Een plant die helpt tegen snurken?

Gepubliceerd: Vrijdag , 18 augustus 2017 18:07

Gepubliceerd door: Gardini.nl

Stef

Neem contact met mij op steffen@gardini.nl


Het blijkt zo te zijn, maar we kunnen niet zeggen dat we spreken uit ervaring. Snurken is natuurlijk een serieus probleem. Soms moet je er zelfs een extra bed voor aanschaffen omdat je liever op een andere kamer wel slaapt dan dat je naast je partner wakker ligt. Voor de snurker zelf is het natuurlijk ook niet leuk, die voelt dat tot last is maar er eigelijk niet zoveel aan kan doen.


De kenners zeggen dat een ananasplant helpt tegen snurken. Wat moet je doen? Niet zoveel eigelijk, gewoon een ananasplant in je slaapkamer zetten. In de medische wetenschap staat de ananasplant bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Dit komt de sterke onstekingsremmende enzym bromeliane. Ook is het zo dat de ananasplant 's nachts zuurstof afgeeft in plaats van overdag.

Nu lijkt het ons wat sterk heel eerlijk gezegd en zal ook niet snel de officiele behandel methode zijn die voor je uitgezocht wordt, maar hé, je hebt meer groen in je slaapkamer en baat het niet, dan schaadt het niet!

  • Reken af via iDeal
  • Statusupdates via e-mail
  • Track & Trace, volg je pakket

  • Bel 0172 - 891141

    Momenteel zijn wij gesloten

Klantenbeoordeling

Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.