Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Staket

Boszoom fase 2d - Staket
Hoe groot is jouw tuin?
m2

Bestaande tuin leeghalen (op aanvraag)

0,-
Indicatie totaal prijs
Of 0,- per maand netto hypotheek. Hoe werkt dit?
Bij de vrijblijvende aanvraag is er natuurlijk ruimte om aanpassingen en aanvullende wensen op te geven op gebied van materialen en indeling. Wij nemen dit dan direct mee bij het behandelen van jouw aanvraag!
 • Reken af via iDeal
 • Statusupdates via e-mail
 • Track & Trace, volg je pakket
 • Onze klantenservice is open

 • Bel 0172 - 891141

  Ma - Vr. 08:00 - 18:00

Klantenbeoordeling

Staket

Welkom in de Staket – de tuin waarin kindvriendelijkheid en een landelijke sfeer centraal staan. 

Deze oprit en voortuin zijn een smaakvolle binnenkomer. De entree van klinkers met daarin grote grijze tegels verwerkt, in combinatie met een onderhoudsvriendelijk beplanting geeft het huis een mooie entree.

In de voortuin is tevens plek voor een mooi comfortabel bankje, waarop je tijdens een mooi gesprek met de buren, kunt genieten van de diverse vlinderstruiken en sierheesters die bijen en vlinders in grote getale zullen aantrekken. Een mooie boom zoals bijvoorbeeld een Japanse notenboom, Magnolia of bolboom zal ook van het meest eenvoudige voortuintje een echte blikvanger maken!

Direct aan de woning is een ruim terras waar mooi plek is voor een fraai terrasset. Hier kun je heerlijk eten met de familie en eventueel een knus hoekje inrichten met bijvoorbeeld een bijzonder vuurschaal of barbecue, die veel sfeer op het klinker terras zal brengen. Een pad verbindt de terrassen in de tuin. Van hieruit kijk je uit op het gazon van echt gras.

Achterin de tuin aangekomen is er nog een terras, waar je heerlijk in de avondzon kunt genieten van al het groen en leven in de tuin. Een comfortabele loungeset met vuurkorf zou hier niet misstaan en zou dit een perfecte plek maken om nog even gezellig een drankje te doen met vrienden! 

In de borders staan verschillende maten buxusbollen bij elkaar die het geheel een klassiek aanzien geven. Het groen bestaat uit diverse siergrassen, hortensia's en vlinderlokkers die met hun uitbundige bloei ook honingbijen en vlinders aan zullen trekken.

Deze tuin heeft niet alleen een landelijke uitstraling maar is ook goed te onderhouden. De tegels zijn bedekt met een speciale coating die algen geen kans geven. De graszoden dienen natuurlijk wel netjes bijgehouden te worden, het blijft tenslotte een tuin voor mensen met groene vingers! Ook is rekening gehouden met kinderen, zo kan je aan de pergola een schommel hangen, waar ze eindeloos kunnen spelen.

In elke Gardini tuin wordt de beplanting met zorg geselecteerd, in samenspraak tussen onze kwekers en hoveniers die de beste groei en bloeiperiodes weten en zo een ideale samenhang in je tuin creëren. Door ieders expertise ten volste te benutten komen we tot het mooiste resultaat en krijg je de mooist mogelijke tuin!

Deze tuin is gebaseerd op bouwnummer 05 van fase 2D van Boszoom


Wat zit er wel en niet inbegrepen in de getoonde prijs?

Terrastegels en/of vlonders
Aanleg van alle materialen!

Bestrating
1 jaar garantie op alle materialen

Overige verharding
1 jaar garantie op de aanleg

(Kunst) gras
Beplanting

Schuttingen (vraag losse offerte aan)
Meubels, veranda's en overkappingen

Tuinen die je misschien ook mooi vindt

Overige informatie

Wat gebeurt er nadat ik mijn offerte heb aangevraagd?
Nadat wij jouw (geheel vrijblijvende) aanvraag hebben ontvangen komen wij binnen één werkdag met een antwoord. Soms hebben we nog een paar kleine vragen voordat we écht aan de slag kunnen, meestal doen we dit telefonisch. Zodra wij alle informatie hebben ontvangen gaan we aan de slag, op basis van jouw inspiratietuin, aanvullende wensen en andere aanpassingen gaan wij een aangepast ontwerp en bijhorende offerte en sturen deze ook weer binnen één werkdag op.

Komen jullie niet bij ons langs?
Zeker wel! Maar we willen eerst zo goed mogelijk overeenstemming hebben over het ontwerp en bijhorende kostenplaatje. Wanneer dit helemaal klopt sturen we één van onze Gardiniers langs om de offerte helemaal met je door te nemen, zo weten wij zeker dat alles klopt en weet jij zeker dat er geen verassingen meer achteraf komen. Op dit punt zit je nog steeds nergens aan vast, na het bezoek van onze Gardinier krijg je de definitieve offerte. 

Wanneer kunnen jullie dan de tuin aanleggen?
Vrijwel alle door ons gebruikte materialen zijn voorradig, dit betekent dat we vaak binnen één a twee weken kunnen starten met de aanleg. Over het algemeen kunnen onze klanten binnen twee weken genieten van een nieuwe tuin. Mocht juist een later tijdstip beter uitkomen, bijvoorbeeld bij de oplevering van een nieuwbouwwoning, dan is dit natuurlijk geen probleem!

Hoe zit het met betalen bij een complete tuin?
Na akkoord op de definitieve offerte sturen wij een factuur voor 70% van de totaalsom, de betaaltermijn loopt af een week voor aanvang van de werkzaamheden. Op dit moment moeten wij al onze materialen besteld hebben en maken wij ook de planning definitief. Het tweede deel wordt gefactureerd op de dag dat jullie de tuin als akkoord aftekenen, deze factuur moet vervolgens binnen twee dagen voldaan worden.

Heb ik ook garantie op mijn tuin?
Dat heb je zeker! Op alle materialen zit sowieso (minstens) een jaar garantie, enkele leveranciers geven nog aanvullende garanties op hun producten. Daarnaast geven wij ook een jaar garantie op de aanleg. Dus mocht er onverhoopt toch iets nog verzakken of scheef gaan staan binnen een jaar na aanleg, komen wij dit kosteloos herstellen.

Mag ik verder nog wat vragen? 
Je mag ons alles vragen! Vul het contactformulier, bel ons tijdens kantoortijden op 0172-891141 of maak gebruik van onze Live Chat.

Kenmerken & specificaties
Vorm
Vrije vorm
Hoe groot is jouw tuin?
m2

Bestaande tuin leeghalen (op aanvraag)

0,-
Indicatie totaal prijs
Of 0,- per maand netto hypotheek. Hoe werkt dit?
Bij de vrijblijvende aanvraag is er natuurlijk ruimte om aanpassingen en aanvullende wensen op te geven op gebied van materialen en indeling. Wij nemen dit dan direct mee bij het behandelen van jouw aanvraag!

Voor iedereen een mooie tuin!

 • Binnen één werkdag een offerte
 • Binnen één werkdag een ontwerp
 • Aanleggen kan binnen twee weken
 • Advies op maat
 • Een offerte is altijd vrijblijvend

Toch nog vragen? Neem contact met ons op!

Wij werken onder andere samen met