Best Geteste Zwembadverwarming

QuickDays Zwembad Verwarming

QuickDays Zwembad Verwarming

De QuickDays Zwembad Verwarming is gemakkelijk te installeren en werkt door middel van solar verwarming. Het water wordt door het apparaat gepompt waarna het constant opwarmt. Of je nu een groot of klein zwembad hebt, de zwembad verwarming van QuickDays is voor allen geschikt!

Zwemmen in koud water is voor niemand een pretje. Daarom snappen wij bij Gardini dat je op zoek bent naar een manier om je zwembad te verwarmen. In dit artikel hebben wij meer dan 24 verschillende zwembad verwarmers getest en met elkaar vergeleken. 

Hieruit is een top 5 gekomen waar alleen de allerbeste zwembad verwarmers in terecht zijn gekomen. Ook vertellen waar je op moet letten bij het kopen van de beste zwembadverwarming! Zo zorgen we er samen voor dat je geen miskoop begaat!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

24

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

32

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Zwembadverwarmingen

QuickDays Zwembad Verwarming

Beste koop zwembad verwarming
1. QuickDays Zwembad Verwarming

Bestway Pool Heater - zwembad verwarming

Beste Bestway zwembadverwarming
2. Bestway Pool Heater - zwembad verwarming

Zwembadverwarming warmtepomp pinguin

Beste warmtepomp zwembad
3. Zwembadverwarming warmtepomp pinguin

Bestway Solarverwarming Pool Pad 110 X 171 Cm

Beste solar zwembadverwarming
4. Bestway Solarverwarming Pool Pad 110 X 171 Cm

PiProducts Zwembad Verwarmer

Beste elektrische zwembadverwarming
5. PiProducts Zwembad Verwarmer


Top 10 Beste Zwembadverwarmingen

Heb jij haast doordat jij bijvoorbeeld een vliegtuig moet halen waardoor jij niet dit hele artikel kunt lezen? Geen zorgen, we hebben hieronder een overzicht gemaakt van verschillende top-10 lijstjes van bekende websites. Door op onderstaande knoppen te klikken word je gelijk doorgestuurd naar de meest verkochte zwembadverwarmingen bij de betreffende webshop. 

We zouden je willen adviseren om alle buttons even aan te klikken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel betaald.


Waar moet je op letten bij het kopen van een zwembadverwarming?

Ga je een zwembadverwarming kopen? Bekijk dan de verschillende opties kritisch en kies niet de eerste zwembadverwarming aanbieding die je tegenkomt. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende opties. Ook is er voor ieder formaat zwembad weer een andere optie de beste optie.

Om jou te helpen bij het vinden van de beste zwembadverwarming voor jouw zwembad, hebben wij de belangrijkste criteria uit onze test hieronder voor je op een rijtje gezet. Deze criteria zijn tevens ook getest in de beste zwembadverwarming volgens de consumentenbond test.

Geschiktheid

Allereerst is het belangrijk om naar de geschiktheid van de zwembadverwarming te kijken. Is deze namelijk wel sterk genoeg voor het formaat van jouw zwembad of is deze veel te klein? Het antwoord ontdek je vaak gemakkelijk in de product omschrijving van de zwembadverwarming.

In de product omschrijving staat namelijk vaak aangegeven voor hoeveel liter/kuub water de zwembadverwarmer geschikt is. Ook kun je door de formaten van jouw zwembad op te meten/op te zoeken gemakkelijk achterhalen hoeveel liter/kuub water jouw zwembad bevat.

Kijk daarom altijd goed of de gewenste pomp ook daadwerkelijk geschikt is voor jouw formaat zwembad. Een te sterke zwembadverwarmer aanschaffen voor een klein zwembad is namelijk zonde van het geld. Andersom gaat een kleine pomp nooit een groot zwembad goed kunnen verwarmen.

Soort verwarmer

Ook kun je bij het aanschaffen van zwembadverwarming naar verschillende manieren van verwarming kijken. Zo bestaat er solar verwarming die het water opwarmt door middel van de zon. Ook heb je elektrisch aangedreven warmtepompen die het water opwarmen en vervolgens terug het zwembad in spoelen.

In onze top 5 vind je allerlei verschillende soorten zwembadverwarmingen. Hierdoor zit er voor iedereen een geschikte soort zwembadverwarming tussen. 

Prijsklassen

Als laatste zijn er zwembadverwarmingen in allerlei prijsklassen. De prijs is hierbij ook sterk afhankelijk van hoe sterk de zwembadverwarming is en wat voor soort zwembadverwarming het is. Warmtepompen zijn namelijk een stuk duurder dan solar zwembadverwarmingen.

Toch zijn warmtepompen vaak een stuk effectiever dan solar zwembadverwarmingen. Echter werken solar zwembadverwarmingen enkel op de zon, terwijl warmtepompen vaak elektrisch aangedreven zijn. Bedenk daarom vooraf goed wat het budget is en wat voor zwembadverwarming jij het liefst in huis haalt.


Wat is de beste zwembadverwarming?

Welke zwembadverwarming is het beste? Na tientallen soorten zwembadverwarmingen met elkaar vergeleken te hebben, hebben wij van Gardini een ultieme top 5 beste zwembadverwarmingen op weten te stellen. Hieronder vind je de 5 beste modellen uit onze test. Hierbij hebben wij ook rekening gehouden met verschillende soorten en prijsklassen.

Voor ieder model uit onze top 5 hebben wij een korte product omschrijving geschreven. Ook hebben wij hierbij de voor- en nadelen van ieder model voor je op een rijtje gezet.

De eindbeoordeling hebben wij gebaseerd op onze beste zwembadverwarming test en reviews van andere consumenten. Omdat iedereen andere eisen en wensen heeft bij de beste optie qua zwembadverwarming, is het handig om de verschillende modellen even goed te bekijken. Zo kom jij er gemakkelijk achter welke optie het beste is voor jou!

1. QuickDays Zwembad Verwarming

QuickDays Zwembad Verwarming

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Op de eerste plaats in onze top 5 is de QuickDays Zwembad Verwarming geëindigd. Deze zwembadverwarming beschikt namelijk over een ontzettend goede kwaliteit voor een relatief goede prijs. Enkele andere voordelen aan deze goede zwembadverwarming is bijvoorbeeld dat hij heel makkelijk te installeren is.

De QuickDays Zwembad Verwarming werkt volledig solar gedreven waardoor jij hem dus niet van elektriciteit hoeft te voorzien. Ook heeft hij een groot oppervlak van 4 vierkante meter waardoor de zon optimaal benut kan worden om jouw zwembad te verwarmen.

De QuickDays Zwembad Verwarming kan op maat geknipt worden en ook kan hij uitgebreid worden door meerdere matten aan te schaffen. Dit maakte deze zwembadverwarming geschikt voor zowel kleine als grote zwembaden. Dankzij het hoge rendement met zonne-energie en de goede prijs is dit de beste koop zwembadverwarming van dit moment.

Voordelen QuickDays Zwembad Verwarming

 • Hoog rendement met zonne-energie
 • Aan te passen in grootte
 • Makkelijk te installeren
 • Werkt op duurzame energie

Nadelen QuickDays Zwembad Verwarming

 • Je moet ruimte hebben voor de EPDM matten

2. Bestway Pool Heater - zwembad verwarming

Bestway Pool Heater - zwembad verwarming

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats in onze top 5 hebben wij de Bestway Pool Heater - zwembad verwarming geplaatst. Deze zwembad heater van het merk Bestway verhoogt de temperatuur van jouw zwembad ongeveer 0,5-1,5 graden per uur. Dit is sterk afhankelijk van de grootte van jouw zwembad.

Verder is de maximale capaciteit van de het verwarmingselement 40 graden. De PoolHeater is geschikt voor zwembaden met een maximaal watervolume van 15000 - 17000 liter. De aansluiting van de Bestway Pool Heater - zwembad verwarming is 32 mm.

Wel werkt deze zwembadverwarming, in tegenstelling tot de nummer 1, op elektriciteit. Houd er daarom rekening mee dat na het aanschaffen van deze PoolHeater nog extra kosten bijkomen door het energieverbruik. Meer weten of de laagste prijs ontdekken? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Bestway Pool Heater - zwembad verwarming

 • Geschikt voor zwembaden tot 17000 liter
 • Verwarmt zwembad met 0,5 tot 1,5 graden per uur
 • Gemakkelijk te monteren
 • Heeft een veelvoorkomende zwembadaansluiting van 32 mm

Nadelen Bestway Pool Heater - zwembad verwarming

 • Niet geschikt voor erg grote zwembaden

3. Zwembadverwarming warmtepomp pinguïn

Zwembadverwarming warmtepomp pinguin

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Als derde in onze top 5 is de Zwembadverwarming warmtepomp pinguïn geëindigd. Dit is de duurste optie uit onze top 5. Je ontvangt dan wel meteen een uitstekend goede warmtepomp voor zwembaden tot 12000 liter. Deze zwembadverwarming wordt geleverd inclusief installatie set met slangtules.

Ook heeft de Zwembadverwarming warmtepomp pinguïn een duidelijk digitaal display. De behuizing van deze warmtepomp is gemaakt van polystyreen wat hem bestand maakt tegen verschillende weersomstandigheden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het weer de warmtepomp beschadigd.

De grotere compressor waarover deze zwembadverwarming beschikt zorgt er voor dat er een hoger rendement en capaciteit benut wordt. Op 1 meter afstand is het geluidsniveau van deze warmtepomp slechts 48 dB. Meer weten over deze zwembadverwarming? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Zwembadverwarming warmtepomp pinguin

 • Eenvoudig en mooi display
 • Inclusief stroomkabel en RCD-stekker

Nadelen Zwembadverwarming warmtepomp pinguin

 • Dure optie

4. Bestway Solarverwarming Pool Pad 110 X 171 Cm

Bestway Solarverwarming Pool Pad 110 X 171 Cm

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Als vierde in onze top 5 is de Bestway Solarverwarming Pool Pad 110 X 171 Cm geëindigd. Deze solar verwarming werkt op zonne-energie wat hem een erg duurzame optie maakt. Daarnaast kun je deze solar verwarming goed combineren met een pomp en zandfilterpomp. Lees hierbij goed wat de maximale waterstroomsnelheden zijn, hij kan namelijk niet tegen een te hoge waterstroomsnelheid.

Het materiaal waarvan de Bestway Solarverwarming Pool Pad 110 X 171 Cm gemaakt is, is PVC. Daarnaast heeft hij een verwarmingsoppervlak van 1,46 vierkante meter. Heb jij een groot opzetzwembad? Dan kun je gemakkelijk meerdere eenheden combineren om grotere zwembaden te verwarmen. 

De Bestway Solarverwarming Pool Pad 110 X 171 Cm is CE goedgekeurd en weegt slechts 6 KG. Verder brengt deze goede zwembadverwarming de temperatuur gemiddeld 3-5 graden boven de omgevingstemperatuur. Hoe snel het zwembad opwarmt is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden.

Voordelen Bestway Solarverwarming Pool Pad 110 X 171 Cm

 • Erg milieuvriendelijke verwarming
 • Brengt temperatuur gemiddeld 3-5 graden hoger dan omgeving

Nadelen Bestway Solarverwarming Pool Pad 110 X 171 Cm

 • Minder geschikt voor grote zwembaden

5. PiProducts Zwembad Verwarmer

PiProducts Zwembad Verwarmer

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de laatste plaats in onze top 5 is de PiProducts Zwembad Verwarmer geëindigd. Deze elektrische zwembad verwarmer verwarmt het water door middel van de elektrische boiler en warmt zo het zwembad water snel op. Ook is hij compact en ligt wat hem draagbaar en erg handzaam maakt.

De PiProducts Zwembad Verwarmer is eenvoudig te installeren, hij is daarom erg gebruiksvriendelijk. Verder is hij vrij duurzaam in vergelijking met andere zwembad verwarmers en goed waterbestendig. Het enige nadeel van de PiProducts Zwembad Verwarmer is dat hij vrij zwaar is.

Wanneer je de PiProducts Zwembad Verwarmer aanschaft ontvang je naast de heater ook één connector, de handleiding, één water verwarmingsthermostaat en 2 keer een interface. Wil je meer weten over deze zwembadverwarming of de beste prijs van dit moment ontdekken? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen PiProducts Zwembad Verwarmer

 • Compact formaat
 • Gemakkelijk te installeren

Nadelen PiProducts Zwembad Verwarmer

 • Erg zwaar

Andere bekeken ook:

Kärcher Automatische Slanghaspel CR 5.330

56 reviews

€151,-
Primeplus Hondenmand - XXL

16 reviews

€55,-
LifeGoods Acapulco Stoel Bistroset

24 reviews

€124,-
Lanterfant® Loungebank Liv 

16 reviews

€399,-

Veilig betalen

Voor 17:00 Besteld = Morgen In Huis

Bereikbaar Via Mail, Chat Of Whatsapp

30 Dagen Bedenktijd

>