Best Geteste Tafel Barbecue

Weber Q1400 Antraciet

Vind jij het heerlijk om tijdens een warme lome zomeravond te barbecueën en ben je op naar de beste tafel barbecue van dit moment? Dan is de Weber Q1400 Antraciet de allerbeste koop die je in huis kan halen! Deze barbecue is namelijk als beste uit onze tafel barbecue test 2024 gekomen. Zo komt deze top barbecue met een uniek compact design, vetafvoer en een groot grill oppervlak geschikt om te barbecueën met wel 7 personen tegelijk.

De Weber Q1400 Antraciet is een elektrische barbecue. Dit betekent dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over buren die klagen over teveel rook! Stop de stekker in het stopcontact en grillen maar!

Wil je meer weten over deze tafel barbecue? Klik dan op de button hieronder!

Het is toch fantastisch om je dag zomer dag af te sluiten met een heerlijk avondmaal? Misschien wens je dit te doen samen met je gezin of met een groep vrienden.

Met een tafel barbecue creëer je gemakkelijk een gezellige en fijne sfeer terwijl iedereen zichzelf kan bedienen waardoor het grillen nog nooit zo makkelijk is geweest!

Wij van Gardini vinden het belangrijk dat iedereen de meest geschikte tafel barbecue aanschaft, om jullie zo goed mogelijk te begeleiden in eventuele toekomstige aankopen hebben wij een ultieme beste tafel barbecue 2024 test uitgevoerd.

Ben je benieuwd naar de beste tafel barbecues van dit moment en waar je op moet letten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

15

Uur onderzoek gedaan

42

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Tafel Barbecues

Beste koop Tafel Barbecue
1. Weber Q1400 Antraciet

beste-tafel-barbecue

Beste Keramiek Tafel Barbecue
2. Kamado Joe Junior

beste-tafel-barbecue

Beste Tafel Houtskool Barbecue
3. Boretti Terzo

beste-tafel-barbecue

Beste Draagbare Tafel Barbecue
4. Weber Smokey Joe Premium

beste-tafel-barbecue

Beste Tafel Gas Barbecue
5. Cadac Safari Chef 30 LP Lite

Top 10 Beste Tafel Barbecues

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen probleem! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire tafel barbecues. De Top-10 doet zeker niet onder van de producten uit de tafel barbecue test 2024. Het enige nadeel hiervan is dat je de top 5 en onze ultieme tafel barbecue test mist waardoor je geen antwoord kan geven op de vraag welke tafel barbecue past het beste bij mij?

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een Tafel Barbecue?

Er zijn verschillende aspecten die invloed kunnen hebben bij de aanschaf van een goede tafel barbecue. Zo is het belangrijk dat je van tevoren nadenkt over het materiaal, grootte, hoogte, en het type verbruik.

Wil jij een miskoop voorkomen? Houd de onderstaande criteria dan goed in je achterhoofd. Deze criteria lijken sterk op de beste tafel barbecue volgens de consumentenbond en deze hebben wij tevens ook gebruikt in onze beste tafel barbecue test 2024. Hierdoor hopen wij je zo goed mogelijk te begeleiden om de beste koop in huis te halen.

Materiaal

Allereerst bij het kiezen van een goede tafel barbecue is het belangrijk om te kijken naar verschillende aspecten van het materiaal waarvan de barbecue is gemaakt. Het materiaal zorgt voor een gelijkwaardige warmte verdeling en geleidt de hitte wat de kwaliteit van het vlees zal bevorderen. Meestal de wat duurdere barbecues zijn voorzien van keramiek wat het vocht en de warmte goed vasthoudt waardoor het vlees sappig en mals blijft.

Een tafel barbecue gebruik je voor een lange tijd, kijk dus ook eens of de barbecue is gemaakt van roestvrij staal of een ander duurzaam type materiaal. Dit zal de levensduur van de barbecue opschalen waardoor je er langer plezier van hebt.

Ook is het belangrijk om te kijken naar het materiaal van de roosters, sommige rooster zijn voorzien van een laagje waardoor je vlees minder snel gaat plakken. Meestal staat alle informatie vermeld in de productspecificaties, let hier dus goed op!

Grootte

De grootte van de barbecue is zeer belangrijk en cruciaal in de koopoverweging. Ben je van plan om romantisch met zijn tweeën te barbecueën of nodig je gezellig een hele groep vrienden uit om samen te genieten van je nieuwste aankoop? 

Denk goed in wat voor gelegenheid je de tafel barbecue het meest gebruikt en maak aan de hand hiervan de juiste beslissing in je toekomstige aankoop.

Hoogte

De naam tafel barbecue zegt het al, deze barbecues zijn geschikt om te gebruiken aan tafel. Je zult je verbazen over de variatie in de hoogtes van deze barbecues. Bedenk dus goed op wat voor manier je de tafel barbecue wilt gebruiken! 

Beschouw jij jezelf als de chef die het fijn vindt om de hele avond staand met de grill bezig te zijn? Of vind je het toch wel lekker om zittend in je luie stoel de barbecue te bedienen. Meestal staan ook de hoogtes weergegeven in de productspecificaties.

Elektrische, Gas of Houtskool 

Als laatste is het ook belangrijk om te kijken of je een voorkeur geeft aan een elektrische, gas, of houtskool barbecue. Elke barbecue komt met de nodige voor- en nadelen. 

Bij de elektrische barbecues ontstaat er minder rook ontwikkeling en zijn makkelijker te gebruiken, doordat je alleen de stekker in het stopcontact moet stoppen. Bij een gas barbecue vinden sommige mensen het fijn als ze het vlees zelf echt proeven en niet de overheersende barbecue smaak. Echter zijn er ook mensen die hun voorkeur geven aan een houtskool barbecue waarbij het vlees is voorzien van een lekkere en rokerige barbecue smaak.


Wat is de beste Tafel Barbecue van 2024? 

Welke tafel barbecue is het beste? Hieronder worden eindelijk de testresultaten onthuld! Wij hebben een handige top 5 samengesteld met de beste tafel barbecues in verschillende categorieën en prijsklassen.

Hieronder komt elke tafel barbecue uit onze top 5 aanbod. Hierbij introduceren we elke tafel barbecue kort waarna een  korte product omschrijving volgt en de voor- en nadelen tegen elkaar worden afgewogen.

Zo weet je precies of de tafel barbecue geschikt is of niet. Verder hebben wij aan de hand van onze test resultaten en reviews elke beste tafel barbecue 2024 een eindbeoordeling gegeven.

1. Weber Q1400 Antraciet

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Design

9.1

Prijs / kwaliteit

9.3

Ben jij op zoek naar de beste koop tafel barbecue van 2024? Goed nieuws Weber Q1400 Antraciet is als beste tafel barbecue uit de test gekomen. Deze hoge waardige tafel barbecue is geschikt om met 7 mensen tegelijkertijd te grillen. Hierdoor kunnen je vrienden en familie altijd bij jou terecht om heerlijk te genieten van een heerlijke avond maaltijd onder het genot van een prachtige zomeravond.

Verder beschikt de Weber Q1400 Antraciet over vetafvoer waardoor er geen vet op het rooster terechtkomt. Dankzij de gelijkmatige warmteverdeling in de deksel van de tafel barbecue is indirect grillen mogelijk. De Weber Q1400 Antraciet is een elektrische barbecue. Het voordeel hiervan is dat er minder rookontwikkeling ontstaat en je nooit meer zorgen hoeft te maken of de buren last hebben van hevige rook, stop de stekker in het stopcontact en je kan aan de slag, zeer eenvoudig dus!

Helaas is de Weber Q1400 Antraciet niet voorzien dekselthermometer hierdoor moet je vaker de temperatuur van de tafel barbecue goed in de gaten houden.

Voordelen Weber Q1400 Antraciet

 • Elektrische barbecue 
 • Grillopervlak geschikt voor 7 personen
 • Voorzien van een vetafvoer waardoor er geen overvloed aan vet op het rooster komt 
 • Indirect grillen mogelijk

Nadelen Weber Q1400 Antraciet

 • Beschikt niet over een dekselthermometer

2. Kamado Joe Junior

beste-tafel-barbecue

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Design

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de tweede plaats hebben wij de Kamado Joe Junior geselecteerd als beste keramiek tafel barbecue. Zo is deze tafel barbecue van keramiekgemaakt waardoor je temperatuur tot op de graad constant blijft. Verder zorgt het keramiek ervoor deze tafel barbecue de warmte en het vocht goed vast blijft houden waardoor je vlees er heerlijk mals uitkomt. Lekker smullen dus!

Verder is de Kamado Joe Junior een universele tafel barbecue op een prettige werkhoogte geschikt om te koken, roken, grillen, stomen en te bakken! De tafel barbecue is beschikt over handige draaghandvatten waardoor je de barbecue eenvoudig en gemakkelijk kan verplaatsen.

Tevens krijg je na een aankoop van een Kamado Joe Junior een levenslange garantie op keramische onderdelen van de tafel barbecue, wie wilt dat nou niet! Helaas komt de Kamado Joe Junior niet met een zijtafel set waardoor je beperkt bent in de ruimte die je kan gebruiken. 

Voordelen Kamado Joe Junior

 • Beschikt over keramisch materiaal
 • Universele barbecue
 • Eenvoudig en gemakkelijk te verplaatsen
 • Levenslange garantie op keramische onderdelen

Nadelen Kamado Joe Junior

 • Komt zonder zijtafel set

3. Boretti Terzo

beste-tafel-barbecue

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Design

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben jij op zoek naar een praktische tafelhoutskool barbecue? Zoek dan niet verder! De Boretti Terzo is een perfecte match voor jou. Deze aantrekkelijke tafel barbecue is ideaal voor een kleine tuin of balkon en groot genoeg om met 6 personen tegelijkertijd te grillen. De Boretti Terzo is voorzien van een luchtafvoer waardoor je te allen tijde controle over de temperatuur van de houtskolen hebt. Hierdoor kan je het vlees bereiden om elke gewenste manier.

De Boretti Terzo is in en uitklapbaar en staat stevig op een prettige werkhoogte, ook is de tafel barbecue voorzien van een paar handvatten waardoor je barbecue gemakkelijk op kunt, bergen of verplaatsen. Wat deze tafel barbecue uniek maakt, is dat deze is voorzien van een uitneembare kolenbak, hiermee verwissel je zonder een troep te maken gemakkelijk je houtskolen.

Helaas heeft deze tafel barbecue geen wielen waardoor je de Boretti Terzo wel zelf op moet tillen mits je barbecue wenst te verplaatsen.

Voordelen Boretti Terzo

 • Ideale houtskolen tafel barbecue
 • Beschikt over een grilloppervlak voor 6 personen
 • Asopvanglade
 • Uitneembare kolenbak

Nadelen Boretti Terzo

 • Beschikt niet over een wielenset

4. Weber Smokey Joe Premium

beste-tafel-barbecue

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Design

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Op plek vier is de Weber Smokey Joe Premium geëindigd. Hou je van kamperen en ben je altijd onderweg? Goed nieuws! De Weber Smokey Joe Premium is voorzien van een compact design, licht van gewicht en beschikt over een vergrendelbare deksel waardoor je de tafel barbecue eenvoudig kan transporteren.

Verder kan je het vlees op een lagere temperatuur laten garen doordat de deksel van de Weber Smokey Joe Premium de warmte goed vasthoudt. De ketel van de tafel barbecue is gesloten waardoor je geen last hebt van opvliegend as en de vergrendelbare deksel kan ook gebruikt worden als een windscherm. Tevens kan je gemakkelijk de lucht toevoer gemakkelijk controleren door het ventilatie rooster en wordt deze tafel barbecue geleverd met een brikketen maatbeker.

Helaas komt de Weber Smokey Joe Premium zonder dekselthermometer waardoor je de temperatuur beter in de gaten moet houden. En heeft deze tafel barbecue een kleiner grill oppervlak wat de Weber Smokey Joe Premium minder geschikt maakt voor grotere gezelschappen.

Voordelen Weber Smokey Joe Premium

 • Compact en licht van gewicht
 • Vergrendelbare deksel
 • Controleerbare luchttoevoer 
 • Voorzien van een brikketen maatbeker

Nadelen Weber Smokey Joe Premium

 • Geen dekselthermometer
 • Minder geschikt voor grote gezelschappen

5. Cadac Safari Chef 30 LP Lite

beste-tafel-barbecue

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Design

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de laatste plaats hebben wij de Cadac Safari Chef 30 LP Lite geselecteerd. Ben je niet zo een fan van die rokerige barbecue smaak en geef je de voorkeur aan de echte smaak van het vlees? Dan is de Cadac Safari Chef 30 LP Lite ideaal voor jou!

Deze tafel gas barbecue is multifunctioneel en komt met allerlei handige accessoires die je kunnen helpen om je barbecue-ervaring een boost te geven! Zo is de Cadac Safari Chef 30 LP Lite te gebruiken als een soort oven waarmee je op een langzame manier je vlees kunt garen. De Cadac Safari Chef 30 LP Lite werkt met een slang en een drukregelaar op een vervulbare gasfles en is een mum van tijd lekker warm en klaar voor gebruik.

De afneembare vet pan vangt keurig al het vet en overige kookresten op waardoor je altijd hygiënisch te werk kan gaan. Tevens is de tafel barbecue eenvoudig mee toenemen en zit er een draagtas bij inbegrepen. Handig hè!

Helaas wordt gasdrukregelaar en gasslang niet bij dit artikel geleverd, en is deze tafel barbecue minder geschikt voor grotere gezelschappen.

Voordelen Cadac Safari Chef 30 LP Lite

 • Multifunctionele tafel gas barbecue
 • Snel warm en direct aan de slag
 • Compact design en geschikt voor transport
 • Afneembare vetpan

Nadelen Cadac Safari Chef 30 LP Lite

 • Gasdrukregelaar en gasslang worden er niet bijgeleverd
 • Minder geschikt voor grote gezelschappen

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel tafel barbecues hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 12 soorten tafel barbecues getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de tafel barbecues op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste tafel barbecues op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>