Best Geteste Wespenvallen

Ecovriendelijke Insecten en Wespenval – 17x11 cm Val Tegen Wespen Bijen Vliegen en Horzels Wespenvanger Insectenval review

Ecovriendelijke Insecten en Wespenval – Geel – 17x11 cm

Zie jij er ook zo naar uit om nooit meer last te hebben van rondvliegende wespen in je tuin? Dan hebben we wat leuks voor je! Wij van Gardini hebben namelijk tientallen wespenvallen uitvoerig getest. Het scheelde niet veel maar er kan er maar een de beste zijn! Om deze reden hebben we de Ecovriendelijke Insecten en Wespenval – Geel – 17x11 cm gekroond tot de beste wespenval 2024

Dankzij het gebruiksgemak en de effectiviteit stijgt deze ecovriendelijke wespenval boven derest uit! Mocht je geen fan zijn van de kleur geel? Deze wespenval komt in een mooi ontwerp waarbij je de keuze hebt uit allerlei verschillende kleuren. 

Ben jij benieuwd naar de prijzen van deze wespenval? Klik dan op de onderstaande button!

Wat is er nou vervelender dan rondvliegende wespen en insecten wanneer je heerlijk in de tuin zit te dineren of na je werk de dag afsluit met een borreltje. Een goede manier om de overlast van rondvliegende wespen te verminderen is het plaatsen van een wespenval in je tuin of op je terras. Wespenvallen zijn makkelijk te gebruiken en zeer effectief. Vul de wespenval met lokvloeistof, even ophangen en klaar is kees.

Met de lente en de zomer in aantocht hebben we hebben we besloten om een wespenval test 2024 uit te voeren waarbij we verschillende wespenvallen uitvoerig hebben onderzocht en de allerbeste opties hebben opgesteld in een handig top 5 overzicht. De wespenvallen in onze top 5 lijst scoren het beste op gebruiksgemak en effectiviteit. Wespenvallen kosten doorgaans maar een paar euro, alsnog is het belangrijk dat je wel meteen de juiste wespenval aanschaft. Aan de hand de onderzoeksuitkomsten proberen we jullie zo te helpen aan de beste wespenval!

Verder kan je in dit artikel lezen waar je op moet letten bij de aankoop van een goede wespenval. Ben jij benieuwd naar de testresultaten en onze ultieme top 5 lijst? Lees dan snel verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

28

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Wespenvallen

Ecovriendelijke Insecten en Wespenval – 17x11 cm Val Tegen Wespen Bijen Vliegen en Horzels Wespenvanger Insectenval review

Beste koop wespenval
1. Ecovriendelijke Insecten en Wespenval – Geel – 17x11 cm

Waspinator Wespenverjager

Beste wespenverjager 
2. Waspinator Wespenverjager

3x Wespenvanger/ wespenval 13 cm - kunststof

Beste wespenval set
3. 3x Wespenvanger/ wespenval 13 cm - kunststof

Medivo Styling & Interior - Wespenvanger glas 12cm

Beste design wespenval
4. Medivo Styling & Interior - Wespenvanger glas 12cm

Wespenval - herbruikbaar

Beste herbruikbare wespenval
5. Wespenval - herbruikbaar

Top 10 Beste Wespenvallen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste wespenvallen. Het enige nadeel hiervan is dat je de testresultaten mist en hierdoor geen antwoord kan geven op de vraag: welke wespenval past het beste bij mij?


Waar moet je op letten bij het kopen van een Wespenval?

Ben jij van plan om een wespenval te kopen? Het lijkt misschien heel simpel maar we raden je toch aan om eens te kijken naar de onderstaande criteria om een misskoop te voorkomen. Tegenwoordig zijn er talloze verschillende wespenvallen op de markt ieder met een verschillende sterke en zwakke punten. 

Wij van Gardini streven ernaar om je zo goed mogelijk te begeleiden waardoor gelijk de juiste wespenval aanschaft. De onderstaande punten zijn gebruikt in onze wespenval test en lijken overigens sterk op de beste wespenval volgens de consumentenbond. Op deze manier bespaar je veel tijd en ook nog eens wat geld. Wie wilt dat nou niet?

Eecologisch

We beginnen bij misschien wel het belangrijkste punt. Wespen zijn zeer nuttig in de natuur en kunnen vaak niets doen aan de overlast die ze jou bezorgen. Veel wespenvallen lokken de wespen in hun val waarna de wespen helaas komen te overleiden door de giftige chemicaliën. Door een ecologische wespenval aan te schaffen lok je de wespen met een onschadelijke vloeistof waarna je de wespen op een andere plek eenvoudig weer kan vrijlaten zonder zelf risico te lopen.

Design

Daarnaast raden we je ook aan om rekening te houden met het ontwerp en het kleur gebruik van de desbetreffende wespenval. Wanneer je veel moeite hebt gedaan om je tuin mooi in te richten is het ook wel leuk om een wespenval aan te schaffen dat geheel past in het interieur van je tuin. Gelukkig hebben we in de onderstaande top 5 lijst een paar mooie eyecatchers geselecteerd die bijna in elke tuinsetting passen. 

Materiaal

Het materiaal speelt ook een grote rol in het gebruiksgemak en de effectiviteit van een wespenval. Stenen en glazen wespenvallen zijn vaak wat simpeler ingericht waarbij de wespen er makkelijk in komen maar er moeilijk uit kunnen gaan. Daarentegen zijn wespenvallen van kunststof vaak wat professioneler ontworpen waarbij de wesp in de val wordt gelokt door een onschadelijke vloeistof. Hierbij blijft de wesp in leven en kan je er voor kiezen om de wespen op een andere locatie vrij te laten. 

Alternatieven

Tot slot sluiten we af met een leuk extraatje bij de wespenvallen. Tegenwoordig hebben ook wespenverjagers een toetreding gemaakt op de markt. Dit kunstnest geeft de rondvliegende wespen de illusie van een concurrerend wespennest. Hierdoor denken de wespen dat ze zich in een vijandig gebied begeven en laten deze plek sneller met rust. Deze vogelverschrikker voor wespen blijkt zeer effectief te werken!


Wat is de beste Wespenval van 2024? 

De meest logische vraag die je jezelf waarschijnlijk stelt is : Welke wespenval is het beste? Nu we eindelijk zijn aangekomen bij de testresultaten en onze top 5 lijst geven we in de onderstaande sectie uitgebreid antwoord op deze vraag. Elke wespenval in deze lijst is gecategoriseerd op de verschillende wensen en behoeftes van de consument zodat niemand deze pagina met lege handen verlaat. Elk item wordt geïntroduceerd middels een korte productomschrijving waarna de voor en nadelen op een rijtje worden gezet.

Dit zal je veel tijd besparen in je zoektocht naar de allerbeste wespenval, tevens kun je de producten op deze manier ook eenvoudig met elkaar vergelijken. Overigens staan de eindbeoordelingen ook hieronder weergegeven. Deze zijn gebaseerd op de testresultaten, externe reviews en verschillende de gebruikerservaringen van consumenten die mee hadden gewerkt aan dit onderzoek Lees dus gauw verder!

1. Ecovriendelijke Insecten en Wespenval – Geel – 17x11 cm

Ecovriendelijke Insecten en Wespenval – 17x11 cm Val Tegen Wespen Bijen Vliegen en Horzels Wespenvanger Insectenval review

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Effectiviteit 

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Ben jij opzoek naar de allerbeste wespenval van 2024? Dan ben je opzoek naar de Ecovriendelijke Insecten en Wespenval – Geel – 17x11 cm. Deze wespenval komt als grote winnaar uit de test en is daarom de beste koop die je in huis kan halen. Benieuwd waarom?

Ten eerste is deze wespenval ecovriendelijk dit betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van giftige stoffen en chemicaliën waardoor de wesp in leven kan blijven en je ervoor kan kiezen om de wespen zonder risico vrij te laten op een andere locatie. Daarnaast is deze wespenval zeer effectief en eenvoudig te gebruiken. Het onderstel van de val kan worden losgeschroefd en worden aangevuld met een zoete lokstof. In combinatie met het stevige ontwerp is dit zeker een wespenval die je kan gebruiken op de langere termijn!

Tevens vangt deze wespenval niet alleen wespen maar ook andere rondvliegende insecten die voor overlast zorgen. Klik op de bovenstaande button om de prijs en de verschillende kleuren van dit model te zien.

Voordelen Ecovriendelijke Insecten en Wespenval – Geel – 17x11 cm

 • Eco-vriendelijk
 • Makkelijk te gebruiken en zeer effectief
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Stevig materiaal & verkrijgbaar in verschillende kleuren

Nadelen Ecovriendelijke Insecten en Wespenval – Geel – 17x11 cm

 • Geen

2. Waspinator Wespenverjager

Waspinator Wespenverjager

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Effectiviteit 

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Heb jij al een goede wespenval in het vizier en wil je er zeker van zijn dat je je tuin of terras geheel wespenvrij maakt? Dan is de Waspinator Wespenverjager wellicht de perfecte match voor jou! Dit leuke extraatje geeft rondvliegende wespen de illusie van een concurrerend wespennest waardoor ze denken dat ze zich in vijandig gebied begeven en je tuin of terras geheel met rust laten!

Deze vogelverschrikker voor wespen is milieuvriendelijk en geheel weerbestendig waardoor je de zak zonder zorgen buiten kan laten hangen. Deze wespenverjager is duurzaam geproduceerd en bevat dus geen schadelijke chemicaliën of dergelijke insect strips. Vouw de Waspinator uit, trek het koortje strak aan en plaats de wespenverschrikker op een plek waar veel gegeten en gedronken wordt. Je zal zien dat binnen een straal van 6 meter er geen wespen meer in de buurt komen en je dus ongestoord van je tuinsetting kan genieten!

Voordelen Waspinator Wespenverjager

 • Wesp vriendelijke en duurzaam ontwerp
 • Weer bestendig
 • Bevat geen schadelijke stoffen
 • Effectief alternatief om wespen te verjagen

Nadelen Waspinator Wespenverjager

 • Vorm kan indeuken door extreme weersomstandigheden 

3. 3x Wespenvanger/ wespenval 13 cm - kunststof

3x Wespenvanger/ wespenval 13 cm - kunststof

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Effectiviteit 

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plek hebben we een hele leuke wespenval aanbieding en tevens een van de betere wespenval setjes op de markt. We hebben het natuurlijk over de 3x Wespenvanger/ wespenval 13 cm - kunststof! Deze wespenvallen zijn herbruikbaar en kun je eenvoudig doormiddel van bijgevoegde hengeltjes in de tuin ophangen.

Deze wespenvallen doen wat ze moeten doen. Vang nu extra veel wespen op door de wespenvalletjes rondom je terras of tuin op te hangen en te aan te vullen met een onschadelijke zoete vloeistof of siroop.  Na enige tijd kan je de dekseltjes makkelijk verwijderen en de bakjes legen om ze vervolgens weer aan te vullen met een lok vloeistof. Zeer effectief dus! Door het transparante ontwerp kan je precies zien hoeveel wespen je al gevangen hebt en of het tijd is om de bakjes te verversen. Let er wel op dat je dit product ten alle tijden uit de buurt van kinderen houdt en veilig gebruikt! 

Lees voor gebruik altijd eerst de product informatie door om dergelijke calamiteiten te voorkomen. Ontdek meer over de beste wespenval set door op de bovenstaande button te klikken.

Voordelen 3x Wespenvanger/ wespenval 13 cm - kunststof

 • Verspreid de wespenvallen voor een effectief resultaat
 • Onschadelijke en hervulbaar
 • Eenvoudig op te hangen 

Nadelen 3x Wespenvanger/ wespenval 13 cm - kunststof

 • Relatief klein

4. Medivo Styling & Interior - Wespenvanger glas 12cm

Medivo Styling & Interior - Wespenvanger glas 12cm

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Effectiviteit 

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Mocht je meer waarde hechte aan het design van een wespenval en er zeker van zijn dat deze goed te combineren is in je huidige tuinsetting? Dan ben je bij de Medivo Styling & Interior - Wespenvanger glas 12cm zeker aan het juiste adres! Deze wespenvangen is van glas gemaakt en zo ontworpen dat de wespen er makkelijk in kunnen komen maar geen uitweg meer zien.

Door de kurk op de val te plaatsen stop je de luchttoevoer waardoor de rondvliegende wespen en insecten voorlopig nergens meer naar toe gaan. Naast het gebruiksgemak en de effectiviteit van deze wespenval is er ook gedacht aan het design. Deze wespenval oogt wat authentieker en stijlvoller door de het mooie glazenbolwerk en het ouderwetse touw. Door deze extra toevoegingen kan je deze wespenval ophangen maar ook ergens neerzetten. Tevens is de  Medivo Styling & Interior - Wespenvanger glas 12cm verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat deze aan iedere tuinsetting kan worden toegevoegd. Lees meer over het beste design wespenval door op de bovenstaande button te klikken.

Voordelen Medivo Styling & Interior - Wespenvanger glas 12cm

 • Goed te combineren in verschillende tuinsettingen 
 • Stevig, kwalitatief en stijlvol ontwerp
 • Hang de wespenval op of de wespenval ergens neer
 • Zeer effectief en verkrijgbaar in verschillende kleuren

Nadelen Medivo Styling & Interior - Wespenvanger glas 12cm

 • Niet wesp-vriendelijk 

5. Wespenval - herbruikbaar

Wespenval - herbruikbaar

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Effectiviteit 

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Tot slot sluiten we af met de laatste maar zeker niet de minste wespenval. De Wespenval - herbruikbaar is speciaal voor de bezoekers die veel waarde hechten aan een goede, kwalitatieve en professionele wespenval. BSI heeft deze stevige wespenval zo ontworpen dat je hem meerdere keren eenvoudig kunt hergebruiken. De deelnemers in onze wespenval test 2024 waren zeer enthousiast over dit product. Uit de gebruikerservaringen hebben we ondervonden dat je deze wespenval zelfs binnen enkele secondes kan verversen!

Wespen vervullen een hele belangrijke rol in de natuur. Dankzij de biologische lokvloeistof zorgt deze professionele wespenval ervoor dat dit proces niet wordt verstoord en je de wespen geheel zonder risico op een geschikte locatie kan vrijlaten. Ontdek meer over deze professionele wespenval door op de bovenstaande button te klikken, mis het niet!

Voordelen Wespenval - herbruikbaar

 • Professionele wespenval
 • Binnen enkele secondes te verversen
 • Biologisch en onschadelijk lokvloeistof

Nadelen Wespenval - herbruikbaar

 • Duurder geprijsd

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel wespenvallen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten wespenvallen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de wespenvallen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste wespenvallen op dit moment is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>