Een polijstmachine is een ontzettend handig gereedschapsmiddel waarmee jij de laklaag van jouw auto's binnen een handomdraai weer als nieuw er uit kunt laten zien. Polijstmachines zijn daarom ook erg populair omdat ze jouw auto weer kunnen laten schitteren en ook nog eens relatief goedkoop zijn.

Er worden daarom ook veel verschillende soorten polijstmachines aangeboden. Dit kan de keuze voor het beste model erg lastig maken. Om jou te helpen bij het vinden van de beste polijstmachine voor jouw auto, hebben wij van Gardini een volledig artikel gewijd aan de beste polijstmachines van dit moment.

In dit artikel ontdek je de 5 beste polijstmachines aan de hand van de testresultaten uit onze beste polijstmachine test. Ook hebben wij enkele belangrijke aandachtspunten voor je op een rijtje gezet. Zo kom jij er gemakkelijk achter wat de beste polijstmachines van dit moment zijn en welke optie het beste voor jou is. Benieuwd? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

24

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

42

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Polijstmachines

Qumax Polijstmachine – Poetsmachine Incl. 4 Polijstschijven review

Beste koop polijstmachine
1. Qumax Polijstmachine

VONROC Excentrische poetsmachine

Beste polijstmachine auto
2. VONROC Excentrische poetsmachine

Gtrise Polijstmachine

Beste polijstmachine beginner
3. Gtrise Polijstmachine

FERM Professionele poetsmachine

Beste professionele polijstmachine
4. FERM Professionele poetsmachine

Einhell Auto Polijstmachine CC-PO 90

Beste polijstmachine boot
5. Einhell Auto Polijstmachine CC-PO 90


Top 10 Beste Polijstmachines

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste polijstmachines! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een polijstmachine?

Wil jij graag een polijstmachine maar heb jij geen idee wat de belangrijkste aandachtspunten zijn? Geen zorgen, wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze. Om jouw keuze makkelijker te maken hebben wij hieronder de belangrijkste criteria bij het kiezen van een goede polijstmachine voor je op een rijtje gezet.

Ga dus niet zomaar voor een polijstmachine aanbieding, maar vergelijk meerdere opties kritisch met elkaar. Alleen zo maak jij de beste keuze en voorkom je een miskoop. Onderstaande criteria zijn namelijk ook getest in de beste polijstmachine volgens de consumentenbond test. Neem dus zeker even de tijd om deze goed door te lezen.

Vermogen

Een eerste belangrijke criteria is het kijken naar het vermogen van een polijstmachine. Hoe hoger het vermogen van een polijstmachine, hoe effectiever en sneller jij te werk kunt. Afhankelijk van hoe vaak jij de polijstmachine wilt gaan gebruiken is een bepaald vermogen daarom gewenst.

Vaak kosten polijstmachines met een hoger vermogen een stuk meer dan modellen met een lager vermogen. Gebruik jij de polijstmachine veel? Dan raden wij je aan wat meer uit te geven aan een polijstmachine met een hoger vermogen.

Accessoires

Ook kun je naar de meegeleverde accessoires kijken van een polijstmachine. Zo ontvang je bij aanschaf van sommige polijstmachines accessoires terwijl je deze bij andere modellen los bij moet kopen. Een polijstmachine kan daarom duur lijken maar door de meegeleverde accessoires alsnog een goede deal zijn.

Los zijn accessoires voor een polijstmachine namelijk ook vaak erg prijzig. Bedenk daarom goed wat voor accessoires jij nodig hebt bij een polijstmachine en of deze meegeleverd worden of los aangeschaft moeten worden.

Functionaliteiten

Ook kun je naar de functionaliteiten van een polijstmachine kijken. Niet alle polijstmachines hebben namelijk dezelfde functies. Denk hierbij aan instelbare snelheden, maar ook aan een beweegbare- of afneembare hendel en rustig opstarten functie. 

Het kan daarom erg verstandig zijn om goed naar de product omschrijving van een polijstmachine te kijken. Alleen zo kom jij er achter of een polijstmachine echt geschikt voor jou is of niet. 


Wat zijn de beste polijstmachines?

Welke polijstmachine is het beste? Deze veel voorkomende vraag wordt in de volgende sectie beantwoord. Aan de hand van de testresultaten uit onze beste polijstmachine test, hebben wij namelijk een handige top 5 beste polijstmachines weten op te stellen. Hieronder vind je de 5 beste polijstmachines uit verschillende prijsklassen en categorieën.

Om de keuze voor jou nog makkelijker te maken hebben wij hieronder voor iedere polijstmachine een korte product omschrijving geschreven. Hierbij hebben wij de voor- en nadelen van elk model toegelicht en ook hebben wij ieder model van een eindbeoordeling voorzien. Je ontdekt hieronder dus gemakkelijk welke polijstmachine het beste bij jou past!

1. Qumax Polijstmachine

Qumax Polijstmachine – Poetsmachine Incl. 4 Polijstschijven review

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Zoek jij de beste polijstmachine van dit moment? Dan ben je op zoek naar de Qumax Polijstmachine. Deze beste koop polijstmachine scoorde namelijk de allerhoogste score in onze beste polijstmachine test. Zo beschikt hij over een ontzettend krachtige motor met 1200 Watt.

Je kunt dus snel en efficiënt te werk gaan met de Qumax Polijstmachine. Ook heeft hij een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en wordt hij geleverd met 5 polijstschijven. Hierdoor kun je bij ontvangst van deze polijstmachine direct aan de slag. De beste prijs ontdekken? Klik dan op de button hierboven!

De Qumax Polijstmachine is gebruiksvriendelijk doordat hij 6 instelbare snelheden heeft en lekker in de hand ligt. Het model is erg licht en heeft een ergonomisch design. Verder is hij geschikt voor zowel beginners als professionals. De hendel van dit model kun je gemakkelijk bewegen, maar ook kun jij hem er gemakkelijk afhalen.

Voordelen Qumax Polijstmachine

 • 6 verschillende snelheden
 • Uitstekende kwaliteit
 • Krachtige motor
 • Inclusief 4 polijstschijven en handige opbergtas

Nadelen Qumax Polijstmachine

 • Niet geschikt voor krasgevoelige oppervlaktes

2. VONROC Excentrische poetsmachine

VONROC Excentrische poetsmachine

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Als tweede is de VONROC Excentrische poetsmachine geëindigd in onze top 5. Deze polijstmachine beschikt ook over een krachtige motor met een vermogen van 1050 Watt. Ook met dit model kun jij dus snel en efficiënt te werk gaan. De VONROC Excentrische poetsmachine beschikt over 6 instelbare snelheden.

Bij aanschaf van de VONROC Excentrische poetsmachine ontvang je 7 polijstschijven, een steunschijf en een handige opbergtas. Ook heb je bij gebruik van deze polijstmachine veel bewegingsvrijheid dankzij de 4 meter rubberen kabel. Je kunt met deze polijstmachine dus gemakkelijk op iedere plek komen.

Andere voordelen van de VONROC Excentrische poetsmachine zijn bijvoorbeeld dat hij een extreem lage warmteontwikkeling heeft en rustig opstart dankzij de softstart electronics. Wanneer hij eenmaal aanstaat werkt hij ontzettend snel en effectief.

Voordelen VONROC Excentrische poetsmachine

 • Inclusief 7 polijstschijven
 • Geleverd met opbergtas en steunschijf
 • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
 • Goed vermogen van 1050 Watt

Nadelen VONROC Excentrische poetsmachine

 • Model is wat zwaarder

3. Gtrise Polijstmachine

Gtrise Polijstmachine

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Als derde hebben wij de Gtrise Polijstmachine opgenomen in onze top 5. Deze polijstmachine beschikt namelijk over een goede prijs-/kwaliteitsverhouding en is daarmee ideaal voor elke beginner. Dit model is namelijk goedkoper en werkt super simpel waardoor ook beginnende polijsters hier direct mee aan de slag kunnen.

De Gtrise Polijstmachine wordt geleverd met 2 polijstschijven waarvan één geschikt voor een glad oppervlak en één geschikt voor een ruw oppervlak. De hendel van deze polijstmachine is beweegbaar en kan er ook vanaf gehaald worden. Dit gebruiksvriendelijke model is ook nog een super licht, namelijk 1.75 kilogram.

Andere voordelen van de Gtrise Polijstmachine zijn bijvoorbeeld de krachtige motor met een vermogen van wel 1400 Watt. Ook heeft hij een oververhitting bescherming en start hij langzaam op waardoor het oppervlak niet snel beschadigd zal worden. Meer weten? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen Gtrise Polijstmachine

 • Inclusief 2 polijstschijven
 • Beschikt over een licht gewicht
 • Perfect voor beginners
 • Ergonomisch design

Nadelen Gtrise Polijstmachine

 • Niet de allerbeste kwaliteit

4. FERM Professionele poetsmachine

FERM Professionele poetsmachine

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plek is de FERM Professionele poetsmachine geëindigd in onze top 5. Deze polijstmachine heeft namelijk verschillende instelbare snelheden en start langzaam op. De motor van deze polijstmachine heeft een vermogen van 1400 watt en word geleverd met 2 polijstschijven, één steunschijf en één opbergtas.

Niet voor niets hebben wij de FERM Professionele poetsmachine verkozen tot de beste professionele polijstmachine van dit moment. De prijs van dit model ligt namelijk wel wat hoger. Hier ontvang je dan ook wel een kwalitatief erg goede polijstmachine voor welke ook professioneel ingezet kan worden. 

Het geluidsniveau van de FERM Professionele poetsmachine heeft een maximaal bereik van 97 dB. Verder weegt hij slechts 3.3 kilogram en ontvang je bij aanschaf ook nog een inbussleutel en handleiding. Het ergonomische ontwerp zorgt er ook voor dat jij deze polijstmachine lang achter elkaar kunt gebruiken.

Voordelen FERM Professionele poetsmachine

 • Vermogen van 1400 Watt
 • Beste professionele keuze
 • Inclusief accessoires

Nadelen FERM Professionele poetsmachine

 • Prijs ligt wat hoger

5. Einhell Auto Polijstmachine CC-PO 90

Einhell Auto Polijstmachine CC-PO 90

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben jij op zoek naar een hele goedkope- maar toch effectieve polijstmachine? Dan is de Einhell Auto Polijstmachine CC-PO 90 de beste optie voor jou. Met deze goede polijstmachine bezit jij namelijk een kwalitatief goed model waarmee jij gelijk aan de slag kan. Bij dit model zitten namelijk één textiel polijstkap en één kunststof polijstkap inbegrepen.

Verder beschikt de Einhell Auto Polijstmachine CC-PO 90 over een stuk lager vermogen namelijk 90 Watt. Dit model beschikt verder over een zichtbaar CE markering en heeft een gewicht van slechts 1,91 kilogram.

Je kunt de Einhell Auto Polijstmachine CC-PO 90 dus ontzettend makkelijk gebruiken dankzij zijn lichte gewicht, compacte formaat en ergonomische grip. Verder ontvang je bij aanschaf van dit model een duidelijke handleiding waardoor hij ook geschikt is voor de beginnende polijsters. Meer weten? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen Einhell Auto Polijstmachine CC-PO 90

 • Beschikt over CE markering
 • Goedkoopste optie
 • Inclusief benodigde accessoires

Nadelen Einhell Auto Polijstmachine CC-PO 90

 • Mindere kwaliteit en lager vermogen

Hoeveel soorten polijstmachines hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 polijstmachines getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de polijstmachines op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste polijstmachines zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>