Best Geteste Sloophamer

Scheppach AB1600 sloophamer 5908201901

Ben jij op zoek naar een goede sloophamer? Zo'n eentje waar je écht jaren mee vooruit kan? Dan is de Scheppach AB1600 sloophamer net wat voor jou!

Deze sloophamer is door ons van Gardini verkozen tot de beste sloophamer 2024. En we zullen je vertellen waarom dit zo is!

De sloophamer is namelijk marktleider in zowel duurzaamheid en prestatie voor consistente resultaten met metselwerk en ook beton. Tevens krijg je ook twee beitels bij de sloophamer.

Dit zijn de platte beitel en puntbeitel. Deze zijn zo ontworpen dat je ze ook nog eens super makkelijk kan verwisselen! Een echte topper dus.

Stel: je hebt een nieuw huis gekocht en je gaat verbouwen. Of je gaat verbouwen in je huidige huis. Dan is één voorwerp erg belangrijk: de sloophamer! Hiermee ben jij binnen no-time klaar met het slopen van muren of andere constructies.

Daarom zijn wij in dit artikel op zoek gegaan naar de beste sloophamer. Dit hebben wij gedaan door middel van een sloophamer test! De resultaten van deze test kan je vinden aan het einde van dit artikel.

Daarnaast hebben wij ook, om jou op weg te helpen, een aantal tips op een rijtje gezet. Deze helpen jou bij het vinden van de beste sloophamer aanbieding! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Producten getest

5

Uur onderzoek gedaan

28

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Sloophamers

Beste koop sloophamer
1.  Scheppach AB1600 sloophamer 5908201901

Beste design sloophamer
2. Güde Breekhamer / sloophamer MH1600

Beste luxe sloophamer
3. Scheppach Sloophamer AB1900 - 1900W

Beste prijs-kwaliteit verhouding sloophamer
4. Scheppach AB1900 Breekhamer Incl 1 vlakbeitel 60J

Beste budget sloophamer
5. FERM Industrial – Breekhamer – 1200W

Top 10 beste sloophamers

Is dit artikel net iets teveel lezen voor jou? Druk dan op onderstaande knop. Dan vind je een overzicht van de top 10 beste sloophamers!


Waar moet je op letten bij het kopen van een sloophamer?

Als je gaat verbouwen is een goede sloophamer eigenlijk onmisbaar. Maar het vinden van de juiste kan best aan opgave zijn. Zeker met zoveel aanbod op het internet!

Daarom willen wij jou helpen bij een goede sloophamer kopen. Hieronder staan een aantal tips op een rij waardoor jij binnen een handomdraai de beste sloophamer hebt gevonden! 

Formaat

Ten eerste willen wij je adviseren goed te kijken naar het formaat. De ene sloophamer is namelijk groter dan de ander. Zelfs bij één merk kunnen de modellen verschillende afmetingen hebben. 

Hoe groter de sloophamer, hoe meer je er eigenlijk mee kan. Bedenk je dus van tevoren waarvoor je de hamer wil gebruiken. En stem dit af op het formaat.

Kracht

Ook de kracht is natuurlijk erg belangrijk! Sloophamers zijn krachtige dingen. Hierbij geldt eigenlijk als vuistregel: hoe meer kracht (vaak uitgedrukt in joules) hoe meer je met de sloophamer kan.

Eigenlijk hetzelfde als bij het formaat, dus. Daarom adviseren wij voor een sloophamer te gaan met lekker veel kracht. Die kan je namelijk voor allerlei klusjes gebruiken!

Garantie

En als laatste natuurlijk de garantie. Je verwacht van een sloophamer dat deze gewoon goed naar behoren werkt. Echter kan het net als bij een klopboormachine voorkomen dat er een productiefoutje aanwezig is of deze niet zo presteert als beloofd is door de verkoper.

Dan wil je wel recht hebben op garantie. De verkoper kijkt dan met jou naar een passende oplossing zoals een vervangend product of een vergoeding van (een deel) het aankoopbedrag. Zorg er daarom idealiter voor dat de garantie op jouw nieuwe sloophamer minstens twee jaar is.


Wat is de beste sloophamer van 2024? 

En nu zijn we aangekomen bij misschien wel het spannendste deel van het artikel: de sloophamer test! Tijdens deze test zijn wij op zoek gegaan naar de allerbeste sloophamers. 

Wist je dat wij tientallen verschillende sloophamers met elkaar hebben vergeleken? Deze hebben wij beoordeeld aan de hand van zeer strenge criteria. Uiteindelijk hebben wij een selectie gemaakt van de best scorende hamers. Ook hebben wij gekeken naar de beste sloophamer volgens de consumentenbond. 

Die wisten een plekje te bemachtigen in onze sloophamer test top vijf! Meer weten? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste sloophamers van 2024!

1.  Scheppach AB1600 sloophamer 5908201901

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De eerste topper die al snel een plekje wist te bemachtigen in onze top vijf is deze Scheppah AB1600 sloophamer. Die wist op alle vlakken namelijk als veruit de beste te scoren. En dat kwam eigenlijk niet als een verrassing.

Deze sloophamer is namelijk de marktleider als het gaat om duurzaamheid en prestatie voor consistente resultaten. En dat laatste is zeer belangrijk als je een sloophamer wil gaan kopen.

Daarnaast wordt deze hamer ook nog geleverd met twee verschillende beitels. Zowel een platte beitel als een puntbeitel! Hierdoor kan jij lekker specifiek werken. En wist je dat de kracht van deze sloophamer maar liefst 50 joules is?

Voordelen Scheppach AB1600 sloophamer 5908201901

 • Wordt geleverd met twee beitels: een platte beitel en een puntbeitel
 • De kracht van deze sloophamer is maar liefst 50 joules
 • Marktleider in duurzaamheid en consistente resultaten

Nadelen Scheppach AB1600 sloophamer 5908201901

 • De sloophamer is voor sommige mensen aan de zware kant 

2.  Güde Breekhamer / sloophamer MH1600

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Wanneer je kijkt naar beste design wist deze güde breekhamer MH1600 toch als beste te scoren. Dat zit 'm vooral in de meegeleverde doos die je krijgt. Hierin kan jij onderdelen perfect compact bewaren.

Je merkt dat er goed over na is gedacht dus. Daarnaast heeft ook deze sloophamer een kracht van 50 joules. En dat is best wat. Zo kan je grote betonnen oppervlakten prima slopen met deze sloophamer.

En dat is toch fijn! De snelheid van deze sloophamer is overigens 2000 RPM. Dat betekent dat je naast krachtig ook snel en efficiënt kan werken. Een toppertje is dit dus zeker! En uiteraard krijg je er ook twee beitels bij.

Voordelen Güde Breekhamer / sloophamer MH1600

 • Heeft een hoge snelheid van maar liefst 2000 RPM
 • Wordt geleverd met een opberg koffer waar alle onderdelen perfect in passen
 • Dit is een zeer krachtige sloophamer: de kracht is namelijk 50 joules!

Nadelen Güde Breekhamer / sloophamer MH1600

 • Het vermogen van de sloophamer is niet denderend hoog

3. Scheppach Sloophamer AB1900 - 1900W 

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Wil je de sloophamer gebruiken voor professioneel gebruik? En heb je een iets groter budget om uit te geven aan een sloophamer? Dan is de Scheppah Sloophamer AB1900 misschien wel wat voor jou.

En ja, deze is aan de dure kant. Echter krijg je daar een kwaliteit voor terug waar je haast 'u' tegen kan zeggen! Zo heeft deze sloophamer een waanzinnige kracht van maar liefst 60 joules.

Dat is hoger dan de gemiddelde sloophamer. Hiermee kom je zelfs door dikke muren! En qua consistente resultaten in metselwerk en beton is deze sloophamer ook nog eens marktleider. Je krijgt zelfs vier verschillende beitels geleverd bij de sloophamer!

Voordelen Scheppach Sloophamer AB1900 - 1900W 

 • Wordt geleverd inclusief een stevige kunststof koffer waar je alle onderdelen in kwijt kan
 • Dankzij de kracht van 60 Joules kom je zelfs door de dikste muren heen
 • Bij de sloophamer krijg je maar liefst 4 verschillende sloophamers

Nadelen Scheppach Sloophamer AB1900 - 1900W 

 • Vrij prijzig in verhouding met de andere sloophamers in dit rijtje 

4. Scheppach AB1900 Breekhamer Incl 1 vlakbeitel 60J

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Wanneer je het hebt over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit heb je het ongetwijfeld over deze Scheppah AB1900 breekhamer! Die wist als beste te scoren op het gebied van prijs- kwaliteit verhouding.

En als je erover nadenkt is dat eigenlijk helemaal niet zo gek. Deze hamer is namelijk te koop voor een prima prijs. Zeker in verhouding met sloophamers die op soortgelijk niveau presteren.

En dat is niet de enige reden waarom deze sloophamer een plekje wist te verdienen in deze top vijf. Zo is de impact kracht maar liefst 60 joules! Hiermee kom jij zelfs door de dikste muren.

Ook is de hamer uitgerust met een zeer comfortabele grip dankzij het soft-grip D-handvat. En tot slot is de hamer ook nog op zo'n manier ontworpen dat je ook op moeilijk bereikbare plekken kan komen.

Voordelen Scheppach AB1900 Breekhamer Incl 1 vlakbeitel 60J

 • Heeft een grote impact kracht van maar liefst 60 joules
 • Heeft een comfortabele grip dankzij het soft-grip D-handvat
 • Zeer goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit

Nadelen Scheppach AB1900 Breekhamer Incl 1 vlakbeitel 60J

 • Wordt geleverd met slechts één vlakbeitel

5. FERM Industrial – Breekhamer – 1200W

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Tot slot wist de FERM Industrial sloophamer nog een laatste plek te verdienen in onze top vijf. Dit is namelijk een goede budget topper. Want wij kunnen ons voorstellen dat verbouwen op zichzelf al duur genoeg is.

Je wil dan het liefst ook nog wat kunnen besparen op de kosten van de sloophamer. Nou, dan is deze hamer jouw perfecte match! Want de lage prijs doet helemaal niks af aan de kwaliteit.

Zo heeft de sloophamer een prima vermogen van 1200 Watt. En daarnaast zijn er zelfs nog 12 aanpasbare beitel standen! Ideaal wanneer je meerdere dingen wil slopen. Ook de stroomkabel heeft een lengte van 5 meter waardoor je comfortabel en vrij te werk kan gaan.

Voordelen FERM Industrial – Breekhamer – 1200W

 • Heeft maar liefst 12 verschillende beitel standen
 • Deze sloophamer is een echte budget topper en goedkoper dan soortgelijke sloophamers 
 • De stroomkabel is 5 meter lang waardoor jij redelijk veel bewegingsvrijheid hebt

Nadelen FERM Industrial – Breekhamer – 1200W

 • De impact kracht is niet heel hoog: slechts 14 joule

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel sloophamers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten sloophamers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de sloophamers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste sloophamers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>