Een tuin zonder planten is een tuin zonder ziel. Ga voor een groene tuin!

Gepubliceerd: Woensdag , 19 september 2018 11:49

Gepubliceerd door: Gardini.nl

Derek

Neem contact met mij op


In een echte tuin mag beplanting niet ontbreken. Bij Gardini.nl vinden we het zonde dat de traditionele tuinen met veel groen aan het verdwijnen zijn. Veel te vaak zien we tuinen zonder ziel: veel steen en schutting, maar weinig groen. Groen zorgt voor sfeer, beschutting en compenseert het CO2. Daarnaast is het groen ook nog eens goed voor vogels en insecten.


Op onze website hebben we een selectie voor je gemaakt van de beste soorten voor tuin, terras, balkon of patio. We kopen deze planten en bomen direct in bij onze top kwekers. Zo krijg jij de hoogste kwaliteit vers van de kwekerij en tegen een eerlijke prijs!

Ben jij deze zomer nog niet toegekomen aan de aanleg van jullie nieuwe tuin. Wellicht heb je een nieuwe tuin hoog op je wensenlijst staan, maar stel je de aanleg daarvan uit tot het voorjaar. Dat voorjaar en de zomer is er echter sneller dan je denkt. Bovendien kun je in het najaar en zelfs in de wintermaanden -zolang het niet vriest- prima de aanleg van je tuin realiseren.

Soms kun je daar wel een beetje hulp bij gebruiken... Dus heb je inspiratie nodig? Dan helpt Gardini je graag!

  • Reken af via iDeal
  • Statusupdates via e-mail
  • Track & Trace, volg je pakket

  • Bel 0172 - 891141

    Momenteel zijn wij gesloten

Klantenbeoordeling

Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.