Best Geteste Wespenspray

Gif voor ongedierten - Luxan Wespenspray

Gif voor ongedierten - Luxan Wespenspray

Wanneer jij op zoek bent naar een goede wespenspray is deze Luxan wespenspray net wat voor jou! En wist je dat deze zelfs door ons is verkozen tot de beste wespenspray van 2024?

Wij gaan je uitleggen waarom! Allereerst is de spray te koop voor een zeer goede prijs in verhouding met de kwaliteit. En dat is al mooi meegenomen natuurlijk.

Daarnaast kan je met dit middel heel makkelijk wespennesten onder daken en zelfs in spouwmuren bestrijden. En door de lange werking worden ook de larven in het nest gedood zodat je volledig van het wespenprobleem af bent.

Het wordt weer mooi weer (of het is mooi weer). Dat is ongelooflijk fijn! Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat je vrolijker wordt van mooi weer. Echter is er een bepaald diertje waar je op een mooie zomerdag waarschijnlijk minder blij van wordt: de wesp. 

Wespen kunnen je relaxmomentje nogal verpesten. Zeker als ze je steken. Wij begrijpen dus goed dat je het liefst zo snel mogelijk van een wespennest af wil wanneer je deze hebt aangetroffen!

En precies daarom hebben wij een wespenspray test gedaan. In deze test hebben wij veel verschillende sprays met elkaar vergeleken. Zo verzekeren wij jou de beste wespenspray aanbieding.

Het resultaat van de test is te vinden aan het eind van dit artikel. Tevens hebben wij ook een paar puntjes voor je op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van een wespenspray. Zo wordt wespenspray kopen een appeltje eitje.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Producten getest

5

Uur onderzoek gedaan

28

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Wespensprays

Gif voor ongedierten - Luxan Wespenspray

Beste koop wespenspray
1.  Gif voor ongedierten - Luxan Wespenspray

Protect Home Wespen Schuimspray

Beste luxe wespenspray
2. Gif voor ongedierten - Bayer Wespen Schuimspray

Roxasect Spray tegen Vliegende Insecten - Ongediertewering - 400ml

Beste budget wespenspray
3. Roxasect Spray tegen Vliegende Insectentegen

HGX tegen muggen en vliegen - 8574N - 400ml - werkt zeer snel - tegen muggen en vliegen

Beste prijs-kwaliteit verhouding wespenspray
4. Gif voor ongedierten - HGX tegen muggen en vliegen

KB Home Defense Wespen Spray - 400ml - Insecten spray - Wespenspray

Beste design wespenspray
5. Gif voor ongedierten - KB Home Defense Wespen Spray

Top 10 beste wespensprays

Duurt dit artikel je nou net iets te lang? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10  beste wespensprays! 


Waar moet je op letten bij het kopen van een wespenspray?

Het vinden van de juiste wespenspray kan soms best lastig zijn. Zeker wanneer je nog niet eerder last hebt gehad van wespen bij je woning. Een logische vraag is dan: wat is de beste wespenspray? 

Om jou te kunnen helpen bij het vinden van de juiste spray hebben wij hieronder een aantal punten op een rijtje gezet. Deze kunnen jou helpen bij het vinden van de beste wespenspray aanbieding.

Inhoud

Laten we beginnen bij de inhoud van de wespenspray. Wanneer je vaker last hebt van een wespen nest is het misschien verstandig om direct een grote spray te kopen. 

Hier kan je dan een tijdje mee vooruit. Wespenspray is ook erg lang houdbaar, dus je kan het in principe de volgende zomer weer gebruiken. Daarom kan je beter voor een iets grotere verpakking gaan, want op de lange termijn bespaart dat geld.

Duur & nawerking

Ook is de duur van de nawerking vrij belangrijk. Wanneer jij wespenspray gebruikt duurt het even voor de wespen dood zijn. En wespen krijgen larven. 

Wanneer de nawerking te kort is worden de larven niet gedood. En die larven kunnen dan uitgroeien tot volwassen wespen. Dat betekent dat je dus eigenlijk weer terug bent bij af.

Daarom doe je er verstandig aan om een wespenspray te kopen met een lange nawerking. Zo weet je ook zeker dat het nest écht uitgeroeid is.

Werkzame stoffen

Tot slot willen we ook nog even ingaan op de hoeveelheid werkzame stoffen in wespenspray. Het is altijd handig om dit van tevoren even te controleren. 

Zo voorkom je namelijk dat je een spray in huis haalt die zijn beloftes niet na kan maken. En dat is zonde van je geld. Bekijk dit daarom dus goed van tevoren.


Wat is de beste wespenspray van 2024? 

Wij hebben zoals eerder aangegeven dus een zeer uitgebreide wespenspray test gedaan. Hierbij hebben wij ontzettend veel verschillende wespensprays met elkaar vergeleken zoals bijvoorbeeld de beste wespenspray volgens de consumentenbond.

Aan de hand van al deze informatie hebben wij tientallen sprays vergeleken op basis van een aantal strenge factoren. Uiteindelijk hebben wij een fijne selectie gemaakt van de beste sprays. Die hebben een plekje bemachtigd in onze top vijf.

Ben jij nou ook nieuwsgierig naar de beste wespensprays? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste wespensprays van 2024!

1.  Gif voor ongedierten - Luxan Wespenspray

Gif voor ongedierten - Luxan Wespenspray

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De spray die eigenlijk al gauw als nummer één naar voren kwam is de Luxan Wespenspray. Die wist op alle vlakken als beste te scoren. Zo is de prijs ontzettend goed als je kijkt naar de kwaliteit die je ervoor terug krijgt.

Daarnaast bevat één spray maar liefst 400ml bestrijdingsmiddel. Daar kan je met gemak meerdere jaren mee vooruit (dit is uiteraard wel afhankelijk van de hoeveelheid wespennesten). Ook kan je naast daken ook wespen nesten in spouwmuren bestrijden.

En dat is op zulke moeilijke plekken erg handig! De spray wordt geleverd met een speciale spuitlans waardoor je het middel op afstand kan sprayen via de invlieg opening van het nest.

Voordelen Gif voor ongedierten - Luxan Wespenspray

 • Door de lange nawerkingen worden ook de larven effectief bestreden
 • Door de speciale spuitlans kan je de spray op afstand gebruiken en past dit perfect in de invlieg opening van het nest
 • Je kan de spray gebruiken voor wespen nesten onder de daken maar ook in de spouwmuren

Nadelen Gif voor ongedierten - Luxan Wespenspray

 • De spray kan ontploffen bij verwarming dus let er goed op dat je deze niet op een warme plek bewaart

2.  Gif voor ongedierten - Bayer Wespen Schuimspray

Protect Home Wespen Schuimspray

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Wanneer je een iets groter budget hebt om te besteden kunnen wij ons voorstellen dat je wil investeren in een goede kwaliteit wespenspray. Zo'n eentje die gewoon doet wat je ervan vraagt eigenlijk. 

Dan is de Bayer Wespen schuimspray net wat voor jou. Ja, deze kost misschien iets meer maar is ontzettend effectief om van je wespenprobleem af te komen. Zo kan je het middel super makkelijk direct in het nest spuiten.

Omdat het een schuim is kan je dus het hele nest ermee vullen. Hierdoor kunnen ze geen kant meer op. Ook binnenshuis kan de spray je helpen tegen wespen. Geen kiertje is moeilijk genoeg voor deze slimme spray!

Voordelen Gif voor ongedierten - Bayer Wespen Schuimspray

 • Je kan deze spray gebruiken voor wespen in je huis (zoals in de spouwmuur bijvoorbeeld)
 • De spray heeft een speciale schuimformulering die ideaal is voor kleine kiertjes en gaatjes in de muren
 • Dankzij de handige spuitspriet blijf je op goede en veilige afstand

Nadelen Gif voor ongedierten - Bayer Wespen Schuimspray

 • Minder goed geschikt voor wespennesten buitenshuis (al kan dit wel)

3. Roxasect Spray tegen Vliegende Insectentegen

Roxasect Spray tegen Vliegende Insecten - Ongediertewering - 400ml

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Een wespenspray hoeft uiteraard niet zo duur te zijn. Ook voor een minder goede prijs zijn er alsnog kwalitatief sterke sprays te koop. Zo ook deze budget-vriendelijke Roxasect spray.

Hiermee zijn de wespen voor je het weet verdwenen en ben jij af van je probleem! En niet alleen wespen maar ook vliegen, muggen en motten kan je bestrijden met de spray. Dat maakt 'm dus eigenlijk gewoon multifunctioneel.

Daarnaast is de werking super snel en effectief. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er levende wespen achterblijven. De werking is zelfs zo langdurig dat dit 4 tot 6 week aanhoudt! En dat dan allemaal ook nog voor zo'n mooie prijs.

Voordelen Roxasect Spray tegen Vliegende Insectentegen

 • Te koop voor een zeer budget-vriendelijke prijs in verhouding met de andere sprays
 • De nawerking van deze spray is super lang: maar liefst 4 tot 6 weken
 • De spray is niet alleen te gebruiken voor wespen maar bijvoorbeeld ook voor motten of muggen

Nadelen Roxasect Spray tegen Vliegende Insectentegen

 • De spray heeft geen aangename geur, dat is iets om rekening mee te houden

4. Gif voor ongedierten - HGX tegen muggen en vliegen

HGX tegen muggen en vliegen - 8574N - 400ml - werkt zeer snel - tegen muggen en vliegen

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Ken je de bekende slogan: 'HG doet wat het belooft'? Nou, dit is niets minder dan waar. Deze spray van HG is ongelooflijk effectief tegen het bestrijden van vervelende wespen en is ook nog te koop voor een redelijke prijs.

En hierdoor scoorde deze ook als beste op het gebied van prijs-kwaliteit verhouding. De spray is overigens ook te gebruiken voor andere insecten als muggen. Dit is dus je beste vriend- zeker met het warme weer.

Ook kan je de spray zowel binnenshuis als buitenshuis gebruiken. De werking is zeer effectief en snel en ook de nawerking is vrij lang. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat ze weer terug komen!

Voordelen Gif voor ongedierten - HGX tegen muggen en vliegen

 • Een goede verhouding tussen de prijs en kwaliteit van het product
 • Je kan deze spray zowel binnenshuis als buitenshuis gebruiken 
 • Te gebruiken voor wespen maar ook andere insecten zoals muggen

Nadelen Gif voor ongedierten - HGX tegen muggen en vliegen

 • Kan een vervelend geurtje achterlaten na gebruik

5. Gif voor ongedierten - KB Home Defense Wespen Spray

KB Home Defense Wespen Spray - 400ml - Insecten spray - Wespenspray

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De laatste spray die nog een plekje wist te verdienen in onze top vijf is de KB home defense wespen spray. Deze scoorde het beste op het gebied van design, en dat heeft alles te maken met de handige spuitspriet. 

Hierdoor kom jij supermakkelijk bij de ingang van het nest zonder dat je deze zelf aan hoeft te raken. De vloeistof die in de spray zit heeft een werking tussen de 4 en 6 week. 

Zo weet je zeker dat alle wespen ook daadwerkelijk gedood zijn. En in tegenstelling tot sommige andere sprays in dit rijtje is deze spray speciaal ontwikkeld tegen wespen en wespennesten. Hierdoor is het ook zo effectief!

Vaak gekocht in combinatie met: De beste mierenpoeder van dit moment!

Voordelen Gif voor ongedierten - KB Home Defense Wespen Spray

 • De slimme spuitspriet zorgt ervoor dat jij heel simpel bij de ingang van het nest kan spuiten
 • De vloeistof in de spray houdt maximaal 6 week aan
 • Speciaal ontwikkeld tegen wespen en wespennesten

Nadelen Gif voor ongedierten - KB Home Defense Wespen Spray

 • Enigszins prijzig in verhouding met de andere wespensprays

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel wespensprays hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten wespensprays getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de wespensprays op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste wespensprays op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>