Best Geteste Waterblazer

Captain Pup's Professionele Waterblazer

Met de Captain Pup's Professionele Waterblazer breng jij de hondensalon naar huis. Door deze föhn zal je huis nooit meer stinken naar natte hond. De waterblazer heeft vier verschillende opzetstukken zodat elk stuk vacht droog gemaakt kan worden. Dit gebeurt door warme lucht die zelf in valt te stellen. Ideaal als je hond van warme lucht houdt. Met een geluidsniveau van 60 decibel is hij zeer zacht voor je honds oren. Kortom, onze favoriet van 2024!

Als je net een rondje hebt gelopen in met je hond kan hij nat zijn door het weer of hij is in het water gesprongen. Als je je hond niet schoonmaakt, gaat de geur van een natte hond door je huis spoken. Niet zo lekker, natuurlijk. Om dit op te lossen is er een waterblazer.

Normaal gesproken zie je deze waterblazer alleen bij een dierensalon. Dat kan je nu ook thuis doen. Maar is nu de beste waterblazer? Daar gaan we in dit artikel antwoord op geven!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

62

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Waterblazer

Beste koop Waterblazer
1. Captain Pup's Professionele Waterblazer

Qumax Professionele Waterblazer

Beste Design Waterblazer
2. Qumax Professionele Waterblazer

Forgoods Professionele Waterblazer

Beste Krachtige Waterblazer
3. Forgoods Professionele Waterblazer

Nuvance Waterblazer

Beste Premium Waterblazer
4. Nuvance Waterblazer

Petdryer Professionele Waterblazer

Beste Budget Waterblazer
5. Petdryer Professionele Waterblazer

Top 10 Beste Waterblazers

Wil je direct weten hoe de top 10 beste Waterblazers eruit ziet?  In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers.

Deze top 10 wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!

Misschien ook interessant:

- Top 5: Beste Vliegenverjager 


Waar moet je op letten bij het kopen van een Waterblazer?


Helaas is er geen beste waterblazer volgens de consumentenbond. Twijfel je na het zien van onze top 5 nog steeds welke föhn het beste bij jouw hond past? Dan raden we aan om verder te kijken naar de individuele reviews van deze producten. 

Ook is het handig om van tevoren te bekijken waar je op moet letten bij het kopen van een waterblazer. Zo maak je de goede beslissing en voorkom je een miskoop! Lees hieronder 3 criteria die wij voor jou hebben geselecteerd.

Droogkracht

Het hoofddoel van een waterblazer is om je hond schoon te krijgen door warme lucht. Het is daarom belangrijk dat het apparaat wel genoeg droogkracht heeft om de vacht droog te krijgen.

Wij raden baasjes aan met een hond die een dikke vacht hebben om goed te kijken naar de droogkracht. Een dikke vacht heeft veel wind nodig om droog te worden.

Geluid

Honden kunnen zoals de meeste mensen weten hoger horen dan mensen. Wij vinden het geluid van een stofzuiger al irritant terwijl honden dit veel harder horen. Het is daarom belangrijk dat je waterblazer niet te veel geluid maakt.

Een hoog geluidsniveau kan zeer vervelend ervaren worden door honden. Om te zorgen dat je hond het niet vervelend vindt om schoongemaakt te worden moet je een zachte waterblazer hebben.

Opzetstukken

De meeste waterblazers komen met verschillende opzetstukken. Dit komt doordat deze opzetstukken allemaal een verschillende functie hebben met betrekking tot het droogmaken. 

Als jij je hond allemaal verschillende stylen wilt drogen raden wij aan om goed naar de opzetstukken te kijken. Hierdoor hoef je achteraf niks erbij te kopen. 

Insert Content Template or Symbol

Wat is de beste Waterblazer van 2024?

In dit gedeelte van het artikel gaan we dieper in op onze top 5 met beste waterblazers. Van elk product hebben we een korte review geschreven om de keuze voor jou nog makkelijker te maken. 

1. Captain Pup's Professionele Waterblazer

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Effectiviteit

9.7

Prijs / kwaliteit

9.2

Op de eerste plaats van de waterblazer test staat de Captain Pup's Professionele WaterblazerDeze waterblazer is zeer gebruiksvriendelijk en handig om je hond weer schoon te krijgen.

Bij de waterblazer worden 4 verschillende opzetstukken geleverd. Dit komt doordat je verschillende resultaten kan krijgen met de opzetstukken. Wil jij namelijk alleen de voeten schoonmaken dan kan je als beste het platte opstukzet gebruiken.

Je hond kan natuurlijk goed tegen de koud door de warme vacht dat onze viervoeters hebben. Alleen om je hond schoon te maken gebruikt de waterblazer warme lucht. Om te zorgen dat het bij elke hond fijn aanvoelt kan je de warmte aanpassen. 

De waterblazer maakt bijna geen geluid. Dit is natuurlijk prettig voor honden die een veel hoger geluidsniveau hebben. Met 60 decibel is het niet vervelend voor je hond.

Voordelen Captain Pup's Professionele Waterblazer

 • 4 verschillende opzetstukken 
 • De warmte is makkelijk in te stellen
 • Weinig geluid
 • Een flexibele stang

Nadelen Captain Pup's Professionele Waterblazer

 • Geen

2. Qumax Professionele Waterblazer

Qumax Professionele Waterblazer

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Effectiviteit

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Wil jij overal waar dan ook je hond schoonmaken? Dan zit je met de Qumax Professionele Waterblazer aan het goede adres. Het design is ideaal om mee te nemen.

Door het compacte en lichte design kan je de waterblazer meenemen in de auto als je viervoeter een weekend gaat logeren bij opa of oma. Hierdoor wordt je hond overal schoongemaakt. 

Door de verschillende opzetstukken is deze waterblazer voor elk type hond geschikt. Van lang haren tot korte haren. Elke hond krijgt een salonbeurt met dit apparaat

Met de lange flexibele slang kan je gemakkelijk je hond schoonmaken. Doordat je hond vaak niet stil wil staan of zitten is het lastig om hem schoon te maken. Door de 2 meter lange slang wordt dit een eitje!

Voordelen Qumax Professionele Waterblazer

 • Compact en licht design
 • Voor elke type hond
 • Lange flexibele slang

Nadelen Qumax Professionele Waterblazer

 • Tempratuur tot maar 50 graden

3. Forgoods Professionele Waterblazer

Forgoods Professionele Waterblazer

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Effectiviteit

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Met de Forgoods Professionele Waterblazer haal jij een zeer goede waterblazer in huis. Door de krachtige motor is hij uitermate geschikt om je hond schoon te maken.

Het kan wel eens zijn dat je hond wegloopt dan kan je uit reactie achter je hond gaan terwijl je hem schoonmaakt. Door de antislip poten gaat de waterblazer geen krassen maken op je vloer. 

De waterblazer beschikt over ene zeer krachtige motor van 2800W. Hierdoor maak jij kleine honden in 2 tot 3 minuten droog. Je kunt de windsnelheden instellen van 20 m/s tot 70 m/s. 

Door de krachtige motor kan je de waterblazer voor meerdere doeleinden gebruiken. Zijn toevallig allemaal bladeren in je tuin gevallen, dan kun je die wegblazen met deze waterblazer.

Voordelen Forgoods Professionele Waterblazer

 • Antislip poten
 • Voor meerdere doeleinden te gebruiken
 • Krachtige motor van 2800W

Nadelen Forgoods Professionele Waterblazer

 • Maar 2 temperatuurniveaus 

4. Nuvance Waterblazer

Nuvance Waterblazer

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Effectiviteit

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Met de Nuvance Waterblazer heb je de professioneelste waterblazer in huis. Door de uitermate goede specificaties kan hij elke hond goed schoonmaken. Alleen valt hij daarom in de duurdere prijsklasse.

Heb jij toevallig een hond met een onwijs dikke vacht. Dan weet je hoe vervelend het kan zijn om deze vacht droog te krijgen. Doordat deze waterblazer tot wel 100 m/s kan blazen wordt zelfs de dikste vacht droog.

Deze waterblazer is uniek door de negatieve-ionen technolgie dat gebruikt wordt. Tijdens het schoonmaken komen de stofdeeltjes niet op je meubilair, maar worden opgevangen. Perfect als je last hebt van een allergie.

Voordelen Nuvance Waterblazer

 • De dikste vacht kan schoongemaakt worden
 • Maakt gebruik van een negatieve-ionen technologie
 • Verschillende opzetstukken

Nadelen Nuvance Waterblazer

 • Aan de dure kant

5. Petdryer Professionele Waterblazer

Petdryer Professionele Waterblazer

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Effectiviteit

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

De Petdryer Professionele Waterblazer is de goedkoopste optie in onze lijst. Hiermee heeft hij een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding en is het zeker een goede optie om in huis te halen!

Heeft je hond al snel last van hard geluid. Dat is natuurlijk zeer vervelend. Je wilt niet je hond pijn doen terwijl je hem schoonmaakt. Daardoor produceert deze waterblazer een geluid van maximaal 60 decibel.

Wil je geen waterblazer in het zwart? Dan heb je keuze uit 4 verschillende kleuren. Zo zit er altijd een kleur voor jou bij.

Voordelen Petdryer Professionele Waterblazer

 • Goedkoopste optie
 • Weinig geluid
 • In vier verschillende kleuren beschikbaar

Nadelen Petdryer Professionele Waterblazer

 • Redelijk zwaar

Hoeveel soorten Waterblazers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 12 Waterblazers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de Waterblazers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste Waterblazer is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>