De schutting

Gepubliceerd: Dinsdag , 15 augustus 2017 09:23

Gepubliceerd door: Gardini.nl

Stef

Neem contact met mij op steffen@gardini.nl


Een schutting is al lang niet meer enkel een functionele tuinafscheiding. Vroeger zagen alle schuttingen er vrijwel identiek uit. Tegenwoordig is er gelukkig meer variatie mogelijk. Schuttingen zijn er nu in allerlei kleuren, vormen en maten. Hierdoor krijgt je tuin meer diepte en meer leven. Door slim gebruik te maken van verschillende schuttingdelen lijkt je favoriete buitplekje niet meer op die typische blokkendoos en geef je deze direct een persoonlijke touch.


We zien steeds vaker ook groene delen terug in de schutting. Je onderbreekt je schutting dan met een stalen rek waar klimplanten in groeien voor groen en/of kleur, maar ook kan je kiezen voor een eetbare schutting. Wat dacht je van druiven of bramen te laten roeien in zo’n rek en heel de zomer ervan te plukken. Decoratief en smaakvol. Hoe de schutting eruit ziet is dus een belangrijk onderdeel van de uitstraling van de tuin geworden.
Een andere keuze voor een tuinafscheiding is een haag. Een haag zorgt voor een natuurlijke en groene afscheiding tussen jou en je buren, maar je kunt zo ook verschillende afdelingen creëren in je eigen tuin. Ook de vogels doe je een groot plezier met een haag. Zeker de wintergroene hagen zoals de Portugese laurier zorgen voor een beschut plekje in de winter. Haagplanten zijn sterke planten die weinig onderhoud vragen en flinke snoeibeurten zonder problemen doorstaan.

Onze partner in hout
Uitsluitend duurzaam hout! Van Swaay levert uitsluitend duurzaam geproduceerd hout. Dit betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Van Swaay levert ook verduurzaamd hout. Dit is een behandeling van hout ter bescherming en om aantasting van weersinvloeden, micro organismen of insecten tegen te gaan en zo de levensduur van jouw hout te verlengen.
Het hout van van Swaay gaat 2x langer mee dan de groei van een boom. Daarnaast heeft van Swaay veel Hollands hout. Hollands hout producten zijn producten waarvan het hout afkomstig is uit de Nederlandse bossen van Staatsbosbeheer wat ons betreft een betere keuze als hardhout afkomstig van de andere kant van de wereld!

Hieronder een aantal voorbeelden van kant en klare schuttingen

Voor 1.2m1
Kant-en-klare Klimop schutting

Kant-en-klare Klimop schutting


169,95
Voor 1.2m1
Kant-en-klare Klimop schutting

Kant-en-klare Klimop schutting


179,95   164,95

  • Reken af via iDeal
  • Statusupdates via e-mail
  • Track & Trace, volg je pakket

  • Bel 0172 - 891141

    Momenteel zijn wij gesloten

Klantenbeoordeling

Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.