Tuin onderhoud

Gepubliceerd: Woensdag , 19 juli 2017 10:19

Gepubliceerd door: Gardini.nl

Stef

Neem contact met mij op steffen@gardini.nl


Een blijvende mooie tuin moet altijd goed worden onderhouden, dan kan je het beste genieten van de nieuwe tuin! Ten eerste, zorg er altijd voor dat de beplanting genoeg water krijgt met warm weer, het zou toch zonde zijn dat de nieuwe planten niet goed wortelen en uiteindelijk dood gaan.


Ook eventuele bemesting van de beplanting is aan te raden, zo blijft je tuin mooi groen en fleurig. Houdt daarnaast de borders bladvrij en zorg ervoor dat het onkruid netjes wordt gewied. De planten kunnen op deze manier optimaal van alle groeistoffen gebruik maken en natuurlijk ook van het water wat je geeft.

Wanneer je een mooi gazon hebt is het belangrijk dat deze goed wordt onderhouden. Dode stukken gras en mos moeten dan worden losgetrokken en de toplaag moet worden afgesneden. Zo wordt het gras weer luchtig en blijft dit mooi vol en groen. Maaien van het gazon is ook belangrijk in dit hele proces.

Al het bovenstaande kan je, als je groene vingers hebt, prima zelf doen en anders kunnen wij ook een onderhoudscontract maken naar jou wensen en geheel op maat!

Zo kom je vaak ook Tieny’s tuintip tegen op onze blogs, hou de site dus goed in de gaten!

  • Reken af via iDeal
  • Statusupdates via e-mail
  • Track & Trace, volg je pakket

  • Bel 0172 - 891141

    Momenteel zijn wij gesloten

Klantenbeoordeling

Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.