Best Geteste Verf Voor Buiten

Histor Monodek Exterior Muurverf review

Histor Monodek Exterior Muurverf

Met de Histor Monodek Exterior Muurverf kan je verschillende ondergronden verven. Van beton tot aan metselwerk. Het kan allemaal met deze verf. De verf beschermt daarnaast de ondergrond tegen het weer. Hierdoor blijft alles er mooi uit zien, ook na een aantal jaar. Met een droogtijd van slechts 1 uur kan je gelijk genieten van de nieuwe omgeving!

Wat is de beste verf voor buiten? Eens in de zoveel tijd is het goed om je huis of tuin te verven. Het geeft een verfrissing aan je huis. Het is wel moeilijk om je juiste keuze te maken. Je wil natuurlijk niet dat het niet aan je wensen voldoet.

Daarom is het belangrijk om goede verf voor buiten te vinden. Wij weten hoe moeilijk het is om een keuze te maken en daarom willen we je op weg helpen.

In dit artikel hebben we verschillende verven voor buiten getest. Uiteindelijk hebben we de 5 beste verven voor buiten in deze lijst gezet. Ben jij benieuwd? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

26

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

42

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Verven Voor Buiten

Histor Monodek Exterior Muurverf review

Beste Koop Verf Voor Buiten
1. Histor Monodek Exterior Muurverf

Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg - Mengkleur - 750 ml

Beste Zijdeglans Verf Voor Buiten
2.  Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg

Sikkens Rubbol SB - Mengkleur - 500 ml

Beste Sikkens Verf Voor Buiten
3. Sikkens Rubbol SB

Hermadix Tuindecoratiebeits dekkend 718 Tender Yellow - 0,75 l

Beste Verf Voor Buiten Hout
4. Hermadix Tuindecoratiebeits Dekkend 718 Tender Yellow

Sigma Sigmatex Superlatex Matt - Mengkleur - 1 l

Beste Matte Verf Voor Buiten
5. Sigma Sigmatex Superlatex Matt

Top 10 Beste Verven Voor Buiten

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire verven bij één van de grootste webshops in Nederland. Deze Top-10 doet zeker niet onder van de producten uit de verf voor buiten test 2024.


Waar moet je op letten bij het kopen van verf voor buiten?

Er zijn heel veel verschillende soorten verven. Je vraagt je nu vast af: wat is de beste verf voor buiten volgens de consumentenbond? Of welke verf voor buiten past het best bij mij?

Het is logisch dat je dit afvraagt aangezien het voor de meeste mensen verschilt. Het is in ieder geval belangrijk dat je goed onderzoek doet voordat je een aankoop doet.

Wij hebben hieronder een aantal criteria neergezet. Deze helpen je bij het aanschaffen van de verf. 

Inhoud

Het eerste belangrijk punt is de inhoud. Dit gaat over hoeveel verf er in de pot zit. Dat kan variëren van 500 ml to wel 2,5 liter. Soms zit er nog wel meer in een pot.

Daarom is het goed om na te gaan hoeveel verf je nodig hebt. Kijk naar het gene wat je wil verven. Is dit het hele huis? Dan heb je een grote inhoud nodig. Als je bijvoorbeeld een klein hegje gaat schilderen heb je veel minder nodig.

Kwaliteit

Daarnaast is het goed om naar de kwaliteit te kijken. Je gaat de verf voor buiten gebruiken dus het moet van goede kwaliteit zijn. Zo moet het tegen regen en sneeuw kunnen.

Eigenlijk moet het voor alle weersomstandigheden bestemd zijn. In dit geval is het beter iets meer te betalen voor een hogere kwaliteit. Dan weet je in ieder geval dat je niet vaak meer hoeft te verven. 

Kleur

Waar wil je de verf precies voor gebruiken en wat zijn je persoonlijke voorkeuren? Dit zijn vragen die je jezelf moet stellen voordat je op zoek gaat.

Het antwoord op deze vraag kan namelijk voor iedereen verschillen. Bij de meeste verven kan je ook zelf de mengkleur kiezen. Als je dit van tevoren weet bespaar je veel tijd. Op deze manier kan je ook gerichter op zoek gaan. 

Budget

We hebben net aangegeven dat het belangrijk is om verf van een hoge kwaliteit te kopen. Dit soort verf is wel vaak wat duurder. Het is wel veel betere verf waardoor het langer blijft zitten.

Op lange termijn bespaar je ook kosten daardoor. We raden wel aan om van tevoren een budget vast te stellen. Als je goed op zoek gaat vind je vaak hele goede verf voor een lagere prijs. Daarom is het belangrijk om er tijd in te stoppen.


Wat is de beste verf voor buiten van 2024? 

Op basis van verschillende belangrijke factoren hebben wij de zeer uitgebreide beste verf voor buiten 2024 lijst gemaakt. Zoals eerder gezegd heeft deze test plaatsgevonden onder maar liefst tientallen verschillende soorten buitenverven.

Zo kunnen wij jou verzekeren van de beste kwaliteit en kunnen we je ook de beste verf voor buiten presenteren. Daardoor hebben ze een plekje weten te bemachtigen in onze felbegeerde top vijf.

Ben jij ook nieuwsgierig naar welke dit geworden zijn? Dan presenteren wij je de top vijf beste verven voor buiten van 2024

1. Histor Monodek Exterior Muurverf

Histor Monodek Exterior Muurverf review

9.4

Eindbeoordeling

Uitstraling

9.5

Dekking

9.1

Gebruiksgemak

9.3

We zijn nu eindelijk bij de Top 5 aangekomen maar welke verf voor buiten is het beste? Dat is de Histor Monodek Exterior Muurverf! Dit is de beste koop die je kan hebben.

De Histor Monodek Exterior Muurverf is te verkrijgen in veel verschillende kleuren waardoor je zelf goed het design kan uitkiezen. Met een matte uitstraling zorgt de verf ervoor dat je muur er weer als nieuw uit ziet.

Verder heeft het slechts en droogtijd van 1 uur en kan je er weer overheen schilderen na 4 uur. Je bent dus geen dagen bezig met dit project. Het is ook weerbestendig en gaat voor een langere tijd mee.

Je wilt natuurlijk niet dat je elke maand er weer verf overheen moet verven. Dat is hier zeker niet het geval. Als jij benieuwd bent naar het product, klik dan gauw op de rode knop naast de afbeelding!

Voordelen Histor Monodek Exterior Muurverf

 • Geschikt voor alle weersomstandigheden
 • Gaat voor een lange tijd mee
 • Beschikbaar in elke kleur

Nadelen Histor Monodek Exterior Muurverf

 • Geen

2. Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg

Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg - Mengkleur - 750 ml

9.1

Eindbeoordeling

Uitstraling

9.3

Dekking

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben jij echt op zoek naar een mooie glans op de muren? Neem dan een kijkje bij de Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg! Je muren krijgen een glans die je nooit eerder gezien hebt.

Het is altijd leuk als je muren een mooie glans hebben. De Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg zorgt ervoor dat deze glans 10 tot 12 jaar blijft zitten.

Je hoeft er in deze tijd nauwelijks onderhoud aan te verrichten. Het heeft een goede dekking waardoor het ook geschikt is voor hele warme temperaturen.

Daarnaast is de verf heel makkelijk te verwerken. Het neemt weinig tijd in beslag om de hele muur te verven. Wie wil dat nou niet? Je kan de mengkleur zelf kiezen. Daarom is de kleur van de verf altijd naar jou wensen. Kortom, het zorgt voor een mooie glans en blijft lang genoeg zitten.

Voordelen Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg

 • De glans blijft heel lang zitten
 • Waterdampdoorlatend
 • 10 tot 12 jaar blijft het erop zitten

Nadelen Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg

 • Meer geschikt voor professioneel gebruik

3. Sikkens Rubbol SB

Sikkens Rubbol SB - Mengkleur - 500 ml

8.6

Eindbeoordeling

Uitstraling

8.2

Dekking

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Het merk Sikkens is een bekend merk. Ze maken hele goede verf producten. De Sikkens Rubbol SB is de beste verf voor buiten gemaakt door Sikkens.

De Sikkens Rubbol SB is een fijn product om mee te schilderen. Het wordt zelfs vaak gebruikt door professionele schilders. Dit komt omdat je er makkelijk mee kan werken.

Het trekt snel in en het kost weinig energie. Daarnaast is het weerbestendig. Het maakt niet uit of het hard regent aangezien het de hele tijd blijft zitten.

Het is ook een duurzame optie. Dus als je wil mee helpen aan een betere wereld is dit zeker een goede keuze. Verder is het nog te verkrijgen in 3 verpakkingen.

Ze hebben een inhoud van 500 ml, 1 liter en 2,5 liter. Zo is het geschikt voor een kleine muur maar kan je ook je hele huis ermee doen.

Voordelen Sikkens Rubbol SB

 • Het verven gaat soepel
 • Bekend en betrouwbaar merk
 • 8 jaar blijft het erop zitten

Nadelen Sikkens Rubbol SB

 • Boven de 30 graden niet te gebruiken

4. Hermadix Tuindecoratiebeits Dekkend 718 Tender Yellow

Hermadix Tuindecoratiebeits dekkend 718 Tender Yellow - 0,75 l

8.4

Eindbeoordeling

Uitstraling

8.6

Dekking

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Een tuin moet je altijd goed onderhouden. De Hermadix Tuindecoratiebeits Dekkend 718 Tender Yellow zorgt ervoor dat je tuint een mooie uitstraling heeft!

Deze verf is in 23 verschillende kleuren te verkrijgen. Dat maakt het waarschijnlijk moeilijk om een keuze te maken. De kans is dan wel groot dat je tevreden bent met de kleuren.

Het zorgt ervoor dat je tuin er weer mooi uitziet. Je tuin wordt een echte trekpleister en mensen willen er graag een kijkje bij nemen.

Verder is het nog gebruiksvriendelijke verf. Zo kan je er makkelijk mee verven. De Hermadix Tuindecoratiebeits Dekkend 718 Tender Yellow heeft dan ook een goede droogtijd.

Na 30 minuten zie je al dat het begint te drogen. Een paar uur later in de verf al helemaal opgedroogd en heb je weer toegang tot de tuin.

Voordelen Hermadix Tuindecoratiebeits Dekkend 718 Tender Yellow

 • In 23 verschillende kleuren te verkrijgen
 • Het dekt direct je tuin

Nadelen Hermadix Tuindecoratiebeits Dekkend 718 Tender Yellow

 • Is niet krasvast

5. Sigma Sigmatex Superlatex Matt

Sigma Sigmatex Superlatex Matt - Mengkleur - 1 l

8.1

Eindbeoordeling

Uitstraling

8.2

Dekking

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We eindigen deze lijst met de Sigma Sigmatex Superlatex Matt. Als jij op zoek bent naar een mooie matte buitenverf dan is dit de beste optie!

De Sigma Sigmatex Superlatex Matt heeft misschien wel de beste prijs-kwaliteitverhouding van de lijst. Verf kan best duur zijn maar dit is de goedkoopste optie uit de lijst.

Daarnaast kan je het nog in meerdere verpakkingen halen. Als je echt een grote klus hebt kan je zelfs een pot van 10 liter halen.

Je kan de Sigma Sigmatex Superlatex Matt ook nog binnen gebruiken. Verder kan je nog verschillende mengkleuren kiezen waardoor je de juiste kleur kan kiezen.

Het is dan vooral bedoeld om een matte uitstraling te geven. Het gene wat je verft ziet er weer zakelijk en stoer uit.

Voordelen Sigma Sigmatex Superlatex Matt

 • Het vergeelt niet
 • Kan zelfs in 10 liter gehaald worden

Nadelen Sigma Sigmatex Superlatex Matt

 • Kan niet gebruikt worden bij een temperatuur onder de 5 graden

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel verven voor buiten hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten buitenverven getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de verven voor buiten op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste buitenverven op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>