Zomertrends van 2017

Gepubliceerd: Monday , 7 augustus 2017 15:37

Gepubliceerd door: Gardini.nl

Stef

Neem contact met mij op steffen@gardini.nl


Even een update over de zomertrends van 2017. De temperaturen stijgen en de avonden blijven langer warm (tenminste, als het goed is..!). Tot nu toe hebben we daar nog weinig van gemerkt maar we gaan er van uit dat we een lange nazomer krijgen waarbij je lekker kunt genieten in je tuin.  Het is nu dan ook de perfecte tijd om je tuin, terras of balkon onder handen te nemen, zodat je straks (als het wel mooi weer is!) lekker kunt genieten van jouw buitenruimte. 


Maar wat zijn de trends voor deze zomer? Gardini.nl zet het in deze blog voor jou op een rijtje.


Zomertrend 1: Ontspannen en genieten

Om maar gelijk even met de schuttingdeur in de tuin te vallen. De belangrijkste trend van deze zomer is om je tuin te gebruiken om in te ontspannen en te genieten. Je zult ons volgende voorbeeld vast wel herkennen denk ik!

In onze samenleving moet alles sneller, beter en groter. En het liefst moet overal net even een stapje bij. We leven daardoor in een sneltrein. Herkenbaar toch? Het meest kostbare stukje grond vinden wij toch wel het stukje grond waar je huis en tuin op staat en wij vinden zeker dat je hier optimaal gebruik van moet maken! De kostbare vrije tijd die we nog over hebben willen we ook graag goed benutten om lekker tot rust te komen.

De één houdt van strakke lijnen, minimalistische designs, eenvoudige kleuren en de ander weer van veel kleur of is een groenliefhebber. Gardini heeft voor iedereen een passende oplossing om optimaal te genieten in zijn of haar tuin.

Zomertrend 2: De tuin als verlengstuk van je woning

Door je woning te verlengen met je tuin creëer je een grotere woning. De inrichting houdt niet binnenshuis op, maar trek dit door naar je tuin om er optimaal van te kunnen genieten!

Maar hoe doe je dat precies? Door bijvoorbeeld dezelfde kleuren, materialen en patronen te gebruiken die in je woning voorkomen. Doe inspiratie op en bekijk onze afgeronde projecten!

Zomertrend 3: Zelfkweken

We zijn allemaal meer bezig met een gezonde levensstijl: onbespoten groenten, kruiden en fruit die we op een natuurlijke manier kunnen kweken. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend leerzaam voor de kinderen, maar ook voor jezelf.

Wat kun je allemaal zelf kweken? Gardini.nl heeft verschillende pakketten zoals vruchtenmixklimfruitmix en kleine vruchtenmix. Denk bij dit laatste voorbeeld aan de goji bes (Lycium), kruisbes (Ribes), kiwi (Actinidia) en de honingbes (Lonicera Kamtchamtia)


De goji bes (Lycium) is een mooi en aantrekkelijke sierheester die vanaf eind augustus heldere oranje vruchten zal dragen met prachtige kleuren. De bes is een buitenplant, al doen de takken het ook goed als decoratie binnenshuis.

De kruisbes (Ribes) is zeer geschikt voor kleine tuinen, omdat ze op een beperkte oppervlakte veel vruchten kunnen geven. De vruchtopbrengst is afhankelijk van de hoeveelheid zon die de struik krijgt. Je kunt ze dus het beste in de zon tot halfschaduw plaatsen.

De kiwi (Actinidia) bloeit in de maanden juli en augustus. Begin november zullen de eerste rijpe vruchten verschijnen! De honingbes (Lonicera Kamtchamtia) is winterhard en moet een beetje op weg geholpen worden om goed te kunnen klimmen.


Wij zijn van mening dat ook in jouw tuin beleving centraal moet staan. Hopelijk hebben wij je zo een klein beetje op weg kunnen helpen waar je rekening mee kunt houden bij het ontwerpen van een tuin met laatste zomertrends!

  • Reken af via iDeal
  • Statusupdates via e-mail
  • Track & Trace, volg je pakket

  • Bel 0172 - 891141

    Momenteel zijn wij gesloten

Klantenbeoordeling

Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.