Gardini.nl

Voor iedereen een mooie tuin

Een complete tuin?


De offerte
Wanneer je een offerte bij ons aanvraagt is dit slechts een eerste stap naar je droomtuin. Je zit nog nergens aan vast. Bij Gardini begrijpen we het namelijk wanneer je nog aanvullende wensen hebt. Het moet tenslotte jouw favoriete buitenplekje worden! In deze eerste fase is er dan ook ruimte om dit aan te geven. In de lijst met artikelen kun je bijvoorbeeld een tuinbank of pot vervangen of verwijderen uit de offerte. Ook kun je de oppervlakte van je tuin aangeven en het grasveldje vergroten of verkleinen. Je zult zien dat de totaalprijs dan automatisch mee verandert. Bij aanvullende wensen, zoals bijvoorbeeld het verwijderen van een oude boom of tuinhuisje kun je de door ons opgegeven prijs het beste als een grove indicatie beschouwen. Je doet ons er een groot plezier mee door aan te geven op wat voor aspect jouw tuin niet aan ‘onze voorwaarden’ voldoet. We zijn dan beter in staat om een realistische prijs voor je te maken.

> Klik hier om een offerte aan te vragen

Je krijgt van ons altijd eerst een offerte thuis gestuurd, met wat verrassingen die jou alvast op een subtiele manier kennis laten maken met de droomtuin. Wanneer je uiteindelijke helemaal tevreden bent dan koppelen we je aan een van onze tophoveniers. Betalen kan gewoon bij ons. De helft vooraf, en de andere helft wanneer je helemaal tevreden bent. Dit is de garantie van Gardini! 

Waar je rekening mee moet houden
Bij onze prijs gaan we uit van het exacte aantal vierkante meters van onze modeltuin. Wanneer jouw tuin kleiner of groter is dan kun je dit aangeven. Je zult zien dat de prijs hierdoor iets verandert en je komt nu steeds dichter in de buurt van een reële prijs die van toepassing is op jouw omstandigheden. Wanneer jouw tuin aanzienlijk groter (of kleiner) is dan de modeltuin heeft dit natuurlijk wel gevolgen voor de indeling. Enkele vierkante meters maakt niet zoveel uit. Wanneer de grootte van jouw tuin echter aanzienlijk afwijkt van onze modeltuin kun je aangeven wat je met deze vierkante meters wilt doen. Wil je de border wat kleiner of het grasveld juist wat groter? Dit is eenvoudig aan te passen in het lijstje met ingrediënten van je droomtuin. De prijs verandert direct mee. Zo eenvoudig werkt Gardini!