Skarl

Skarl
Hoe groot is jouw tuin?
m2

Bestaande tuin leeghalen (op aanvraag)

0,-
Indicatie totaal prijs
Of 0,- per maand netto hypotheek. Hoe werkt dit?
Bij de vrijblijvende aanvraag is er natuurlijk ruimte om aanpassingen en aanvullende wensen op te geven op gebied van materialen en indeling. Wij nemen dit dan direct mee bij het behandelen van jouw aanvraag!
 • Reken af via iDeal
 • Statusupdates via e-mail
 • Track & Trace, volg je pakket
 • Onze klantenservice is open

 • Bel 0172 - 891141

  Ma - Vr. 08:00 - 17:00

Klantenbeoordeling

Martijn

Deze tuin is ontworpen door Martijn

Martijn kan deze tuin aanpassen naar jouw wensen! Vraag vrijblijvend een offerte op.

Skarl

Welkom in de Skarl, de tuin waarin een klassieke uitstraling en speels karakter hand in hand gaan. Deze voortuin is een smaakvolle binnenkomer. Via de oprijlaan van antraciet klinkers kom je in de voortuin. Hier ligt een mooi terras van groot formaat antraciet tegels, heerlijk beschut door een heg van Haagbeuk. Dit is een fraaie plek voor een mooi comfortabel bankje. Aan het terras ligt een heerlijk klein gazonnetje, vergezeld met een mooi beplantte border. Hier kun je - tijdens een mooi gesprek met de buren - heerlijk genieten van de mooie heestersoorten zoals vlinderlokkers, of bijvoorbeeld sierlijke Seringen die bijen en vlinders in grote getale zullen aantrekken. Deze border, aangevuld met een fraaie boom zoals een Magnolia of Japanse Notenboom, zal zelfs van deze relatief eenvoudige voortuin een echte blikvanger maken!

De achtertuin is een oase van rust met een ruimtelijk gevoel. Direct aan het huis is een gelijkvloers terras aangelegd met eenzelfde antraciet klinker als uit de oprijlaan. Dit terras is uitermate geschikt voor een mooie terrasset waaraan je bijvoorbeeld lekker kunt ontbijten in de ochtendzon. Vanaf het terras – dat de hele breedte van de tuin beslaat - leidt een strak gelegd pad van groot formaat antraciet tegels enerzijds langs het gazon, en anderzijds langs een border beplant met mooie soorten vlinderstruiken en siergrassen.

Vanaf het terras kun je direct op je blote voeten het gelijkvloerse gazon op lopen, waarboven een robuuste pergola van duurzaam Douglas hout is geplaatst. Deze is stevig genoeg voor het plaatsen van een leuke schommel voor de kinderen. Een speels pad van natuurlijk gevormde flagstones loopt door het gazon naar een grote border aan de achterkant van de tuin. Naast deze border ligt nog een mooi, divers bestraat terras, dit is een plek waar je heerlijk in de avondzon kunt genieten van al het groen en leven in de tuin. Een comfortabele loungeset met vuurkorf zouden hier goed passen en zouden dit een perfecte plek maken om nog even gezellig een drankje te doen met vrienden!

Deze tuin is behalve kindvriendelijk ook makkelijk te onderhouden. De tegels zijn bedekt met een speciale coating die algen geen kans geven. De diverse soorten beplanting hebben tevens weinig onderhoud of snoei nodig.

In elke Gardini tuin wordt de beplanting met zorg geselecteerd, in samenspraak tussen onze kwekers en hoveniers die de beste groei en bloeiperiodes weten en zo een ideale samenhang in je tuin te creëren. Door ieders expertise ten volste te benutten komen we tot het mooiste resultaat, en krijg jij de mooist mogelijke tuin!


Wat zit er wel en niet inbegrepen in de getoonde prijs?

Terrastegels en/of vlonders
Aanleg van alle materialen!

Bestrating
1 jaar garantie op alle materialen

Overige verharding
1 jaar garantie op de aanleg

(Kunst) gras
Beplanting

Schuttingen (vraag losse offerte aan)
Meubels, veranda's en overkappingen

Tuinen die je misschien ook mooi vindt

Overige informatie

Wat gebeurt er nadat ik mijn offerte heb aangevraagd?
Nadat wij jouw (geheel vrijblijvende) aanvraag hebben ontvangen komen wij binnen één werkdag met een antwoord. Soms hebben we nog een paar kleine vragen voordat we écht aan de slag kunnen, meestal doen we dit telefonisch. Zodra wij alle informatie hebben ontvangen gaan we aan de slag, op basis van jouw inspiratietuin, aanvullende wensen en andere aanpassingen gaan wij een aangepast ontwerp en bijhorende offerte en sturen deze ook weer binnen één werkdag op.

Komen jullie niet bij ons langs?
Zeker wel! Maar we willen eerst zo goed mogelijk overeenstemming hebben over het ontwerp en bijhorende kostenplaatje. Wanneer dit helemaal klopt sturen we één van onze Gardiniers langs om de offerte helemaal met je door te nemen, zo weten wij zeker dat alles klopt en weet jij zeker dat er geen verassingen meer achteraf komen. Op dit punt zit je nog steeds nergens aan vast, na het bezoek van onze Gardinier krijg je de definitieve offerte. 

Wanneer kunnen jullie dan de tuin aanleggen?
Vrijwel alle door ons gebruikte materialen zijn voorradig, dit betekent dat we vaak binnen één a twee weken kunnen starten met de aanleg. Over het algemeen kunnen onze klanten binnen twee weken genieten van een nieuwe tuin. Mocht juist een later tijdstip beter uitkomen, bijvoorbeeld bij de oplevering van een nieuwbouwwoning, dan is dit natuurlijk geen probleem!

Hoe zit het met betalen bij een complete tuin?
Na akkoord op de definitieve offerte sturen wij een factuur voor 70% van de totaalsom, de betaaltermijn loopt af een week voor aanvang van de werkzaamheden. Op dit moment moeten wij al onze materialen besteld hebben en maken wij ook de planning definitief. Het tweede deel wordt gefactureerd op de dag dat jullie de tuin als akkoord aftekenen, deze factuur moet vervolgens binnen twee dagen voldaan worden.

Heb ik ook garantie op mijn tuin?
Dat heb je zeker! Op alle materialen zit sowieso (minstens) een jaar garantie, enkele leveranciers geven nog aanvullende garanties op hun producten. Daarnaast geven wij ook een jaar garantie op de aanleg. Dus mocht er onverhoopt toch iets nog verzakken of scheef gaan staan binnen een jaar na aanleg, komen wij dit kosteloos herstellen.

Mag ik verder nog wat vragen? 
Je mag ons alles vragen! Vul het contactformulier, bel ons tijdens kantoortijden op 0172-891141 of maak gebruik van onze Live Chat.

Hoe groot is jouw tuin?
m2

Bestaande tuin leeghalen (op aanvraag)

0,-
Indicatie totaal prijs
Of 0,- per maand netto hypotheek. Hoe werkt dit?
Bij de vrijblijvende aanvraag is er natuurlijk ruimte om aanpassingen en aanvullende wensen op te geven op gebied van materialen en indeling. Wij nemen dit dan direct mee bij het behandelen van jouw aanvraag!

Voor iedereen een mooie tuin!

 • Binnen één werkdag een offerte
 • Binnen één werkdag een ontwerp
 • Aanleggen kan binnen twee weken
 • Advies op maat
 • Een offerte is altijd vrijblijvend

Toch nog vragen? Neem contact met ons op!

Welkom op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.