Best Geteste Vliegenverjager

ByeByeFly - Vliegenverjager Voor Op Tafel

Heb je veel last van vliegen in huis en wil je hier zo snel mogelijk van af? Dan kunnen wij je de ByeByeFly - Vliegenverjager Voor Op Tafel zeker aanbevelen. Deze verjager kwam uit onze test als beste vliegenverjager 2024! Deze verjager is ecologisch en milieuvriendelijk en zorgt ervoor dat vliegen uit de buurt blijven. Het apparaat draait geruisloos ronden en stopt automatisch als je de verjager aanraakt. De verjager werkt op basis van twee AA-batterijen. 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor deze beste vliegenverjager? Klik dan snel op de onderstaande knop! 

De zomer en de zomervakantie zijn al in volle gang. De dagen worden weer langer en warmer. Niet gek dus dat je tuindeur en ramen vaker openstaan voor frisse lucht en om het huis koel te houden. 

Maar door alle open ramen en door de open tuindeur kunnen er ongewenste gasten binnenkomen. We hebben het dan over vliegen. Op een of andere manier vliegen ze ook niet meer naar buiten via het raam of de deur. 

Wij snappen heel goed dat je zo snel mogelijk van deze insecten af wil. Om die reden zijn wij van Gardini op zoek gegaan naar de best geteste vliegenverjagers van dit 2024. 

Wij hebben een test uitgevoerd en aan de hand van onze testresultaten hebben wij een handige top 5 opgesteld. Ben jij benieuwd naar de door ons geselecteerde opties? Lees dan gauw verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

42

 Ervaringen gecheckt

15

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Vliegenverjagers

Beste Koop Vliegenverjager
1. ByeByeFly - Vliegenverjager Voor Op Tafel

Beste herbruikbare Vliegenverjager
2. BSI - Vliegenval met ecologische lokstof FLY ATTRACT 

Beste Vliegenverjager voor op de camping
3. Xd Xtreme - Vliegenverjager

Beste Vliegenverjager tegen wespen
4. ByeByeFly – WESPEN - VLIEGEN - MUGGEN verjager

Beste Budget Vliegenverjager
5. Vapona Vliegende Insecten Spray

Top 10 Beste Vliegenverjagers

Kan jij niet wachten en wil je zo snel mogelijk een nieuwe vliegenverjager bestellen? Bekijk dan de top 10 beste vliegenverjagers van Bol hieronder. Deze producten doen zeker niet onder van de producten uit de vliegenverjager test 2024.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een vliegenverjager?

Na het zien van onze top 5 wil je misschien wel een door ons geselecteerde vliegenverjager kopen. Dat kunnen wij goed begrijpen, want er is niet zo irritant als het hebben van vliegen in je huis. 

Alleen is het niet altijd even makkelijk om een goede vliegenverjager te kopen. Dit omdat er tegenwoordig heel veel verschillende opties zijn, hierdoor is het lastig om de goede van de slechte opties te onderscheiden. 

Om die reden hebben wij een aantal punten opgesteld die je kunnen helpen met het vinden van een goede verjager. Ook raden wij je aan om te kijken naar de beste vliegenverjager volgens de consumentenbond. 

Soort verjager

Als eerste is het handig om te bedenken wat voor soort vliegenverjager in huis haalt. Er zijn heel veel verschillende soorten vliegenverjagers zo kun je kiezen voor sprays, kleeflinten of een verjager die je op de tafel kan zetten. Afhankelijk van je voorkeur voor een bepaalde verjager kan je er eentje uitkiezen. 

Voor binnen of buiten?

Als tweede is het belangrijk om te controleren of je verjager binnens- of buitenshuis te gebruiken is. Het is altijd handig om dit te controleren, want zo weet je zeker dat je de verjager kan gebruiken op de plek in huis waar jij last hebt van vliegen.  

Ecologisch

Als je het belangrijk vindt dat er geen stoffen worden gebruikt die schadelijk zijn voor het milieu. Als je dit niet wil raden wij je aan om te kiezen voor een ecologische vliegenverjager. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen worden gebruikt bij het verjagen van de vliegen. 

Andere functies

Als laatste is het belangrijk om te kijken of de vliegenverjager ook andere functies heeft. Het kan zijn dat de vliegenverjager niet alleen effectief is tegen vliegen, maar ook tegen wespen en muggen. Als je ook last hebt van deze insecten raden wij je aan om te controleren of de verjager ook effectief is tegen deze insecten.


Wat is de beste vliegenverjager van 2024?

Nu je al een glimp hebt kunnen opvangen van onze top 5 en weet waar je op moet letten tijdens het kopen van dit product zijn we al weer aangekomen bij het laatste gedeelte van dit artikel. 

In deze uitgebreide top 5 komen alle door ons geselecteerde verjagers nog een keer langs. Dit keer zijn ze voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. 

Ook hebben wij verschillende soorten vliegenverjagers geselecteerd voor onze top 5 zodat er voor iedereen een beste verjager tussen zit. Ben jij benieuwd naar onze uitgebreide top 5? Lees dan snel verder!

1. ByeByeFly - Vliegenverjager Voor Op Tafel

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Effectiviteit

9.7

Prijs / kwaliteit

9.2

Wij van Gardini zijn op zoek gegaan naar de best geteste vliegenverjagers van dit moment. De ByeByeFly - Vliegenverjager Voor Op Tafel is uit onze test gekomen als beste vliegenverjager 2024! 

Deze vliegenverjager van het merk ByeByeFly doet wat de merknaam al doet vermoeden. De verjager houdt vliegen en de bacteriën die deze insecten met zich mee brengen uit de buurt. 

De verjager werkt op basis van twee AA-batterijen en maakt een roterende beweging. Dit zorgt ervoor dat vliegen de verjager zien als een bedreiging, hierdoor komen ze niet in de buurt. 

Ook is dit product ecologisch en milieuvriendelijk, het gebruik is dus niet schadelijk voor andere insecten en planten in de tuin. Verder kan je de verjager door zijn compacte formaat overal mee naar toe nemen. 

Voordelen ByeByeFly - Vliegenverjager Voor Op Tafel

 • Houdt vliegen op afstand 
 • Werkt snel en eenvoudig
 • Ecologisch en milieuvriendelijk product
 • Geschikt voor gebruik binnens- en buitenshuis

Nadelen ByeByeFly - Vliegenverjager Voor Op Tafel

 • De batterijen worden niet meegeleverd 

2. BSI - Vliegenval met ecologische lokstof FLY ATTRACT 

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Effectiviteit

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Heb je al jaren last van vliegen, maar is het je nog steeds niet gelukt om een goede vliegenval en -verjager te vinden. Wij snappen dat dit heel vervelend is, want deze insecten kunnen voor een hoop irritatie zorgen. 

Om die reden hebben wij de BSI - Vliegenval met ecologische lokstof FLY ATTRACT geselecteerd als beste herbruikbare vliegenverjager. Je kan deze val namelijk opnieuw vullen met een lokstof. 

Maar is de lokstof niet schadelijk voor het milieu? Geen zorgen deze val is voorzien van een ecologische lokstof op basis van eipoeder, fructose-suiker en gist. Kortom, natuurlijke ingrediënten. 

De werking van het product is heel simpel, het enige wat je hoeft te doen is de val buiten op te hangen en te vullen met de lokstof. De val zal tot 20.000 vliegen vangen. Zo heb jij geen last meer van deze insecten. 

Voordelen BSI - Vliegenval met ecologische lokstof FLY ATTRACT 

 • Herbruikbare vliegenval 
 • Ongevaarlijk voor kinderen, huisdieren en milieu
 • De meegeleverde handleiding is makkelijk te volgen
 • De val werkt snel 

Nadelen BSI - Vliegenval met ecologische lokstof FLY ATTRACT 

 • Niet geschikt voor gebruik in huis

3. Xd Xtreme - Vliegenverjager

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Effectiviteit

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Je kijkt er vast heel erg naar uit een vakantie naar de camping! Het buitenleven is natuurlijk heerlijk, maar je hebt dan ook last van insecten. Hoewel het erbij hoort wil je ze natuurlijk liever niet in de buurt hebben. 

Geen zorgen wij hebben een verjager gevonden voor je volgende vakantie. Wij hebben namelijk de Xd Xtreme - Vliegenverjager geselecteerd als beste vliegenverjager voor op de camping. 

Deze verjager is door zijn compacte formaat en lichte gewicht gemakkelijk mee te nemen op vakantie. Ook heb je geen chemische stoffen nodig bij deze verjager om de vliegen op afstand te houden. 

De verjager is voorzien van twee reflecterende propellers die ronddraaien. Zo worden niet alleen vliegen op afstand gehouden, maar ook muggen en fruitvliegen zijn geen fan van dit apparaat. 

Voordelen Xd Xtreme - Vliegenverjager

 • Kan overal mee naar toe genomen worden
 • Werkt ook tegen muggen en fruitvliegjes
 • De vlam kan makkelijk versteld worden
 • De batterijen worden meegeleverd 

Nadelen Xd Xtreme - Vliegenverjager

 • Houdt geen wespen op afstand

4. ByeByeFly – WESPEN - VLIEGEN - MUGGEN verjager

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Effectiviteit

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Oké oké vliegen zijn natuurlijk heel vervelend, maar er is nog een insect dat nog veel vervelender is. Wij hebben het dan over wespen. Ze maken niet alleen een irritant geluid, maar een wespensteek is ook nog een heel pijnlijk. 

Reden genoeg dus om deze insecten op afstand te houden. Dat kan met de ByeByeFly – WESPEN - VLIEGEN - MUGGEN verjager. Dit is de beste vliegenverjager tegen wespen. 

De oplettende lezer heeft al een product van dit merk voorbij zien komen in onze top 5. Toch werkt dit product net even anders. Deze verjager is namelijk voorzien van een olie die wespen en muggen op afstand houdt. 

De ronddraaiende de propellers van deze verjager houden vliegen op afstand. Voor wespen en muggen zal je 2 tot 3 druppels olie moeten mengen met water in het olie bakken. De werking van de olie is 4 tot 6 uur. 

Voordelen ByeByeFly – WESPEN - VLIEGEN - MUGGEN verjager

 • Uniek product in Nederland
 • Houdt vliegen, wespen en muggen op afstand
 • De olie geeft 4 tot 6 uur een geur af die wespen en muggen op afstand houdt
 • Dood de insecten niet 

Nadelen ByeByeFly – WESPEN - VLIEGEN - MUGGEN verjager

 • De olie kan vlekken in je kleding veroorzaken als je morst

5. Vapona Vliegende Insecten Spray

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Effectiviteit

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben je op zoek naar een goede vliegenverjager, maar wil of kan je hier niet al te veel geld aan uitgeven? Geen zorgen hier hebben wij, zoals je misschien wel van ons gewend bent rekening mee gehouden.

Een effectieve vliegenverjager hoeft namelijk helemaal niet heel duur te zijn. De Vapona Vliegende Insecten Spray is dan ook uit onze test gekomen als beste budget vliegenverjager. 

Het merk Vapona is een expert op het gebied van insectenbestrijding, niet gek dus dat deze spray de hekken sluiten van onze top 5. Deze spray doodt namelijk vliegen, muggen en andere insecten zoals fruitvliegjes. 

De spray werkt snel en effectief. Als je last hebt van vliegen op een mooie zomerdag hoef je slecht 3 seconden de spray te gebruiken. Dit dood de vliegen en houdt andere op afstand. 

Voordelen Vapona Vliegende Insecten Spray

 • Product geregistreerd bij het Ministerie van Volksgezondheid
 • Goedkoopste optie uit de top 5
 • Beschermt tegen vliegen, muggen en andere vliegende insecten
 • Werkt in slecht 3 seconden

Nadelen Vapona Vliegende Insecten Spray

 • Niet geschikt voor gebruik buiten het huis

Hoeveel vliegenverjagers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 vliegenverjagers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de vliegenverjagers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste vliegenverjagers zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>