Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Een tuin bij jouw nieuwe huis

Gepubliceerd: Vrijdag , 12 october 2018 00:00

Gepubliceerd door: Gardini.nl

Gefeliciteerd met je nieuwbouwwoning! Bij Gardini.nl weten we maar al te goed dat dit een leuke, maar drukke periode voor je is. Er zijn een hoop partijen die in deze situatie bij elkaar komen. Verschillende aannemers, leveranciers en dan nog al je dagelijkse werkzaamheden daargelaten. Planning in deze hectiek is belangrijk.


Een tuin aanleggen kan pas als de tuin is opgeleverd met schoon zand. Met het schone zandbed heb je namelijk de garantie op de beste kwaliteit tuinaanleg. Dit grondwerk raden wij aan om te doen via de bouwinstantie. Dit kan je een hoop geld schelen. De materialen staan vaak al op de bouwplaats en door het collectief te organiseren drukt dit de prijs. Uiteraard kan Gardini.nl dit ook voor je regelen.

Na oplevering van het grondwerk is het de beurt aan erfafscheidingen. Schuttingen zijn er in veel varianten. Door dit ook tegelijk met de buren te regelen kun je ook op de aanschaf van schuttingen geld besparen. Let daarbij goed op of de gemeente/bouworganisatie niet ergens verplichte vergroening plaatst als erfafscheiding.

Na de schuttingen kan dan eindelijk de tuin aangelegd worden. Zorg er voor dat minimaal één dag voor de start hiervan alle materialen aanwezig zijn. De aanleg is doorgaans in een week gerealiseerd. Bij standaard tuinafmetingen, 60 vierkante meter, is dit slechts enkele dagen.

Wil jij je ook laten ontzorgen?
Van tuinontwerp tot en met aanleg Gardini.nl neemt graag alles uit handen voor je.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Derek

Neem contact met mij op