Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Groene schoolplein

Gepubliceerd: Woensdag , 30 january 2019 00:00

Gepubliceerd door: Gardini.nl

De beurs NOT (Nationale Onderwijs Tentoonstelling) was ook deze editie een beurs vol innovaties. Met ruim 400 exposanten en ruim veertigduizend bezoekers was het lekker druk.


De beurs NOT (Nationale Onderwijs Tentoonstelling) was ook deze editie een beurs vol innovaties. Met ruim 400 exposanten en ruim veertigduizend bezoekers was het lekker druk. Met de thema’s Technologie & ICT, Dagtrips, Theater Cultuur, Opleiding en Advies, Beleid en Facilitair en Inrichting kon Gardini met ‘Het Groene Schoolplein’ niet ontbreken.

De Belangstelling was er zeker voor het Groene Schoolplein, met name in combinatie met het interactieve platform. Het schoolplein één laten zijn met het huidige schoolprogramma en hiermee ook met de kinderen. Hoe gaaf is het dat de kinderen zich verantwoordelijk voelen voor ‘hun’ schoolplein?

Of het nu gaat om een bestaand schoolplein, enkele elementen of juist een compleet nieuw schoolplein. Met enkele slimme aanpassingen gecombineerd met het interactieve platform kunnen alle leerlingen actief aan de slag met het schoolplein. Onderhoud, recepten toevoegen, online schoolkrant, spelletjes en meer educatieve elementen zorgen ervoor dat het schoolplein zijn meerwaarde krijgt, maar ook behoud.

Wil je meer weten en in contact komen? Neem gerust contact met ons en we vertellen je met plezier alle voordelen voor jouw schoolplein.

derek@gardini.nl

0172- 891141

 

Derek

Neem contact met mij op

Wij werken onder andere samen met