Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Wat kost de aanleg van een tuin eigenlijk?

Gepubliceerd: Donderdag , 25 october 2018 11:44

Gepubliceerd door: Gardini.nl

Hoeveel kost een tuin nou eigenlijk? Deze vraag krijgen wij regelmatig. Gardini.nl probeert deze vraag zo helder mogelijk te beantwoorden.


Er zijn een hoop keuzes die je maakt bij de aanleg van je tuin. Ga je voor gras of kunstgras, tegels of grind. Allemaal keuzes die de prijs beïnvloeden en die belangrijk zijn om tot een helder beeld te komen.  

De tuinmaterialen die je kiest, zijn mede bepalend voor de prijs. Via onze website laten wij je op een zo transparantie manier zien wat de kosten van de aanleg van je nieuwe tuin zijn. Bestaande tuinontwerpen zijn toegevoegd op de site en met een handige rekenmodule kan je jouw vierkante meters invullen. Hoe handig is het dat je direct weet wat je kan verwachten met eerder gemaakte tuinontwerpen?

In de afgelopen jaren hebben wij tal van klanten blij mogen maken met een tuinontwerpen voor de aanleg van hun nieuwe tuin. Veel hiervan staan op Gardini.nl. Maar zoals geen klant hetzelfde is, is ook bijna geen tuin hetzelfde. Verschillende elementen in de tuin beïnvloeden de prijs. Een gemiddelde vierkante meter prijs is daarom moeilijk om te communiceren. De prijs is afhankelijk van enkele punten:

  1. Is er al grondwerk uitgevoerd?
  2. Wat voor tuinelementen wil je?
  3. Zijn er schuttingen gewenst?

Het voorstel dat we je doen is gratis. Heb je vragen? Laat je dan gerust adviseren door onze tuinspecialisten. Zij ontwerpen een tuin waar je verliefd op wordt!

Wil je weten wat je nieuwe tuin je écht gaat kosten? Neem dan contact met ons op. 

 

Derek

Neem contact met mij op