Best Geteste Vlooienmiddel Kat

Frontline Spot On - Kat - 4 pipetten

De Frontline Spot On - Kat - 4 pipetten is geschikt voor het bestrijden van zowel vlooien, luizen als teken. Binnen 24 uur zijn 98 tot 100% van de vlooien gedood en is je kat voor 5 weken beschermd. Voor teken en luizen is dit 48 uur en een bescherming van 4 weken. En dit middel is geschikt voor alle katten ouder dan 8 weken en zwaarder dan 1 kg! 

Je kat is misschien wel je dierbaarste bezit. Daarom snappen wij dat je alles wilt doen om je kat zo goed mogelijk te verzorgen. Een heel belangrijk onderdeel hiervan is om je kat te voorzien van vlooienmiddel. 

Maar wat is de beste vlooienmiddel om jou kat te beschermen? Daar gaan we in dit artikel antwoord op geven. Na het lezen van dit artikel weet je precies welke vlooienmiddel het beste bij jou kat past!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

23

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

62

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Vlooienmiddelen Kat

Beste koop Vlooienmiddel Kat
1. Frontline Spot On - Kat - 4 pipetten

Advantage 80 Vlooiendruppels Kat - Vanaf 4 kg

Beste Vlooienmiddel Kat + 4 Kg
2. Advantage 80 Vlooiendruppels Kat - Vanaf 4 kg

Bolfo Gold 40 Anti vlooienmiddel - Kat - 0 Tot 4 kg

Beste Vlooienmiddel Kat tot 4 Kg
3. Bolfo Gold 40 Antivlooienmiddel - Kat - 0 Tot 4 kg

Seresto Teken- en Vlooienband

Beste Vlooienmiddel Kat - band
4. Seresto Teken- en Vlooienband

Vlooienkam Kat

Beste Vlooienmiddel Kat - kam
5. Vlooienkam Kat

Misschien ook interessant:

- Top 5: Beste Tekentang 

Top 10 Beste Vlooienmiddel Kat

Wil je direct weten hoe de top 10 beste Vlooienmiddel Kat eruit ziet?  In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers.

Deze top 10 wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!


Waar moet je op letten bij het kopen van een Vlooienmiddel Kat?

Helaas is er geen beste vlooienmiddel kat volgens de consumentenbond. Na het zien van onze top 5 snappen we dat je misschien meer informatie wilt. Hiervoor raden wij je aan om verder te lezen naar de individuele reviews hieronder. 

In dit kopje hebben wij drie criteria op een rij gezet zodat jij zo meteen de beste vlooienmiddel voor je kat in huis haalt. 

Veiligheid en effectiviteit

Het is belangrijk om een vlooienmiddel te kiezen dat veilig is voor je kat en tegelijkertijd effectief is in het bestrijden van vlooien. Lees altijd de productinformatie en controleer of het middel specifiek is gemaakt voor katten. 

Wij adviseren om het gebruik van vlooienmiddelen voor honden te vermijden, omdat deze mogelijk onveilige ingrediënten bevatten die schadelijk kunnen zijn voor katten.

Gewicht en Toedieningsvorm

Er zijn verschillende soorten vlooienmiddelen voor katten. Katten vinden pillen vaak lastig om te slikken, daarom kan het een betere keuze zijn om voor een andere optie te kiezen. 

Ook is het belangrijk om te kijken om het vlooienmiddel geschikt is voor het gewicht van jou kat. 

Beschermingsduur

Let op de duur van de bescherming die het vlooienmiddel biedt. Sommige middelen werken slechts voor een paar weken, terwijl andere tot enkele maanden bescherming bieden.

Als je kat gevoelig is voor vlooien of als je in een omgeving woont waar vlooien een wijdverspreid probleem zijn, is het raadzaam om een vlooienmiddel te kiezen dat langdurige bescherming biedt om herbesmetting te voorkomen.


Wat is de beste Vlooienmiddel Kat van 2024?

In dit gedeelte van het artikel gaan we dieper in op onze top 5 met de beste vlooienmiddelen voor jou kat. Van elk product hebben we een korte review geschreven om de keuze voor jou nog makkelijker te maken. 

1. Frontline Spot On - Kat - 4 pipetten

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Effectiviteit

9.7

Prijs / kwaliteit

9.2

De Frontline Spot On - Kat - 4 pipetten is niet alleen geschikt voor het bestrijden van vlooien, maar ook tegen teken en luizen. Binnen 24 na toediening zijn 98 tot 100% van de vlooien gedood. Deze bescherming houdt tot wel 5 weken aan.

Teken en luizen zijn gedood binnen 48 uur na de behandeling. De bescherming tegen teken en luizen houdt 4 weken aan. Zo weet je dat je met dit middel je kat voor een lange tijd goed beschermd.

En dit middel is geschikt voor alle katten ouder dan 8 weken en zwaarder dan 1 kg!

Voordelen Frontline Spot On - Kat - 4 pipetten

 • Werking binnen 24 uur
 • 5 weken bescherming
 • Geschikt voor alle katten
 • Goede prijs/kwaliteitsverhouding 

Nadelen Frontline Spot On - Kat - 4 pipetten

 • Niet voor kittens jonger dan 8 weken of lichter dan 1 kg.

2. Advantage 80 Vlooiendruppels Kat - Vanaf 4 kg

Advantage 80 Vlooiendruppels Kat - Vanaf 4 kg

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Effectiviteit

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Als Je op zoekt bent naar een vlooienmiddel voor katten die meer dan 4kg wegen dan zijn de Advantage 80 Vlooiendruppels Kat - Vanaf 4 kg de beste optie voor jou. Dit middel is namelijk speciaal ontwikkeld voor katten boven de 4 kg. 

Ook is dit middel speciaal ontwikkeld voor het bestrijden van vlooien. Het snelwerkende middel dood in mum van tijd vlooien en vlooienlarven. En daarbij biedt het 3 tot 4 weken bescherming tegen vlooien!

Voordelen Advantage 80 Vlooiendruppels Kat - Vanaf 4 kg

 • Speciaal voor katten boven de 4kg
 • Speciaal voor vlooien
 • 3 tot 4 weken bescherming

Nadelen Advantage 80 Vlooiendruppels Kat - Vanaf 4 kg

 • Niet voor katten onder 4 kg

3. Bolfo Gold 40 Anti vlooienmiddel - Kat - 0 Tot 4 kg

Bolfo Gold 40 Anti vlooienmiddel - Kat - 0 Tot 4 kg

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Effectiviteit

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Is jou kat wat lichter in gewicht? Dan is de Bolfo Gold 40 Antivlooienmiddel - Kat - 0 Tot 4 kg de beste optie voor jou. Dit vlooienmiddel is namelijk speciaal ontwikkeld voor katten onder de 4 kg. 

Dit vlooienmiddel heeft een snelle werking waardoor vlooien geen kans meer hebben. De vlooien worden snel gedood en je kat is 3 tot 4 weken beschermd tegen alle vlooien!

Voordelen Bolfo Gold 40 Anti vlooienmiddel - Kat - 0 Tot 4 kg

 • Speciaal voor katten onder de 4 kg
 • Snelle werking
 • 3 tot 4 weken bescherming

Nadelen Bolfo Gold 40 Anti vlooienmiddel - Kat - 0 Tot 4 kg

 • Niet voor katten zwaarder dan 4 kg

4. Seresto Teken- en Vlooienband

Seresto Teken- en Vlooienband

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Effectiviteit

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

De Seresto Teken- en Vlooienband bied je kat maar liefst 8 maanden aan bescherming. Dit is veel langer dan andere vlooienmiddelen. De band beschermt je kat tegen zowel vlooien als teken.

De band is volledig veilig om te gebruiken. Mocht je kast ergens vast komen te zitten dan breekt het bandje af. Helaas ben je het bandje dan kwijt, maar het belangrijkste is dat je kat zonder pijn door kan.

Voordelen Seresto Teken- en Vlooienband

 • Maar liefst 8 maanden bescherming
 • Zowel voor vlooien als teken
 • Veilig breekpunt

Nadelen Seresto Teken- en Vlooienband

 •  Niet voor kittens jonger dan 10 weken of voor katten die overgevoelig zijn voor imidacloprid, flumethrine of 1 van de hulpstoffen.

5. Vlooienkam Kat

Vlooienkam Kat

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Effectiviteit

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Als je kat al last heeft van vlooien is dat natuurlijk erg vervelend. De snelste manier om de meeste vlooien te verwijderen is dan door gebruik te maken van een Vlooienkam Kat. Met deze vlooienkam kam je gemakkelijk en snel door de vacht van je geliefde beestje heen.

De vlooien blijven in de kam hangen en kun je meteen verwijderen. Hierdoor heeft je kat meteen al minder last van vlooien!

Voordelen Vlooienkam Kat

 • Goedkoopste optie
 • Makkelijk en snel in gebruik

Nadelen Vlooienkam Kat

 • Tijdelijke oplossing

Hoeveel soorten Vlooienmiddelen Kat hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 Vlooienmiddelen Kat getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de Vlooienmiddelen Kat op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste Vlooienmiddelen Kat is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>